Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες γενικά περί iPhone

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

53 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Απλά θα ήταν καλό να έδινε η Apple αυτό που έχει η Samsung. Νομίζω το καλύτερο deal...

att.O2-qMChXnOPDY2uSjbKyqlmPsHzH0kfmhIvZqjl1qgA.thumb.jpeg.f0d75ac36a0b6abb87e421688d5c6fd9.jpeg

Εάν βάλεις ξυπνητήρι εβδομαδιαίο πχ 7 η ώρα 

Βαζεις κάθε βράδυ την συσκευή σου για φόρτιση τότε θα μάθει τον τρόπο που χρησιμοποιείς την συσκευή και έτσι θα φορτίζει τα ξημερώματα πολύ πολύ αργά την συσκευή σου έως ότου 7 η ώρα που θα ξυπνήσεις να έχει 100% 

Τα έχω δει αυτά μέσα στις ρυθμίσεις της μπαταρίας στην συσκευή μου και ναι αυτό είναι μια έξυπνη φόρτιση 

Εσυ κανείς λάθος τώρα και θεωρείς «εγώ θα το βάλω 23:00 στην φόρτιση, στις 01:00 θα έχει πάει 100% και μετά μέχρι τις 07:00 τι;»

Οχι δεν θα δουλέψει έτσι 

Θα φορτίσει μέχρι ένα σημείο κανονικά και από εκεί και μετά με το σταγονόμετρο ένα ένα τις εκατό ως την αφύπνιση σου. 

Ετσι για να μην λέω ξανά τα ίδια και τα ίδια, δεν πειράζεις τίποτα από ρυθμίσεις στην συσκευή σου, απλά μαθαίνει τον τρόπο που ανέφερα και τα κάνει όλα έξυπνα για εσένα χωρίς να ασχολείσαι 

Κανε αυτό μερικές μέρες και θα δεις 

Nokia 8800 Scirocco

3 ώρες πριν, Tasos19s said:

Εσυ κανείς λάθος τώρα και θεωρείς «εγώ θα το βάλω 23:00 στην φόρτιση, στις 01:00 θα έχει πάει 100% και μετά μέχρι τις 07:00 τι;»

Οχι δεν θα δουλέψει έτσι 

Θα φορτίσει μέχρι ένα σημείο κανονικά και από εκεί και μετά με το σταγονόμετρο ένα ένα τις εκατό ως την αφύπνιση σου.

Αυτό ήταν το επόμενο που θα ρωτούσα!

Ευχαριστώ για το χρόνο σου!

Η φόρτιση, το πρόγραμμα ύπνου το βλέπει και φροντίζει να είναι στο 100% όταν ξυπνήσεις. Το έχω επιβεβαιώσει. 

Το απλό παραδοσιακό ξυπνητήρι, που για το iPhone είναι κουδούνισμα για ειδοποίηση και όχι κουδούνισμα για ξύπνημα, δεν ξέρω εάν το βλέπει. 

Edited by pavlidisc

iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

6 ώρες πριν, pavlidisc said:

Η φόρτιση, το πρόγραμμα ύπνου το βλέπει και φροντίζει να είναι στο 100% όταν ξυπνήσεις. Το έχω επιβεβαιώσει. 

Το απλό παραδοσιακό ξυπνητήρι, που για το iPhone είναι κουδούνισμα για ειδοποίηση και όχι κουδούνισμα για ξύπνημα, δεν ξέρω εάν το βλέπει. 

Τι εννοείς; 
Χρονια κάνω αυτό το πράγμα που ανέφερα παραπάνω 

Δεν τα είπα στην τύχη 

Nokia 8800 Scirocco

1 ώρα πριν, Tasos19s said:

Τι εννοείς; 
Χρονια κάνω αυτό το πράγμα που ανέφερα παραπάνω 

Δεν τα είπα στην τύχη 

Ναι βρε οκ. Μην παρεξηγείσαι. Δεν το είπα για κακό. 
Απλά ρωτάω. 
Το κάνεις με πρόγραμμα ύπνου ή με χειροκίνητη ειδοποίηση (στο iPhone ξυπνητήρι σημαίνει πρόγραμμα ύπνου. Κάθε τι άλλο είναι ειδοποίηση όχι ξύπνημα). 

Και ξεκαθαρίζω πάλι γιατί όλοι είστε έτοιμοι για παρεξήγηση : η φόρτιση κόβει ΚΑΙ όταν βάλεις ειδοποίηση ή ΜΟΝΟ εάν μπει πρόγραμμα ύπνου;;;;;

Αυτό. Και τίποτα παραπάνω.  

Edited by pavlidisc

iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

21 minutes ago, pavlidisc said:

Ναι βρε οκ. Μην παρεξηγείσαι. Δεν το είπα για κακό. 
Απλά ρωτάω. 
Το κάνεις με πρόγραμμα ύπνου ή με χειροκίνητη ειδοποίηση (στο iPhone ξυπνητήρι σημαίνει πρόγραμμα ύπνου. Κάθε τι άλλο είναι ειδοποίηση όχι ξύπνημα). 

Και ξεκαθαρίζω πάλι γιατί όλοι είστε έτοιμοι για παρεξήγηση : η φόρτιση κόβει ΚΑΙ όταν βάλεις ειδοποίηση ή ΜΟΝΟ εάν μπει πρόγραμμα ύπνου;;;;;

Αυτό. Και τίποτα παραπάνω.  

Απλά γράφω γράφω γράφω και μετά καθένας αμφισβητεί και λέει κάτι άλλο 

Μονο για ότι έχω εφαρμόσει γράφω και δουλεύει έτσι ακριβώς 

Εχω εβδομαδιαίο πρόγραμμα Ρολόι/Ειδοποίηση

Τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω πως λειτουργούν 

Προγραμμα ύπνου δεν γνωρίζω 

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπερα στην παρεα, ψαχνω τον τροπο για το πως βαζουμε στο control center οποιαδηποτε ρυθμιση απο το κινητο σαν διακοπτη , μπορει να μου πει καποιος ; Υπαρχει καποιο βιντεο;

1 hour ago, dimtz said:

Καλησπερα στην παρεα, ψαχνω τον τροπο για το πως βαζουμε στο control center οποιαδηποτε ρυθμιση απο το κινητο σαν διακοπτη , μπορει να μου πει καποιος ; Υπαρχει καποιο βιντεο;

Κατεβάζεις το control center, κρατάς πατημένο σε κενό χώρο και επιλέγεις προσθήκη νέου στοιχείου.

43 minutes ago, dimtz said:

Και μετά; Πως επιλέγω κάτι μέσα από τις ρυθμίσεις;

Επιλέγεις ότι είναι διαθέσιμο εκεί.

On 1/2/2026 at 2:42 ΜΜ, dimtz said:

Είχα δει ένα βίντεο που επέλεγες και ότι δεν ήταν εκεί μέσα, αυτό ψάχνω να βρω

Τι εννοείς; 🤔 

ff.jpg

• 2 weeks later...

Νομίζω ότι έχει διαφορά μετά την απενεργοποίηση της συγκεκριμένης επιλογής...

IMG_6070.thumb.jpeg.02a41198480cdb172355b9ffd67abd90.jpeg

On 28/7/2025 at 2:00 ΜΜ, Antwny said:

Οκ απλώς το έχω στα αγγλικά:

1. Κάνεις πρώτα μια νέα συντόμευση: Set Volume (στην αναζήτηση ψάξε ήχος ή ένταση) και μετά διαλέγεις το ποσοστό. Εγώ έβαλα 70%. Το αποθηκεύεις και πάει αυτό.

2. Καρτέλα αυτοματισμός (στην εφαρμογή συντόμευση είναι και αυτό): Νέος αυτοματισμός - αναζητάς ύπνος (είναι και στις πρώτες επιλογές χωρίς αναζήτηση) ή sleep focus ή τέλος πάντων την ενέργεια που κανείς εσύ ο ίδιος πριν κοιμηθείς (εγώ το βάζω σε sleep focus) - το βάζεις να τρέχει κατευθείαν (ή αν θες να σε ρωτάει κάθε φορά) και μετά διαλέγεις  τη συντόμευση που έφτιαξες στο πρώτο βήμα και έτοιμο.

Έτσι κάθε φορά που μπαίνει σε sleep focus το κινητό μου, η ένταση των ειδοποιήσεων πάει στο 70%. Ίσως να μπορούσα να κάνω την ίδια τη συντόμευση και τον αυτοματισμό share αλλά δεν το χω

Έβαλα αυτοματισμο να ανεβαίνει η ένταση του κουδουνισματος στο 70% κάθε μέρα στις 04:00 τα ξημερώματα και ανεβαίνει μόνο του κουδουνισματος, όχι των πολυμέσων. Το αναφέρω γιατί έγραψες πως όταν πας να δεις βίντεο είναι δυνατά η ένταση.

Καλημέρα ! Μάλλον επειδή τα έχεις διαχωρίσει, εγώ τα έχω να ανεβοκατεβαίνουν μαζί. 

Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

• 1 month later...

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά, με υγεία!

Έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο προστατευτικό καμερών για iPhone 15 Pro Max?

Επειδή δεν αφορά εμένα και αφορά χρήστη που πετάει το κινητό μέσα σε τσάντα με διάφορα, θα ήθελα να είναι κάποιας αντοχής...Στο σκρουτζ μου εμφανίζει σαν πρώτη επιλογή της Spigen αλλά δεν είναι τόσο κολακευτικά τα σχόλια περί αντοχής. Της ESR ξέρετε αν αξίζει?

9 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά, με υγεία!

Έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο προστατευτικό καμερών για iPhone 15 Pro Max?

Επειδή δεν αφορά εμένα και αφορά χρήστη που πετάει το κινητό μέσα σε τσάντα με διάφορα, θα ήθελα να είναι κάποιας αντοχής...Στο σκρουτζ μου εμφανίζει σαν πρώτη επιλογή της Spigen αλλά δεν είναι τόσο κολακευτικά τα σχόλια περί αντοχής. Της ESR ξέρετε αν αξίζει?

Γενικά όλα τα "προστατευτικά" κάμερας υποβαθμίζουν την ποιότητα της φωτογραφίας. Αλλά και από μόνα τους τα κρύσταλλα της κάμερας είναι αρκετά ανθεκτικά σε γρατσουνιές. 

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]