aggelos33 Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Radio fm έχει; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Radio fm έχει; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ναι :) https://www.gsmarena.com/lg_g8_thinq-9540.php 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 23, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 οσο συνεχιζει η LG να χαντακωνεται απο το κομματι των updates,τοσο τα κινητα της θα τα προσπερνανε οι περισσοτεροι. Θυμαμαι το 2017 με το τοτε δημοφιλες LG G6 που το ειχαμε παρει ποσοι,και οι περισσοτεροι απογοητευτηκαμε αργοτερα ειτε απο τα updates,ειτε απο τις ταρζανιες που εκανε με τα διαφορετικα μοντελα ανα ήπειρο,ειτε και με την συνολικη αποδοση που ηταν κατωτερη του ανταγωνισμου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 οσο συνεχιζει η LG να χαντακωνεται απο το κομματι των updates,τοσο τα κινητα της θα τα προσπερνανε οι περισσοτεροι. Θυμαμαι το 2017 με το τοτε δημοφιλες LG G6 που το ειχαμε παρει ποσοι,και οι περισσοτεροι απογοητευτηκαμε αργοτερα ειτε απο τα updates,ειτε απο τις ταρζανιες που εκανε με τα διαφορετικα μοντελα ανα ήπειρο,ειτε και με την συνολικη αποδοση που ηταν κατωτερη του ανταγωνισμου. Με το g6 προσωπικά είχα απογοητευτεί με την κάμερα του. Όσο ήταν μέρα όλα καλά και ο ultra wide τα έσπαγε. Μόλις έμπαινες μέσα σε σπίτι ή σκοτείνιαζε μάζευες τα pixel στις φωτός. Τεσπα. Μέχρι που το έδωσα (μέσα σε 15 μερες) δεν είχε βγει gcam. Αν είχε βγει ίσως το κράταγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Oil κάμερα πάντως έχουν διαφορες στα g8 kai g8s, και μάλιστα σημαντικές. Αν σ ενδιαφέρει η φωτογραφία καλύτερα το g8. Sent from my SM-T720 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Oil κάμερα πάντως έχουν διαφορες στα g8 kai g8s, και μάλιστα σημαντικές. Αν σ ενδιαφέρει η φωτογραφία καλύτερα το g8. Sent from my SM-T720 using Tapatalk Exoυν τοσο μεγαλη διαφορα ? γιατι οσα rewies διαβασα δεν ειδα να τονιζουν κατι ...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 πρωτον δεν εχει OIS ο τηλεφακος και δευτερον εχουν μικροτερο διαφραγμα οι 3 καμερες , που σημαινει λιγοτερο φως σε χαμηλο φωτισμο. Δεν λεω οτι ειναι μερα με τη νυχτα, αλλα αν μ ενδιεφερε πολυ η καμερα θα πηγαινα στο G8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Επίσης απουσιάζει και o HI FI QUAD DAC της ESS , οπότε για τους μουσικόφιλους είναι ένα ακόμα μειονέκτημα σε σχέση με G8... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 πρωτον δεν εχει OIS ο τηλεφακος και δευτερον εχουν μικροτερο διαφραγμα οι 3 καμερες , που σημαινει λιγοτερο φως σε χαμηλο φωτισμο. Δεν λεω οτι ειναι μερα με τη νυχτα, αλλα αν μ ενδιεφερε πολυ η καμερα θα πηγαινα στο G8. εδω δειγμα της καμερας απο review :) https://www.notebookcheck.net/fileadmin/Notebooks/LG/G8s_ThinQ/20190624_195237_HDR.jpg θα το και στην πραξη σε λιγες μερες .. παντως σαν πακετο τα εχει ολα το κινητακι για την τιμη που θα το παρω .. θελω να δω και με την μπαταρια πως θα τα παει γιατι με το G7 δεν εμεινα ευχαριστημενος .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 ναι :) https://www.gsmarena.com/lg_g8_thinq-9540.php Δεν έχει δέκτη fm 1 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Δεν έχει δέκτη fm εδω λεει οτι εχει https://www.gsmarena.com/lg_g8s_thinq-9608.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Στο Kimovil λέει ότι δεν έχει, όπως και στο gsnarena στην συζήτηση κάτω αναφέρεται ότι δεν έχει, μάλλον άκυρο από μένα!!! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Στο Kimovil λέει ότι δεν έχει, όπως και στο gsnarena στην συζήτηση κάτω αναφέρεται ότι δεν έχει, μάλλον άκυρο από μένα!!! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν ολα πανε καλα αυριο θα το εχω οποτε θα ξερουμε απο πρωτο χερι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 (edited) Στο Kimovil λέει ότι δεν έχει, όπως και στο gsnarena στην συζήτηση κάτω αναφέρεται ότι δεν έχει, μάλλον άκυρο από μένα!!! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ...but have't FM Radio but you can download an apk Edited September 25, 2019 by MIB Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Είναι ενεργό όμως? Και σε κάτι samsung (κάτι νοτε 1 ή 2)έπρεπε να τα ρουταρεις και να βάλεις το apk. https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-lg-g8s-thinq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Είμαι κάτοχος lg g7 plus που δεν είχε κάποια εφαρμογή για ραδιόφωνο, βρήκα στο xda την εφαρμογή ραδιοφώνου της lg, την πέρασα και λειτουργεί κανονικά. Πιθανόν να γίνεται το ίδιο και με το g8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Είμαι κάτοχος lg g7 plus που δεν είχε κάποια εφαρμογή για ραδιόφωνο, βρήκα στο xda την εφαρμογή ραδιοφώνου της lg, την πέρασα και λειτουργεί κανονικά. Πιθανόν να γίνεται το ίδιο και με το g8.Το next radio app είναι? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Το next radio app είναι? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είναι από το playstore, η stock εφαρμογή της lg είναι και γράφει Fm radio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 παιδια καντε υπομονή η αύριο η μεθαυριο θα σας λυσω ολες τις αποριες σας :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Κάτι τέτοιο δλδ Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 (edited) Ανοίγει η εφαρμογή αλλά δεν μπορείς να επιλέξεις τίποτα!Από την πρώτη στιγμή που οήρα το κινητό στα χέρια μου, κατέβασα την εφαρμογή ραδιόφωνο της lg , και παλιές και καινούργιες εκδόσεις και ακριβώς το ίδιο μου κάνει! Edited September 25, 2019 by cocu Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Ανοίγει η εφαρμογή αλλά δεν μπορείς να επιλέξεις τίποτα!Από την πρώτη στιγμή που οήρα το κινητό στα χέρια μου, κατέβασα την εφαρμογή ραδιόφωνο της lg , και παλιές και καινούργιες εκδόσεις και ακριβώς το ίδιο μου κάνει! Τότε ίσως να μην έχει δέκτη ραδιοφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Ανοίγει η εφαρμογή αλλά δεν μπορείς να επιλέξεις τίποτα!Από την πρώτη στιγμή που οήρα το κινητό στα χέρια μου, κατέβασα την εφαρμογή ραδιόφωνο της lg , και παλιές και καινούργιες εκδόσεις και ακριβώς το ίδιο μου κάνει! ποιο πηρες το απλο η το s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Το Lg G8sτο ευρωπαϊκό μοντελο Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Είμαι κάτοχος lg g7 plus που δεν είχε κάποια εφαρμογή για ραδιόφωνο, βρήκα στο xda την εφαρμογή ραδιοφώνου της lg, την πέρασα και λειτουργεί κανονικά. Πιθανόν να γίνεται το ίδιο και με το g8.Αν βρεις κάποια στιγμή το λινκ για δοκιμή, τελικά το παράγγειλα έστω και χωρίς ραδιόφωνο θα ζήσουμε :) Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts