pavlidisc Δημ. May 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2025 29 minutes ago, dimtz said: Να ρωτήσω λίγο, σε εφαρμογή τράπεζας μπορώ να βάλω δύο λογαριασμούς; Γίνεται; Εάν και ο 2ος λογαριασμός είναι στο δικό σου όνομα τότε γίνεται (εξαρτάται βέβαια και από την εφαρμογή της Τράπεζας). Εάν είναι σε όνομα άλλου, δεν γίνεται. 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. May 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2025 43 minutes ago, dimtz said: Να ρωτήσω λίγο, σε εφαρμογή τράπεζας μπορώ να βάλω δύο λογαριασμούς; Γίνεται; Γίνεται, αρκεί να είσαι συνδικαιουχος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2025 1 hour ago, dimtz said: Να ρωτήσω λίγο, σε εφαρμογή τράπεζας μπορώ να βάλω δύο λογαριασμούς; Γίνεται; Εάν ήταν στο όνομα σου θα εμφανιζόταν αυτόματα 1 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2025 Όχι δεν είναι στο όνομα μου, παρατήρησα όμως πως μου έρχονται ειδοποιήσεις από τον δεύτερο λογαριασμό που έβαλα για δοκιμή, ίσως να γίνεται αν συνδεθώ μόνο με pin και στους δύο λογαριασμούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2025 12 ώρες πριν, dimtz said: Όχι δεν είναι στο όνομα μου, παρατήρησα όμως πως μου έρχονται ειδοποιήσεις από τον δεύτερο λογαριασμό που έβαλα για δοκιμή, ίσως να γίνεται αν συνδεθώ μόνο με pin και στους δύο λογαριασμούς Σου έρχονται ειδοποιήσεις από λογαριασμό που δεν είναι δικός σου ή δεν είσαι συνδικαιούχος; Στην εφαρμογή ή σε email (το 2ο οκ...είναι άλλη ρύθμιση μέσω τράπεζας και γίνεται). Πώς συνδέεσαι με pin και στους δύο λογαριασμούς; Βγαίνεις από τον έναν και μπαίνεις στον άλλο; Για δώσε καμία παραπάνω πληροφορία όταν βρεις χρόνο. Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2025 13 ώρες πριν, dimtz said: Όχι δεν είναι στο όνομα μου, παρατήρησα όμως πως μου έρχονται ειδοποιήσεις από τον δεύτερο λογαριασμό που έβαλα για δοκιμή, ίσως να γίνεται αν συνδεθώ μόνο με pin και στους δύο λογαριασμούς Αν είναι Εθνική και είχες συνδεθεί στον ένα λογαριασμό ibank, μετά έκανες αποσύνδεση και συνδέθηκες στον δεύτερο, τότε οι ειδοποιήσεις από τον πρώτο λογαριασμό συνεχίζουν να έρχονται ναι. Φτιάχνει μόνο με διαγραφή εφαρμογής. Αυτο γίνεται γιατί η συσκευή παραμένει ταυτοποιημένη. Αν κάνεις αποσύνδεση από τον 2ο και στην αρχική κάνεις σύνδεση με τα στοιχεία του πρώτου, θα μπεις ξανά χωρίς να ζητήσει επιβεβαίωση. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2025 Σωστά, για την εθνική αναφέρομαι και εγώ, για τις άλλες δεν ξέρω τι συμβαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2025 Καλησπέρα στην παρέα, πως γίνεται κλήσεις με απόκρυψη να μην δέχομαι; Υπάρχει επιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sneakysneaky Δημ. May 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2025 Νομίζω υπάρχει μόνο απόρριψη κλήσεων από αγνώστους, αλλά δεν το προσδιορίζει περαιτέρω σε νούμερα με απόκρυψη. Ενα τιπ που έμαθα πρόσφατα, και δεν έχω ιδέα πότε προστέθηκε: Έχει γίνει (και από μέρους μου) στο παρελθόν κριτική για τον dialer app επειδή δεν γινόταν να τροποποιήσεις νούμερο που έχει επικολληθεί. Αυτό είναι πλέον εφικτό με παρατεταμένο πάτημα στο ψηφίο που θέλουμε να αλλάξουμε. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2025 Υπάρχει μόνο σίγαση αγνώστων καλούντων 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. May 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2025 Αγόρασα πρόσφατα την παρακάτω θήκη και ομολογώ πως είναι από τις πιο πετυχημένες αγορές μου όσον αφορά τις διαστάσεις και τη χρησιμότητα της. Πολύ λεπτή και πολύ πρακτικό το stand που έχει γύρω από τις κάμερες. Καλύτερο grip από οποιαδήποτε άλλη και μάλιστα καλύτερο και από την benks armor pro built with kevlar 600D (που τη θεωρώ top για τα γούστα μου). Φυσικά δεν ενδείκνυται για τους απρόσεκτους καθώς δεν παρέχει μέγιστη ασφάλεια στις πτώσεις λόγω της λεπτοτητας της. https://www.amazon.com/dp/B0CBCBWY9L/ref=pe_386300_440135490_TE_simp_item_image 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 https://www.sofokleousin.gr/riziko-rebranding-apo-tin-apple-metonomazei-ta-leitourgika-tis-er/amp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 Καλημέρα στην παρέα, μπαίνω από Safari στην ιστοσελίδα sport-fm και δεν δουλεύει σωστά, το έχει παρατηρήσει κάποιος; Τι να φταίει άραγε; Τώρα τελευταία συμβαίνει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2025 (edited) Καλημέρα στην παρέα, μια απορία, όταν δέχομαι μια κλήση ενώ έχω κάποια εφαρμογή ανοιχτή κατά τον τερματισμό αυτής ( της κλήσης) πρέπει να πατήσω τέρμα πάνω για να μου βγάλει το κουμπί τερματισμού, πως γίνεται με κάποιο να την τερματίζω γρήγορα; edit βλέπω πως το κάνει το πλευρικό κουμπί, απορώ πως δε το είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό Edited June 22, 2025 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 Αν έχεις iphone με dynamic island, μπορείς και να πατήσεις συνεχόμενα στο πάνω μέρος που εμφανίζει τη κλήση για να σου ανοίξει σε pop up. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 Αυτό αναφέρω πιο πάνω ότι δεν βολεύει, ευχαριστώ πάντως, το κουμπί πιστεύω είναι ότι καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 Μια ερώτηση από μένα Πώς γίνεται σε iphone 15 όταν δεν το χρεισιμοποιουμε και θέλουμε να ανάψουμε την οθόνη ,να πατάω μια φορά το active button και να ανάβει η οθόνη;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 Action button εννοείς αυτό που έχουν πάνω από τα κουμπιά αυξομείωσης έντασης; Αν ναι, αυτό όταν το έχεις ανενεργό και το πατήσεις μια φορά δεν κάνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 Όχι, εννοώ το άλλο που είναι μόνο του από την άλλη μεριά, έχω το 15pro max αν παίζει ρόλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 2 ώρες πριν, paanos said: Action button εννοείς αυτό που έχουν πάνω από τα κουμπιά αυξομείωσης έντασης; Αν ναι, αυτό όταν το έχεις ανενεργό και το πατήσεις μια φορά δεν κάνει τίποτα. Εγώ αυτό λέω , το έχω ενεργό για να κάνει σιγαση , θυμάμαι παλιά όμως ότι όταν το κινητό δεν το χρεισιμοποιουσα , και πατούσα μια φορά το κουμπί ανάβει η οθόνη Τώρα δεν γίνετε , πως μπορώ να το ξανακάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 (edited) Δεν έχω κάνει κάτι, όπως ήταν αρχικά οι ρυθμίσεις έτσι το έχω, όταν είναι ανενεργή η οθόνη πατάς και ανάβει, όταν χτυπάει κλήση και το πατάς μπαίνει σε σίγαση και όταν μιλάς και το πατήσεις τερματίζει την κλήση Edited June 24, 2025 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2025 Όταν μπαίνω στις επαφές για να διαλέξω για κλήση μου έχει την τελευταία επιλογή που είχα καλέσει, δε γίνεται όταν μπαίνω στις επαφές να μου τις εμφανίζει από την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2025 8 minutes ago, dimtz said: Όταν μπαίνω στις επαφές για να διαλέξω για κλήση μου έχει την τελευταία επιλογή που είχα καλέσει, δε γίνεται όταν μπαίνω στις επαφές να μου τις εμφανίζει από την αρχή; Αν μπεις σύντομα το εμφανίζει έτσι ναι Μετά από κάποιο χρόνο δεν γνωρίζω σε βγάζει από την αρχή 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 Ξέρει κανένας γιατί όταν ανοίγω βίντεο του τικ τοκ από το ινσταγκραμ, ανοίγει και το safari παράλληλα; το κάνει μόνο με το ινσταγκραμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvaPispi Δημ. July 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2025 Εχω ένα iPhone 11pro max ..ο φίλος μου είχε ένα απλό παλιό κινητό κ υπολογιστή Mac .Τωρα αγόρασε iPhone κ ενώ τα συγχρόνισε ..του στέλνω μνμ κ μου δείχνει παραδόθηκε ενώ έχει διαβαστεί .τι μπορεί να φταίει ; 3 minutes ago, EvaPispi said: Εχω ένα iPhone 11pro max ..ο φίλος μου είχε ένα απλό παλιό κινητό κ υπολογιστή Mac .Τωρα αγόρασε iPhone κ ενώ τα συγχρόνισε ..του στέλνω μνμ κ μου δείχνει παραδόθηκε ενώ έχει διαβαστεί .τι μπορεί να φταίει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts