Jump to content

roots

Members
  • Δημοσιεύσεις

    88
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About roots

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

roots's Achievements

  1. roots

    Poco F3

    Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα όπως πάντα. Κατέβασα μια εφαρμογή για να μου έχει συντομεύσεις σε άλλες εφαρμογές σα συρτάρι δίπλα στην οθόνη. Δε μου αρέσει,την έσβησα αλλά έχει κολλήσει, πλήρως λειτουργικά το widget δίπλα. Δε θυμάμαι καν πως λέγεται η εφαρμογή και το OCD μου δε με αφήνει να ξεκολλήσω τα μάτια μου από εκεί. Δε μπορώ να τη βρω ούτε στα files ούτε πουθενά. Προφανώς έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα.. Έχει κανένας καμία ιδέα;
  2. roots

    Poco F3

    Ευχαριστώ πολύ.
  3. roots

    Poco F3

    Καλημέρα. Είμαι σχετικά καινούριος με το f3 και δε μπορώ να βάλω themes.εχω αλλάξει χώρα (Ινδία) έχω κάνει restart,και τίποτα. Μήπως ξέρει κανένας τι παίζει; Και με το nova και με τον μαμισιο launcher.
  4. Οκ.. θα ψάξω πώς γίνεται.. σε ευχαριστώ πολύ.
  5. Πρόβλημα πρόβλημα. Καλησπέρα. Από σήμερα το πρωί δε μπορώ να μπω σε πολλά apps.Ας πούμε δε μπορώ να γράψω στην αναζήτηση της Google,να ανοίξω το gazzetta,την εφαρμογή του AliExpress. Βγάζει μια μαύρη εικόνα και με πετάει πίσω στην αρχική οθόνη. Καμία ιδέα εκτός επαναφοράς; Ευχαριστώ.
  6. σε ευχαριστώ πάρα πολύ
  7. μπορεί κάποιος άγιος ανθρωπος να μου στείλει έναν οδηγό για root?αν γίνεται στα ελληνικά. δε μπορώ να τον βρω..:X:cry:
  8. καλησπέρα.. μια ερώτηση..μπορώ να βγάλω φώτος με τα bluetooth ακουστικά μου?
  9. καλησπέρα.. υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για άθληση με αντιστάσεις να κατεβάσω στο ρολόι? ξέρετε κάτι?
  10. Με τα custom μηνυματα έχει ελάχιστους χαρακτήρες.. Μπορώ να κάνω κάτι γιαυτό?
  11. είμαι εδώ και 2 μέρες κάτοχος του τηλεφώνου.. όμορφο μου φαίνεται αν και δεν έχω τρελές απαιτήσεις.. μια ερώτηση μόνο..(προς το παρόν) μπορώ να κάνω τα πλήκτρα up/down να μη λειτουργούν όταν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο?
  12. Καλησπέρα.. Εχω την έκδοση 6.0.1 26.3.Α.1.33 Ποιά βήματα ακολουθάω για να κάνω root?Θέλω να το κάνω μόνο και μόνο επειδή δεν έχω καλό σήμα στο δορυφόρο και με πετέι συνέχεια.Κάνω πολύ δουλειά με το gps και χάνεται συνέχεια το σήμα.Βρήκα ένα πρόγραμμα το fastergps που λέει ότι βελτιώνει το σήμα αν κατάλαβα καλά αλλά χρειάζεται root.Αλλιώς δε μου χρειάζεται να το κάνω. Εχω το navigon.
  13. καλησπέρα.δε ξέρω αν είμαι στη σωστή ενότητα αλλά θα το δοκιμάσω εδώ.έχω ένα HP και μετά από μια ενημέρωση που έγινε δε δουλέυουν σωστά τα πλήκτρα shift.Δηλαδή το αριστερό λειτουργεί μόνο αν θέλω να πατήσω κεφαλαία και όχι με παπακια ,παρενθέσεις,αλλαγή γλώσσα και τέτοια και το δεξί πουθενά.έχω windows 10 γιαυτό το έγραψα εδώ.καμία ιδέα?
  14. καλησπέρα.προσπαθώ να περάσω την καινούρια αναβάθμιση και μου λέει ότι δεν έχω αρκετό χώρο.έσβησα όσα μπορούσα να σβήσω και πάι δεν έχω.έχω πάρει κάρτα sd αλλά δε ου περνάει τίποτε άλλο εκεί από τις φωτογραφίες μου.πώς μπορώ να περάσω τα viber ,skype,κτλ?δε με αφήνει.με root γίνεται?υπάρχει τρόπος?
  15. οκ.σε ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...