Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες γενικά περί iPhone

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

9 ώρες πριν, SkenaDena said:

Μου είπαν ότι χρειάζεται να πληρώσεις με αμερικανική κάρτα. Αν πληρώσω με revolution θα κάνω δουλειά ; Γενικά δηλαδή τι θέλει ; Άλλη χώρα προέλευσης του τηλεφώνου ; Άλλη χώρα να δηλώσω μέσα στο τηλέφωνο ; Άλλη κάρτα ; Για να δω τη λύση … 

Δεν είναι κατ’ ανάγκην από Αμερική, υπάρχει και στην Αγγλία. Δεν ξέρω αν έχει Γερμανία βέβαια. Μέσω του Amazon να το παραγγείλεις με τιμολόγιο, και να βάλεις και το AppleCare+ στο καλάθι. Αλλά από όσο ξέρω, εδώ δεν πιάνει το AppleCare+ στην Ελλάδα (μόνο η γνωστή εγγύηση 1ου έτους ισχύει παντού). Δεν βλέπω τόσο το νόημα να βάλεις AppleCare+ αν δεν το έχεις και εδώ, προσωπική μου γνώμη.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

25 minutes ago, zurabi_97 said:

Δεν είναι κατ’ ανάγκην από Αμερική, υπάρχει και στην Αγγλία. Δεν ξέρω αν έχει Γερμανία βέβαια. Μέσω του Amazon να το παραγγείλεις με τιμολόγιο, και να βάλεις και το AppleCare+ στο καλάθι. Αλλά από όσο ξέρω, εδώ δεν πιάνει το AppleCare+ στην Ελλάδα (μόνο η γνωστή εγγύηση 1ου έτους ισχύει παντού). Δεν βλέπω τόσο το νόημα να βάλεις AppleCare+ αν δεν το έχεις και εδώ, προσωπική μου γνώμη.

Μπορείς να πας σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα με την εγγύηση του apple care , πχ istorm

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 17 Pro Max 512GB Silver | Apple Watch Ultra 3 Silver |  Apple AirPods Pro 3 | Apple AirPods Pro 2

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD | iMac 27'' 2013 i5 24GB RAM 500GB SSD

10 minutes ago, SkenaDena said:

Μπορείς να πας σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα με την εγγύηση του apple care , πχ istorm

Ακόμα και με AppleCare+ (εφόσον περάσει το 1ο έτος του βασικού AppleCare);

4 ώρες πριν, paanos said:

Με εγγύηση έχεις ιδέα τι παίζει; με αναζήτηση στο ίντερνετ (δεν πρόλαβα να μιλήσω ακόμα με document) αναφέρει ότι εδώ δεν. 

Καταργήθηκε ο ενας χρόνος παγκόσμιας εγγύησης?

Επισκευή εκτός εγγύησης(πχ αλλαγή οθόνης κλπ), όντως πιθανό να μην γίνεται.

Αλλά αν εξακολουθεί να υπάρχει ο 1χρόνος παγκοσμιας εγγύησης, λογικά καλύπτεσαι εντός εγγύησης.

Αυτό ειναι κάτι που μόνο αν μιλήσεις με κεντρικά πχ Document, θα είσαι σίγουρος. Ρίξε ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις.

On 9/9/2025 at 6:59 ΜΜ, SkenaDena said:

ψάχνω τρόπο επέκτασης εγγύησης ιδανικά με Apple Care

Οι μόνο τρόποι επέκτασης εγγύησης αν δεν κάνω λάθος είναι είτε αγορά μέσω καλαθιού skroutz πχ για το Iphone 16 ο ένας επιπλέον χρόνος

1913239540_52F909F3-D9D1-4F0D-9C66-19500ED35EA5.png.223cb3ca229b1ef5c12bbabe8fff49e1.png

Η κάποια μεγάλη αλυσίδα πχ Γερμανός για iphone 16. Η επιπλέον εγγύηση με λίγα λόγια παρέχεται από τον πωλητή.Το κόστος είναι ανάλογα την συσκευή/αξια του κινητού.

267220996_8545C2E5-ECD6-4850-9967-91DC62EDAA7C.png.d1c9a0fc6dc48f2066dab2cafe9be82f.png

Edited by Fulgore1

Παιδιά μετά την τελευταία αναβάθμιση κ αφού έστησα το κινητό από την αρχή κ ξανακατεβασα μια μια τις εφαρμογές δεν μου χτυπάνε οι ειδοοιησεις στο βαιμπερ παρόλο είναι όλα ενεργοποιημένα.

Τι να κάνω για να το λύσω αυτό? 

20 minutes ago, josuts said:

Παιδιά μετά την τελευταία αναβάθμιση κ αφού έστησα το κινητό από την αρχή κ ξανακατεβασα μια μια τις εφαρμογές δεν μου χτυπάνε οι ειδοοιησεις στο βαιμπερ παρόλο είναι όλα ενεργοποιημένα.

Ισως να περιμένεις να έρθει κάποια αναβάθμιση του 

Nokia 8800 Scirocco

27 minutes ago, josuts said:

Γενικά έχω και εγώ θέμα με το Viber, σε βαθμό που θέλω να το σβήσω 

11 minutes ago, zurabi_97 said:

Γενικά έχω και εγώ θέμα με το Viber, σε βαθμό που θέλω να το σβήσω 

Μια ζωή είχε θέματα η συγκεκριμένη εφαρμογή 

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπέρα στην παρέα, πώς επιλέγουμε όταν κάνουμε μια νέα καταχώριση αριθμού επαφής να πηγαίνει πχ στο gmail; 

8 minutes ago, dimtz said:

Καλησπέρα στην παρέα, πώς επιλέγουμε όταν κάνουμε μια νέα καταχώριση αριθμού επαφής να πηγαίνει πχ στο gmail; 

Στις ρυθμίσεις υπάρχει επίλογή ποιός λογαριασμός χρησιμοποιείται για νεες επαφές...

ff.jpg

1 ώρα πριν, dimtz said:

Θέλω να βρω το που γίνετε καταχώρηση 

Ρυθμίσεις --> Εφαρμογές --> Επαφες και ο,τι έχεις ορίσει ως προεπιλογή εκεί πάει. Δεν σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις το πού κατά την αποθήκευση

IMG_5488.thumb.jpeg.0f3cb2bf6ff335b001575227e424b7ed.jpeg

Εντωμεταξύ, έχει ένα lag το πληκτρολόγιο. Κλείνοντας το αυτό, που είναι μαρκαρισμένο με κίτρινο, το πληκτρολόγιο δεν lagάρει. Βέβαια δεν ξέρω αν παίζει και ρόλο στη συνολική απόδοση της συσκευής επίσης. Πάντως έχω δει κάποια διαφορά σε εμένα. Αυτό στο iOS 26. 
Βέβαια, είναι κάπως άβολο στην αρχή.
image.thumb.png.7940425ffada27e03469e8375b0ef72e.png

Ανέκαθεν κλειστό το είχα. Συνήθεια είναι. Και η απτική ανάδραση ίσως προκαλεί καθυστέρηση, καλύτερα ήχος

Καλημέρα ! Σκέφτομαι να κάνω ένα reset που λένε μετά από μεγάλο update, καλή ώρα τώρα. Ποια επιλογή προτείνετε ώστε να κάτσει λίγο πιο καθαρά το ios 26 (την αναβάθμιση την έχω κάνει ήδη). 

Ευχαριστώ πολύ!

Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

45 minutes ago, Antwny said:

Καλημέρα ! Σκέφτομαι να κάνω ένα reset που λένε μετά από μεγάλο update, καλή ώρα τώρα. Ποια επιλογή προτείνετε ώστε να κάτσει λίγο πιο καθαρά το ios 26 (την αναβάθμιση την έχω κάνει ήδη). 

Ευχαριστώ πολύ!

Εγώ προτείνω να μην κάνεις τίποτα. Αυτα τα κάναμε πριν 10 χρόνια και καλα να κάτσει καλά το update, τωρα πια κανείς δεν ασχολείται...

ff.jpg

32 minutes ago, koutsis said:

Εγώ προτείνω να μην κάνεις τίποτα. Αυτα τα κάναμε πριν 10 χρόνια και καλα να κάτσει καλά το update, τωρα πια κανείς δεν ασχολείται...

Συμφωνώ, και εγώ τίποτα δεν έκανα αλλά σήμερα πατούσα στις ρυθμίσεις το Bluetooth γιατί κάτι γινόταν με το ρολόι και πάγωνε όλο το κινητό για 1 λεπτό. Αφού ξεπαγωνε, πατούσα πάλι και πάλι το ίδιο. Έκανα restart και όλα καλά. Και έτσι είπα να το δοκιμάσω το reset αλλά θέλω να το κάνω σωστά , να κάτσει καλά που λέγαμε και πιο παλιά

1 ώρα πριν, Antwny said:

Συμφωνώ, και εγώ τίποτα δεν έκανα αλλά σήμερα πατούσα στις ρυθμίσεις το Bluetooth γιατί κάτι γινόταν με το ρολόι και πάγωνε όλο το κινητό για 1 λεπτό. Αφού ξεπαγωνε, πατούσα πάλι και πάλι το ίδιο. Έκανα restart και όλα καλά. Και έτσι είπα να το δοκιμάσω το reset αλλά θέλω να το κάνω σωστά , να κάτσει καλά που λέγαμε και πιο παλιά

Ναι αλλά θα παιδευτείς .....Πρέπει να κάνεις επαναφορά χωρίς να επαναφέρεις κανένα αντίγραφο......Αλλά μετά εγκατάσταση οι εφαρμογές σου μια μια ....Παίδεμα 

Πρώτο θεματακι μετά την ενημέρωση στο 26....

Στο viber όταν ανοίγω μια συνομιλία για να στείλω, βλέπω το παρακάτω και μάλιστα όταν γράφω δεν φαίνεται πουθενά. Μαύρο στην ΕΡΤ!

Αναγκαστικά κάνω πίσω και μετά ξανά μπαίνω στη συνομιλία για να εμφανιστούν όλα κανονικά.

IMG_5494.thumb.jpeg.ea46299b77819337533819e2cbcfe9fa.jpeg

Όμως όταν μου στείλουν και ανοίξω τη συνομιλία από την οθόνη κλειδώματος δεν το κάνει.

Edited by Kostas_Ts_86

4 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Στο viber όταν ανοίγω μια συνομιλία για να στείλω, βλέπω το παρακάτω και μάλιστα όταν γράφω δεν φαίνεται πουθενά. Μαύρο στην ΕΡΤ!

Αναγκαστικά κάνω πίσω και μετά ξανά μπαίνω στη συνομιλία για να εμφανιστούν όλα κανονικά.

Όμως όταν μου στείλουν και ανοίξω τη συνομιλία από την οθόνη κλειδώματος δεν το κάνει.

Ναι, το κανει και σε εμενα. Επισης νομίζω το είδα και στο messenger να το κάνει.

ff.jpg

1 minute ago, koutsis said:

Ναι, το κανει και σε εμενα. Επισης νομίζω το είδα και στο messenger να το κάνει.

Έχεις δίκιο! Μόλις το έκανε και σε εμένα

Edited by Kostas_Ts_86

9 ώρες πριν, paanos said:

Ανέκαθεν κλειστό το είχα. Συνήθεια είναι. Και η απτική ανάδραση ίσως προκαλεί καθυστέρηση, καλύτερα ήχος

Νομίζω αυτό ίσχυε στο iOS 18, αλλά παλευόταν. Ο ήχος αν σκάσει ειδοποίηση, θα τρυπήσει το άνω ηχείο 😅

2 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Το είχα και εγώ με 3rd party πληκτρολόγιο. Μόνο με του iOS δουλεύει σωστά. Ποντάρω ότι θα διορθωθεί και στο SwiftKey που ενημερώνεται συχνά, αλλά όχι στο Gboard μιας και έχει να ενημερωθεί εδώ και 3 χρόνια. 

18 minutes ago, paanos said:

Το είχα και εγώ με 3rd party πληκτρολόγιο. Μόνο με του iOS δουλεύει σωστά. Ποντάρω ότι θα διορθωθεί και στο SwiftKey που ενημερώνεται συχνά, αλλά όχι στο Gboard μιας και έχει να ενημερωθεί εδώ και 3 χρόνια. 

Ναι, τα πληκτρολόγια φταίνε. Και στο messages το κάνει.

مفاجأة

Προσπάθησα πάλι της μαμάς το πληκτρολόγιο, ρε παιδιά δεν παλεύεται το ρημαδι. Όλο λάθη και πρέπει να γράφω πολύ αργά. Όντως με αυτό δεν υπάρχουν τα παραπάνω θέματα. Θα βάλω πάλι το Swiftkey λογικά. Απορώ πως αυτοί που δείχνουν βίντεο με αιφον δουλεύουν ΜΟΝΟ με το μαμά πληκτρολόγιο