avgoustisp Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Κανένας να βοηθήσει;;;; Δεν την έχει κανείς αυτή την συσκευή ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Εγω προτεινω ενα xiaomi,redmi note 4 global αν ειναι σε αυτα τα λεφτα ή το redmi note 5 global version.Θα εχει ελληνικα out of the box,βαζεις και μια google camera αν θες κατι εξτρα. Ωραια τα Leree και Letv και Le eco αλλα παιδεμα με τις ρομ,γνωμη μου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Εγω προτεινω ενα xiaomi,redmi note 4 global αν ειναι σε αυτα τα λεφτα ή το redmi note 5 global version.Θα εχει ελληνικα out of the box,βαζεις και μια google camera αν θες κατι εξτρα. Ωραια τα Leree και Letv και Le eco αλλα παιδεμα με τις ρομ,γνωμη μου.Συμφωνώ κι εγώ Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Καλησπερα. Ειμαι σε αναζητηση ενος απλου κινητου για το χρησιμοποιω καθε μερα στη δουλεια. Τα κριτηρια μου ειναι τα εξης Μπαταρια ανετα 3-7 μερες με αρκετη και απροβληματιση ομιλια. Αξιοπιστη λειτουργια χωρις κολληματα και χαμενες κλησεις. Δυνατο ηχειο και καλο μεγαφωνο. Δεν θα παιξω παιχνιδια Δεν θα ακουσω μουσικη Το μεγεθος θα ηθελα να ειναι οσο πιο μικρο γινεται. Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω το Nokia 130, αλλα μου λειπουν μερικες λειτουργιες οπως πχ το wifi. Επισης εχω περιπου 200 επαφες απο το android κινητο μου που δεν τις εχω περασει γιατι πρεπει να τις καταχωρισω μια μια. Κοιταω το Nokia 8110 που ΘΑ βγει, αλλα με χαλαει το τεραστιο πορτακι. Το θεμα ειναι οτι στα φθηνα android δεν υπαρχει lag free συσκευη που να πληρει τις παραπανω προυποθεσεις. η μηπως υπαρχει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Βασικά δεν αναφέρεις τιμή για να ξέρουμε... νομίζω ότι φτηνό Android χωρίς κόλλημα είναι το redmi 5... Αν και καλύτερα θα ήταν να απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mparmpouni Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 sorry είχα τρέξιμο. όχι δεν θα το ρουτάρω. και ούτε το άτομο που θα το πάρει θα το ρουτάρει. καλά εντάξει με αυτά τα λεφτά δεν έχω και πολλές απαιτήσεις. δλδ αν ειναι μετρια η κάμερα δεν πειράζει. αισχρή μην είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 sorry είχα τρέξιμο. όχι δεν θα το ρουτάρω. και ούτε το άτομο που θα το πάρει θα το ρουτάρει. καλά εντάξει με αυτά τα λεφτά δεν έχω και πολλές απαιτήσεις. δλδ αν ειναι μετρια η κάμερα δεν πειράζει. αισχρή μην είναι Κι όμως η κάμερα του m6 note είναι Πολύ καλή,οτι καλύτερο σε αυτα τα χρήματα το συγκεκριμένο τηλέφωνο..Αν δεις το προτείνουν πολυ τα παιδιά εδω στο Φόρουμ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Υπήρχε το ALCATEL OT-1042D με Wireless FM radio, δηλαδή έπιανε fm χωρίς κεραία. Υπάρχει κανένα αντίστοιχο τώρα, Ελλάδα ή εξωτερικό που να έχει και ελληνικά όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Και τα redmi note το κάνουν αυτό αλλά πιάνουν πολύ λίγους σταθμούς χωρίς τ ακουστικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 (edited) Βασικα τοσο που περιμενες, κανε μια υπομονη να πεσει λιγο η τιμη του redmi note 5. Ηδη το βρισκεις 200 ευρω και συνεχως θα πεφτει η τιμη ως καινουργια συσκευη. https://www.skroutz.gr/s/14920478/Xiaomi-Redmi-Note-5-3GB-32GB.html Το μεγεθος της οθονης μην σε φοβιζει γιατι μιλαμε για αναλογια 18:9. Ουσιαστικά ειναι σαν 5,5αρη. Για τη καμερα δες εδω μερικα δειγματα εδωhttps://www.flickr.com/photos/yangcanggihcom/sets/72157693286688962/ και επειδη μου φαινεται λιγο πιο "επαγγελματιας" δες και εναν με πιο "ερασιτεχνικες" ληψεις Edited May 30, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Σε λευκο γιατι δε το εχουν? Ποτε δε το καταλαβα αυτο γενικοτερα σε ολα τα κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Το κοστος θα ηθελα να κινηθει κατω απο 100 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Κανένας να βοηθήσει;;;; Δεν την έχει κανείς αυτή την συσκευή ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Μην κουράζεσαι. Αν έχεις το χρήμα, πας σε 8άρι το οποίο είναι πιο ολοκληρωμένη συσκευή και θα λειτουργεί απροβλημάτιστα για μια 5ετία, με ενημερώσεις λογισμικού και ασφαλείας. Αυτό πληρώνεις στα iPhones. Αν δεν έχεις το ποσόν, κοίταξε το Huawei, το οποίο όμως σε 2 έτη αφήνεται στο έλεος του κατασκευαστή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgoustisp Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Μην κουράζεσαι. Αν έχεις το χρήμα, πας σε 8άρι το οποίο είναι πιο ολοκληρωμένη συσκευή και θα λειτουργεί απροβλημάτιστα για μια 5ετία, με ενημερώσεις λογισμικού και ασφαλείας. Αυτό πληρώνεις στα iPhones. Αν δεν έχεις το ποσόν, κοίταξε το Huawei, το οποίο όμως σε 2 έτη αφήνεται στο έλεος του κατασκευαστή του. Εάν διάβασες αυτό που γράφω είναι ότι με ενδιαφέρει και η οθόνη. Το Huawei έχει πιο μεγάλη και είναι στο ίδιο μέγεθος με το 8. Και τα 2 τα πέρνω δωρεάν. Απλά ψάχνω κάποιον που το επέχει να μου πει εντυπώσεις Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Κοίτα το xiaomi redmi 4x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Εδω εισαι https://www.nokia.com/en_int/phones/nokia-2 4000 mAh battery Dual front speakers Software & security updates Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndi Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 huawei mate 10 lite η xiaomi redmi note 5 ποιό από τα δυο είναι καλυτερο για αγορά; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leb23 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε:300€ 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε:5.5-6αρα 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη;:Μόνο από Ελλάδα ,δε έχω τη δυνατότητα να περιμένω από Κίνα 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g;:καλό θα ήταν να έχει 800αρα 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc?:όχι dual αλλά θέλω ir και ραδιόφωνο 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; :δεν υπάρχει πρόβλημα 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono.:Ο ήχος και η οθόνη απλά θέλω να είναι σε καλά επίπεδα.δε καίγομαι για stereo/amoled 8) κάμερα,ταχύτητα,αυτονομία, βαρύ gaming Εγώ έχω ξεχωρήσει το g6..Μου φαίνεται πολλή καλή επιλογή για τα λεφτά του.Εσείς τι μου προτείνετε;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Nokia 8 στα ~300 Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Καλημερα. Συμπληρωσε πρωτα τη φορμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonataArctica Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. μέχρι 240 ευρώ 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Από 5,5'', μέχρι 6,5'' 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Μόνο από Ελλάδα Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; καλό είναι με 2ετή εγγύηση αντιπροσωπείας 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Όχι απαραίτητα, αλλά καλό θα ήταν 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? θέλω ραδιόφωνο 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; κανένα θέμα ως προς τη γλώσσα, τα Αγγλικά αρκούν 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Θέλω απλά να έχει καλή οθόνη, όχι απαραίτητα amoled 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. ταχύτητα, αυτονομία, κάμερα, gaming 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Samsung Galaxy A5 2016 Έχω ξεχωρίσει τα Xiaomi Mi Max 2, Huawei Mate 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 5 και Xiaomi Redmi 5 Plus. Ποιο από αυτά μου προτείνετε; Έχετε κάποιο άλλο στο μυαλό σας; Επίσης, αυτό που γνωρίζω είναι πως τα Huawei συχνά παρουσιάζουν πρόβλημα στην κεραία του wifi μακροπρόθεσμα. Είναι κάτι που ακούω συνέχεια, ισχύει; Για τα Xiaomi δε γνωρίζω τι ελαττώματα (εάν) βγάζουν. Γενικά πρώτη φορά σκέφτομαι να αγοράσω κάτι Κινέζικο και φοβάμαι την ποιότητά τους, δε γνωρίζω πως συμπεριφέρονται μακροπρόθεσμα. Να τα δώσω τα 240 ευρώ σε κάτι τέτοιο ή να επενδύσω σε Samsung πάλι (αλλά φυσικά κατώτερες επιδόσεις) και να νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια για την ποιότητα κατασκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος, εννοείται το mi max 2. Δεν υπάρχει λόγος να αμφιβάλλεις για την ποιότητα τους. Να μου 'λεγες για καμιά leagoo, doogee, umidigi... εκεί ναι, θα σου έλεγα "μακριά". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Καλησπέρα, ψάχνω μια συσκευή που να είναι στο πρότζεκτ του Android One... Δεν θέλω ούτε pure android, ούτε Nexus, Pixel κλπ κλπ... Θα έπερνα το ΜΙΑ1 αλλά το έχω αποκλείσει λόγο Sar... Το πόσο που διαθέτω είναι βαριά 250€,και η χρήση είναι σαν δεύτερη συσκευή, μιας και το θέλω βασικά για την δουλειά... Θα ήθελα όσο γινεται καλύτερη κάμερα, 5.5 οθόνη τουλάχιστον, 3/4 ram 32 το λιγότερο Rom, dual,και αν γίνεται να έχει και NFC και φυσικά την Β20(800) μπάντα... Η κυρία συσκευή που έχω είναι το Samsung Note 8,και το συγκεκριμένο θα αντικαταστήσει το πολύ καλό Meizu M6 Note.... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Nokia 6 (2018) Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavore Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Καλημερα σας. Παρακαλω θα ηθελα την βοηθεια σας, σχετικα με την αγορα καποιου κινητου με κουμπια κατα προτιμηση Νοκια. Ειχα το Ε52 και χαλασε. Πηρα το νοκια 105 αλλα δεν μπορει να συνδεθει στο pc suite ωστε να μεταφερω τις αποθηκευμενες επαφες μου. Ψαχνω λοιπον κατι με doual sim που να μπορει να συνδεθει στο pc suite και να μπορει να διαβασει το αρχειο *.nbu που ηταν οι επαφες μου. Ξερετε κατι σε επιπεδο οπως το Ε52 η και καλυτερο? Εαν υπαρχει που μπορω να το βρω να το αγορασω? Εστω και μεταχειρισμενο εαν δεν υπαρχουν καινουρια. Η τιμη δεν με ενδιαφερει. Δεν εχω απαιτησεις σε καμερες παιχνιδια μουσικη κλπ. Θελω να βασταει η μπαταρια, να μπορω να βαλω ενα ringtone σε mp3 και κυριος να μπορω να επεξεργαστω τις επαφες μεσο pc. Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts