Jump to content

Sony Xperia 1

panosz75
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 498
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι άσχημα a4031336af194f50a13027ba6f7111b0.jpg

Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Τι περιλαμβανει η δοκιμασια καθε μπαταριας? Και να υποθεσω σε κατασταση εργοστασιακη χωρις καμια αλλη εφαρμογη μεσα που τρωνε το αμπακα.

Ομως λογικα,αφου η συγκριση και δοκιμη εγινε με ιδιους ορους,τοτε το αποτελεσμα ειναι τρομερο.

Και πιστευω οτι οσο παλιωνουν και χρησιμοποιουνται ολα τα παραπανω κινητα, το 5αρι θα εχει πιο σταθερη μπαταρια λογω λογισμικου.

Συνηθως το αναφερουν πανω απο γραφημα πχ στο παρακατω οπως αναφερει ειναι κυριως web browsing.

https://www.anandtech.com/show/14892/the-apple-iphone-11-pro-and-max-review/8

Φυσικά αυτό δεν έχει το 5 που ειναι ακόμα καλύτερο

Ότι μπορεί ο καθένας....

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Ένα συγκριτικό ακόμα.

Καλύτερο σε φωτογραφία το Sony ως προς τα γούστα μου , καλύτερο σε βίντεο το Samsung .

Γιατί η Sony , χάλασε το βίντεο σε σχέση με παλιά;

Κουνάνε πάρα πολύ σε 1080 30fps και πάνω.

Η Samsung σε αυτό τον τομέα είναι γενικά πολύ μπροστά , ακόμα και 4k τα πάει πολύ καλά με δυνατό Dr .

Θα συμφωνήσω στις φωτογραφίες ή sony τα πήγε καλύτερα για τα γούστα μου, γήινα χρώματα και λεπτομέρεια.

Το Note κάπου τα μπερδευε όταν τράβαγε το αντικείμενο με το backround και γενικά αυτός ο μπλε ουρανός και το oversharpening είναι για instagram. Ιδίως στην πρώτη φωτογραφία το ξεραμενο φύλλο το σκότωσε το samsung. Από video καλύτερο το Note στο ois μιας και το Sony τράβαγε χωρίς hdr με hdr θα ήταν διαφορετική κατάσταση.

Προσωπικά δεν είδα ουαου διάφορες στα δύο κινητά αναφορικά με την κάμερα.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάρε και μια φωτο full auto από xperia 1 την ανεβάζω από Tapatalk άρα κακή ποιότητα

e3b6d7fc62d4ff77867b347cc00b97ad.jpg

Γειά σε όλους.

Είχα για 2 χρόνια το Sony Z3, μέχρι που μια μέρα έπεσε και έσπασε η οθόνη του. Πήρα τηλέφωνο ένα μαγαζί, ρώτησα αν μπορεί να μου στείλει σε 2 ώρες ένα τηλέφωνο και βρέθηκα κάτοχος του Galaxy S7με το οποίο συζούμε εδώ και τρία χρόνια, οπότε ήρθε ο καιρός για κάτι καινούργιο.

Αν και πατροπαράδοτος χρήστης των Sony, δεν μπορώ να πω ότι η συμβίωση με το 7 ήταν άσχημη, αν εξαιρέσω 2 πράγματα που πραγματικά με ενοχλούν. Η εμφάνισή του που είναι κάτι χιλιόμετρα πίσω από τη Sony (και γ@μ# το κιτσαριό) και το πιο σημαντικό γιατί αφορά τη δουλειά μου, οι ειδοποιήσεις. Στο Sony δεν είχα χάσει καμία, αλλά στο 7 έχω χάσει δεκάδες. (Από την άλλη, φοβερή αντοχή στις πτώσεις)!

Ψάχνω με τι να το αλλάξω και πραγματικά δε μπορώ να βρω κάτι που να μου αρέσει πραγματικά. To Samsung note 10+ (που εμφανισιακά μοιάζει με Sony) έχει κι αυτό πρόβλημα ειδοποιήσεων. Το αγόρασε ο κολλητός μου και στο μήνα επέστρεψε στο iphone για τον ίδιο λόγο. Το one+ 7 δε μου κάνει κλικ ειδικά σ΄αυτό που ξεπετάγεται από πάνω το παλαμάρι του βαρκάρη. Το pixel που περίμενα είναι μάλλον μια νάχαμε να λέγαμε προσπάθεια της Google, η Huawei μαζί με τους υπόλοιπους συντρόφους είναι μακριά από εμένα και το iphone ωραιότατο και άψογο, αλλά σ' αυτό το γκέτο εγώ δε μπαίνω.

Kαι νάμαστε πάλι πίσω στη Sony. Το πρώτο που μου δένει κόμπο το στομάχι στα Sony είναι το Ελληνικό service εκεί που κακά τα ψέματα η Samsung είναι κορυφή. Αν πάθει κάτι το τηλέφωνο καλύτερα να το βράσεις και να το φας παρά να ασχοληθείς μαζί τους.

Στα υπόλοιπα, ευτυχώς με το xperia 1 επέστρεψε στο ξεχωριστό design που πάντα είχε, οι φωτογραφίες δείχνουν πολύ καλές και κυρίως με πολύ φυσικά χρώματα, το android ελπίζω να παραμένει απλό.

Η βασική ερώτηση για όσους το έχουν είναι αν είναι απροβλημάτιστο, αν έχει βγάλει τίποτα κουσούρια με κιτρινίλες η κάτι παρόμοιο, αν σας μοιάζει συσκευή που θα μείνει για 2 χρόνια τουλάχιστον.

Δεν έχει νόημα να περιμένω μήπως έρθει κάτι άλλο, πάντα θα υπάρχει κάτι που έρχεται, με βάση το σήμερα κι από αυτά που βλέπω θεωρώ ότι η Sony έκανε μια καλή προσπάθεια και λέω να το αποκτήσω.

Bettery drain test πολύ καλά αποτελέσματα και για το xperia 5 σε real test

Αδελφέ προβλήματα μεγάλα σε sony δεν υπάρχουν, απροβληματιστα μέχρι βαρεμάρας

Εγώ θα πρότεινα xperia 5 που δίνει προπαραγγελια δώρο πολύ καλά ποιοτικά Bluetooth.

Άσχετο στο παραπάνω τεστ το mate κρασαρει πολλές φορές σε YouTube

Edited by guy_fawkes

Xperia 5 vs iPhone 11 pro

Πολύ ενδιαφέρον, το SONY εδώ τα καταφέρνει πάρα πολύ καλά.

Mate 30 pro vs xperia 5 video recording

https://forum.xda-developers.com/xperia-1/themes/gcam5-1-018-xperia-1-5-t3995553

• 2 weeks later...
ΤΟ 5 με το 1 εκτος απο την αναλυση της οθονης και την μπαταρια εχουν καμια αλλη διαφορα, επισης ξερουμε αν εχουν raw;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

ΤΟ 5 με το 1 εκτος απο την αναλυση της οθονης και την μπαταρια εχουν καμια αλλη διαφορα, επισης ξερουμε αν εχουν raw;
Αν εξαιρέσεις στο video που δεν έχει 960fps το 5 όχι τίποτα άλλο.

Για κάποιο λόγο το 5 έχει πάρει αναβάθμιση στην κάμερα που το 1 ακόμα αναμενει.

Το κινητό επεξεργαζετσι την φωτο σε raw αλλά ακόμα δεν μπορείς να την κάνεις εξαγωγή σε raw.

Edited by guy_fawkes

Αν εξαιρέσεις στο video που δεν έχει 960fps το 5 όχι τίποτα άλλο.

Για κάποιο λόγο το 5 έχει πάρει αναβάθμιση στην κάμερα που το 1 ακόμα αναμενει.

Το κινητό επεξεργαζετσι την φωτο σε raw αλλά ακόμα δεν μπορείς να την κάνεις εξαγωγή σε raw.

Συσκευαρες συνολικα. Ελπιζω η sony να ακολουθησει την τακτικη ετων και να σκοτωσει μελλονικα την τιμη σε καποια απο τις δυο.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Εδώ δεν έχει ρίξει ακομα του ΧΖ3.

Δε θα το κανει ξεχαστε το.

Ειπαμε το φινάλε στο σκότωμα , και οταν λέμε σκότωμα μιλαμε για 200 με 300 ευρω , θα ειναι το xz2 .

Αυτο λογο της lcd , τα oled πάνελ κοστίζουν αρκετά παραπάνω και μάλιστα αυτα που βαζει η sony .

Για αυτο και δεν έχετε δει ποτε καποιο samsung ναυαρχιδα να δίνεται στα 200φευγα οσο και να περάσουν τα έτη .

Αυτό που μπορείς να βρεις ειναι ομως σε μεταχειρισμένο κατω απο 300 το xz3 , αυτο γιατι οσοι το δίνουν το ρίχνουν χαμηλα γιατι δεν φεύγει λογο της κατρακύλας της εταιρείας που δεν τα θελει κανένας!!!

Το xperia 1 και το 5αρι τα πανε ακομα χειρότερα οποτε δε θα τα δείτε ουτε στα μεταχειρισμένα.

Η εταιρεία τελείωσε πανω κάτω επίσημα .

Ουτε το ban της huawei δεν την ευνόησε πουθενά.

Τελευταία ευκαιρία τα fortable που ετοιμάζει ένα .

59% αύξηση στις πωλήσεις αισθητήρων έχει, πιστεύεις ότι την καίει τόσο πολύ?

Ούτως ή άλλως οι δηλώσεις ήταν ότι δεν πρόκειται να κάνουμε το πραγματικό φανταστικό και τα κανονικά χρώματα, χρώματα για insta.

Marketing δεν έχει Γιώργο όλα τα υπόλοιπα έρχονται και παρέρχονται.

Η dxomark δήλωσε ότι τραβάει φωτογραφίες και βαθμολογεί μόνο με Auto και τώρα έβγαλε ανακοίνωση ότι στο video το iPhone 11 το βαθμολόγησε με 4Κ που είναι σαφώς καλύτερο από 1080

Ότι να είναι... Θέλω να πω ότι ας έδινε χρήμα αριστερά και δεξιά να την προωθήσουν.

Πάντως ως συσκευές είναι πολύ καλές, αυτονομία παραπάνω θέλει οχι κάμερες.

Και το δικο σου ειναι αψογο και τα καινούργια.

Αλλα πάνε απατά.

Κράτα το οσο μπορείς , θα αργήσει να σε προβληματίσει σε κάτι.

Το βλεπω απο το z5c που ειχα και εχει η γυναικα μου.

Λίγο παραπάνω μπαταρία σίγουρα θα ήταν ευπρόσδεκτη αλλά ακόμα κι έτσι και σε σχέση με το μέγεθος της έχει τρομερή διαχείριση. Ναι, καλές συσκευές και απροβλημάτιστες. Παίζουν όλα όπως πρέπει με 0 ασυμβατότητες. Κρίμα πραγματικά που οι πωλήσεις της δεν συμβαδίζουν με την ποιότητα της.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Πριν κάτι ημέρες βγήκε teaser video για τον νέο αισθητήρα της SONY.

Ανσρωτιομασταν αν τελικά θα τον βάλει στο επόμενο xperia η όχι όπως συνηθίζει αφού πάντα τους καλούς αισθητήρες τόυς δίνει αλλού.

Τώρα κυκλοφόρησαν αυτές οι δύο φωτο

Θα δούμε τι θα γίνει.

Υ. Γ η ονοματοδοσια απλά για γέλια αλλά who cares. 5b40e4800bd7029f9e906f29618b4c4b.jpgf88c5473316d2dd29098e5f9c8200282.jpg

XZ2 vs Xperia 5

Έχει φάση το video

Μπαταρία από το επόμενο xperia5014dc76cf77bd9797071f38d79ed353.jpg

• The title was changed to Sony Xperia 1