TheoX Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Και εγώ εδώ, πέρα από την μπαταρία που δεν βγάζω μέρα με καλή χρήση , είμαι υπερευχαριστημενος! Εν αναμονή σε λίγο καιρό που θα πάω για το mi 11 ! Και εγώ το ίδιο με την μπαταρία. Είμαι σίγουρος όμως ότι με MIUI 11 η κατάσταση με την μπαταρία ήταν πολύ καλύτερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Παίδες σήμερα χρειάστηκα να στείλω ένα sms και πρόσεξα ότι δεν στέλνει με 160 χαρακτήρες, πώς φτιάχνεται αυτό ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Παίδες σήμερα χρειάστηκα να στείλω ένα sms και πρόσεξα ότι δεν στέλνει με 160 χαρακτήρες, πώς φτιάχνεται αυτό ??? Βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει περιοχή Ελλάδα. Και από τις ρυθμίσεις των μηνυμάτων απενεργοποιησε την χρήση gsm αλφαβήτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 Μόλις εγκατέστησα 12.0.4 470MB ... Updated Android Security Patch to January 2021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 Μόλις εγκατέστησα 12.0.4 470MB ... Updated Android Security Patch to January 2021 Μου την εβγαλε και εμενα σε καποια φαση δε μπορουσα εκεινη τη στιγμη να κανω το Update Και τωρα που παταω ελεγχος για ενημερωσεις δε τη βγαζει καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Μου την εβγαλε και εμενα σε καποια φαση δε μπορουσα εκεινη τη στιγμη να κανω το Update Και τωρα που παταω ελεγχος για ενημερωσεις δε τη βγαζει καν.Θα κάνει ξανά rollout, κλασσική Xiaomi. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 Μου ήρθε η 12.0.4. Άλλαξαν τη γραμματοσειρά στα SMS;;; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Παιδια ερωτηση ..επειδη σκέφτομαι την αγορα ..ποσο sot σας βγαζει? Με καλο σημα ,gps bt ανοιχτα και φωτεινότητα στο αυτόματο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Αν ψάχνεις για αυτονομία λάθος τηλέφωνο κοιτάς, τραγική μπαταρία. Πάνω κάτω σαν mi8 είναι. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Με 5-6 ωρες sot ειμαι ικανοποιημένος...ψαχνω και ταχύτητα και ποιότητα κατασκευής και καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Με 5-6 ωρες sot ειμαι ικανοποιημένος...ψαχνω και ταχύτητα και ποιότητα κατασκευής και καμερα Η μπαταρία ΔΕΝ είναι στα δυνατά σημεία αυτού του κινητού, in fact, θα έλεγα πως είναι το πιο αδύναμο. Θα απογοητευτείς. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Η μπαταρία όντως δεν είναι στα επίπεδα που έχει μάθει η Xiaomi Αλλά την παλεύει Δεν είναι ας πούμε όσο κακή είναι στα s20 -s20 plus Το κινητό ακόμα και σήμερα πάει άριστα τα πάντα . Εγώ το ξαναπήρα από φίλο σε τιμή που αξίζει πιο πολύ από ότι ένα φετινό μοντέλο με snap 720 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Σε όλα τα άλλα πάει μπάλα ακόμη το κινητό, δεν βρίσκω τον παραμικρό λόγο να το αλλάξω. Αλλά 5-6 ώρες SOT (ανάλογα και την χρήση του καθενός), δύσκολα το κόβω να έχει ο φίλος, που τις ζητάει, παραπάνω. Ίσως να τις έχει, έχω να δω SOT εδώ και πολύ καιρό, δεν μετράω έτσι την απόδοση της μπαταρίας (τουλάχιστον όχι μόνο έτσι). Νομίζω πως βγάζω περίπου 4,5 ώρες με την χρήση που κάνω. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Ότι διαβάζαμε στις προηγούμενες ημέρες έλεγε ότι θα ήμασταν από τους πρώτους που θα παιρναμε την 12.5 και τελικά δεν ήμαστε ούτε στο 2 κύμα ... Τι παίχτηκε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RogerFederer_7 Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Εχει ο αδερφος μου το mi 9 αγορασμενο πριν 1,5 χρονο απο σκρουτζομαγαζο!Θελει να αλλαξει μπαταρια γιατι πραγματικα τα χει φτυσει!Που συστηνετε να παει για αλλαγη!Και ποσο περιπου θα κοστισει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Ότι διαβάζαμε στις προηγούμενες ημέρες έλεγε ότι θα ήμασταν από τους πρώτους που θα παιρναμε την 12.5 και τελικά δεν ήμαστε ούτε στο 2 κύμα ... Τι παίχτηκε??? https://trak.in/tags/business/2021/02/07/miui-12-5-global-launch-first-devices-to-receive-miui-12-5-update-testing-program-india-release/ Που είδες ότι έγινε unveil το 12.5 και δεν είμαστε ούτε στο 2ο κύμα, δεν γνωρίζω. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Αρκετός ντόρος με την δώδεκα παρά. Μακάρι να είναι τόσο καλή όσο λένε. Στο YouTube που είδα ορισμένα βίντεο, φαίνεται ότι είναι είναι πιο φρέσκια και πιο ελαφριά. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Από χθες, εμφανίστηκε το σήμα VoLTE και όταν κάνω κλήσεις βλέπω ένα μικρό εικονίδιο HD αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι πως με το που πατάω το πράσινο κουμπί της κλήσης, ακούω τον χτύπο αναμονής (το γνωστό "τουτ"). Το ακούω δηλαδή ακαριαία. Όπως όταν χρησιμοποιούσα VoIP τηλεφωνικό κέντρο σε μια προηγούμενη δουλειά μου. Με το που τελειώνεις την πληκτρολόγηση, κατευθείαν ακούς το "τουτ". Από ποιότητα δεν παρατήρησα αλλαγή, αλλά μιλάω με hands free, και δεν έχω κάνει πολλές κλήσεις. Θα επανέλθω. Έχω wind. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Έτσι ακριβώς λειτουργεί το VoLte, απόλαυσε το! Παρεμπιπτόντως κι εγώ σε Wind είμαι με Mi 10 T. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. February 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2021 Σε Vodafone έχω παρατηρήσει αυτό που λέτε αλλά χωρίς να έχω σήμα VoLTE. Δηλαδή χτυπάει ακαριαία όταν καλώ, αλλά όχι τους πάντες. Σε κάποια κινητά γίνεται, σε κάποια άλλα όχι. Υπόψιν πως λέει ότι το VoLTE είναι ενεργοποιημένο. Σε αντίθεση με το VoLTE , έχω κανονικά το σηματάκι VoWiFi Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrasman Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Καλημέρα! Γνωρίζετε κανένα αξιόπιστο λογισμικό για σύνδεση του κινητού μας MI 9 στον υπολογιστή; Τύπου αυτό που έχει βγάλει πρόσφατα η Samsung, ή αυτό που ανακοίνωσε η Xiaomi στο MIUI 12.5; Παράθεση HTC HD2 --> Nokia Lumia 800 --> Nokia Lumia 930 --> Mi Note 3 --> Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Καλημέρα! Γνωρίζετε κανένα αξιόπιστο λογισμικό για σύνδεση του κινητού μας MI 9 στον υπολογιστή; Τύπου αυτό που έχει βγάλει πρόσφατα η Samsung, ή αυτό που ανακοίνωσε η Xiaomi στο MIUI 12.5;Suite εννοείς; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Ξέρει κανείς πως μπορούν να βγουν αυτές οι ενοχλητικές διαφημίσεις μετά από εκκαθάριση στην ασφάλεια όταν στο ζητήσει η συσκευή; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Ξέρει κανείς πως μπορούν να βγουν αυτές οι ενοχλητικές διαφημίσεις μετά από εκκαθάριση στην ασφάλεια όταν στο ζητήσει η συσκευή; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Είπα να εγκαταστήσω την εφαρμογή των SMS της Google μιας και της Xiaomi λόγω των Ευρωπαϊκών κυρώσεων δεν ενημερώνεται πλέον αλλά έχω ένα πρόβλημα. Πως μπορώ να ρυθμίσω τις αυτόματες απαντήσεις μηνυμάτων όταν δεν μπορώ να απαντήσω σε μία κλήση; Μου εμφανίζει τις επιλογές... 'Θα σας καλέσω αργότερα', 'Θα σε πάρω τηλέφωνο σε λίγο' κτλ... αλλά αυτές οι απαντήσεις είναι από την εφαρμογή μηνυμάτων της Xiaomi και αποτυγχάνει να στείλει το μήνυμα. Έχω επιλέξει σα κύρια εφαρμογή το Messege και όχι της Xiaomi αλλά πάλι όταν μου τηλεφωνούν δε μπορώ να απαντήσω με τις σύντομες απαντήσεις. Βοήθεια κανείς; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts