Dekaohtoura Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 (edited) Την έχει δει κι εμένα την ενημέρωση, αλλά αρνείται να την κατεβάσει. Την 1η φορά επέμενε πως είμαι με data, ενώ ήμουν με WiFi και τα data κλειστά. Τη 2η φορά καθόταν και έκανε έλεγχο κανένα τέταρτο. Την 3η φορά πέταξε μήνυμα λάθους, να ξαναπροσπαθήσω αργότερα. Εκεί, στο 0%... εδιτ: Ήθελε "παύση" και μετά να το συνεχίσω. Εγκαθίσταται αυτή τη στιγμή. Edited October 31, 2019 by Dekaohtoura Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Το ποσοστό της μπαταρίας παρέμεινε μικρό.Πανω από τις κεραίες που σου λέει 4g κλπ γίνανε τα εικονιδία ακόμα πιο μικρά(μάλλον η xiaomi έχει κάνει σύμβαση με οφθαλμίατρους δεν ξέρω τι άλλο να πω ),στην δεύτερη σιμ το βγάλανε και δεν ξέρεις αν έχεις 4g η κάτι άλλο,δεν δουλεύει το wifi calling.Αυτα για αρχή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Το ποσοστό της μπαταρίας παρέμεινε μικρό.Πανω από τις κεραίες που σου λέει 4g κλπ γίνανε τα εικονιδία ακόμα πιο μικρά(μάλλον η xiaomi έχει κάνει σύμβαση με οφθαλμίατρους δεν ξέρω τι άλλο να πω ),στην δεύτερη σιμ το βγάλανε και δεν ξέρεις αν έχεις 4g η κάτι άλλο,δεν δουλεύει το wifi calling.Αυτα για αρχή .Βάλε το ποσοστό έξω από την μπαταρία έχει πλέον ρύθμιση Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Βάλε το ποσοστό έξω από την μπαταρία έχει πλέον ρύθμιση Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο έβαλα μόλις ,έτσι μάλιστα κάτι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Τελικά εσείς που πήρατε 11, φοράτε Global ή EU ? Και σε ποια χωρα? Έχουμε μπερδευτεί τελείως .... :confused: Εγώ πάντως με Global, ακόμη ....... τιποτε :mad: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutsoudis Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Μόλις εγκατέστησα και εγώ την 11. Ακόμα καμία διαφορά, θα δούμε στην πορεία... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kwnana, μπηκ στην αναβάθμιση λογισμικού και την βρήκε την έκδοση. Δεν περίμενα να μου την εμφανίσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Τελικά εσείς που πήρατε 11, φοράτε Global ή EU ? Και σε ποια χωρα? Έχουμε μπερδευτεί τελείως .... :confused: Εγώ πάντως με Global, ακόμη ....... τιποτε :mad:Εσύ προχθές δεν μας είπες ότι σου ήρθε η miui 11 σε global; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokakia Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Ποια τα οφέλη από το MIUI 11; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Αλλο τηλεφωνο τελειως!!! Απιστευτες ομορφιες! Το σκουρο θεμα παντου, αψογο! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Kwnana, μπηκ στην αναβάθμιση λογισμικού και την βρήκε την έκδοση. Δεν περίμενα να μου την εμφανίσει Τελικά, αυτή είναι η λύση. Μπήκα και έτσι τη βρήκε (MIUI V11.0.3.0.PFGEUXM/ Σταθερή 755Μ) Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 (edited) Εσύ προχθές δεν μας είπες ότι σου ήρθε η miui 11 σε global; Το διόρθωσα, ηταν σε EU ...... :) Τελικά, αυτή είναι η λύση. Μπήκα και έτσι τη βρήκε (MIUI V11.0.3.0.PFGEUXM/ Σταθερή 755Μ)Νομίζω πως είσαι και συ EU :) Edited October 31, 2019 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Είναι άλλο τηλέφωνο τώρα με την 11.Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Μου έβγαλε στις φωτογραφίες κάτι για προβολή μήνα αλλά δεν το διάβασα. Μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς έγραφε και πως γίνεται; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Το διόρθωσα, ηταν σε EU ...... :) Νομίζω πως είσαι και συ EU :)Δοκίμασε βάλε Ινδία στην περιοχή και κανε ελενχο πάνω από τρεις φορές για αναβάθμιση. ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι άλλο τηλέφωνο τώρα με την 11.Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Μου έβγαλε στις φωτογραφίες κάτι για προβολή μήνα αλλά δεν το διάβασα. Μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς έγραφε και πως γίνεται; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkπάνε στις φωτό και κανε scroll in-out Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Δοκίμασε βάλε Ινδία στην περιοχή και κανε ελενχο πάνω από τρεις φορές για αναβάθμιση. ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πάνε στις φωτό και κανε scroll in-outΣε ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι πολύ χρήσιμη λειτουργία. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Δοκίμασε βάλε Ινδία στην περιοχή και κανε ελενχο πάνω από τρεις φορές για αναβάθμιση. Χαχαχαχαχα, αρνείται πεισματικά .... :p Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Ήρθε η 11... Τις διαφορες όμως... Δεν κατάλαβα :) ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χαχαχαχαχα, αρνείται πεισματικά .... :p Εγώ έβαλα Ισπανία κ ήρθε Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Μήπως να μείνουμε στη 10 καλύτερα ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Παιδιά πρέπει να στείλουν τα άτομα που γνωρίζουν στα σχόλια της Xiaomi αναφορά για το WifiCall που δεν λειτουργεί με την αναβάθμιση και μετά.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 To WiFi calling πράγματι σταμάτησε να λειτουργεί, είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα μέχρι τώρα. Κάποιες αισθητικές αλλαγές δεν μου αρέσουν (πχ τα animations στο ξεκλείδωμα), κάποιες μου είναι αδιάφορες (στρογγυλεμένα εικονίδια) και κάποιες μου αρέσουν (scroll out στο Gallery, ποσοστό μπαταρίας, αλλαγές στο dialer, dark theme). Ελπίζω ότι θα δω βελτίωση στην κατανάλωση μπαταρίας, γιατί το τελευταίο διάστημα ήταν τσιμπημένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Τελικά με την 11 έφτιαξαν τις ειδοποιήσεις και παραμένουν στην μπάρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 (edited) Το διόρθωσα, ηταν σε EU ...... :) Νομίζω πως είσαι και συ EU :) Φυσικά, αφού το έγραψα. Με πρώτη ματιά, άλλαξαν εμφάνιση μερικά εικονίδια της Xiaomi. Δεν έχω δει κάποια σημαντική αλλαγή, μέχρι τώρα, αλλά είναι νωρίς και δεν το έχω δουλέψει πολύ. Edited October 31, 2019 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Έχει αγοράσει κανείς κάποια καλή βάση αυτοκινήτου για το RN7, για να μου προτείνει; Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Καλησπέρα έχει έρθει ή αναβάθμιση για global και αν ναι με ποια χώρα την βρήκατε; Γιατί εγώ προσπαθώ εδώ και αρκετή ώρα και δεν μου εμφανίζει κάτι. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Ηρθε με χωρα Ελλάδα το μεσημέρι απο ινφοκουεστ το εχω πάρει 11.0.3 πηρε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Καλησπέρα έχει έρθει ή αναβάθμιση για global και αν ναι με ποια χώρα την βρήκατε; Γιατί εγώ προσπαθώ εδώ και αρκετή ώρα και δεν μου εμφανίζει κάτι. Εμένα με χώρα Ελλάδα και MIUI Global PFGEUXM πάτησα ενημέρωση συστήματος και μου την έβγαλε. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts