mclound Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 Έβγαλα άκρη τελικά. Αφού αφαιρέσεις το app με τον τρόπο που διαβάσεις στο Reddit άνοιξε μια φορά μόνος σου το Google app και από τότε και έπειτα με το swipe up θα ανοίξει το Google Search. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 Φορτίζω πχ από 20-80 με κλειστό το κινητό Όταν ανοίγω ,στα στατιστικά έχει κρατήσει τη χρήση και πριν της φόρτισης Πώς γίνεται να ανανεώνονται τα στατιστικά μετά τη φόρτιση; Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 Με το να το φορτίζεις στο 100%.Δεν νομίζω ότι μηδενίζουν αλλιώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 (edited) Έβγαλα άκρη τελικά. Αφού αφαιρέσεις το app με τον τρόπο που διαβάσεις στο Reddit άνοιξε μια φορά μόνος σου το Google app και από τότε και έπειτα με το swipe up θα ανοίξει το Google Search. Thumbs up my friend! Έβγαλα κι άλλη σαβούρα με την ευκαιρία… ΥΓ - Το Miui calendar ποιο app είναι να το ξηλώσουμε κι αυτό; Edited December 23, 2019 by me00016 Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 Φορτίζω πχ από 20-80 με κλειστό το κινητό Όταν ανοίγω ,στα στατιστικά έχει κρατήσει τη χρήση και πριν της φόρτισης Πώς γίνεται να ανανεώνονται τα στατιστικά μετά τη φόρτιση;Πρέπει να πάει στο 90% για να δεις νέα στατιστικά φόρτισης Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 Σήμερα όλως τυχαία, βγάζοντας στην δουλειά κάποιες φωτογραφίες, και ενώ έψαχνα να δω και κάποιες προηγούμενες παθαίνω σοκ βλέποντας πολλές φωτογραφίες διπλές και τριπλές στην συλλογή και στην google fotos εφαρμογή....... Κόκκαλο έμεινα. Άρχισα να διαγράφω .......έτοιμος να το ρίξω στον τοίχο.... Σορυ ρε παίδες αλλά θεωρώ εντελώς άκυρο αυτό πο6 συνέβη, όπως και οι φωτογραφίες επαφών που δείχνουν πλέον μικρές όπως είπα σε προηγούμενο ποστ. Το περίεργο δεν έκανα κάτι.... Αν κάποιος ξέρει ας πει τίποτα γιατί αρχίζω και φρικάρω ****το. Ευχαριστω . Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 Πρέπει να πάει στο 90% για να δεις νέα στατιστικά φόρτισηςThanks Man! Οπότε λογικά το 90% είναι το σημείο που κόβει τη γρήγορη φόρτιση και αρχίζει τη διαχείριση μέχρι να φτάσει 100? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2019 Σήμερα όλως τυχαία, βγάζοντας στην δουλειά κάποιες φωτογραφίες, και ενώ έψαχνα να δω και κάποιες προηγούμενες παθαίνω σοκ βλέποντας πολλές φωτογραφίες διπλές και τριπλές στην συλλογή και στην google fotos εφαρμογή....... Κόκκαλο έμεινα. Άρχισα να διαγράφω .......έτοιμος να το ρίξω στον τοίχο.... Σορυ ρε παίδες αλλά θεωρώ εντελώς άκυρο αυτό πο6 συνέβη, όπως και οι φωτογραφίες επαφών που δείχνουν πλέον μικρές όπως είπα σε προηγούμενο ποστ. Το περίεργο δεν έκανα κάτι.... Αν κάποιος ξέρει ας πει τίποτα γιατί αρχίζω και φρικάρω ****το. Ευχαριστω . Sent from my iPad using Tapatalk Σήμερα όλως τυχαία, βγάζοντας στην δουλειά κάποιες φωτογραφίες, και ενώ έψαχνα να δω και κάποιες προηγούμενες παθαίνω σοκ βλέποντας πολλές φωτογραφίες διπλές και τριπλές στην συλλογή και στην google fotos εφαρμογή....... Κόκκαλο έμεινα. Άρχισα να διαγράφω .......έτοιμος να το ρίξω στον τοίχο.... Σορυ ρε παίδες αλλά θεωρώ εντελώς άκυρο αυτό πο6 συνέβη, όπως και οι φωτογραφίες επαφών που δείχνουν πλέον μικρές όπως είπα σε προηγούμενο ποστ. Το περίεργο δεν έκανα κάτι.... Αν κάποιος ξέρει ας πει τίποτα γιατί αρχίζω και φρικάρω ****το. Ευχαριστω . Sent from my iPad using Tapatalk Εάν είναι σφάλμα της εφαρμογής photos δεν ευθύνεται η Xiaomi. Εγω χρησιμοποιώ την στοκ εφαρμογή. Για τα μικρές φωτογραφίες των επαφών, μικρό το κακό. Προσωπικά δε με πειράζει. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4709 Δημ. December 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2019 Τελικά έγινε αλλαγή οθόνης στην infoquest. Ελπίζω όταν το ανοίξω να μην είναι πάλι όλα μαύρα. Πάντως η αλλαγή στο service ταχύτατη. Σε μια εργάσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 (edited) Τι rom χρησιμοποιείτε ; Είμαι ανάμεσα σε LOS και Pixel. Χρόνια φανατικός του stock android, με έχει κουράσει πλέον το MIUI. Όσοι έχετε αλλάξει, πως πάει με ποιότητα ήχου; Παλιότερη έκδοση της Pixel που είχα δοκιμάσει, ήταν χάλι ο ήχος. Έχετε καταφέρει να παραμείνετε L1 για netflix; Edited December 25, 2019 by ibanezman192 Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Έβαλα την pixel για μερικές μέρες, αν δεις στο xda γράφουν ότι έχει πολλά θέματα, και έβαλα την eu. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://download.pixelexperience.org/cepheus To site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 (edited) Έβαλα την pixel για μερικές μέρες, αν δεις στο xda γράφουν ότι έχει πολλά θέματα, και έβαλα την eu. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://download.pixelexperience.org/cepheus To site. Αυτό που έβαλες είναι η αρχαία έκδοση. Η xiaomi eu είναι χειρότερη από την Official σε αυτή τη φάση και κανένας δε ξέρει γιατί κρασάρει/σέρνεται τόσο σε σύγκριση με Official eu ή global. Edited December 25, 2019 by ibanezman192 Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Τελικά έγινε αλλαγή οθόνης στην infoquest. Ελπίζω όταν το ανοίξω να μην είναι πάλι όλα μαύρα. Πάντως η αλλαγή στο service ταχύτατη. Σε μια εργάσιμη.Καλά νέα Για ενημέρωσε μας όταν την ανοίξεις αν είναι όπως πρέπει η οθόνη γιατί λογικά η infoquest θα βάζει γνήσια ανταλλακτικά. Το αναφέρω γιατί από σκρούτζ 2 φορές είχα πικρή εμπειρία με Xiaomi γιαυτό δε ξανά παίρνω Xiaomi από σκρουτζομάγαζο Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Και μένα μου άλλαξαν οθόνη, αλλά σε redmi note 7, νομίζω έχει αναβαθμιστεί το service της infoquest.. αχρειαστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Φίλου Μι9 την μια μέρα έκανε επανεκκίνησεις !! Την επόμενη τεζα έκλεισε δεν ξανάνοιξε. Πλακέτα είναι ε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Και εμένα είχε νεκρωσει αλλα δεν ήταν πλακέτα. Μου άλλαξαν τη ρομ. Απο eu που φόραγε μου πέρασαν την global stable και ανοιξε μια χαρα στην ιnfoquest το είχα παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4709 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Καλά νέα Για ενημέρωσε μας όταν την ανοίξεις αν είναι όπως πρέπει η οθόνη γιατί λογικά η infoquest θα βάζει γνήσια ανταλλακτικά. Το αναφέρω γιατί από σκρούτζ 2 φορές είχα πικρή εμπειρία με Xiaomi γιαυτό δε ξανά παίρνω Xiaomi από σκρουτζομάγαζο Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω την εντύπωση ότι με την επαναφορά που έκαναν στο τηλέφωνο πηγαίνει πλέον σφαίρα. Είχα την τελευταία έκδοση αλλά δεν είχα κάνει reset. Η οθόνη μια χαρά. Ευτυχώς σε μια ημέρα το ξαναειχα πίσω και οφείλω να το αναφέρω αυτό για το service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisfis Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Αυτό η το mi 9t pro παιδια , ψαχνω εδώ και 6 μήνες κινητό και έχω κολλησει για πειτε την αποψή σας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Αν έχεις κόλλημα με μπαταρία και notch σταγόνα τότε το 9t pro αν όχι Mi9. Αν δεν βιάζεσαι μπορείς να περιμένεις το mi10 και k30 Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Verbal_Kint Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 Αυτό που έβαλες είναι η αρχαία έκδοση. Η xiaomi eu είναι χειρότερη από την Official σε αυτή τη φάση και κανένας δε ξέρει γιατί κρασάρει/σέρνεται τόσο σε σύγκριση με Official eu ή global. Καλή-κακή αυτή ειναι η "official" αν και εχει σταματησει η υποστηριξή της. Η 10ρα ειναι ακομα σε "unofficial" thread στο xda και εχει πολλα θέματα με το περασμα της κυρίως απο οτι διαβαζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 Έχετε και άλλοι πρόβλημα ειδοποιήσεων σε smartwatch;Ξέρει κανείς πως διορθώνεται;;; Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Καλησπέρα και καλή χρονιά... έχει τύχει σε κανέναν να μην κλείνει το τηλέφωνο μετά από κλήση?? δηλαδή να έχεις τελειώσει το τηλεφώνημα, να πατάς το κουμπί που κλείνει και αυτό τπτ?? Καμία ιδέα μπας και γλυτώσω επαναφορά εργοστασιακων?? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Καλησπέρα και καλή χρονιά... έχει τύχει σε κανέναν να μην κλείνει το τηλέφωνο μετά από κλήση?? δηλαδή να έχεις τελειώσει το τηλεφώνημα, να πατάς το κουμπί που κλείνει και αυτό τπτ?? Καμία ιδέα μπας και γλυτώσω επαναφορά εργοστασιακων?? Μου συμβαίνει όταν δεν έχω σήμα κατά το κλείσιμο της γραμμής. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Μου έχει συμβεί και εμένα 2-3 φορές, χωρίς να έχω καταλάβει κάτω από ποιες συνθήκες το κάνει. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Μου συμβαίνει όταν δεν έχω σήμα κατά το κλείσιμο της γραμμής. Εχω την αίσθηση ότι και μένα τότε το κάνει... όταν δεν έχει καλό σήμα... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts