ManolisGti Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Ενω μεχρι την αναβαθμιση μπορουσες να δεις απο την προηγουμενη φορτιση ποσο σου διαρκουσε η μπαταρια,με τα τωρα δεδομενα μετα την αναβαθμιση δεν το δειχνει πουθενα. Μπορει καποιος να με βοηθησει? Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Εαν εννοεις στο android 10 η καταναλωση ξεκινα καθε 12 την νυχτα δεν φαινεται πλεον απο την στιγμη που το βγαζεις απο το φορτιστη πρεπει να βαλεις τριτη εφαρμογη απο το play για να το δεις οπως παλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Εαν εννοεις στο android 10 η καταναλωση ξεκινα καθε 12 την νυχτα δεν φαινεται πλεον απο την στιγμη που το βγαζεις απο το φορτιστη πρεπει να βαλεις τριτη εφαρμογη απο το play για να το δεις οπως παλια. Εννοω οτι στο 10 δεν φαινεται οπως στο 9 οτι η μπαταρια κρατησε απο την προηγουμενη φορτιση, 1 μερα,2 μερες πχ! Και οπως καταλαβαινω και το εψαξα προχειρα,δεν προβλεπεται!:( Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Μπορείς να εγκαταστήσεις το nicelock και την εφαρμογή Samsung Battery Tracker και να βλέπεις αναλυτικά την κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potamia Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 (edited) Στην κάμερα σας δουλεύει η αργή και η πολύ αργή κίνηση? Με Android 10 είμαι και δεν αποθηκεύει τα βίντεο. Σε εσάς το κάνει αυτό? Edited April 9, 2020 by potamia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Δοκίμασα και τα 2 modes και δουλεύουν μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potamia Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 (edited) Σε εμένα κάνει εγγραφή αλλά δεν τα αποθηκεύει. Έκανα και εκκαθάριση μνήμης και δεδομένων της κάμερας αλλά πάλι το ίδιο κάνει. Τελικά μετά από επανεκκίνηση του τηλ. λειτουργεί σωστά. Edited April 9, 2020 by potamia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Μπορείς να εγκαταστήσεις το nicelock και την εφαρμογή Samsung Battery Tracker και να βλέπεις αναλυτικά την κατανάλωση μπαταρίας. Ευχαριστω πολυ,θα κατεβασω ενα απο τα 2!:up: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Και τα δύο πρέπει να κατεβάσεις, το nicelock είναι ο "launcher" για να ανοίγεις την εφαρμογή της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sandra Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Καλησπέρα! Η εγγραφή οθόνης τι ακριβώς είναι; Εμφανίστηκε μετά την αναβάθμιση σε android 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Καταγράφει σε βίντεο αυτό που δείχνει η οθόνη σου. Είναι ένα screenshot αλλά αντί για φωτογραφία τραβάει βίντεο και ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sandra Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Καταγράφει σε βίντεο αυτό που δείχνει η οθόνη σου. Είναι ένα screenshot αλλά αντί για φωτογραφία τραβάει βίντεο και ήχο. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Και τα δύο πρέπει να κατεβάσεις, το nicelock είναι ο "launcher" για να ανοίγεις την εφαρμογή της μπαταρίας. Ευχαριστω πολυ,γιατι δεν το ηξερα!:O:shifty: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potamia Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Όποιος εχει θεμα με το δακτυλικό ας δοκιμάσει αυτα απο εδώ :https://youtu.be/r9v3H1dOyQc. Κυρίως το τελευταίο που λέει. Σε εμένα απο όταν το έκανα το αναγνωρίζει παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gakis1976 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 (edited) Μάλλον κατάλαβαν πώς η αναβάθμιση σε Android 10 για Α70 έχει αρκετά bugs και την έχουν αποσύρει απο το Sammobile... https://www.sammobile.com/news/galaxy-a70-android-10-update-hardware-breaking-bug Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 12, 2020 by gakis1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Σωστός!! Ειδικά το θέμα της μπαταρίας που αναφέρει εξηγεί και το γεγονός ότι σε άλλες εφαρμογές δουλεύει σωστά ενώ στο να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο αργεί και θέλει επανάληψη. Παρόλο που δεν αντιμετώπιζα σοβαρό θέμα με το ξεκλείδωμα, αλλάζοντας την ρύθμιση για την μπαταρία όντως το αναγνωρίζει αισθητά πιο γρήγορα. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Μετα απο 10 μερες σε android 10 και τη κακη διαχειριση μπαταριας δεν αντεξα και γυρισα πισω στην 9 με odin. Στο samobile εχει firmware για greece cosmote και greece γενικο. Περασα αυτο της cosmote... Το κινητο μου ειναι αγορασμενο απο Γερμανο οποτε φανταζομαι θα εχει το firmware της cosmote ? Καποιο παιδι με τη συκεκυη απο Γερμανο που δεν εχει αναβαθμισει σε 10 να μου πει αν το λογισμικο ειναι το σωστο ? εδω ειναι ενα screenshot απο το δικο μου. https://drive.google.com/file/d/1-cDx2yFKZD-YJrP19jGJPDSGROAUL35V/view Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Σωστά, από τον Γερμανό έχει COS. Πάντως δεν θα έχεις θέμα με εγγύηση ακόμα και αν βάλεις το Ελληνικό (EUR). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Σωστά, από τον Γερμανό έχει COS. Πάντως δεν θα έχεις θέμα με εγγύηση ακόμα και αν βάλεις το Ελληνικό (EUR). Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση, στην αρχη εβαλα το EUR, αλλά μολις ανοιξε το τηλεφωνο ηταν ολα κινεζικα.... (εννοω με κινεζικες γραμματοσειρες).. δοκιμασα και της cosmote και ξεκινησε στα γερμανικα (αν και θυμαμαι οταν το ειχα αγορασει ειχε ξεκινησει στα Ελληνικα). Στα 2 firmware αλλαζει μονο το CSC_OMC_ODX_A705FNODX5ASL4 αρχειο, το οποιο στη cosmote ειναι 250ΜΒ και στη EUR ειναι 500ΜΒ, λιγοτερο bloat? Εφοσον ειναι ΟΚ με εγγυηση και αφου ειναι αυτο που ηρθε η συσκευη δε με πειραζει. Πληροφοριακα επειδη κανω ελαχιστη χρηση του κινητου (κυριως browsing το βραδυ πριν πεσω για υπνο), με τη 10 εβγαζε το πολυ 4 μερες μπαταρια με 4-4.30 ωρες οθονη, πριν εβγαζε 5-6 μερες με 6-7 ωρες οθονη, ενω εαν τις λιγες φορες που το πιεζα εβγαζε 9-10 ωρες οθονη με 2 μερες αναμονη. Επισης για καποιο λογο η φορτιση με την 10 ηταν αρκετα πιο αργη, θα ελεγα +50% παραπανω χρονο. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Η EUR ανήκει στο ΟΧΜ, πχ αρκετοί από εμάς βάλαμε την έκδοση της Ουκρανίας που επίσης ανήκει στο ΟΧΜ αλλά δεν χάσαμε το EUR. Για αυτό και η EUR είναι μεγαλύτερη επειδή "κρυβει" τα προφίλ για περισσότερες χώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Η EUR ανήκει στο ΟΧΜ, πχ αρκετοί από εμάς βάλαμε την έκδοση της Ουκρανίας που επίσης ανήκει στο ΟΧΜ αλλά δεν χάσαμε το EUR. Για αυτό και η EUR είναι μεγαλύτερη επειδή "κρυβει" τα προφίλ για περισσότερες χώρες. Eυχαριστω και παλι πολυ για τις διευκρινίσεις ! Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffox4 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Χριστός Ανέστη σε όλα τα παιδιά είναι δυνατόν και αν ναι πως να βλέπω την ταχύτητα δικτύου στη πάνω μπάρα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Χριστός Ανέστη σε όλα τα παιδιά είναι δυνατόν και αν ναι πως να βλέπω την ταχύτητα δικτύου στη πάνω μπάρα???Οχι, εκτός αν κατεβάσεις εφαρμογή. Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffox4 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Χρόνια πολλά αδέλφια. Εμένα το Α70 μου είναι αγορασμένο από Κωτσόβολο. Μετά την αναβάθμιση σε 10 δεν έχω κανένα θέμα με την μπαταρία γενικότερα. Όλα είναι όπως πριν. Σε αυτό όμως που έχω την αίσθηση ότι άλλαξε κάτι -και θέλω να μου το επιβεβαιώσετε- είναι η κάμερα. Έχουν βελτιωθεί οι φώτος; Όχι μόνο το πως απεικονίζονται στην οθόνη αλλά και στο PC όταν κατέβουν δείχνουν πιο ποιοτικές στα μάτια μου. Θέλω οφθαλμίατρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts