Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος IV)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάμερα το mi 8 είναι άνετα μπροστά

Για φωτογραφίες ναι,στο βίντεο από αυτά που είδα έχει χειρότερη σταθεροποιηση και ήχο..

Επειδή το βιαζόμουν τελικά ανέβηκα λίγο και πήρα το redmi note 5 4/64 (αυτό με snapdragon 636).

Επειδή το βιαζόμουν τελικά ανέβηκα λίγο και πήρα το redmi note 5 4/64 (αυτό με snapdragon 636).

Νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή στα λεφτά αυτά. Βέβαια έγραφες ότι ήθελες 5ιντσο και πήγες σε 5,99 :D

Καλησπέρα,

έχω να επιλέξω μεταξύ των δύο συσκευών που αναφέρω και στον τίτλο, το Mi mix 2S και Samsung Note 8. Έχω δει και τις δύο συσκευές από κοντά και είναι πανέμορφες και οι δύο, έχουν και οι δύο τα χαρακτηριστικά που θέλω (ασύρματη φόρτιση) και χρειάζομαι (NFC), οπότε δυσκολεύομαι πολύ να επιλέξω. Εσείς ποια θα διαλέγατε και γιατί?

Να διευκρινίσω πως η τιμή δεν είναι κριτήριο, καθώς όποια επιλέξω θα την πάρω δωρεάν, μέσω της εταιρίας που εργάζομαι.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Μπαταρία λίγο καλύτερη το mix. κάμερα οθόνη βίντεο καλύτερο το Note γρήγορα και τα δύο. ανάλογα τα κριτήρια που έχεις

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπαταρία λίγο καλύτερη το mix. κάμερα οθόνη βίντεο καλύτερο το Note γρήγορα και τα δύο. ανάλογα τα κριτήρια που έχεις

Τα χεις δουλέψει και τα δύο; Γιατί σε κάμερα (φωτογραφίες) καλύτερο μου φαίνεται το mix 2s.

Σε βίντεο βέβαια είμαι σίγουρος ότι είναι καλύτερο το note. Κάτι δείγματα που είδα ήταν απαράδεκτα.

Ναι κ τα δύο. Μην φανταστείς τεράστιες διαφορές μόνο σε χαμηλότερο φωτισμό υπέρ του νοτε

Κατάλαβα. Οπότε θέλει συγκριτικό σε σκοταδια για να καταλάβεις και προφανώς ειναι απλά πιο κοντά στο γούστο μου η jpeg engine του mix 2s.

Καλησπέρα παιδιά.

Ψάχνω για μια καλή- all around- συσκευή και διαθέτω max 220e.

Με αυτά τα χρήματα το βρίσκω μεταχειρισμένο, σε άριστη κατάσταση και εγγύηση 1+ χρόνο ακόμη.

Με συμφέρει ή μπορώ να βρω κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα;

Καλές κάμερες και οθόνη μεγαλύτερη από 5,5'.

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 220e max

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε: πάνω από 5,5'

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα, Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Αδιάφορο

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα): Οπωσδήποτε.

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Dual όχι, τα άλλα ναι.

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Ελληνικό μενού

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono: amoled και stereo

8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία; ταχύτητα, κάμερες, αυτονομία

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή: honor 6x

Θα με ενδιέφερε και μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση.

Για το HTC u ultra τι λες?

Same Sh1t... Different Day

Δεν θα έλεγα όχι, αν και καινούργιο ξεφεύγει από το but butzget...

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του;

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 220e max

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε: πάνω από 5,5'

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα, Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Αδιάφορο

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα): Οπωσδήποτε.

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Dual όχι, τα άλλα ναι.

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Ελληνικό μενού

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono: amoled και stereo

8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία; ταχύτητα, κάμερες, αυτονομία

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή: honor 6x

Θα με ενδιέφερε και μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση.

Μια πρώτη σκέψη για καινούργιο μου έρχεται το G5s plus αλλά είναι 5,5αρι και η οθόνη νομίζω είναι ips Lcd.

Καλημερα σε ολους .

Mεχρι την δευτερα πρεπει να αποφασισω ποιο απο τα 3 παρακατω τηλεφωνα να διαλεξω , και εδω και τοσες μερες ειμαι αναποφασιστoς .

Μια γνωμη ποιο θα μπορουσα να παρω και γιατι θα με βοηθουσε αρκετα .

Τα τηλεφωνα ειναι τα παρακατω : Lg G7 , lg V30 , samsung S9 .

Απο την μια εχω ηδη to grear VR για το S9 (μου εμεινε απο την εποχη που ειχα το S7 EDGE ) αλλα απο την αλλη με ενδιαφερει πολυ και η wide camera ο καλυτερος ηχος στα lg .

εχω κανει και αναλογο ποστ για το τη παιζει μεταξυ των lg και με οποιοδηποτε vr !

Ευχαριστω πολυ .

Από διάφορα μηνύματα που έχω πάρει, φαίνεται να μου προτείνουν 3 συσκευέςm στα 220Ε:

1). LG G6 μεταχειρισμένο φυσικά,σε άριστη κατάσταση και 1-1,5 χρόνο υπόλοιπο εγγύησης και

2). Xiaomi redmi note 5, καινούργιο στα 188 ευρώ

3). Xiaomi Mi A2 (32GB) στα 222 ευρώ.

Τώρα. ανάμεσα στα 3, τι διαλέγουμε;;;; 'Η υπάρχει και κάποια άλλη εναλλακτική;

Edited by Green_Dragon

Το mi a2 με 32gb είναι πολύ ακριβό, από Κίνα βρίσκεις το 64αρι με 210€ περίπου. Αν δεν έχεις θέμα με μεταχειρισμένο πήγαινε στο g6. Αν θες ουσιαστικές αναβαθμίσεις για 2-3 χρόνια πας στο mi a2. Αλλά τουλάχιστον 64gb, τα 32 μέχρι να πάς στο περίπτερο για τσιγάρα θα τελειώσουν γιατί δεν έχει card slot. Αν θες να πας στο κοντά στο μέσο όρο παίρνεις το note.

Άλλη εναλλακτική σε αυτά τα χρηματα είναι το Huawei mate 10 lite, πολύ τίμιο all around κινητό και θα έχεις εγγύηση για 2 χρόνια.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Ψάχνω ένα δεύτερο κινητό και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 4 που μεγάλες διαφορές δεν έχουν.

https://m.banggood.com/LeRee-Le-3-Global-Version-5-5-Inch-Dual-13MP-Camera-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-652-Smartphone-p-1245810.html?rmmds=search

https://m.banggood.com/LeEco-LeTV-Le-2-X526-5_5-Inch-3GB-RAM-32GB-ROM-MSM8976-Snapdragon-652-1_8GHz-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1273817.html?rmmds=search

https://m.banggood.com/LeEco-Cool1-dual-Coolpad-4060mAh-5_5-Inch-4GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-652-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1223931.html?rmmds=search

https://m.banggood.com/LeEco-Le-2-X526-5_5-Inch-Quick-Charge-3GB-64GB-MSM8976-Snapdragon-652-1_8GHz-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1341019.html?rmmds=search

Επειδή δεν ξέρω από τα leEco ποιο από τα 4 μπορεί να πάρει ποιο νέα έκδοση Android.

Εκτός του 4 που το μεγάλο πλεονέκτημα είναι τα 64 gb σημαντικό αφού κανένα δεν παίρνει SD c

Στάλθηκε από το MI MAX 2

Edited by P_M
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/SUJgwURV

Πολύ καλές κάμερες και με gcam απογειώνονται.. Μεγάλη οθόνη όπως την θες. SD 821 που πάει γρήγορα παντού.

Same Sh1t... Different Day

Same Sh..t , Different Day

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις.

Προσανατολίζομαι πλέον μεταξύ LG G6 και Mate 10 Lite.

Ψάχνει φίλος ως 199 από αλυσίδα. Ως 5ιντσο με μικρές διαστάσεις, καλή αυτονομία, καλή κάμερα και ποιοτικό όσο γίνεται βέβαια όλα αυτά. ....

Edit: τελικά πήγαμε σε μεγάλη οθόνη 5.5! Άβυσσος η ψυχή του ανθρωπου ...

Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Ποιο κινητό θα προτείνατε στα 150 ευρώ;

Nokia 6 ή κάποιο xiaomi.. και ποιο; Εχει πολλά μοντέλα η xiaomi και έχω μπερδευτεί λίγο :p

ή μήπως κάποιο lenovo-motorola.

Edited by JethroTull

• The title was changed to 📱 Αγορά κινητού μαξ 750-800€
  • The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος IV)
  • The topic was pinned