Jump to content

jim_4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jim_4

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

jim_4's Achievements

  1. Μιας και ειπες για τις δερμάτινες της samsung. Εμενα δεν με ενθουσίασε η υφή της. Μου φάνηκε λιγο σαν ψεύτικη. Μυρίζει οντως σαν δέρμα, αλλά η υφή του μοιάζει λίγο με πλαστικό. Στο S10e που ειχα πάλι την δερμάτινη ηταν πιο μαλακή.
  2. Αυτο μου το εκανε κ εμενα πριν 2 μερες. Ηταν λιγο εκνευριστικό αλλα ηταν μονο για μηνυματα και αντιδρασεις απο μια μονο συνομιλία. Μου εβγαλε 6-7 φορες την ιδια ειδοποίηση για μια αντιδραση σε μηνυμα που πηρα. Δεν το εχει ξανακάνει απο τοτε. Ομως κ εγω πιστεύω ειναι θεμα της εφαρμογης οχι του κινητού.
  3. you.gr Επίσημος πωλητής της Samsung. Συμμετέχει και στην προωθητική ενέργεια που τρέχει ακόμα αυτές τις μέρες απο την samsung. Σοβαρό κατάστημα. Προσωπικά εχω αγορασει πολλες φορες.
  4. Καλησπερα με το Banana blur τι γινεται? εχουμε δει καμια προοδο? Επισης κατι που δεν εχω καταλαβει. Υπαρχει 100% σε ολες τις συσκευες αυτο το θεμα?
  5. Επειδη δεν βρισκομαι Αθηνα και ειναι η μοναδικη μου συσκευη, δεν μπορω να το στειλω στη Smartec. Οποτε ψαχνω καλη μπαταρια (το οποιο αναγκαστικα μπορει να σημαινει γνησια), για να την αλλαξω μονος μου.
  6. Καλησπερα σας Εχει καποιος να προτεινει μπαταρια απο το εμποριο που ξερει οτι ειναι καλη;; Δηλαδη να την εχει τοποθετησει στην συσκευη του και να ειναι ικανοποιημενος.
  7. Με το πλήκτρο να φαίνεται που λες εμένα δεν το κάνει καθόλου, ενώ πριν τη σημερινή αναβάθμιση δούλευε κανονικά.
  8. Προς όσους εγκατέστησαν Android 10. Είναι ιδέα μου ή αφαίρεσαν την λειτουργία γρήγορης εναλλαγής μεταξύ ανοιχτών εφαρμογών χρησιμοποιώντας το slider πάνω στο home button ;;
  9. Καλησπέρα! την εχεις ακομα την συσκευη;; επειδή και εμενα κολλαει αρκέτα και ειναι πολυ εκνευριστικο διοτι δεν προλαβαινει καν να ζεσταθει καποιες φορες.. μπορεις να πεις τι σεταρισμα εχεις ;; ROM κτλ.. Customized ?? Ρωταω εσενα επειδη ειπες οτι τρεχει κομπλε.. Ψαχνομαι να βρω μια λυση..
  10. Για πάμε να δούμε την τύχη μας τι ψάρια πιάνει !! :lol: :lol: :lol:
  11. Για παμε να δουμε και τα Nexus τι λενε!! :cool: :D
  12. jim_4

    Sony Xperia Z1 Compact

    εμενα ειχε κατι θεματακια πριν κανενα μηνα.. εβγαζε ενα μηνυμα στην οθονη και δεν δουλευαν.. αλλα μαλλον ηταν θεμα καθαριοτητας στην υποδοχη μεσα.. το φυσηξα λιγο.. κουνησα λιγο γυρο γυρο το βυσμα και εφτιαξε..
  13. jim_4

    Sony Xperia Z1 Compact

    και αυτο το δοκιμασα.. ουτε διαγραφεται ολοκληρο το μηνυμα ουτε μπορω να το αφησω κενο.. ισως αν μπορουσα να απεγκαταστησω αυτο το προσθετο.. αλλα δεν ξερω αν υπαρχει χωριστα και ποιο ειναι..
×
×
  • Create New...