punisher24 Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Στην cosmote έχουν την ίδια τιμή ποιο από τα 2 αξίζει περισσότερο; αφου 349 το βγάζει το 2s, πως έχουν ίδια τιμή; https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20375251 θα ήταν κουλό να έκανε 749 απο τη στιγμή που ο διάδοχος του (mix 3) κοστίζει 569 Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Χωρίς να έχω δουλέψει τα κινητά, απλά επειδή και εγώ ψάχνομαι για να πάρω. Ειδα σήμερα το redmi note 7 στο Κωτσόβολο, και νιώθω απογοητευμένος από την κάμερα, και εξηγώ.... Βγάζω την ίδια φωτό με το note7,και τυχαία το διπλανό που είχε, το Samsung A6, η φωτό ηταν τα τραπεζάκια μέσα στο μαγαζί. Η φωτό του σαμσουνγκ για τα γούστα μου σαφώς ανώτερη, πιο θερμή και ζωντανή ( ίσως λόγο οθόνης? μακάρι). Η φωτό του νοτε7 ψυχρή και άχρωμη. Στη σελφι τα ίδια, φορούσα μπλε μπλούζα, η φωτό του σαμσουνγκ το έκανε ένα ωραίο μπλε(ελαφρώς πιο έντονο από το κανονικό, αλλά με ωραίο τρόπο, και στο πρόσωπο το ίδιο ισχύει), ενώ του νοτε7 ήταν σχεδον σαν ξεβαμμενο. Γενικά εγώ σίγουρα δεν θα πάω στο νοτε, και κριμα γιατί δεν ξέρω τι εναλλακτική έχω. Το Samsung μιας και το ανέφερα το φοβάμαι στον επεξεργαστή. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Μήπως εννοεί p20 και όχι το p30? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis12345678 Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Επειδή το έχεις και το χρησιμοποιείς με iphone, όπως θέλω και εγώ, θεωρείς πως αξίζει σε γενικές γραμμές ? Επίσης για τον αντικατοπτρισμό που λέγαμε , επί της ουσίας δεν κάνει ακριβώς όλου του κινητού , δηλαδή να βλέπεις την οθόνη, να πηγαίνεις δεξιά αριστερά swipe up για κέντρο ελέγχου , κτλπ κτλπ σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Ατυχής η σύγκριση νομίζω μιας και το Samsung έχει oled οθόνη με πιο saturated χρώματα. Συνήθως πιο έντονα απ ότι στη πραγματικότητα. Απ ότι έχω διαβάσει πάντως το note 7 πρέπει να έχει καλύτερη κάμερα από το play. Εγώ μεταξύ των δύο πάντως θα πήγαινα στο play. Σαν overall συσκευή. Βέβαια αν σε παίρνει χτυπά ένα pocophone Sent from my Cool 1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Kαι εγώ μεταξύ των 2 μάλλον στα Play θα πήγαινα overall... Eίναι πολύ δυνατό VFM... Όσον αφορά το Α6, για την κάμερα δεν έχω άποψη, αλλά συνόλικα δε συγκρίνεται ούτε με το Play, ούτε με το Note... Mε αυτόν τον επεξεργαστή και 3gb ram δεν πας πουθενά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Δεν ξέρω ποιο από τα δύο είναι καλύτερο.πηρε πριν δύο εβδομάδες η ανήψια μου τo play και επειδή τυχαίνει να το <παιζω>αυτό το διάστημα είναι ένα πολύ καλό ισορροπημένο κινητό.δεν είναι το σούπερ σε κάποιον τομέα.αλλα και δεν υστερει και καπου. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Πολύ σύντομα, είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirosrom Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Αχ το σκέφτομαι για poco πραγματικά απλα φευγω λιγο απο το budget.. Αν αξιζει ομως τοσο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 P20 εννοώ πως αλλάζει ο τίτλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 P20 εννοώ πως αλλάζει ο τίτλος; Εγώ στο P20 θα πήγαινα... Νομίζω αξίζει περισσότερο και στην κάμερα παραμένει ακόμα πολύ δυνατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Αν εξαιρέσεις την κάμερα, δεν βλέπω να υπερέχει πουθενά άλλου το p20. Που κι εκεί η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη όσο ήταν αρχικά. Τα πλεονεκτήματα του mix είναι το bezelless design χωρίς notch, η πιο premium κατασκευή (κεραμική πλάτη), η ασύρματη φόρτιση, Bluetooth 5.0 και μάλλον καλύτερο support σε updates. Τα πλεονεκτήματα του p20 εκτός από την κάμερα είναι το usb 3.1 και ότι είναι ελαφρώς πιο μαζεμένο σε μέγεθος και σε βάρος (λόγο γυάλινης πλάτης). Με λίγα λόγια, αν δεν έχεις σε πρώτη προτεραιότητα τη κάμερα, το mi mix 2s φαίνεται καλύτερη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Redmi note 6 pro Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Σαφώς θα την ενδιαφέρει και το design, οπότε θα πρότεινα να τα δείτε από κοντά... Πχ θεωρώ το Honor 10 το πιο όμορφο από τα 3, αλλά δε θα το έπαιρνα λόγω 3gb ram... Μεταξύ Α2 και Note 6 το Νote 6 θα (ξανα)έπαιρνα γιατί έχει επέκταση μνήμης, jack και το design με το notch μ'αρέσει καλύτερα... Το Αndroid One επίσης έχει καλά (σίγουρες αναβαθμίσεις σε βάθος χρόνου), αλλά και κακά και ίσως χρειαστεί να σετάρεται διάφορα πράγματα μόνοι σας... Όσον αφορά μπαταρία νομίζω καλύτερο όλων είναι το Note... Σε κάμερα δεν έχω άποψη αλλά φαντάζομαι ένα από τα Α2 και Honor θα έχουν την καλύτερη με μικρές διαφορές μεταξύ τους αλλά και με το Note από κόντα... Tέλος δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα στις κλήσεις με το Note 3 μήνες που το έχω, αλλά υποθέτω μια χαρά θα είναι και τα άλλα δυο σε αυτόν τον τομέα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Το honor έχει τη χειρότερη κάμερα από τα 3 με εξαίρεση την μπροστινή. Επομένως κερδίζει μόνο σε design. Η καλύτερη επιλογή οverall είναι το note 6 pro. Αν την ενδιαφέρει πιο πολύ το design τότε πάρε το mi8 lite Sent from my Cool 1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας αναμεσα ΣΕ P30 (οχι το pro) και το mate 20 pro. δεν με ενδιαφερει η ασυρματη φορτιση. σαν καμερες νομιζω οτι το p30 ειναι λιγο καλυτερο στη κυρια και αποτι ειδα απο κοντα σε καταστημα πολυ καλύτερο στη selfie. επισης το p30 ειναι πολυ βολικο σα μεγεθος. εχετε να μου πειτε καποια συμαντικη διαφορα που δεν εχω δει. Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Θα πήγαινα σε σαμσουνγκ λογο εμπειρίας χρήσης αλλά ακούω για μικρό lag, battery drain και γενικά όχι τόσο ολοκληρωμένο μάλλον για φέτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 (edited) Εγώ θα πήγαινα σε p30, πιο φρέσκο, πιο όμορφο θεωρώ, έχει την καλύτερη κάμερα της αγοράς και από τα πρώτα δείγματα γενικά φαίνεται αξιόπιστο και χωρίς προβλήματα. Το Mate δυστυχώς το χαντάκωσε το πρόβλημα με τις οθόνες και έχει δημιουργηθεί μια δυσπιστία και καχυποψία σχετικά με αυτό το θέμα, έστω και αν το πρόβλημα έχει πλέον λυθεί. Από την άλλη το mate είναι πιο ολοκληρωμένο και έχει επίσης κάμερα που θα σε ικανοποιήσει και με το παραπάνω, αλλά εξαρτάται κατά πόσο σε ενδιαφέρουν πχ ασύρματη φόρτιση, στερεοφωνικά ηχεία και 3d face unlock που προσφέρει σε σχέση με το p30. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited April 22, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 και τα δυο περασαν απο τα χερια μου (περιπου για μια μερα ) από samsung 2 παράπονα 1 τρύπες στην οθόνη είναι αρκετά ενοχλητικές εκεί που είναι ετσι οπως είναι...... 2. το λογισμικό είχε τα θέματα του (κατι παγώματα στιγμιαία κατι drain στο ξεκάρφωτο (και μετα σταματούσε) 2 φορες σκαλσοε η camera έλεγε σε χρήση και δεν άνοιγε με καμία εφαρμογή και ηθελε restart από το p30 pro πάλι ο ήχος δεν είναι και ότι καλύτερο είτε στην κλήση ειτε στο μεγάφωνο (Στα ακουστικά super) (σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα) κάτι άλλο ιδιαίτερο όχι δεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Γενικά είναι πιο πλήρης συσκευή το mate. Βέβαια παίζει ρόλο τι χρειάζεσαι εσύ Sent from my Cool 1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakli Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 (edited) Τη λετε για το LeEco Le 2 X520,για απλη χρηση βιντεο φωτο,η το redmi 6a ?καθε βοηθεια δεκτη Edited April 23, 2019 by kakli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 (edited) Με τη μπαταρία στο S10+ δεν έχω κανένα παράπονο και δεν παρατήρησα κανένα battery drain παρόλο που συνολικά έχω 636 εφαρμογές εγκατεστημένες. Επίσης μου βγάζει 22 ώρες από φόρτιση σε φόρτιση με 7 ώρες πάνω κάτω on screen time και μονιμα wifi, mobile data και BT ανοιχτά. Όσο για lag επίσης δεν παρατήρησα σε καμμία εφαρμογή. Τώρα για το πιο από τα δύο είναι θέμα προσωπικής επιλογής. Προσωπικά δεν αλλάζω το One UI με τίποτα πόσο μάλλον για το emui και η οθόνη του S10+ είναι απίστευτη πέρα από την ποιότητα στο ότι την χρησιμοποιείς στον ήλιο και είναι απίστευτα φωτεινή. Ο ήχος πολύ καλός από τα ηχεία και οι κάμερες για μένα πολύ καλές ειδικά την ημέρα στα τεστ λέμε ότι είναι καλύτερες από το P30. Edited April 23, 2019 by katsj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Εγώ προσωπικά θα πήγαινα στο S10+... Φυσικά αν μπορείς να περιμένεις λίγο καιρό σε δύο βδομάδες παρουσιάζεται το 1+7 Pro, ιδιαίτερα δυνατή συσκευή απ'ότι διαβάζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Leeco le 2. Η καλύτερη επιλογη γυρω στα 100 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakli Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Απο banggood εχει 78 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts