lokar Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Καλημέρα, βλέπω ότι στην ονομασία του αρχείου στο telegram έχει το 11.0.4.0 to 11.0.7.0. Για εμάς που πήραμε την 11.0.6.0 κανονικά κάνει το ίδιο ή υπάρχει κάποιο άλλο αρχείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harogeo Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Καλημέρα, βλέπω ότι στην ονομασία του αρχείου στο telegram έχει το 11.0.4.0 to 11.0.7.0. Για εμάς που πήραμε την 11.0.6.0 κανονικά κάνει το ίδιο ή υπάρχει κάποιο άλλο αρχείο;Πάντως εγώ με 11.0.6.0 που πήγα να κάνω το update με το αρχείο αυτό το το telegram group,μου έβγαλε error και abort.ισως να χρειάζεται άλλο update από 11.0.6.0 σε 11.0.7.0.eu πάντα Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Και εμένα μου ήρθε χθές η 11.0.7 σε EU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Και εμένα μου ήρθε χθές η 11.0.7 σε EU. Και πρίν απο αυτό ποιά έκδοση είχες; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Πήρε κανείς 11.0.7 από 11.0.6; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Πήρε κανείς 11.0.7 από 11.0.6; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ όχι. 11.0.6 κ δεν έχει καμία αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Πήρε κανείς 11.0.7 από 11.0.6; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ. Είχα την 11.0.6 περασμένη από Telegram, μου ήρθε ενημέρωση για την .07 ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Καλησπέρα στην παρέα... Μου ήρθε χθες η 11.0.7 αλλά δεν την έκανα διότι είχα δουλειά. Μετά που βρήκα χρόνο πήγα να την κάνω αλλά είχε εξαφανιστεί η ειδοποίηση και στον έλεγχο για νέες ενημερώσεις δεν την εμφανίζει καν. Επίσης παρατήρησα οτι το μέγεθος της ενημέρωσης ήταν 1.9G. Είναι λογικό? Και για τις 2 περιπτώσεις ρωτώ. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 όταν πάω στις ενημερώσεις συστήματος εκεί που λέει τι νέο υπάρχει παλιά μου έβγαζε τις πληροφορίες από το update τώρα όμως μου γράφει: δεν έχετε άδειες για πρόσβαση στο αρχείο ενημέρωσης. σιγουρευτείτε ότι ο λογαριασμός που ήρθατε έχει τις απαραίτητες άδειες.. ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 κάντε και καμιά διαγραφή δεδομένων στην εφαρμογή ενημέρωση(αναβάθμιση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 κάντε και καμιά διαγραφή δεδομένων στην εφαρμογή ενημέρωση(αναβάθμιση) Τι εννοείς ακριβώς και που βρίσκεται; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Καλησπέρα στην παρέα... Μου ήρθε χθες η 11.0.7 αλλά δεν την έκανα διότι είχα δουλειά. Μετά που βρήκα χρόνο πήγα να την κάνω αλλά είχε εξαφανιστεί η ειδοποίηση και στον έλεγχο για νέες ενημερώσεις δεν την εμφανίζει καν. Επίσης παρατήρησα οτι το μέγεθος της ενημέρωσης ήταν 1.9G. Είναι λογικό? Και για τις 2 περιπτώσεις ρωτώ. :worry:Ναι και σε εμένα τόσο ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Θα έρθει αργότερα ίσως μετά από κάποιες μέρες η αναβάθμιση, συμβαίνει συχνά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Εγώ ακόμα δεν έχω πάρει την 11.0.6. Τι γίνεται με αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Περιμένεις να έρθει ota Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Καλημερα Οταν παω να κανω ενημερωση εφαρμογων συστηματων, κολλαει και μου γράφει πάντα εγινε παυση. Αν κανω επανεκκινηση και ειμαι τυχερος μπορει σπανια να γινει ενημερωση αλλιως μενει στην μέση και ξανα γραφει εγινε παυση. Απο miui εχω την global 10 κατι. Ακομα περιμενω την ελληνικη αντιπροσωπια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Και εγώ εξακολουθώ να είμαι στην EU 11.0.4, χωρίς να έχω πάρει καμία επόμενη, παρά τις προσπάθειες με αλλαγή χώρας. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 MIUI Global 11.0.7 από προχθές, όλα βαίνουν καλώς μέχρι σήμερα μπαταρία wifi όλα κομπλέ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Και εγώ εξακολουθώ να είμαι στην EU 11.0.4, χωρίς να έχω πάρει καμία επόμενη, παρά τις προσπάθειες με αλλαγή χώρας.Βάλε περιοχή Ελλάδα,σε εμένα μόνο έτσι ήρθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosxls Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Και εγώ εξακολουθώ να είμαι στην EU 11.0.4, χωρίς να έχω πάρει καμία επόμενη, παρά τις προσπάθειες με αλλαγή χώρας. Μια από τα ίδια !!! Αν και μου είχε βγάλει αναβάθμιση σε 11.0.6 όπως και 11.0.7 δεν την έκανε πότε !!!!:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Βάλε περιοχή Ελλάδα,σε εμένα μόνο έτσι ήρθε. Το έχω ζαλίσει και έχω ζαλιστεί και εγώ με τις αλλαγές Ελβετία-Ελλάδα, για να πάρω τις αναβαθμίσεις και τα μηνύματα από 112. Τελικά, τα τελευταία δεν έρχονται με τίποτε, ενώ στης γυναίκας μου έρχονται κανονικά. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Το έχω ζαλίσει και έχω ζαλιστεί και εγώ με τις αλλαγές Ελβετία-Ελλάδα, για να πάρω τις αναβαθμίσεις και τα μηνύματα από 112. Τελικά, τα τελευταία δεν έρχονται με τίποτε, ενώ στης γυναίκας μου έρχονται κανονικά.Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση προσωρινής μνήμης της εφαρμογής ενημέρωσης και ξαναδοκίμασε.Οπως και να έχει θα σου έρθει κάποια στιγμή.Για τα μηνύματα από 112 έχεις ενεργοποιημένες τις ρυθμίσεις από τα μηνύματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση προσωρινής μνήμης της εφαρμογής ενημέρωσης και ξαναδοκίμασε.Οπως και να έχει θα σου έρθει κάποια στιγμή.Για τα μηνύματα από 112 έχεις ενεργοποιημένες τις ρυθμίσεις από τα μηνύματα; πως γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 πως γίνεται αυτό; Νομίζω πας ρυθμίσεις, εφαρμογές, διαχείριση εφαρμογών κ βρίσκεις τις ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση προσωρινής μνήμης της εφαρμογής ενημέρωσης και ξαναδοκίμασε.Οπως και να έχει θα σου έρθει κάποια στιγμή.Για τα μηνύματα από 112 έχεις ενεργοποιημένες τις ρυθμίσεις από τα μηνύματα; Είχα διαβάσει παραπάνω για το θέμα της εκκαθάρισης της μνήμης της ενημέρωσης και ρώτησα που βρίσκεται αυτή, αλλά δεν πήρα απάντηση. Εάν γνωρίζεις, πες μου. Πάντως, παίρνω συνεχώς ενημερώσεις για άλλα θέματα (Themes, Downloads, Ασφάλεια, Contacts κλπ). Στις ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης έχω ενεργοποιημένα όλα εκτός από εκείνο του καναλιού 50 (Βραζιλία). Το περίεργο είναι ότι έχω λάβει τις δοκιμαστικές ειδοποιήσεις του ΑΥΓ 2019 και όχι τις τελευταίες. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts