KSENTOUKAS Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Καλησπέρα , έμενα έχει μείνη στην έκδοση 1.0.8.2 και μου βρίσκει την 1.0.9.2 , πατάω για ενημερωση όπως παλιά άλλα τίποτα ,.Την κατεβάζει την περνάει και μετά από επανεκκίνηση μου βγάζει την παλιά .....Πήρα το σέρβις άλλα δεν τους έχει τύχει μου είπαν πάλι και δεν ξέρουν , δοκίμασα άλλα τηλ ...τζίφος , έκανα εργοστασιακες το ρολόι ....τίποτα , Μήπως του έχει τύχει σε κάποιον και ξέρει η να πάει για σέρβις ? Εμενα ενος φιλου μου που ειχε το gt και δεν του επερνε τις αναβαθμισεις το πηγε στο huawei service στη μιχαλακοπουλου και του το αντικαταστησαν με καινουργιο.Ειπαν πως αυτα δεν επισκευαζονται.Μαλιστα επειδη δεν ειχαν εποιμοπαραδοτο του το εστειλαν σπιτι με courier. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Εγω ειμαι στην 1.0.11.12. Δοκιμασε να αναβαθμισεις και το app του κινητου ή ακομα και unistall/reinstall αυτης Και εγω με 1.0.11.12 ειμαι... Περιμενω καινουριο με κανα φρεσκο Watchface :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos278 Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 καλημερα σας το αγορασα χτες καινουριο και εχω τα εξης θεματα αν μπορει καποιος να βοηθησει 1.μου βγαζει το health διαθεσιμη αναβαθμιση στο 1.0.10.18 .παταω να την κανει φτανει στο 100% κανει μεταφορα , μετα κανει την μεταφορα και ενω ολα δειχνουν οτι τελειωσε τελικα δε την εχει κανει και μου τη ξανα βγαζει απ την αρχη 2.προσπαθω να βαλω ενα δικο face και ακολουθω τις οδηγιες του (https://huaweiwatchgt.com/tutorials/how-to-install-custom-watchfaces/) αλλα στο τελευαυταιο σταδιο εκει οπυυ επρεπε να μου εχει επιλογη να κανω upload δε μου το επιτρεπει. ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Για το πρώτο που λες γρήγορα πισω αν εισαι στις μερες που μπορείς να το κανεις . Δεν φτιάχνετε και το δικό μου που ειχε το ιδιο θεμα πήγε αντιπροσωπία μάλλον για αλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Aκομη τρια συμπαθητικα faces εμφανιστηκαν μεσα στο huawei health. Ευχαριστη εκπληξη η συνεχης προσθηκη αυτων τωρα τελευταια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 (edited) Aκομη τρια συμπαθητικα faces εμφανιστηκαν μεσα στο huawei health. Ευχαριστη εκπληξη η συνεχης προσθηκη αυτων τωρα τελευταια Πω, θα με κανεις παλι να βαλει το αλλο κινητο για να τα τσεκαρω :lol: - πω τι βλακειες ειναι αυτες που εβαλαν, κριμα. Edited March 2, 2020 by balantakos777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Εγώ ούτε σκέφτομαι αλλο. Θα το αλλάξω μόνο με το gt3. Μια απο τα ίδια! Δεν αλλάζω με τίποτα!! ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Aκομη τρια συμπαθητικα faces εμφανιστηκαν μεσα στο huawei health. Ευχαριστη εκπληξη η συνεχης προσθηκη αυτων τωρα τελευταια Πολύ καλή αυτή η ενέργεια, συνεχής ανανέωση! Ήδη έβαλα το SuperCarE.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Πω, θα με κανεις παλι να βαλει το αλλο κινητο για να τα τσεκαρω :lol: - πω τι βλακειες ειναι αυτες που εβαλαν, κριμα. Αυτο με το αμαξι,καλο μεν,αλλα δεν μπορεις να δεις ευκολα τους δεικτες της ωρας. Το πρασινομωβ ειναι μετριο.Το vintage ειναι ισως το πλεον καλοσχεδιασμενο ως σημερα αλλα πιο πολυ για γυναικειο θα το ελεγα. Μακαρι να μας δωσουνε και μερικα καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Εγώ πλέον το χρησιμοποιώ με το αναλογικό standby watchface και είναι σαν κανονικό ρολόι. Ούτε ζωηρά χρώματα, ούτε ανούσια φωτάκια. Και ας έχει μεγαλύτερη κατανάλωση. Προσωπικά βγάζω άνετα 9 με 10 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Στο color flow watchface το δαχτυλίδι γύρω τι έννοια έχει; Πώς το διαβάζεις; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Μάλλον κακόγουστα τα νέα watchface. Δε μπορεί, βγάλτε και κανένα ωραίο. Ιδέες από τα Samsung … :O Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Του watch gt2 δεν μπορούν να μας τα δώσουν; Ειδικά αυτό με το οποίο διαφημίζεται το μαύρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Ακόμη έντεκα προστέθηκαν εκ των όποιον αξίζει μόνο το ενα:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Ακόμη έντεκα προστέθηκαν εκ των όποιον αξίζει μόνο το ενα:mad: Στο κανονικο app η το beta? Σου ειναι κοπος να βαλεις φωτο απο τα καινουρια? Σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Στο κανονικο app η το beta? Σου ειναι κοπος να βαλεις φωτο απο τα καινουρια? Σε ευχαριστω πολυ! Στην κανονική εφαρμογή. Τώρα είμαι στο δρόμο αλλά πίστεψέ με δεν χάνεις τίποτε αν δεν τα δεις εκτός και αν σου αρέσουν τα κινούμενα σχέδια:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Στην κανονική εφαρμογή. Τώρα είμαι στο δρόμο αλλά πίστεψέ με δεν χάνεις τίποτε αν δεν τα δεις εκτός και αν σου αρέσουν τα κινούμενα σχέδια:p Πω ελεος, δεν μπορουν να βαλουν ενα της προκοπης, :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Αυτα οντως τα 10 απο τα 11 ηταν παιδικη χαρα εκτος απο το digital blue που ειναι προς τη σωστη κατευθυνση αλλα με καλυτερα γραφικα θα ηταν μια κλαση επανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Τι χάλια είναι αυτά.:lol: Ρολόγια έχουμε όχι παιδότοπους.:rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Συμφωνούμε όλοι στις κρίσεις μας!:lol::lol::lol: Άλλο γούστο οι κινέζοι!:ninja: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Ολα αυτα σε αυτη την λιστα https://huaweiwatchgt.com/watchfaces/list-of-watchfaces-for-huawei-watch-gt-huawei-watch-gt-2/ ειναι στην Βετα εκδοση? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Το digital life blue μου άρεσε εμένα αλλά στο δύο.. Δεν ξέρω αν ηρθε στο πρωτο Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Ήρθε και στο 1. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Μπηκα απο το κινητο του πατερα μου παλι να δω τα Watchface..........δεν ξερω γιατι τα εβαλαν αυτα, μας τρολλαρουν? Η νομιζουν οτι το χρησιμοποιουν παιδακια αυτο το ρολοι? :( Θα δοκιμασω το digital blue σημερα, αλλα παιζει πολυ πληροφορια, θελω κατι πιο minimal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Εγώ έχω βολευτει με το Outdoors. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Καλημέρα σε όλους. Νέος και εγώ να ρωτήσω κάτι. Στο υγεία και με ρύθμιση να παρακολουθεί τον καρδιακό σφυγμό συνέχεια μετράει και πίεση; το το jps του ρολογιού από που ενεργοποηται; Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts