Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμενα δουλευει το vowifi με cosmote που το ενεργοποιησα εχθες,,σημερα μεν το απενεργοποιησα αλλα παντως με την 11.0.4.0 PFGMIXM δουλευε κανονικα εβγαζε και το σηματακι κανονικα επανω

Το δοκίμασες και δούλευε; Δε παίζει

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Καλησπέρα σκέφτομαι να ξεκλειδώσω, υπάρχει καμία aosp rom που να είναι σταθερή και να έχει καλύτερη μπαταρία από την miui

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εμενα δουλευει το vowifi με cosmote που το ενεργοποιησα εχθες,,σημερα μεν το απενεργοποιησα αλλα παντως με την 11.0.4.0 PFGMIXM δουλευε κανονικα εβγαζε και το σηματακι κανονικα επανω
Δεν μπορεί φίλε μου. Σε κανέναν δεν δουλεύει με miui 11.

Δεν μπορεί φίλε μου. Σε κανέναν δεν δουλεύει με miui 11.

και γιατι βγαζει το σηματακι volte διπλα στα σηματακια κινητης τοτε??..αλλα μισο λεπτο βλεπω οτι το βγαζει και χωρις να ειναι αναμενο το wifi,,,τωρα δεν ξερω αν πρεπει να ειναι ετσι??? η δουλευει αλλιως με αλλη ρυθμιση ..τελικα πως δουλευει κανονικα με η χωρις wifi????και τι προτεραιοτητα βαζουμε τελικα κινητης?? η wifi ?? στην ρυθμιση......γιατι μπορει να κανω και εγω λαθος..

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια, επανεμφανιστηκε σε κανέναν το πρόβλημα με τον proximity sensor κατά την κλήση?

θα το τεσταρω και θα δω αυριο..

Edited by olympiakos

Παιδια, επανεμφανιστηκε σε κανέναν το πρόβλημα με τον proximity sensor κατά την κλήση?

Με την 11.0.4 να μην το ματιάσω δουλεύει φανταστικά. Με την 11.0.3 είχα βαρεθεί τις επανεκκινήσεις.

και γιατι βγαζει το σηματακι volte διπλα στα σηματακια κινητης τοτε??..αλλα μισο λεπτο βλεπω οτι το βγαζει και χωρις να ειναι αναμενο το wifi,,,τωρα δεν ξερω αν πρεπει να ειναι ετσι??? η δουλευει αλλιως με αλλη ρυθμιση ..τελικα πως δουλευει κανονικα με η χωρις wifi????και τι προτεραιοτητα βαζουμε τελικα κινητης?? η wifi ?? στην ρυθμιση......γιατι μπορει να κανω και εγω λαθος..

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

θα το τεσταρω και θα δω αυριο..

VoLTE = Voice over LTE. Όταν το ενεργοποιήσεις μπορείς να μιλάς με το δίκτυο δεδομένων (και όχι φωνής) του παρόχου. Η βασική διαφορά από την κλασική τηλεφωνία είναι ότι δεν χρειάζεται να δεσμεύσεις κύκλωμα ομιλίας από το κινητό σου μέχρι τον συνομιλητή. Η φωνή γίνεται πακέτα και μεταφέρεται μέσω δικτύου δεδομένων (VoIP). Το ίδιο είναι και το VoWiFi/WiFi calling, απλά χρησιμοποιεί το δίκτυο δεδομένων του ασύρματου δικτύου.

Ο πιο εύκολος τρόπος να το δοκιμάσεις, είναι να βάλεις τη συσκευή σε λειτουργία πτήσης, να ανοίξεις το WiFi, και να πάρεις ένα τηλέφωνο. Με την 10 δούλευε για όσους έχουν ΟΤΕ, με την 11 όχι.

Ο πιο εύκολος τρόπος να το δοκιμάσεις, είναι να βάλεις τη συσκευή σε λειτουργία πτήσης, να ανοίξεις το WiFi, και να πάρεις ένα τηλέφωνο. Με την 10 δούλευε για όσους έχουν ΟΤΕ, με την 11 όχι.

Λοιπόν, ακολούθησα τις οδηγίες σου και η κλήση από το κινητό στο σταθερό έγινε κανονικά.

Και είμαι με Wind !!!

Edit

1. Δοκίμασα καλώντας και το κινητό (Q) της γυναίκας μου και λειτουργεί!!!

2. Είμαι με την 11.0.4 !!!

Edited by makap

Δεν υπάρχει περίπτωση... Στην 11 το wifi call δεν λειτουργεί. Δλδ είδες το σήμα το wifi call??.95afa7dbdcb78b05650f8546bd941a92.jpg

Λοιπόν, ακολούθησα τις οδηγίες σου και η κλήση από το κινητό στο σταθερό έγινε κανονικά.

Και είμαι με Wind !!!

Edit

1. Δοκίμασα καλώντας και το κινητό (Q) της γυναίκας μου και λειτουργεί!!!

2. Είμαι με την 11.0.4 !!!

Πρώτα απ' όλα σε κανέναν δεν δουλεύει με την 11 δεύτερο η wind από όσο ξέρω δεν έχει ακόμα VoWifi ,εσύ πως τα κατάφερες και τα δύο δεν ξέρω,αν είσαι μάγος να μας το πεις!

@LiquidSnake

Δεν βλέπω κάποιο παρόμοιο σήμα της Wind, αλλά είναι γεγονός ότι, με λειτουργία πτήσης και Wifi ανοικτό, χωρίς data, και με λειτουργία πτήσης, κάλεσα στο σταθερό και στο κινητό και ξανακάλεσα και μίλησα με τη γυναίκα μου!!!

@highland

Ούτε μάγος ούτε τρυκ κάνω.

Είχα ενεργοποιήσει τις 2 υπηρεσίες με τους αριθμούς και #* από τότε που αναφέρθηκαν στο νήμα, χωρίς να τρέφω καμιά ελπίδα, αφού είχα διαβάσει ότι η Wind δίνει μόνο στα συμβόλαια (έχω καρτοκινητό).

Διαβάζοντας αυτές τις οδηγίες, τις ακολούθησα, είχα αυτό το αποτέλεσμα και το έγραψα.

Αν οι οδηγίες δεν ενεργοποιούν την κλήση μέσω Wifi και VoLTE, τότε πρέπει να μου εξηγήσετε πως πραγματοποιήθηκαν οι κλήσεις με λειτουργία πτήσης.

Edited by makap

Δεν είμαι δύσπιστος... Αλλά μήπως μπορείς να βάλεις το κινητό σε λειτουργία πτήσης και να βγάλεις ένα screen shot από την αρχική σου οθόνη να δούμε το σηματακι του WiFi Call? Επίσης τσεκαρε πάλι ότι έχεις miui 11.

1. Τρεις σελίδες πίσω (297, #4451) έγραψα ότι κατέβασα την 11.0.4 EU (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και η EU).

2. Λίγο παραπάνω έγραψα ότι από την ώρα που διάβασα τις οδηγίες αφενός έβαλα το κινητό σε λειτουργία πτήσης, με WiFi, και εξακολουθώ να το έχω έτσι, αφετέρου δεν έχω δει κάποιο σήμα σαν αυτό που έβαλες.

Η μόνη λογική εξήγηση είναι να έδωσε η wind πιλοτικά wifi calling χωρίς να το έχει επικοινωνήσει και παράλληλα η ασυμβατότητα του miui να αφορά μόνο την cosmote

Άκυρος ο συναγερμός και οι χαρές.

Μετά από κάποια δοκιμαστικά τηλεφωνήματα, σκέφτηκα να ελέγξω τα λεπτά που έχω υπόλοιπο, έκανα μερικά τηλεφωνήματα ακόμη και είδα ότι τα λεπτά έπεφταν.

Έλεγξα τη πτήση και το WiFi και είδα ότι ήταν κλειστή η πτήση, χωρίς να ξέρω αν είχε ενεργοποιηθεί σωστά στην αρχή ή όχι.

Ενεργοποίησα πάλι την πτήση και το WiFi, κάλεσα πάλι το σταθερό, αλλά ..... κανένα κουδούνισμα.

Εκ των υστέρων, αποδεικνύεται, για άλλη μια φορά, ότι ... ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό ...

Μετά από κάποια δοκιμαστικά τηλεφωνήματα, σκέφτηκα να ελέγξω τα λεπτά που έχω υπόλοιπο, έκανα μερικά τηλεφωνήματα ακόμη και είδα ότι τα λεπτά έπεφταν.

Έλεγξα τη πτήση και το WiFi και είδα ότι ήταν κλειστή η πτήση, χωρίς να ξέρω αν είχε ενεργοποιηθεί σωστά στην αρχή ή όχι.

Ενεργοποίησα πάλι την πτήση και το WiFi, κάλεσα πάλι το σταθερό, αλλά ..... κανένα κουδούνισμα.

Εκ των υστέρων, αποδεικνύεται, για άλλη μια φορά, ότι ... ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό ...

Τα λεπτά θα έπεφταν . Δεν αλλάζει κάτι στην χρέωση

Sent from my iPad using Tapatalk

παλικαρια μια ερωτηση εγω που ενεργοποιησα το wifi call και στις 2 γραμμες δεν επερεπε να μου βγαζει 2 σηματακια volte ασχετος αν δεν δουλευει,,,,,τωρα μου το βγαζει στην μεση των κεραιων,,ενω μεχρι εχθες και πριν το ενεργοποιησω και στην δευτερη γραμμη μου το εβγαζε στην μια κεραια,,,τωρα δεν πρεπει κανονικα να το βγαζει 2 φορες ξεχωριστα σε καθε κεραια??...cosmote ειναι και οι 2 γραμμες...οποιος ξερει ας απαντησει..

Ρε φίλε μην μας μπερδέυεις περισσότερο. Το wifcall χρεώνει κανονικά την χρέωση του παρόχου απλα η διαφορά είναι στο αντί να παίρνεις σήμα απο την 4G κεραία σου παίρνεις σήμα απο wifi router που είναι κοντά! Την λειτουργία πτήσης την αναφέρουμε γιατι έτσι μόνο μπορούμε να αποκλείσουμε το σήμα 4G απο την συσκευή για να δοκιμάσουμε άν κάνει κλήσεις μέσα απο το router..και εκτός αυτού όταν και εάν κάνεις κλήση μέσω wifi (εκτός απο το σηματάκι VoLTE που είναι άλλο θέμα) πρέπει να σου βγάζει πάνω στην μπάρα ένα τηλεφωνάκι μαζί με κύματα wifi.. Απο εσένα θέλουμε 3 πράγματα ξεκάθαρα: ποια ενημέρωση έχεις;,άν έχεις το τηλ, σε πτήση, και άν σου βγάζει το σηματάκι που είπα παραπάνω και μπορείς εν τέλη να κάνεις κλήση...

Redmi By Xiaomi

Ποιο είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις σε όσα έγραψα για το θέμα αυτό?

Το συμπέρασμα είναι ότι, εξακολουθεί να μη λειτουργεί η υπηρεσία αυτή από την Wind στο RN7.

Μια ερώτηση, η 11.0.4.0 PFGEUXM τι διαφορά έχει με την 11.0.4.0 PFGMIXM;
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Ισχύει και για το led; Δουλεύει σωστά με την τελευταία;
Παιδιά μια απάντηση σε αυτό; Μιας και το VoLte δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν, θέμα με το led ειδοποιήσεων -μιας και είχε αναφερθεί παραπάνω- υπάρχει στην 11.0.4;

Άλλαξα σε "Ελβετία" το κινητό της γυναίκας και εννοείται ήρθε άμεσα η αναβάθμιση σε Miui 11, να την κάνω;

Το led είναι κάτι που το χρειάζεται οπωσδήποτε.. ;)

Κανονικά δουλεύει άμα το ακουμπισω στο αυτί μου σβήνει η οθόνη,,,και το led κανονικά δουλευει

Παιδιά καλησπέρα σήμερα διαπίστωσα ότι δεν μου δείχνει καλά τα χρώματα και πιο πολύ το κόκκινο. Ξέρει κανείς αν φταίει κάτι;

Xiaomi Redmi Note 7