jimteo Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 (edited) Κοίτα, για θήκες μπορείς να ψάξεις στο ebay με τις ώρες. Οι δύο imak που μου έκατσαν καλύτερα, είναι οι παρακάτω. Όσο για το tempered, ρίξε μια ματιά εδώ. https://www.skroutz.gr/s/19665135/Spigen-Tempered-Glass-%CE%94%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%BF-2-%CE%A4%CE%B5%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B9%CE%B1-Redmi-Note-7-7-Pro.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Edited August 8, 2019 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 https://www.skroutz.gr/s/18241650/Spigen-Rugged-Armor-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Xiaomi-Redmi-Note-7-7-Pro.html Κλασσικά η καλύτερη θήκη για προστασία. Όποιος θέλει slim fit δε θα του κάνει. Στη φώτο χάνει πολύ. Στην πραγματικότητα είναι πολύ ωραία και σε εμφάνιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 https://www.skroutz.gr/s/18241650/Spigen-Rugged-Armor-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Xiaomi-Redmi-Note-7-7-Pro.html Κλασσικά η καλύτερη θήκη για προστασία. Όποιος θέλει slim fit δε θα του κάνει. Στη φώτο χάνει πολύ. Στην πραγματικότητα είναι πολύ ωραία και σε εμφάνιση.Ασυζητητί η καλύτερη και με διαφορά! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Η καλύτερη μπορεί να είναι αλλά καταστρέφει (αισθητικά τουλάχιστον) οποιο κινητό τη φοράει. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Η αισθητική είναι υποκειμενικό θέμα. Εμένα μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη. Καλύτερα έτσι, παρά να καταστραφεί πέφτοντας χωρίς θήκη. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Καλημέρα σας, αυτό με τις ειδοποιήσεις που δεν μένουν μόνιμα στην πάνω μπάρα είναι γενικό πρόβλημα των Xiaomi; Νόμιζα ότι συμβαίνει μόνο στο Pocophone λόγω notch αλλά το διαπίστωσα χθες και στο Note 7 που πήρα στην σύζυγο. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάποιος για το θέμα των ειδοποιήσεων στο Note 7; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 https://www.skroutz.gr/s/18241650/Spigen-Rugged-Armor-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Xiaomi-Redmi-Note-7-7-Pro.html Κλασσικά η καλύτερη θήκη για προστασία. Όποιος θέλει slim fit δε θα του κάνει. Στη φώτο χάνει πολύ. Στην πραγματικότητα είναι πολύ ωραία και σε εμφάνιση. Την έχω από την πρώτη μέρα που το πήρα...Μακράν η καλύτερη θήκη,και σε πολύ καλή τιμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citiz Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Η αισθητική είναι υποκειμενικό θέμα. Εμένα μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη. Καλύτερα έτσι, παρά να καταστραφεί πέφτοντας χωρίς θήκη. +1 για την spigen. Δινει ογκο αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Έψαχνα να βρω μία θήκη κομψή που να προστατεύει και την κάμερα που προεξέχει. Απερρίφθησαν αυτές οι armor γιατί το κινητό γίνεται γκουμούτζα... Κάποιες άλλες λεπτές που δοκίμασα ήταν στο όριο του χείλους της θήκης η κάμερα... Η καλύτερη που βρήκα είναι η από κάτω στο λινκ που μου σύστησε φίλος από προηγούμενο ποστ και τον ευχαριστώ πολύ. Την αγόρασα χθες. Έχει πολύ καλή αίσθηση, είναι κομψή και λεπτή με τέλεια εφαρμογή και κυρίως προστατεύει την κάμερα. https://microcenter.gr/index.php?route=product/product&product_id=24360&skr_prm=WyJlNTAyNDExZC0zNmQyLTRmOTgtYjZiNC1kMWZhMTFiYTk4YWEiLDE1NjUwMDk2ODc1ODMseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Πολύ καλή. Είναι από τις καινούριες της nillkin που καλύπτουν περιμετρικά το κινητό. Την είχα για ένα διάστημα. Απλά χάνεται το υπέροχο μπλε, για όσους έχουν επιλέξει αυτό χρώμα για το κινητό τους. Κατά τ' αλλά είναι εξαιρετική. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Καλημέρα ξέρει κανείς αν αλλάζει η εμφάνιση ή η γραμματοσειρά στην μπάρα ειδοποιήσεων; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Καλημέρα ξέρει κανείς αν αλλάζει η εμφάνιση ή η γραμματοσειρά στην μπάρα ειδοποιήσεων; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν νομίζω να αλλάζει. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν έχει βγει καμιά dev για το κινητάκι μας. Συνήθως σε κινητά που φεύγουν σαν ζεστό ψωμί (pocophone, redmi note 7 κτλ), όλο και κάποιος ασχολείται. Όχι τίποτα άλλο, αλλά να εξαφαλίζαμε τις σταθερές ειδοποιήσεις πάνω στην μπάρα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Έψαχνα να βρω μία θήκη κομψή που να προστατεύει και την κάμερα που προεξέχει. Απερρίφθησαν αυτές οι armor γιατί το κινητό γίνεται γκουμούτζα... Κάποιες άλλες λεπτές που δοκίμασα ήταν στο όριο του χείλους της θήκης η κάμερα... Η καλύτερη που βρήκα είναι η από κάτω στο λινκ που μου σύστησε φίλος από προηγούμενο ποστ και τον ευχαριστώ πολύ. Την αγόρασα χθες. Έχει πολύ καλή αίσθηση, είναι κομψή και λεπτή με τέλεια εφαρμογή και κυρίως προστατεύει την κάμερα. https://microcenter.gr/index.php?route=product/product&product_id=24360&skr_prm=WyJlNTAyNDExZC0zNmQyLTRmOTgtYjZiNC1kMWZhMTFiYTk4YWEiLDE1NjUwMDk2ODc1ODMseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0 Αντίστοιχη αλλά διάφανη έχει βρει κάποιος; Είναι κρίμα να κρύβεται το μπλε χρώμα! Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Καλήμέρα και καλώς σας βρήκα :) Διάβασα αρκετές σελίδες από το θέμα, αλλά δεν πέτυχα κάπου συζήτηση για VoLTE/VoWiFi. Υπάρχει κάποιος που το χρησιμοποιεί με WiFi calling της Cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Σχετικά πρόσφατα την ανακάλυψα, μιας και την έβαλα πρώτα στο δικό μου (mate 20 pro) και σήμερα ήρθε για το Rn7 της συζύγου. RINGKE FUSION X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Αντίστοιχη αλλά διάφανη έχει βρει κάποιος; Είναι κρίμα να κρύβεται το μπλε χρώμα! Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει η διάφανη της nillkin https://www.skroutz.gr/s/18190630/Nillkin-Nature-TPU-%CE%94%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%BF-Xiaomi-Redmi-Note-7-7-Pro.html. Πιο πολλές photos εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Έχει dark mode το τηλέφωνο μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν έχει βγει καμιά dev για το κινητάκι μας. Συνήθως σε κινητά που φεύγουν σαν ζεστό ψωμί (pocophone, redmi note 7 κτλ), όλο και κάποιος ασχολείται. Όχι τίποτα άλλο, αλλά να εξαφαλίζαμε τις σταθερές ειδοποιήσεις πάνω στην μπάρα. Οι dev ούτως ή άλλος θα καταργηθούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Καλήμέρα και καλώς σας βρήκα :) Διάβασα αρκετές σελίδες από το θέμα, αλλά δεν πέτυχα κάπου συζήτηση για VoLTE/VoWiFi. Υπάρχει κάποιος που το χρησιμοποιεί με WiFi calling της Cosmote? Ναι εγώ φίλε μου κ δουλεύει κανονικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Υπάρχει η διάφανη της nillkin https://www.skroutz.gr/s/18190630/Nillkin-Nature-TPU-%CE%94%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%BF-Xiaomi-Redmi-Note-7-7-Pro.html. Πιο πολλές photos εδώ. Δεν ανοίγει το link ;) Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roots Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 καλησπέρα.. μια ερώτηση..μπορώ να βγάλω φώτος με τα bluetooth ακουστικά μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Το χω καθαρίσει δε φεύγει. Θα το πάω αύριο να δω τι θα γινει Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠηγε στο σκρουτζομαγαζο με παρεπεμψε στο σερβις. Εκει μου ειπαν για αλλαγη καμερας αλλα μοκις τους ειπα για doa εδωσαν εντολη και μου το αλλαξαν με καινουριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Πηγε στο σκρουτζομαγαζο με παρεπεμψε στο σερβις. Εκει μου ειπαν για αλλαγη καμερας αλλα μοκις τους ειπα για doa εδωσαν εντολη και μου το αλλαξαν με καινουριο Μία χαρά λοιπόν. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Πηγε στο σκρουτζομαγαζο με παρεπεμψε στο σερβις. Εκει μου ειπαν για αλλαγη καμερας αλλα μοκις τους ειπα για doa εδωσαν εντολη και μου το αλλαξαν με καινουριο Μια χαρά! Όταν έχεις νέα ενημέρωσε μας, να ξέρω και 'γω τι γίνεται! Έχω πάρει δύο redmi note 7 για τα παιδιά μου, από skroutzομάγαζο και με ψιλοαγχώνει τι θα γίνεται σε περίπτωση που χρειαστεί εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts