komos Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Προς ενημερωση του forum παιζει τρελες εκπτωσεις σε θηκες απο το πλαισιο τσιμπισα εχθες samsung smart led view με 19.90 https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/aksesouar-gia-kinita/thikes/prosfora?location=categories%3d%ce%a4%ce%b7%ce%bb%ce%b5%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1+%26+tablet%2c%ce%91%ce%be%ce%b5%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%ac%cf%81+%ce%b3%ce%b9%ce%b1+%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%ac%2c%ce%98%ce%ae%ce%ba%ce%b5%cf%82%3bproductstatusdescr%3d%ce%a0%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac%2c%ce%95%cf%85%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%af%ce%b1%3bbrand%3dspigen%2csony%2csentio%2crichmond+%26+finch%2cpuro%2cpokeit%2cnokia%2cmeizu%2ciluv%2cideal%2chuawei%2chonor%2ccelly%2ccellular+line%2cblack+rock%2cbelkin%2cxiaomi%2csamsung%3bmob_compatibility%3dsamsung%3bmob_model%3dgalaxy+s10+e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Ακριβως τα ιδια που ειχε ο Κωτσοβολος για black friday. Σε τετοιες τιμες αξιζουν οι θηκες της Samsung... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Προς ενημερωση του forum παιζει τρελες εκπτωσεις σε θηκες απο το πλαισιο τσιμπισα εχθες samsung smart led view με 19.90 https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/aksesouar-gia-kinita/thikes/prosfora?location=categories%3d%ce%a4%ce%b7%ce%bb%ce%b5%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1+%26+tablet%2c%ce%91%ce%be%ce%b5%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%ac%cf%81+%ce%b3%ce%b9%ce%b1+%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%ac%2c%ce%98%ce%ae%ce%ba%ce%b5%cf%82%3bproductstatusdescr%3d%ce%a0%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac%2c%ce%95%cf%85%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%af%ce%b1%3bbrand%3dspigen%2csony%2csentio%2crichmond+%26+finch%2cpuro%2cpokeit%2cnokia%2cmeizu%2ciluv%2cideal%2chuawei%2chonor%2ccelly%2ccellular+line%2cblack+rock%2cbelkin%2cxiaomi%2csamsung%3bmob_compatibility%3dsamsung%3bmob_model%3dgalaxy+s10+e Καλημερα, πες μας εντυπωσεις. Μπορεις να αντιστοιχησεις εκτος απο εικονιδια και γραμματα για ορισμενες επαφες? Γενικα την βλεπεις ευχρηστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 ναι μπορεις να σχεδιασεις οτι θες Αρκετά εύχρηστη αν και γενικά στα κινητά μου προτιμώ τέτοιες θήκες Άπλα αυτή έχει και κάποιες smart λειτουργίες σαν εφέ Δες εδώ ενα σχετικό βιντεάκι Απο προστασία και εφαρμογή είναι φυσικά άριστη Αλλα δεν έδινα 45 εως 65 που ζητάνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Για σερβις προτεινετε το εξουσιοδοτημένο ή να το παω στο μαγαζι που έγινε η αγορά (κωτσοβολος); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Για σερβις προτεινετε το εξουσιοδοτημένο ή να το παω στο μαγαζι που έγινε η αγορά (κωτσοβολος); μονο smartec χαιδαρι, ολα τα αλλα ειναι απλα οδοντοκρεμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 μονο smartec χαιδαρι, ολα τα αλλα ειναι απλα οδοντοκρεμες.Για σερβις προτεινετε το εξουσιοδοτημένο ή να το παω στο μαγαζι που έγινε η αγορά (κωτσοβολος);Σμαρτεκ. Εστειλα με προβλημα αισθητηρα υγρασιας και μου αλλαξαν οθονη, μπαταρια και πισω καπακι. 9 μηνες μετα ξαναπηρα στην ουσια καινουργιο κινητο δωρεαν.. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Στη smartec το στελνω εγω, ή αναλαμβανει το εξουσιοδοτημενο σερβις στον τοπο που μενω (επαρχια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Πας σε ACS και το στελνεις δωρεαν. Πρωτα παιρνεις στη Σμαρτεκ για οδηγιες. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Να και η 10αρα!!! Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Άντε πάλι factory reset.... Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Εγω δεν κανω αν δεν βγαλει θεματα. Clear cache πριν και μετα την εγκατασταση μονο. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Εγώ κάνω γενικά κάθε 5-6 μήνες, αλλά όταν γίνεται μεγάλη αναβάθμιση όπως αυτή που αλλάζει έκδοση android, κάνω πάντα. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 (edited) Ωραια τα gestures του One UI 2.0 αλλα δυατυχως λειτουργουν μονο με τον default laincher.... Στις επιλογες προγραμματιστη υπαρχει ρυθμιση για να λεοτουργουν ακομα και οι εφαρμογες που δεν εχουν dark theme σε dark mode. Overall ειναι μικρες και ανευ ιδιαιτερης ουσιας οι αλλαγες απο την 9.0 και το One UI 1.0 για μενα.... Φαινεται λιγο πιο smooth η αισθηση βεβαια σε ολα... Μετα την εγκατασταση παντα ρουφαει πιο γρηγορα την μπαταρια. Θα στρωσει πιστευω. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 9, 2019 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Φίλε μου GMF80, clear cache έκανες απο το recovery μενού; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Ναι. Παντα απο εκει κανω Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Ok, ευχαριστω την περνάω και εγώ :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Εχεις dark mode ενεργοποιημενο η απλα χρησιμοποιεις dark theme? Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_4 Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Προς όσους εγκατέστησαν Android 10. Είναι ιδέα μου ή αφαίρεσαν την λειτουργία γρήγορης εναλλαγής μεταξύ ανοιχτών εφαρμογών χρησιμοποιώντας το slider πάνω στο home button ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Κανονικά δουλεύει αυτό που λες . Αρκεί να έχω ενεργοποιημένο το υποδείξεις για χειρονομίες ώστε να εμφανίζεται το πλήκτρο. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Μετα την 1η φορτιση και η μπαταρια φαινεται μια χαρα. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Προς όσους εγκατέστησαν Android 10. Είναι ιδέα μου ή αφαίρεσαν την λειτουργία γρήγορης εναλλαγής μεταξύ ανοιχτών εφαρμογών χρησιμοποιώντας το slider πάνω στο home button ;;Κανονικά δουλεύει αυτό που λες . Αρκεί να έχω ενεργοποιημένο το υποδείξεις για χειρονομίες ώστε να εμφανίζεται το πλήκτρο. Sent from my SM-G970FΥπάρχει κανονικά. Και χωρίς τις υποδείξεις για χειρονομίες , δένεις το δάχτυλο σου 1 πόντο προς τα πάνω και το κάνεις δεξιά η αριστερά Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 (edited) Δεν το πετυχαίνω. Πηγαίνοντας ένα πόντο το δάχτυλο πάνω, καταφέρνω να μου ανοίξει όλες τις εφαρμογές που τρέχουν. Εκεί θέλει να αφήσεις το δάχτυλο και να πας πάνω σε μια και να κάνεις scroll δεξιά ή αριστερά. Σε αντίθεση με το πλήκτρο που όταν φαίνεται μπορείς να κάνεις scroll άμεσα πάνω σε αυτό . Edit: νομίζω ότι το πέτυχα κάπως, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Λόγω του ότι σου τελειώνει η οθόνη δεν γίνεται να μετακινηθεί σε παραπάνω από μια "διπλανή" εφαρμογή. Με το πλήκτρο είναι πολύ πιο εύκολο και άμεσο. Sent from my SM-G970F Edited December 10, 2019 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_4 Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Δεν το πετυχαίνω. Πηγαίνοντας ένα πόντο το δάχτυλο πάνω, καταφέρνω να μου ανοίξει όλες τις εφαρμογές που τρέχουν. Εκεί θέλει να αφήσεις το δάχτυλο και να πας πάνω σε μια και να κάνεις scroll δεξιά ή αριστερά. Σε αντίθεση με το πλήκτρο που όταν φαίνεται μπορείς να κάνεις scroll άμεσα πάνω σε αυτό . Edit: νομίζω ότι το πέτυχα κάπως, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Λόγω του ότι σου τελειώνει η οθόνη δεν γίνεται να μετακινηθεί σε παραπάνω από μια "διπλανή" εφαρμογή. Με το πλήκτρο είναι πολύ πιο εύκολο και άμεσο. Sent from my SM-G970F Με το πλήκτρο να φαίνεται που λες εμένα δεν το κάνει καθόλου, ενώ πριν τη σημερινή αναβάθμιση δούλευε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Τι να σου πω, εγώ δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ και το αγνοούσα μέχρι που το ανέφερες. Εχθές μετά το update έκανα αμέσως factory reset και είναι εντελώς καθαρό. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts