Jump to content

Blade68

Members
  • Δημοσιεύσεις

    235
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Blade68

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 2

Συσκευή

  • Συσκευή
    Xiaomi Mi 9

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Αθήνα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Blade68's Achievements

  1. Τι εννοείς??? Δεν είμαι και ο σχετικότερος.
  2. Τώρα έχω την 12.0.4.0 (QFAMIXM) MIUI GLOBAL 12.0.4 ΣΤΑΘΕΡΗ με τελευταίο security patch 01-01-2021.
  3. Επανέρχομαι στο θέμα της V12.5.1.0.RFAMIXM. Κατέβασα την recovery rom στο κινητό. Πήγα στις Ρυθμίσεις - Σχετικά με το τηλέφωνο - Έκδοση MIUI - Επιλογή πακέτου ενημέρωσης - .... επιλέγω την ROM που κατέβασα - κάνει απόκτηση πληροφοριών και λαμβάνω μήνυμα "Αδυναμία επαλήθευσης ενημέρωσης: Sorry, flash to this stable version is not allowed" και προφανώς δεν με αφήνει να φλασάρω. Τι κάνω λάθος??? 🤔
  4. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  5. Ως ψιλοάσχετος να ρωτήσω ποια η διαφορά μεταξύ Recovery και Fastboot??? Και πως τις περνάμε αυτές στην συσκευή??? Ευχαριστώ,
  6. Εμένα συμπεριφερόταν ακριβώς αντίστροφα. Γενικά το ΑΙ κουμπί (στα αριστερά) έχει θέμα στην λειτουργία του. Εγώ το απενεργοποίησα τελείως και δεν έχω, πλέον, κανένα πρόβλημα. ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ημερολόγιο της Google δουλεύει άψογα σε εμένα.
  7. Την ίδια ακριβώς έχω και εγώ ..... 11.0.3 Global .....
  8. Με Amazfit Pace μερικές φορές κολλάνε οι ειδοποιήσεις και δεν εμφανίζονται στο ρολόι. Reboot σε τηλέφωνο και smartwatch και όλα μια χαρά. Επίσης, δες μήπως, κατά λάθος, έχεις μόνιμα ενεργοποιημένο το DND (Do Not Disturb) στο τηλέφωνο ή στο ρολόι ή και στα δύο γιατί σε αυτή την περίπτωση οι ειδοποιήσεις δεν δουλεύουν.
  9. Καλημέρα. Αντιμετωπίζω ένα θεματάκι και είπα να ρωτήσω. Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Gcam apk στο Μi 9 μου και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχω κατάλληλη εφαρμογή για να δω το συγκεκριμένο αρχείο. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει??? Δεν μπορώ να βρω και από που ενεργοποιώ την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές μπας και ευθύνεται αυτό. OK, problem solved. Τελικά χρησιμοποίησα για το άνοιγμα του apk τον Total Commander και μου ζήτησε να ενεργοποιήσω την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πήγες και η Gcam εγκαταστάθηκε κανονικά. Η επιλογή της εγκατάστασης εφαρμογών από άγνωστες πήγες είναι τελικώς πολύ καλά "θαμμένη". Θέλει μπόλικο "σκάψιμο" για να βρεθεί .... Αλλά τελικά κανένα πρόβλημα.
  10. Σωστά. Μόλις την έλαβα.
  11. Εγώ πάλι, μόλις έλαβα ΟΤΑ ενημέρωση 489 ΜΒ σε 9.2.1.0 Global stable ROM. Να σημειώσω ότι έχω το 3/32 .....
  12. Σωστά! Δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι σχετικό πουθενά που να δίνεται μία επίσημη άποψη. Πάντως, η έκδοση που εγκαταστάθηκε στην δική μου συσκευή, παρόλο που δουλεύει άψογα, δεν δείχνει να είναι πλήρης. Έχω την αίσθηση ότι της λείπουν κάποια features. Ίσως να είναι και η ιδέα μου.
×
×
  • Create New...