Nikos302 Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Ναι απλά κατεβάζεις μια από τις 2 και κάνεις εγκατάσταση.Αν επιλέξεις την xtreme απλά θα πρέπει μετά να βάλεις και κάποιο από τα δύο config εκτός αν ξέρεις να την ρυθμίσεις μόνος σου...Μπορείς να τις κατεβάσεις από εδώ.. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/xiaomi-mi9/ Έγινε φιλε ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 10.2.14.0 για global βγήκε. changelog το ίδιο με το προηγούμενο της eea. https://bigota.d.miui.com/V10.2.14.0.PFAMIXM/miui_CEPHEUSGlobal_V10.2.14.0.PFAMIXM_f17b321377_9.0.zip Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Επιτέλους τη κατεβάζω να δούμε μετά τόσους μήνες ένα update... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Τυχαία ανακάλυψα ότι στη τελευταία (μάλλον) αναβάθμιση ενσωμάτωσαν το DC dimming. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris88 Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Καλησπέρα παιδιά.. Σημερα παραγγειλα το xiaomi mi9 black στα 330€..εκανα καλή επιλογή σ αυτα τ χρήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι ελλείψεις που έχει είναι Παρά πολύ καλό τηλέφωνο σε αυτά τα λεφτά. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Καλησπέρα παιδιά.. Σημερα παραγγειλα το xiaomi mi9 black στα 330€..εκανα καλή επιλογή σ αυτα τ χρήματα?Πολύ καλή επιλογή.. Απο που το παρήγγειλες; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris88 Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Απο σκρουτζ global w λεγεται το μαγαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι ελλείψεις που έχει είναι Παρά πολύ καλό τηλέφωνο σε αυτά τα λεφτά. Ποιες ειναι οι ελλείψεις φίλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Ποιες ειναι οι ελλείψεις φίλε μου;Δεν παίρνει sd card, δεν έχει 3.5 jack - ραδιόφωνο, μικρή μπαταρία. Αν δεν σε απασχολούν αυτά το κινητό είναι best vfm. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Δεν παίρνει sd card, δεν έχει 3.5 jack - ραδιόφωνο, μικρή μπαταρία. Αν δεν σε απασχολούν αυτά το κινητό είναι best vfm. Τα πρώτα 2 πλέον όχι δεν με απασχολούν,το τρίτο δεν θα συμφωνήσω η μπαταρία του είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Τα πρώτα 2 πλέον όχι δεν με απασχολούν,το τρίτο δεν θα συμφωνήσω η μπαταρία του είναι μια χαρά.Σχετικά με την μπαταρία είναι θέμα. Εγώ προσωπικά όταν γυρνάω σπίτι το βράδυ θέλω να έχω 30 με 40 % μπαταρία , γιατί μου έχει τύχει πολλές φορές κάτι έκτακτο και να φεύγω από σπίτι με 10 % και να πρέπει να κάνω τηλέφωνα. Άντε να κουβαλάω και power bank. Κατα τα άλλα το τηλέφωνο είναι τέλειο. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Δοκίμασα για λίγες ώρες miui 11. Έρχονται ωραία πράγματα Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Δοκίμασα για λίγες ώρες miui 11. Έρχονται ωραία πράγματα Sent from my MI 9 using Tapatalk Ρολλάρει καλά; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Δοκίμασα για λίγες ώρες miui 11. Έρχονται ωραία πράγματα Sent from my MI 9 using Tapatalk Πες μας και άλλα ρε φίλε μην μας αφήνεις έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 ενα νυχτερινό δείγμα με gcam.. συγκεκριμένα την xtreme με night sight IMG_20190924_215617 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Ρολάρει απίστευτα η 11. Έχουν κάνει πολύ δουλειά. Ήταν κινεζική και είχα πολλά θέματα με google backup για αυτό και γύρισα στην 10. Υπολογίζω σε λιγότερο από 2 μήνες να έχει βγει global stable. Μέσα Οκτωβρίου είπαν china stable Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 4 φορες προσπαθησα με twrp, απετυχα, μου βγαζει error., kai αρχειο κατεστραμενο, το ξανακατεβασα, παλι το ιδιο. δωσε ένα λινκ για κατεβασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Πιο twrp.img έχετε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Βάζω από xiaomi-miui.gr Mi 9 https://hugeota.d.miui.com/9.9.24/miui_CEPHEUS_9.9.24_b338eb5e70_10.0.zip Mi9 SE http://bigota.d.miui.com/9.9.24/miui_GRUS_9.9.24_d0f95dc300_9.0.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Ρολάρει απίστευτα η 11. Έχουν κάνει πολύ δουλειά. Ήταν κινεζική και είχα πολλά θέματα με google backup για αυτό και γύρισα στην 10. Υπολογίζω σε λιγότερο από 2 μήνες να έχει βγει global stable. Μέσα Οκτωβρίου είπαν china stable Sent from my MI 9 using Tapatalk Λέγε μας τέτοια, τρέλανε μας! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Πιο twrp.img έχετε ;Με το 42 χθες την πέρασα. Σήμερα ήρθε και η 9.9.25 Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 twrp-3.3.1-42-cepheus-mauronofrio.img αυτό εχω, και δεν δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Εάν έπρεπε να διαλέξετε μεταξύ του Mi 9 και του Mi 9T Pro, ποιο θα επιλέγατε; Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Εάν έπρεπε να διαλέξετε μεταξύ του Mi 9 και του Mi 9T Pro, ποιο θα επιλέγατε; Εξαρτάται τι θέλεις από τη συσκευή σου. Θέλεις αυτονομία, καθαρό dezelless σχεδιασμό, δε δίνεις πολύ σημασία στις λίγο υποδεέστερες κάμερες, θέλεις θύρα ακουστικών, πηγαίνεις στο 9Τ. Θέλεις λίγο ανώτερη κάμερα, σε ενοχλεί η μηχανική κάμερα της selfie, θέλεις λεπτό κινητό με gorilla glass 6 και HDR οθόνη και σε ενδιαφέρει η ασύρματη φόρτιση, πας σε Mi9. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts