rigel72 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Πολυ ήσυχο το forum.... μηδέν προβλήματα απο τους έχοντες η είναι παρα πολυ λιγοι ακομα...!!! Ακόμα στην αναμομη πάντως απο ΠΛΑΙΣΙΟ και PUBLIC για παραδόσεις... άγνωστη η διαθεσιμοτητα σε AURORA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Στο βίντεο βλέπετε καμία παραμόρφωση στην εικόνα παιδιά? Σε 4κ Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privilegeastros Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Πολυ ήσυχο το forum.... μηδέν προβλήματα απο τους έχοντες η είναι παρα πολυ λιγοι ακομα...!!! Ακόμα στην αναμομη πάντως απο ΠΛΑΙΣΙΟ και PUBLIC για παραδόσεις... άγνωστη η διαθεσιμοτητα σε AURORA Από electronet περίμενα το aurora 256 για χτες-σήμερα. Τελικά μου είπαν ότι θα το παραλάβω την άλλη Παρασκευή. To 128 σε aurora ή το 256 μαύρο μου είπαν (πρότειναν αλλά αρνήθηκα) ότι είναι ετοιμοπαράδοτα. Θεωρητικά το ίδιο θα ισχύει για τις περισσότερες αλυσίδες αφού έχουν κοινό προμηθευτή. Εν αναμονή λοιπόν...:yawn: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Εμενα απο το public μου είπαν πως σημερα παρέλαβαν aurora και ρολογια απο τον προμηθευτη ,οποτε απο εβδομαδα θα τα εχουμε. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privilegeastros Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Εμενα απο το public μου είπαν πως σημερα παρέλαβαν aurora και ρολογια απο τον προμηθευτη ,οποτε απο εβδομαδα θα τα εχουμε. Ποια έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Ποια έκδοση; 256 aurora Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 256 aurora Εγώ πάλι μίλησα με Public μετά το μεσημέρι σήμερα και μου έλεγαν άγνωστη η διαθεσιμοτητα απο τον προμηθευτή. Μακάρι να είναι όπως τα λες!!!:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privilegeastros Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Κοιτάω τις 2 θήκες παρακάτω, υπάρχει κάποια πρόταση από τα μέλη; https://www.amazon.co.uk/Ringke-Compatible-Transparent-Protection-Technology/dp/B07PRMJHV4/ref=sr_1_7?crid=3PNJ22HJJZKJB&keywords=shock+protection+p30+pro&qid=1554479093&s=gateway&sprefix=shock+prote%2Caps%2C347&sr=8-7 https://www.amazon.co.uk/Ferilinso-Huawei-P30-Pro-Kickstand/dp/B07L9ZD22Y/ref=sr_1_5?keywords=Ferilinso+Case+for+Huawei+P30+Pro&qid=1554479359&s=gateway&sr=8-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Κοιτάω τις 2 θήκες παρακάτω, υπάρχει κάποια πρόταση από τα μέλη; https://www.amazon.co.uk/Ringke-Compatible-Transparent-Protection-Technology/dp/B07PRMJHV4/ref=sr_1_7?crid=3PNJ22HJJZKJB&keywords=shock+protection+p30+pro&qid=1554479093&s=gateway&sprefix=shock+prote%2Caps%2C347&sr=8-7 https://www.amazon.co.uk/Ferilinso-Huawei-P30-Pro-Kickstand/dp/B07L9ZD22Y/ref=sr_1_5?keywords=Ferilinso+Case+for+Huawei+P30+Pro&qid=1554479359&s=gateway&sr=8-5 Αν χρησημοποιεις gestures " γνώμη μου " είναι καλύτερα στο κάτω μέρος να είναι ανοιχτό γιατί θα βρίσκει το δάχτυλο . Αν πάλι δεν χρησιμοποιεις η πρώτη ειναι super Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Εγώ πάλι μίλησα με Public μετά το μεσημέρι σήμερα και μου έλεγαν άγνωστη η διαθεσιμοτητα απο τον προμηθευτή. Μακάρι να είναι όπως τα λες!!!:cry::cry: Μιλησα περιπου στις 12 και μου ειπαν πως δεν ξερουν.Πηρα τωρα κατα τις 17.00 και μου ειπαν πως το προιον μου βρεθηκε απο τον προμηθευτη και βρισκεται στις αποθηκες του Public.Αρα μεσα στην εβδομαδα θα παραλαβουμε.Αν θες κανε και εσυ ενα τηλεφωνο να το επιβεβαιωσεις .Προφανως προκειται για πολυ προσφατη εξελιξη. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. April 5, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Από electronet περίμενα το aurora 256 για χτες-σήμερα. Τελικά μου είπαν ότι θα το παραλάβω την άλλη Παρασκευή. To 128 σε aurora ή το 256 μαύρο μου είπαν (πρότειναν αλλά αρνήθηκα) ότι είναι ετοιμοπαράδοτα. Θεωρητικά το ίδιο θα ισχύει για τις περισσότερες αλυσίδες αφού έχουν κοινό προμηθευτή. Εν αναμονή λοιπόν...:yawn: Στις γνωστες αλυσιδες παντως μονο το 256ρι βλεπω να εχουν και απο 128ρι εχουν μονο το απλο P30. Μονο το You βλεπω εχει το P30pro 128ρι προς παραγγελια. Επισης βλεπω στον Κωτσοβολο εχει το P30pro Breathing Crystal 100ευρω κατω(μονο αυτο) https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/197094-huawei-p30-pro-breathing-crystal-256gb-dual-sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Που το βλέπεις 100 ευρώ κάτω;;; Μια χαρά 1049 το βλέπω εγώ .. Από media αναμένω ακόμη το 256 aurora... Από μέρα σε μέρα με πάει... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Εχω κωδικο για -10% απο Κωτσοβολο.... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Που το βλέπεις 100 ευρώ κάτω;;; Μια χαρά 1049 το βλέπω εγώ .. Από media αναμένω ακόμη το 256 aurora... Από μέρα σε μέρα με πάει... Το ανοιξα και εγω πριν και οντως ηταν 100 ευρω κατω. Αλλα μη διαθεσιμο και πριν και τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackhawk007 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Μια απορία. Η έκδοση του pro 128gb έχει 6 ή 8 ram? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privilegeastros Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Μια απορία. Η έκδοση του pro 128gb έχει 6 ή 8 ram?6 έχει Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν χρησημοποιεις gestures " γνώμη μου " είναι καλύτερα στο κάτω μέρος να είναι ανοιχτό γιατί θα βρίσκει το δάχτυλο . Αν πάλι δεν χρησιμοποιεις η πρώτη ειναι superΕυχαριστώ πολύ για την απάντηση! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 (edited) Το πηρα και εγω εχτες απο Κωτσοβολο ! 256 GB Black ! Το καλυτερο χρωμα ever ! Πρωην κατοχος απο P20 pro νομιζω εχει μεγαλη διαφορα η μεταβαση ! τελειοποιηθηκε σε ολα τα σημεια το εργαλειο και του εκατσε και η 9 γαντι ! Θα επανελθω αν κατι παει στραβα:lol: Edited April 6, 2019 by Djdeltavita Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Γνωρίζουμε πότε και αν θα βγεί- έρθει το p30 lite; Sorry για το off topic ρωτώ εδώ μιας και είστε ενημερωμένοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Καλησπέρα. Έχει βρει κανείς άκρη πως θα δουλέψει το Samsung Galaxy watch η το S3 frontier στο p30 pro? Σε εμένα κρασαρει συνέχεια το app. Στάλθηκε από το CMR-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Καλησπέρα. Έχει βρει κανείς άκρη πως θα δουλέψει το Samsung Galaxy watch η το S3 frontier στο p30 pro? Σε εμένα κρασαρει συνέχεια το app. Στάλθηκε από το CMR-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμενα δουλευει κανονικα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Επειδή το εχω απορια.... Ποιο θεωρείτε (κ θεωρείται) η ναυαρχιδα της Huawei ?? Πχ στην samsung ενω λενε την σειρα S, παντα πιστευα την Note σειρα...παντα η samsung την προσεχε περισσότερο κ καλυτερα.... Παντα ηταν το καμαρι της θα ελεγα (προσωπικη άποψή).... Εδω όμως?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Το πηρα και εγω εχτες απο Κωτσοβολο ! 256 GB Black ! Το καλυτερο χρωμα ever ! Πρωην κατοχος απο P20 pro νομιζω εχει μεγαλη διαφορα η μεταβαση ! τελειοποιηθηκε σε ολα τα σημεια το εργαλειο και του εκατσε και η 9 γαντι ! Θα επανελθω αν κατι παει στραβα:lol: Για πες και εγώ με το p20 pro είμαι ακόμα.είναι ολοφανερες οι διαφορές; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Για πες και εγώ με το p20 pro είμαι ακόμα.είναι ολοφανερες οι διαφορές; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι καμια σχεση...και μπαταρια τουμπανο ! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για πες και εγώ με το p20 pro είμαι ακόμα.είναι ολοφανερες οι διαφορές; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι σχεδον καμια σχεση...και μπαταρια τουμπανο ! ενα ολκληρωμενο πακετο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Σύγκριση με το mate 20 pro ? για πείτε ? πιο πολύ για την οθόνη με ενδιαφέρει . στα άλλα γνωρίζω οτι υπερέχει το p30 pro . Άντε και ένας στερεοφωνικός ήχος . mate 20 pro η p30 pro ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privilegeastros Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Επειδή το εχω απορια.... Ποιο θεωρείτε (κ θεωρείται) η ναυαρχιδα της Huawei ?? Πχ στην samsung ενω λενε την σειρα S, παντα πιστευα την Note σειρα...παντα η samsung την προσεχε περισσότερο κ καλυτερα.... Παντα ηταν το καμαρι της θα ελεγα (προσωπικη άποψή).... Εδω όμως?? Τα Note τα θεωρώ πιο πολύ business μοντέλα (λόγω γραφίδας) από ότι την σειρά S. Στα της Huawei, σύμφωνα με τον πρόεδρο της, The target audience for P and Mate series are somewhat different. The Mate series focuses on pixels and processors, and tends to be ahead of other phones on having the latest processor. The P series targets those who are more concerned about the design sense, new colors and photo-taking capabilities. Ωστόσο δεν νομίζω ότι υπάρχει ξεκάθαρη ναυαρχίδα, όπως συμβαίνει με Apple, αλλά εναλλάσσεται το "βάφτισμα" ανάλογα με το 6μηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts