Jump to content

Huawei P30

Doctor2010
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποσοστό δεν ξέρω να σου πω ακριβώς πάντως σε μια τυπική μου ημέρα ή διήμερο ανάμεσα σε δύο φορτίσεις , έχω μισή ως 1 ωρα λιγότερο sot.

Αυτό μάλλον είναι το update που μόλις μου έβγαλε και είπε ο φίλος επανω

Screenshot-20200812-225347-com-huawei-android-hwouc.jpg

Κάτοχος του P30 ακριβώς 1 έτος και ειμαι super ευχαριστημένος. Μόνο για 1 λόγο το μετανοιώσα που έδωσα 430 ενώ θα μπορούσα να κάνω άριστα τη δουλειά μου με 150 ευρώ. Internet καμία φώτο όχι τπτ σπουδαίο και λίγο youtube. Θα το έχω στο μυαλό μου για την επόμενη αγορά.. Τώρα θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις 1η: προχθές έβγαλα τη θήκη και παρατήρησα ότι ανάμεσα στο καπάκι της πλάτης και στο πλαϊνό μέρος του σασί του κινητού έχει ξεφτισει και κρεμεται ένα λαστιχάκι σαν μια κλωστή. Δεν έγινε καμία προσπάθεια να ανοιχτεί το κινητό για κανένα λόγο. Υπάρχει περίπτωση αυτό να διορθωθει μέσω εγγύησης από το service? Η θα το αγνοήσουν και άδικα θα το στείλω? 2η ερώτηση παρήγγειλα μια θήκη που υποτίθεται το κάνει αδιάβροχο να δοκιμάσω στις διακοπές καμία λήψη κάτω από το νερό ή θα το κάψω?

Στο αρχικό άρθρο του XDA βέβαια έχουν προσθέσει αυτό το update:

This article was updated at 9:03 PM EST to clarify that existing devices with GMS are more likely than not to continue having access to Google apps following a software update. Clarifications were also made to better explain what the license expiration may mean for the collaboration between Google and Huawei.

Καμια καμερα δεν κατεστρεψαν. Η καμερα σκοτωνει σε ποιοτητα και χρωματα

Πάνω που είπα να το πάρω διάβασα ότι με την αναβάθμιση σε Android 10 κατέστρεψαν τις κάμερες. Ισχύει κάτι τέτοιο?

Μια χαρά είναι οι κάμερες και στο 10.

Επίσης:

https://www.huaweicentral.com/huawei-and-honor-phones-will-continue-to-receive-software-updates-confirms-huawei/

Today Huawei confirmed to us that there is no impact on the existing devices. Therefore, Huawei and Honor phones that come with Google Play pre-installed will continue to receive software updates.

Πάνω που είπα να το πάρω διάβασα ότι με την αναβάθμιση σε Android 10 κατέστρεψαν τις κάμερες. Ισχύει κάτι τέτοιο?

Στην τελική αν για τα γούστα σου ή κάμερα στην 10 είναι χάλια και σε ενδιαφέρει τόσο η κάμερα τότε γυρνάς στην 9.1 και μένεις εκεί.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Ηρθε και τοποθετηθηκε αμεσως η διαφανη ματ μεμβρανη πλατης απο slickwraps.

Σου δινουν και για το camera module,περιμετρικα των φακων, ιδια κομμενη μεμβρανη την οποια και εβαλα, οποτε καποια στιγμη οταν ερθει το προστατευικο δαχτυλιδι

των φακων θα ειμαι κομπλε.Χωρις να βαλω εξτρα τζαμακι πισω που κανει αντανακλασεις και λερωνεται πολυ απο τα δαχτυλα.

Επιτελους απολαμβανω το πραγματικα compact μεγεθος της συσκευης,ο οποιος ηταν και ο βασικος λογος

που αγορασα το p30 μαζι με την καμερα του.

Ηρθε και τοποθετηθηκε αμεσως η διαφανη ματ μεμβρανη πλατης απο slickwraps.

Σου δινουν και για το camera module,περιμετρικα των φακων, ιδια κομμενη μεμβρανη την οποια και εβαλα, οποτε καποια στιγμη οταν ερθει το προστατευικο δαχτυλιδι

των φακων θα ειμαι κομπλε.Χωρις να βαλω εξτρα τζαμακι πισω που κανει αντανακλασεις και λερωνεται πολυ απο τα δαχτυλα.

Επιτελους απολαμβανω το πραγματικα compact μεγεθος της συσκευης,ο οποιος ηταν και ο βασικος λογος

που αγορασα το p30 μαζι με την καμερα του.

Να σε ρωτήσω κάτι... Εμένα έχει έρθει εδώ και μέρες αλλά δεν έχω προλάβει ακόμα να την τοποθετησω. Είχε μέσα κάποιο πανάκι για να διώξεις χνουδια κλπ ή το καθάρισες με δικό σου; Γιατί εμένα μόνο τη μεμβράνη είχε. Δακτυλίδι, αν επιτρέπεται από που;

Edited by NikoSoti

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Αυτη τη φορα ειχε μονο τις 2 μεμβρανες.Περσυ που ξαναγορασα ειχε και πανακι και σπατουλα με λογοτυπο.

Καθαριζω παντα με πανακι για γυαλια ηλιου γιατι τα πανακια αυτα που δινουν δεν καθαριζουν σωστα.

Δαχτυλιδι το περιμενω απο ΕΒΑΥ.Αγνωστο ποτε θα ερθει

Καλημέρα σε όλους! Αφοτου εχω συνδέσει με το κινητό το ρολόι της Huawei (το οποιο δονείται οταν δεχομαι κλήσεις) πρόσεξα πως το τηλέφωνο έχει το εξής θέμα. Οταν λαμβάνω κλήσεις ενώ χτυπάει το τηλέφωνο κανονικά ο ήχος κλήσης ξεκινάει να χτυπάει/ακούγεται περίπου 4-5 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της κλήσης. Που δεν το λες και μικρό χρονικό διάστημα. Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό; Υπάρχει κάποια ρύθμιση που την χάνω;

Καλημέρα σε όλους! Αφοτου εχω συνδέσει με το κινητό το ρολόι της Huawei (το οποιο δονείται οταν δεχομαι κλήσεις) πρόσεξα πως το τηλέφωνο έχει το εξής θέμα. Οταν λαμβάνω κλήσεις ενώ χτυπάει το τηλέφωνο κανονικά ο ήχος κλήσης ξεκινάει να χτυπάει/ακούγεται περίπου 4-5 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της κλήσης. Που δεν το λες και μικρό χρονικό διάστημα. Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό; Υπάρχει κάποια ρύθμιση που την χάνω;
Αυτό συμβαίνει μετά την 10.1 δεν είναι κάποιο πρόβλημα

Στάλθηκε από το Huawei P30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό συμβαίνει μετά την 10.1 δεν είναι κάποιο πρόβλημα

Στάλθηκε από το Huawei P30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ για την απάντηση. Εκανα μια αναζήτηση και κατέληξα στο ιδιο συμπερασμα. Περίεργο feature ειναι η αληθεια. Εχει τα καλά του και τα αρνητικά του. Ισως θα ηταν καλυτερο να σου δινει τη δυνατότητα να το επιλέξεις αν ο ηχος θα ειναι ενιαιος απο το πρωτο χτυπημα ή αυξανόμενος.

Αυτη ειναι η διαφανη ματ μεμβρανη που ελεγα και χρωστουσα μια φωτο.

PSX-20200826-142114.jpg

ειναι ομως curved και πιανει στο 100% την πισω επιφανεια;;;

Πιανει 100%. Ειναι ευκαμπτη και δεν ανασηκωνεται οπως αυτες που βαζουμε εμπρος στις οθονες.

Φτανει μεχρι το μεταλλικο σκελετο η εφαρμογη (δεν καλυπτει τιν σκελετο εννοειται)

Edited by r31134

• 2 weeks later...

Παιδιά πουλάω όλο το πακέτο της φωτογραφίας στα 30 ευρώ όλες οι θήκες καινούριες γνήσιες και μια ακόμη nillkin nature,είμαι από Θεσσαλονίκη 52ea0150733aff314a1eaa3590136fce.jpg

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έβαλα πριν μια εβδομάδα το τζαμάκι Nillkin Amazing H+ PRO . Είχα διαβάσει για άριστη εφαρμογή και επειδή είναι 0.2mm θεώρησα πως θα είναι κατάλληλο και για το fingerprint sensor. Και όντως , η εφαρμογή ήταν άριστη και το fingerprint δεν χρειάστηκε καν να το ξαναπεράσω. Τα knuckle gestures επίσης δουλεύουν άψογα(στο p10 lite που είχα δοκιμάσει 2 τζαμάκια δεν δούλευαν ποτέ). Από θέμα αντοχής όμως τίποτα. Το έβαλα μια μέρα μαζί με κλειδιά στην τσέπη και σε μια ώρα είδα οτι είχε ραγίσει στο πλαι. Μετά από κάτι μέρες τα ίδια πάλι. Έκανα λοιπόν κάποιες "δοκιμές" και ουσιαστικά αν το πιέσεις λίγο στα πλαινά ραγίζει για πλάκα. Ακόμα και με το νύχι που το πάτησα χωρίς ιδιαίτερη δύναμη ράγισε. Φταίει το γεγονός ότι ειναι 0,2mm;

Έβαλα πριν μια εβδομάδα το τζαμάκι Nillkin Amazing H+ PRO . Είχα διαβάσει για άριστη εφαρμογή και επειδή είναι 0.2mm θεώρησα πως θα είναι κατάλληλο και για το fingerprint sensor. Και όντως , η εφαρμογή ήταν άριστη και το fingerprint δεν χρειάστηκε καν να το ξαναπεράσω. Τα knuckle gestures επίσης δουλεύουν άψογα(στο p10 lite που είχα δοκιμάσει 2 τζαμάκια δεν δούλευαν ποτέ). Από θέμα αντοχής όμως τίποτα. Το έβαλα μια μέρα μαζί με κλειδιά στην τσέπη και σε μια ώρα είδα οτι είχε ραγίσει στο πλαι. Μετά από κάτι μέρες τα ίδια πάλι. Έκανα λοιπόν κάποιες "δοκιμές" και ουσιαστικά αν το πιέσεις λίγο στα πλαινά ραγίζει για πλάκα. Ακόμα και με το νύχι που το πάτησα χωρίς ιδιαίτερη δύναμη ράγισε. Φταίει το γεγονός ότι ειναι 0,2mm;
Βάλε το amazing h που είναι 0,33 mm και δουλεύει, κάθεται το ίδιο καλά

Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Huawei P30