GMF80 Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 Καλημερα Υπηρχε αυτη η δυνατοτητα στο pie ;Χρησιμοποιω android απο το 2011 και τη θυμαμαι να υπηρχε απο τοτε.... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 Παιδιά και εγώ από τότε που δουλεύω και εγω android ξέρω αυτήν την λειτουργία και πάντα πάω μέσα και απενεργοποιώ και τα animation και όλοι μου λένε μετά .. μα καλά πως το έκανες αυτό το κινητό πετάει... αχαχαχα :lol::p Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 Έχει παρατηρήσει κανείς μία δυσκαμψία στο νέο android?? Εκτιμώ ότι το κινητό έχει χάσει από την αναβάθμιση.... Πολλές φορές ξεκλειδώνει και πάει μόνο του στην αριστερή σελίδα αντί του home page. Κόλλησε 2 φορές μέχρι τώρα που δεν είχε κολλήσει ποτέ..και γενικά δεν μου φαίνεται το ίδιο smooth....παρατήρησα και περισσότερη κατανάλωση μνήμης.... έχω κάνει hard reset..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 Έχει παρατηρήσει κανείς μία δυσκαμψία στο νέο android?? Εκτιμώ ότι το κινητό έχει χάσει από την αναβάθμιση.... Πολλές φορές ξεκλειδώνει και πάει μόνο του στην αριστερή σελίδα αντί του home page. Κόλλησε 2 φορές μέχρι τώρα που δεν είχε κολλήσει ποτέ..και γενικά δεν μου φαίνεται το ίδιο smooth....παρατήρησα και περισσότερη κατανάλωση μνήμης.... έχω κάνει hard reset..... Χωρις να εχω κανει καθαρή εγκατάσταση το κινητό φυσάει. Πολύ καλύτερο απο πριν . Κανενα μικρο κώλυμα. Λίγο καλύτερη μπαταρία, βελτιωμένα δακτυλικά, γενικα Πολύ ευχαριστημένος Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. December 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2019 Χωρις να εχω κανει καθαρή εγκατάσταση το κινητό φυσάει. Πολύ καλύτερο απο πριν . Κανενα μικρο κώλυμα. Λίγο καλύτερη μπαταρία, βελτιωμένα δακτυλικά, γενικα Πολύ ευχαριστημένος Τι να κάνω??? Να κάνω πάλι hard reset?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. December 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2019 Λειτουργικά μια χαρά,την μπαταρια με την ρουφάει ομως ,σε 3 ώρες 13% χωρις να το ακουμπησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adelijohn Δημ. December 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2019 Καλημέρα παιδια Εχει παρατηρήσει κανένας κάπιο θεμα με κλήσεις μέσω του edge panel μετά το update? Σε ενα φίλο που πήρε το 10αρι , έχει αριθμούς με παραπάνω απο 1 νουμερα στην επαφή και αντι να παίρνει τον προεπιλεγμένο αριθμό παίρνει όποιον του αρέσει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adelijohn Δημ. December 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2019 Καλημέρα παιδια Εχει παρατηρήσει κανένας κάπιο θεμα με κλήσεις μέσω του edge panel μετά το update? Σε ενα φίλο που πήρε το 10αρι , έχει αριθμούς με παραπάνω απο 1 νουμερα στην επαφή και αντι να παίρνει τον προεπιλεγμένο αριθμό παίρνει όποιον του αρέσει!!! Δοκιμασα και εγω με το note 10 και σε εμενα παει και παιρνει το πρώτο νουμερο στην επαφή ασχετα με το ποιο νουμερο έχεις προεπιλεγμενο. Νομιζω με την 9αρα δεν επαιζε έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2019 Λειτουργικά μια χαρά,την μπαταρια με την ρουφάει ομως ,σε 3 ώρες 13% χωρις να το ακουμπησωΚατα 99% φταιει το google services. Ειχα παρομοιο θεμα του εκανα clear cache και εστρωσε. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. December 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2019 Πως κανεις clear cache? Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Το κλεινεις. Κρατας πατημενο power+bixby+volume up. Ανοιγει το recovery menu και εκει επιλεγεις clear cache. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Έχει παρατηρήσει κανείς κόλλημα κατά το εκ νέου άνοιγμα εφαρμογής από τις πρόσφατες εφαρμογές (Android 10); Δεν έχω κάνει επαναφορά και σκέφτομαι να μπω ή όχι στη διαδικασία.. Sent from my Galaxy S10 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Το κλεινεις. Κρατας πατημενο power+bixby+volume up. Ανοιγει το recovery menu και εκει επιλεγεις clear cache. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕπειδη μου τρωει και μενα πολυ μπαταρια χωρις να κανω κατι,λες να στρωσει με αυτο; Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Κατα 99% φταιει το google services. Ειχα παρομοιο θεμα του εκανα clear cache και εστρωσε. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ, το εκανα σιγουρα βελτιώθηκε αλλα παλι τρώει περισσότερο από πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Ευχαριστώ πολύ, το εκανα σιγουρα βελτιώθηκε αλλα παλι τρώει περισσότερο από πρινΠαω να το κανω κ γω αλλα δεν...παταω το δεξι κουμπι κλεινει το τηλ ...μετα παταω κ τα 3 ταυτοχρονα αλλα δεν μου εμφανιζει το μενου παρα μονο ξανανοιγει το τηλ...τι κανω λαθος; Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Παω να το κανω κ γω αλλα δεν...παταω το δεξι κουμπι κλεινει το τηλ ...μετα παταω κ τα 3 ταυτοχρονα αλλα δεν μου εμφανιζει το μενου παρα μονο ξανανοιγει το τηλ...τι κανω λαθος; Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομιζω οτι δεν πρεπει να το κλεισεις πρωτα. Ενω ειναι σε λειτουργια, πατα και τα 3 ταυτοχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Παω να το κανω κ γω αλλα δεν...παταω το δεξι κουμπι κλεινει το τηλ ...μετα παταω κ τα 3 ταυτοχρονα αλλα δεν μου εμφανιζει το μενου παρα μονο ξανανοιγει το τηλ...τι κανω λαθος; Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferb Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Έχει παρατηρήσει κανείς μία δυσκαμψία στο νέο android?? Εκτιμώ ότι το κινητό έχει χάσει από την αναβάθμιση.... Πολλές φορές ξεκλειδώνει και πάει μόνο του στην αριστερή σελίδα αντί του home page. Κόλλησε 2 φορές μέχρι τώρα που δεν είχε κολλήσει ποτέ..και γενικά δεν μου φαίνεται το ίδιο smooth....παρατήρησα και περισσότερη κατανάλωση μνήμης.... έχω κάνει hard reset..... Ναι κι εμένα το κανει. Παράθεση GALAXY S3,S4,S5, LG G3,GALAXY A5 και τωρα s10+:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Αν το κανω χανω κατι απο ρυθμισεις φωτος κτλ; Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 Αν το κανω χανω κατι απο ρυθμισεις φωτος κτλ; Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑκυρο το post...ολα οκ! Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 Wipe cache εγινε...καμια διαφορα στην καταναλωση μπαταριας... Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Καλημέρα παιδιά. Ερώτηση:επειδή στο σπίτι δεν έχω καλό σήμα το βράδυ το βάζω σε λειτουργία πτήσης έτσι ώστε να λειτουργεί με το WiFi calling. Ωστόσο όταν το βάζω σε λειτουργία πτήσης δεν βρίσκει πια δίκτυο WiFi. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλον αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Καλημέρα παιδιά. Ερώτηση:επειδή στο σπίτι δεν έχω καλό σήμα το βράδυ το βάζω σε λειτουργία πτήσης έτσι ώστε να λειτουργεί με το WiFi calling. Ωστόσο όταν το βάζω σε λειτουργία πτήσης δεν βρίσκει πια δίκτυο WiFi. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλον αυτό;Σε ολο τον κοσμο και σε ολα τα κινητά !!! Ανοίγεις χειροκίνητα το wifi μόνος σου ☺️ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Σε ολο τον κοσμο και σε ολα τα κινητά !!! Ανοίγεις χειροκίνητα το wifi μόνος σου ☺️ Μάλλον δεν το εξήγησα καλά. Αφού ανοίξω χειροκίνητα το wifi δε βρίσκει δίκτυο και βρίσκει μόνο με restart στο ρουτερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Μάλλον δεν το εξήγησα καλά. Αφού ανοίξω χειροκίνητα το wifi δε βρίσκει δίκτυο και βρίσκει μόνο με restart στο ρουτερ Επιδη το κάνω και εγω συχνά, ποτε δεν αντιμετ ποσα τετοιο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts