RAVEN_ Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 γεια σας και παλι. ημουν αναμεσα σε 3 κινητα. πια ειμαι αναμεσα σε αυτα. ποιο προτεινετε και γιατι? τα υπερ και τα κατα? αυτα που κοιταζω ειναι να μπαινω internet (σχεδον ολη μερα δηλαδη wifi η 4g ανοιχτα) να ακουω μουσικη απο ακουστικα κυριως αρα θελω καθαρο ηχο και ενταση καμερα με αξιοπρεπεια και το βραδυ(βιντεο και φωτογραφια) και να μην κολαει οταν του βαλω εφαρμογες και σαν κινητο μπαταρια οσο το δυνατον καλητερη. αυτα ειναι τα πιο σημαντικα. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Πρόσεξε τις ονομασίες. Προφανώς αναφέρεσαι στα xiaomi Redmi note 5 και Xiaomi Redmi 5 plus. Μεταξύ των δύο το πρώτο είναι, ξεκάθαρα, καλύτερο σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Καλησπέρα παιδια, Μια φιλη ενδιαφέρεται για νεο κινητο. Μεχρι 350€ και αμεση αγορα απο Ελλαδα. Εχει προτιμηση σε samsung. Θελει να εχει οσο καλυτερη καμερα γινεται και προαιρετικά ραδιοφωνο, κανει γενικη χρηση οπως fb και καποια απλα παιχνιδια. Εγω προτεινα s7 η a8 2018. Ποιο πιστεύετε εσεις; Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Πρόσεξε τις ονομασίες. Προφανώς αναφέρεσαι στα xiaomi Redmi note 5 και Xiaomi Redmi 5 plus. Μεταξύ των δύο το πρώτο είναι, ξεκάθαρα, καλύτερο σε όλα. εχεις δικιο δεν εχω γραψει σωστα την ονομασια. δηλαδη σε αυτα που ζηταω ειναι καλητερο το redmi note 5 απο το redmi plus? δεν εχω γνωσεις μου ειπαν οτι ο επεξεργαστης του plus ειναι καλητερος και δε θα κολλαει το τηλεφωνο.συν τα υπολοιπα πουμενδιαφερουν Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 εχεις δικιο δεν εχω γραψει σωστα την ονομασια. δηλαδη σε αυτα που ζηταω ειναι καλητερο το redmi note 5 απο το redmi plus? δεν εχω γνωσεις μου ειπαν οτι ο επεξεργαστης του plus ειναι καλητερος και δε θα κολλαει το τηλεφωνο.συν τα υπολοιπα πουμενδιαφερουν Ο επεξεργαστής του note 5 είναι καλύτερος. Γενικά το note 5 είναι καλύτερο και σε επεξεργαστή και σε κάμερα. ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για αυτά μιλάμε έτσι; https://www.skroutz.gr/s/14037867/Xiaomi-Redmi-Note-5-64GB.html https://www.skroutz.gr/s/13528910/Xiaomi-Redmi-5-Plus-64GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Ο επεξεργαστής του note 5 είναι καλύτερος. Γενικά το note 5 είναι καλύτερο και σε επεξεργαστή και σε κάμερα. ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για αυτά μιλάμε έτσι; https://www.skroutz.gr/s/14037867/Xiaomi-Redmi-Note-5-64GB.html https://www.skroutz.gr/s/13528910/Xiaomi-Redmi-5-Plus-64GB.html ειναι 1.8 και στο plus 2. αυτο δε σημαινει οτι ειναι καλητερος? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 ειναι 1.8 και στο plus 2. αυτο δε σημαινει οτι ειναι καλητερος? Όχι, ο 636 του note 5 πιάνει στο Antutu 109.692 πόντους ενώ ο 625 του Plus 76.883. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι, ο 636 του note 5 πιάνει στο Antutu 109.692 πόντους ενώ ο 625 του Plus 76.883. Γενικά δεν κάνουν μόνο τα Ghz τη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Όχι, ο 636 του note 5 πιάνει στο Antutu 109.692 πόντους ενώ ο 625 του Plus 76.883. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γενικά δεν κάνουν μόνο τα Ghz τη διαφορά. σε ευχαριστω για τις απαντησεις,ειμαι ψιλο ασχετη:). μ αρεσε που το plus εχει slow motion στο video ενω το 5 οχι. αυτα εξτραδακια μ αρεσουν:) Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f71546 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 (edited) 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 150 με 200 ευρώ. 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 5-5,2''. 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Από Ελλάδα θα γίνει η αγορά, με ενδιαφέρει η 2ετής εγγύηση. 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα)Με ενδιαφέρει η 800αρα μπάντα. 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Θα με ενδιέφερε το nfc αλλά μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό. 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Δεν με πειράζει το ξενόγλωσσο μενού. 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Lcd & mono μου αρκούν. 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Ταχύτητα, αυτονομία, κάμερα, βαρύ gaming. 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Samsung GT-B2710. Καλημέρα σας, χαιρετώ την κοινότητα! Σκέφτομαι να αγοράσω το πρώτο μου smartphone (άργησα λίγο :O) και είμαι σε αναζήτηση συσκευής. Από ότι έχω καταλάβει μάλλον σε Xiaomi, Meizu & Huawei θα κινηθώ. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες συσκευές γιατί είναι πολλά τα μοντέλα και έχω λίγο χαθεί; Η ταχύτητα και η αυτονομία του κινητού με ενδιαφέρουν πολύ, η κάμερα και το gaming σχεδόν καθόλου. Σκέφτομαι να δώσω περίπου 150 ευρώ αλλά θα μπορούσα να πάω το ποσό και στα 200 ευρώ αν πρόκειται για κάτι πραγματικά καλό. Επίσης μάλλον θα περιμένω τις εκπτώσεις τον Ιούλιο. Edited July 1, 2018 by f71546 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 σε ευχαριστω για τις απαντησεις,ειμαι ψιλο ασχετη:). μ αρεσε που το plus εχει slow motion στο video ενω το 5 οχι. αυτα εξτραδακια μ αρεσουν:) Μα και το note 5 έχει αργό βίντεο. ;) Για να μη το κουράζουμε περισσότερο το plus έχει στο Σκρουτζ περίπου 160-170 ευρώ η έκδοση 4/64 εvώ το αντίστοιχο ΝΟΤΕ 5 200-210. Αντικειμενικά το note 5 είναι κατά πολύ καλύτερο. Άν μπορείς να δώσεις τα 200 πάρε το note 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Ή το παιρνεις απ εξω ;) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Αν θες γύρω στα 150€ δες το Huawei p9 lite 2017. Γύρω στα 200€ δες τα huawei P smart και Huawei honor 9 lite. Τα 2 τελευταία είναι πιο καινούργια μοντέλα και έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα, οπότε είναι καλύτερες επιλογές. Σαν πρώτο σου smartphone, θα σε αφήσουν όλα ικανοποιημένο και θα καλύψουν τις ανάγκες σου, ενώ θα έχεις και 2 χρόνια εγγύηση από την επίσημη αντιπροσωπεία. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 150 με 200 ευρώ. 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 5-5,2''. 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Από Ελλάδα θα γίνει η αγορά, με ενδιαφέρει η 2ετής εγγύηση. 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα)Με ενδιαφέρει η 800αρα μπάντα. 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Θα με ενδιέφερε το nfc αλλά μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό. 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Δεν με πειράζει το ξενόγλωσσο μενού. 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Lcd & mono μου αρκούν. 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Ταχύτητα, αυτονομία, κάμερα, βαρύ gaming. 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Samsung GT-B2710. Καλημέρα σας, χαιρετώ την κοινότητα! Σκέφτομαι να αγοράσω το πρώτο μου smartphone (άργησα λίγο :O) και είμαι σε αναζήτηση συσκευής. Από ότι έχω καταλάβει μάλλον σε Xiaomi, Meizu & Huawei θα κινηθώ. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες συσκευές γιατί είναι πολλά τα μοντέλα και έχω λίγο χαθεί; Η ταχύτητα και η αυτονομία του κινητού με ενδιαφέρουν πολύ, η κάμερα και το gaming σχεδόν καθόλου. Σκέφτομαι να δώσω περίπου 150 ευρώ αλλά θα μπορούσα να πάω το ποσό και στα 200 ευρώ αν πρόκειται για κάτι πραγματικά καλό. Επίσης μάλλον θα περιμένω τις εκπτώσεις τον Ιούλιο. Εφόσον σε ενδιαφέρει η αυτονομία και η ταχύτητα αλλά όχι τόσο πολύ η κάμερα προτείνω xiaomi redmi 4x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uroboros Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Φίλοι, εδώ είναι μια πλατφόρμα που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα smartphone, να το συγκρίνετε με έναν ανταγωνιστή και να προσφέρετε να το αγοράσετε στη χαμηλότερη τιμή, προσφέροντάς σας καταστήματα στα οποία είναι διαθέσιμο! Εδώ είναι ο σύνδεσμος - DevRank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Γεια σε ολο το φορουμ.Εφτασε ο καιρος για αλλαγη συσκευης.Οπως γραφω και στον τιτλο του θεματος που ανοιγω, ειμαι μεταξυ Samsung S9 Plus dual ή NOTE 8.Παρακαλω τα φωτα και τις αποψεις σας μιας και μιλαμε για ακριβες συσκευες και θα ηθελα να κανω τελικα την καλυτερη επιλογη που να αξιζει τα χρηματα αυτα.Ευχαριστω και περιμενω την βοηθεια των μελων μας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harisalan13 Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Η συσκευη που επιθυμω θελω να εχει καλη αυτονομια επειδη ειμαι φοιτητης ακομα και με τη χρηση δεδομενων ανα διαστηματα επισης θα την χρησιμοποιω για ταινιες και παιχνιδια αλλα και social media τελος εχω στα υποψην μου το oneplus 6 το xiaomi mix 2s και το xiaomi mi8 βεβαια δεν ξερω τη θα αντιμετωπισω με τις ρομ Αυτη την στιγμη ειμαι κατοχος του samsung galaxy s4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 (edited) Παιδιά, χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Θέλω να πάρω ένα απλό κινητό τηλέφωνο για την μάνα μου. Το χρειάζεται μόνο για κλήσεις και φωτογραφίες. Αυτά που θα ήθελα να έχει είναι τα εξής: Να έχει σίγουρα πλήκτρα, όχι οθόνη αφής. Να κρατάει η μπαταρία του. Μάλλον Nokia επειδή το τελευταίο της κινητό ήταν Nokia και έτσι να είναι ομαλή η μετάβαση (αν και αυτό δεν είναι αναγκαίο). Να έχει όσο καλύτερη οθόνη γίνεται, γιατί της αρέσει να βγάζει φωτογραφίες και να τις βλέπει απ' το κινητό. Για τον παραπάνω λόγο, να έχει όσο καλύτερη κάμερα γίνεται. Και τέλος να έχει αρκετό αποθηκευτικό χώρο για να μπορεί να αποθηκεύει φωτογραφίες, μιας και προφανώς δεν μπορεί να τις περάσει σε κάποιο υπολογιστή. Τι μου προτείνετε έως 60€; Edited July 2, 2018 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lensman Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Εαν εισαι ευχαριστημενος απο samsung μπορεις να κανεις μια καλη αναβαθμιση και να πας στο s8 plus.μαζι με οneplus 6 που ηδη ανεφερες και το huawei mate 10 pro θα ηταν οι 3 δικες μου επιλογες σε αυτα τα χρηματα που δινεις.ολα πολυ δυνατα κινητα και με αξιολογες καμερες.H αυτονομια του huawei mate 10 pro ειναι στα συν του.καλο ειναι να τα δεις και απο κοντα να σε βοηθησει και το αισθητικο κομματι στην επιλογη σου.το samsung και το huawei μπορεις να τα βρεις σε μεγαλα καταστηματα να τα επεξεργαστεις.τωρα το Oneplus απο ελλαδα υπαρχει μονο σε σκρουτζομαγαζα και δεν ξερω αν εχουν εκθεσιακα κομματια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harisalan13 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Πιστευεις πως θα ηταν χρησιμο να περιμενω για το xiaomi mi8 ωστοσο βλεπω οτι το notch του ειναι σχετικα μεγαλυτερο απο το αντιστοιχο του oneplus Θα δω και το mate που μου προτεινεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Γεια σας, Θα ήθελα να αγοράσω ένα κινητό από αυτά τα δυο και πραγματικά βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δίλλημα.Εσείς ποιο θα μου προτείνατε; Κάθε απάντηση δεκτή Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lensman Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Πιστευεις πως θα ηταν χρησιμο να περιμενω για το xiaomi mi8 ωστοσο βλεπω οτι το notch του ειναι σχετικα μεγαλυτερο απο το αντιστοιχο του oneplus Θα δω και το mate που μου προτεινεις Δεν εχω διαβασει πουθενα να ερχεται στα κοντα το Mi8 Ελλαδα επισημη εισαγωγη απο infoquest και ουτε καποια φημολογουμενη τιμη του για να θεωρηθει ως δελεαστικη επιλογη.Τωρα αναλογως ποσο εισαι διατεθιμενος να περιμενεις αποφασιζεις εσυ.Απο Κινα παντως σε αυτα τα λεφτα που το βρισκεις το Mi8 δεν θα το επελεγα για διαφορους λογους οπως παραδειγματος χαρη ελλειψη εγγυησης , ενω με τα λεφτα που δινεις παιρνεις ανετα καποιες απο τις συσκευες που σκεφτεσαι απο Ελλαδα.Παντως διαβασα στο φεις στο ελληνικο γκρουπ της xiaomi οτι συντομα ερχεται το Mi mix 2s αν τελικα θελεις να το βαλεις στο παιχνιδι των επιλογων σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Καλησπέρα. Μέχρι πριν απο μια βδομαδα και λίγο παραπάνω ήμουν στο ίδιο δίλλημα και τελικά πήρα το oneplus 6 (Γενικά σκεφτόμουν Mi8 , mi mix 2s , s8 plus κλπ) . Φίλε δεν θα το μετανιώσεις καθόλου. Γενικά πρίν είχα nexus και ήθελα κάτι κοντά σε στοκ ή στοκ. Εφόσον το pixel ήταν απλησίαστο κατέληξα στο oneplus. Επίσης ασχολούμαι με τη φωτογραφία και επειδή δεν μπορώ να έχω την κάμερα μαζί μου χρειάζομαι ένα κινητό που να βγάζει ικανοποιητικές φωτο. Ωστόσο λένε ότι έχει μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα αλλά δεν είναι και τέλεια. Πίστεψέ με είναι μια χαρά και αν σε ενδιαφέρει η κάμερα θα σε καλύψει πλήρως .Τέλος δεν θα επεκταθώ στο θέμα ταχύτητας της συσκευής, απλά δεν πιάνεται ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harisalan13 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Σε θεματα αυτονομιας πως ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 https://www.germanos.gr/product/nokia-8110-4g-dual/20373467/ Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Στα 199. https://www.nokia.com/en_int/phones/nokia-5 Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts