mclound Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Κάποιος άλλος με θέμα στο Ημερολόγιο??? Πάει να ανοίξει και κλείνει ... Το default app αλλά και το Google Calendar μια χαρά μου ανοίγουν. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Μετά την χθεσινή αναβάθμιση του Clock app διορθώθηκε και η αυξανόμενη ένταση στο ξυπνητήρι. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blade68 Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Το είχα και εγώ το πρόβλημα με το φακό όταν είχα να ανοίγει με το AI Button πατώντας το δυο φορές. Το άλλαξα να ανοίγει με κρατημένο το AI Button και δεν ξανάνοιξε μόνος του. Εμένα συμπεριφερόταν ακριβώς αντίστροφα. Γενικά το ΑΙ κουμπί (στα αριστερά) έχει θέμα στην λειτουργία του. Εγώ το απενεργοποίησα τελείως και δεν έχω, πλέον, κανένα πρόβλημα. ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάποιος άλλος με θέμα στο Ημερολόγιο??? Πάει να ανοίξει και κλείνει ... Το ημερολόγιο της Google δουλεύει άψογα σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Καλησπέρα, Το proximity έχει πρόβλημα σε κανέναν; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Το έκανα επαναφορά εχθές και πάει ρολόι ακόμα το στέλνω βέβαια γιατί έχω διάφορες ρυθμίσεις να κάνω αλλά είναι πολύ smooth. Με το μαμά launcher δεν άντεξα πολύ ξαναπέρασα nova prime και είναι σούπερ. Μία ερώτηση είχε αναφερθεί εδώ ένας κωδικός που μπορείς να δεις πόσες φορτίσεις έχει κάνει το κινητό αν τον θυμάται κανείς ας ποστάρει τη διαδικασία Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Ο κωδικός για το πόσες φορές έχει φόρτισει η μπαταρία * # * # 6485 # * # * Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Ο κωδικός για το πόσες φορές έχει φόρτισει η μπαταρία * # * # 6485 # * # * Sent from my MI 9 using Tapatalk Ποιο λέει τις φορτίσεις ??? ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα, Το proximity έχει πρόβλημα σε κανέναν; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι , τι θέμα έχεις ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Ποιο λέει τις φορτίσεις ??? ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι , τι θέμα έχεις ???Δεν σβήνει η οθόνη στις κλήσεις. Κι αυτό συμβαίνει είτε μιλάω στο τηλέφωνο, είτε σε άλλες εφαρμογές(viber messenger κτλ) Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 @bill64 Εκεί που γράφει MF_02 Στο δικό μου δεν έχει το MF_02 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Δεν σβήνει η οθόνη στις κλήσεις. Κι αυτό συμβαίνει είτε μιλάω στο τηλέφωνο, είτε σε άλλες εφαρμογές(viber messenger κτλ) Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αρχικά δε γνωρίζω εάν έχεις τζαμάκι με πλαίσιο (αναφέρομαι σε αυτά με το χρώμα περιμετρικά). Τα συγκεκριμένα δημιουργούν θέμα. Επίσης γενικά εάν έχεις τζάμι, θα πρέπει να το βγάλεις και να κάνεις μια δοκιμή χωρίς αυτό. Έπειτα, θα πας στον dialer σου, θα πληκτρολογήσεις *#*#64663#*#* και θα μπεις στο CIT. Πάνω δεξιά σε εκείνο το μενού, έχει 3 κάθετες τελείες, θα πατήσεις σ'αυτές, και θα πατήσεις πάνω στην επιλογή Proximity sensor Callibration. Επίσης μέσα στο CIT, θα κάνεις scroll down, και θα βρεις το Gps. Το επιλέγεις, κάνεις το τεστ με το να προσεγγίσεις τη συσκευή στο αυτί σου, σαν να πας να μιλήσεις δηλαδή, και θα σου βγάλει pass ή fail (εμείς φυσικά το pass θέλουμε). Και εάν θέλεις, μας λες πώς τα πήγες με αυτές σου τις ενέργειες. Ευχαριστώ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Έχει παρατηρήσει κανείς θέμα με τις επαφές? Μετά την αναβάθμιση μου βγάζει μόνο αγγλικούς χαρακτήρες δεξιά της οθόνης, για αναζήτηση επαφής και καθόλου ελληνικούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Δεν σβήνει η οθόνη στις κλήσεις. Κι αυτό συμβαίνει είτε μιλάω στο τηλέφωνο, είτε σε άλλες εφαρμογές(viber messenger κτλ) Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, έχεις τζαμακι που το έβαλες πρόσφατα ??? Αν ναι, βγαλτο και δοκίμασε πάλι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Αρχικά δε γνωρίζω εάν έχεις τζαμάκι με πλαίσιο (αναφέρομαι σε αυτά με το χρώμα περιμετρικά). Τα συγκεκριμένα δημιουργούν θέμα. Επίσης γενικά εάν έχεις τζάμι, θα πρέπει να το βγάλεις και να κάνεις μια δοκιμή χωρίς αυτό. Έπειτα, θα πας στον dialer σου, θα πληκτρολογήσεις *#*#64663#*#* και θα μπεις στο CIT. Πάνω δεξιά σε εκείνο το μενού, έχει 3 κάθετες τελείες, θα πατήσεις σ'αυτές, και θα πατήσεις πάνω στην επιλογή Proximity sensor Callibration. Επίσης μέσα στο CIT, θα κάνεις scroll down, και θα βρεις το Gps. Το επιλέγεις, κάνεις το τεστ με το να προσεγγίσεις τη συσκευή στο αυτί σου, σαν να πας να μιλήσεις δηλαδή, και θα σου βγάλει pass ή fail (εμείς φυσικά το pass θέλουμε). Και εάν θέλεις, μας λες πώς τα πήγες με αυτές σου τις ενέργειες. Ευχαριστώ.Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, έχεις τζαμακι που το έβαλες πρόσφατα ??? Αν ναι, βγαλτο και δοκίμασε πάλι !Λοιπόν καλησπέρα και συγνώμη που άργησα. Είχα τζαμακι με πλαίσιο, το έβγαλα αλλά πάλι δεν... Μπήκα στο service menu, είδα στο τεστ ότι δεν αλλάζει η ένδειξη. Παραμένει στο 5. Πήγα στο calibration και ανέβασα τέρμα την ευαισθησία, και δουλεύει μια στις 15 προσπάθειες. Θα προσπαθήσω να κάνω reset μπας και στρωσει(αν και μου το έκανε και πριν την αναβάθμιση) Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Λοιπόν καλησπέρα και συγνώμη που άργησα. Είχα τζαμακι με πλαίσιο, το έβγαλα αλλά πάλι δεν... Μπήκα στο service menu, είδα στο τεστ ότι δεν αλλάζει η ένδειξη. Παραμένει στο 5. Πήγα στο calibration και ανέβασα τέρμα την ευαισθησία, και δουλεύει μια στις 15 προσπάθειες. Θα προσπαθήσω να κάνω reset μπας και στρωσει(αν και μου το έκανε και πριν την αναβάθμιση) Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επομένως βεβαίως και πρέπει να κάνεις factory reset αφού έκανες όλα αυτά. Φρόντισε να κρατήσεις backup, και προχώρησε πλέον -εάν το επιθυμείς- αυτή την ενέργεια. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Το δοκίμασα και ούτε και το δικό μου έχει το mf2 Είσαι σίγουρος ότι είναι αυτός ο κωδικός? Γιατί μια άλλη φορά όταν είχα δοκιμάσει έναν που είχε ποστάρει κάποιος φίλος σε αυτό εδώ το νήμα δούλευαν όλα ρολόι και μου είχε δείξει τις φορτίσεις που έχω κάνει κανονικά.. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Το δοκίμασα και ούτε και το δικό μου έχει το mf2 Είσαι σίγουρος ότι είναι αυτός ο κωδικός? Γιατί μια άλλη φορά όταν είχα δοκιμάσει έναν που είχε ποστάρει κάποιος φίλος σε αυτό εδώ το νήμα δούλευαν όλα ρολόι και μου είχε δείξει τις φορτίσεις που έχω κάνει κανονικά.. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕδώ είσαι φίλε μου https://gr.gizchina.com/2020/02/16/xiaomi-miui-11-deite-posi-zoi-echei-akoma-i-mpataria-sas/ Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Εδώ είσαι φίλε μου https://gr.gizchina.com/2020/02/16/xiaomi-miui-11-deite-posi-zoi-echei-akoma-i-mpataria-sas/Μήπως δεν δουλεύει με την τελευταία MIUI 12 γιατί όταν ολοκληρώνεις τον κωδικό σε πάει κατευθείαν στο μενού και δεν σε αφήνει να πατήσεις κανένα κουμπί κλήσης? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Απλά αφαίρεσαν το ΜF02 , όλα τα άλλα υπάρχουν κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Αχά... Κάποιος άλλος τρόπος υπάρχει μήπως γνωρίζεις? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Με την αυτόματη φωτεινότητα έχει παρατηρήσει κανείς κατι? Τη ρίχνει ενω δεν την εχω στο αυτόματο. Επίσης δεν μου εμφανίζει ελληνικό αλφάβητο στην αναζήτηση επαφών. Όλα αυτα μετά την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam26a Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 καλησπερα σας . υπαρχει τροπος να γραψει το mi9 8κ video ? εστω να αναπαραγει.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drift391 Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Καλησπερα. Γνωριζει κανεις αν μπορει να τραβηξει το mi9 φωτογραφια raw, με το stock miui χωρις root? Ψαχνω επισης να βρω εφαρμογη google camera και δεν εχω βρει καποια που να δουλευει προς το παρον. Αν ξερει καποιος ας μου πει. Παράθεση Xiaomi mi6, Xiaomi redmi note3 pro, Xperia z3 compact, xperia z, Lg p990 2x, Samsung galaxy 551, Sony ericsson elm, sony ericsson K800i, NOKIA 5310, Sharp 770sh, Sharp gx17, Nokia 5210, Ericsson t28 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Google camera εγώ χρησιμοποιώ την 7.3.018 του urnuyx...Από εκεί μπορείς να βγάλεις και φωτογραφία RAW https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-urnyx05/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Ξέρει κανείς πως μπορώ να βγάλω αυτήν την ειδοποίηση κάθε λίγο. Και λιγάκι με έχει ζαλίσει; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Ξέρει κανείς πως μπορώ να βγάλω αυτήν την ειδοποίηση κάθε λίγο. Και λιγάκι με έχει ζαλίσει; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα φίλε μου! Όπως βγαίνει η ειδοποίηση όπως τη βλέπεις στη μπάρα ειδοποιήσεων, πάτα παρατεταμένα επάνω της, μέχρι να σου βγει η επιλογή που βλέπεις στην εικόνα που σου έχω ανεβάσει. Απενεργοποίησέ το αυτό, και δε θα έχεις απο το mi cloud ξανά ειδοποιήσεις για τον αποθηκευτικό χώρο, και γενικά. Ευχαριστώ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts