athanasios1112 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Παιδιά, κατέβαζα την ενημέρωση σε miui 11, χώρια που έκανε μια και μισή ώρα , στο 67% κόλλησε και σταμάτησε. Τα παράτησα . Τοσιν ώρα έκανε και σε σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Παιδιά, κατέβαζα την ενημέρωση σε miui 11, χώρια που έκανε μια και μισή ώρα , στο 67% κόλλησε και σταμάτησε. Τα παράτησα . Τοσιν ώρα έκανε και σε σας;Σε μισή ώρα ήταν έτοιμο Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Έτοιμο και το δικό μου. Δεν έκανα επαναφορά μετά την εγκατάσταση. Αν στην πορεία βγούνε προβλήματα, τότε μόνο. Η gcam που είχα πρίν λοιπόν, λειτουργεί κανονικά. Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω καταλάβει κάτι μέχρι στιγμής. Σε μερικές ημέρες θα φανεί εαν βελτιώθηκε και η αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Όντως η ταχύτητα που κατεβαίνει η ενημέρωση σε miui 11 είναι τραγωδία. Πρέπει να έχει πέσει πολλή δουλειά στους servers. Και κερασάκι στην τούρτα, σε μένα κόλλησε στο 90%. Το ξαναέβαλα να κατεβάζει και η ταχύτητα είναι ακόμη πιο αργή (εδώ και καμιά ώρα κατεβάζει και είναι στο 45%). Υπομονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Αμα βάλουμε ταχύτητα 0.5 στα εφέ κινούμενων εικόνων κτλπ... Χάνει το βουτυρενιο χειρισμό αλλά είναι απίστευτα γρήγορο Εγώ το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις παίρνω καινούργιο τηλεφνο είναι να το πάω στο 0 Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Εγώ το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις παίρνω καινούργιο τηλεφνο είναι να το πάω στο 0 Sent from my iPad using TapatalkΜιλάτε να έχετε κάνει επιλογές προγραμματιστη έτσι; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Το μεσημέρι πάντως η αναβάθμιση κατέβηκε μπαμ - μπαμ, σε μισή ίσως και λιγότερη ώρα ήταν έτοιμο. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Εντάξει 0 δε το έχω παει ποτέ αχαχαχα 0.5 είναι οκ πιστεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Παιδιά καλησπέρα. Μετά την αναβάθμιση έκανα και επαναφορά. Τώρα στήσιμο από την αρχή.. Μόλις όμως ότι δεν μπορώ να στείλω sms. Λαμβάνω κανονικά όμως.. Έχω συμβόλαιο στη Wind. Καμία ιδέα κανείς?Πήγαινε στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και απενεργοποίησε το gsm alphabet. Είναι θέμα που έχει αναφερθεί στην beta team. Το πιο πιθανό στην επόμενη αναβάθμιση θα έχει λυθεί Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Το μεσημέρι πάντως η αναβάθμιση κατέβηκε μπαμ - μπαμ, σε μισή ίσως και λιγότερη ώρα ήταν έτοιμο. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πήγα τώρα να κάνω την ενημέρωση, σέρνεται !!!!!!!!!¡!¡!!¡!!!!!!, και το έκλεισα. Δεν γίνεται να περιμένω 3 ώρες, με όχι εγγυημένο ότι δεν θα κολλήσει. Εντύπωση μου κάνει, που δεν ανεβάζουν το recovery zip,,, fastboot ROM, , να τα κατέβαζα με από τον υπολογιστή. Γιατί πρέπει υποχρεωτικά η ενημέρωση να γίνει με ΟΤΑ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 https://postimg.cc/06GbMbMT Η κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Περαστηκε και απο μενα το miui 11. Οντως το πρώτο που παρατηρείς είναι ότι το Fingerprint έχει τουλάχιστον τη διπλάσια ταχύτητα από πριν! Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Κατεβάζω 2ο update τώρα Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4709 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Δεν φαίνεται πλέον αν είναι συνδεδεμένο με wifi calling ή volte? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 (edited) Τρεις προσπάθειες μέχρι τώρα για κατέβασμα. Την πρώτη κόλλησε στο 90%, τη δεύτερη στο 86% και πριν 5 λεπτά στο 78%. Τετάρτη προσπάθεια μόλις ξεκίνησε. Για να δούμε, θα μας κάνει τη χάρη; Υ.Γ.: Τα κατάφερα με την τέταρτη προσπάθεια! Edited November 5, 2019 by harisma23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Πήγαινε στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και απενεργοποίησε το gsm alphabet. Είναι θέμα που έχει αναφερθεί στην beta team. Το πιο πιθανό στην επόμενη αναβάθμιση θα έχει λυθεί Sent from my MI 9 using Tapatalk Αυτο ηταν! Σ ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Σε 3 πραγματα θα σταθω μετα το update! Fingerprint που εγινε αισθητα πιο γρηγορο! Πιο smooth ui και γενικα η χρηση του! Και 3 3ο που κανεις δεν εχει πει, παιδια τα notification τώρα μενουν πανω χωρις 3rd party εφαρμογη!!! Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4709 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Σε 3 πραγματα θα σταθω μετα το update! Fingerprint που εγινε αισθητα πιο γρηγορο! Πιο smooth ui και γενικα η χρηση του! Και 3 3ο που κανεις δεν εχει πει, παιδια τα notification τώρα μενουν πανω χωρις 3rd party εφαρμογη!!! Έχεις απόλυτο δίκιο για τα notification. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikoos Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=80750341&postcount=506/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=80750341&postcount=506/ Πολύ πρώιμο στάδιο ακόμα φίλε μου δυστυχώς..χάνει πολύ στις λεπτομέρειες της φωτογραφίας..θα αργήσουν θεωρώ να πιάσουν την ποιότητα της Xtreme..αυτήν έβαλα και εγώ γιατί τώρα με android 10 είναι πλέον μονόδρομος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 edit: ναι είναι ακόμα πίσω αλλά ελπίζουμε σε updates... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Έτοιμο, σεταρισμένο με την 11.0.5 και το δικό μου. Ο server της Xiaomi δεν δίνει σταθερά, το είχα από χθες το βράδυ κολλημένο στο 72% το πρωί που το ξανακοίταξα μέσα σε ένα μισάωρο κατέβηκε όλο. Έχεις απόλυτο δίκιο για τα notification. Βρε σεις, μήπως έχω κάτι λάθος στις ρυθμίσεις; Εμένα γιατί και πάλι εξαφανίζονται από την μπάρα ειδοποιήσεων;; :ninja: Επίσης, το Viber στις κλήσεις πάλι κάνει ένα-δυο γκλιν γκλον και μετά ήχος γιοκ. Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Δεν μπορώ να στείλω sms ούτε να συνδεθώ στο διαδίκτυο με δεδομένα μέρα την αναβάθμιση, τηλέφωνο παίρνω,έχει συμβεί σε κανέναν? ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μπορώ να στείλω sms ούτε να συνδεθώ στο διαδίκτυο με δεδομένα μέρα την αναβάθμιση, τηλέφωνο παίρνω,έχει συμβεί σε κανέναν? Άκυρο,μόνο sms δεν έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Σε μένα όλη την νύχτα κατέβασε μέχρι 27%, και το έκλεισα το πρωί. Σίγουρα έχει πρόβλημα η χιαομι, και φυσικά δεν θέλει να χάσει πελάτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4709 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Δεν μπορώ να στείλω sms ούτε να συνδεθώ στο διαδίκτυο με δεδομένα μέρα την αναβάθμιση, τηλέφωνο παίρνω,έχει συμβεί σε κανέναν? ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άκυρο,μόνο sms δεν έχω. Για τα sms δες το #1534 του karagalexk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts