Jump to content

koulis1grk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    153
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by koulis1grk

  1. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά
  2. Καλημέρα. Και που το βλέπεις; σε εμενα δεν φενεται τέτοια ενδείξει
  3. Σε ευχαριστώ. Χρόνια πολλά σε ολους
  4. Καλημέρα παιδιά. Στο παραπάνω σαιτ https://amazfitwatchfaces.com/huawei-watch-gt/fresh το κατεβάζουμε και μετά πως το βλέπει το ρολόι;
  5. Στις τελευταίες 2 αναβαθμίσεις όντως υπάρχει πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις. Γυρίστε σε προηγούμενη έκδοση για να ερχόνται κανονικά.
  6. Καλησπέρα. Γυρνάμε το σμαρφον στα αγγλικά και πατάμε στο υγεία update για να δει τα υπόλοιπα skin; ίσως κάτι δεν κάνω σωστά γιατί δεν μου βγάζει τα παραπάνω. Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια σας
  7. Καλησπερα. Στα εισερχόμενα μηνύματα το ρολοι περα απο δονηση μπορεί να ειδοποιει με ήχο?
  8. Σε ευχαριστώ πολύ. Από το υγεία εκεί που λέει ενεργοποίηση ιχνιλατησεις κάνει κάτι;
  9. Καλημέρα σε όλους. Νέος και εγώ να ρωτήσω κάτι. Στο υγεία και με ρύθμιση να παρακολουθεί τον καρδιακό σφυγμό συνέχεια μετράει και πίεση; το το jps του ρολογιού από που ενεργοποηται;
  10. Καλημερα. Μολις την εδωσαν και σε εμας:D
  11. Καλησπερα. Εδω και τρεις μερες σταματησε να μετρα δεδομενα υπνου. Τα υπολοιπα κανονικα. Ξερετε τι πρεπει να κανω??
  12. Το έβαλα . Καταπληκτικό. Σε ευχαριστώ
  13. Καλησπέρα σε ολους. Νεος κάτοχος και εγω . Καταπληκτικό τηλέφωνο. Μπορώ οταν θελω να κανω καταγραφή της κλίσης? Αν ναι πως? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  14. Χρονια πολλα σε ολους. Μετα απο 4 μηνες άψογης λειτουργιας η μπαταρια τα επαιξε . Στον πεμτο μηνα ράγισε η οθονη απο το κρύο σε μεταβολη θερμοκρασίας και στον εκτο μηνα καηκε η οθονη. Εver το χειροτερο κινητο που ειχα ποτε. :O:X:X:X
  15. Καλημέρα. Για Αθήνα αν ξέρεις πεσμου. Το καπάκι προσπαθώ να το ανοίξω και μου φαίνεται κολλημένο. Το κινητό είναι άψογο. Αν αλλάξει η μπαταρία με κόστος κάνα 20 ευρώ θα το φτιάξω. Παραπάνω όχι. Αν ξέρεις πάντως βοηθά με. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα.
  16. Μου προτείνεις κατι συγκεκριμένο απο servis? γιατι αυτο με την μπαταρια που δεν αλλάζει με περιορίζει στο να το φτιάξω μόνος.
  17. Ειναι το καλύτερο κινητό που ειχα ποτε γιατι απλα τα εχει ολα. Εμενα δεν δεν μου βγήκε τελεια η μπαταρια. Φανταζομαι επειδη το αγορασα απο κινα δεν εχω εγγυηση.Τα βαζεις κατω και αποφασιζεις....;)
  18. Τίποτα η μπαταρία τα έχει παίξει ξεφορτιζει σε 10 ώρες. Κάτω από το 45% κλείνει σε 5 λεπτά. Κρίμα. Η κινέζικη αγορά έκλεισε για μένα
  19. Αγορασμένο από το vicmal αν η Μπαταρία τα επεξε μέσα σε τρεις μήνες τη ελπίδες έχω για επιδιόρθωση η αλλαγή; το λέω αυτό γιατί δεν βλέπω φως. Το μέγεθος της μπαταρίας δεν αναγνωρίζεται από Αντίστοιχα app και φορτίζει μπαμ χωρίς να είναι λογική η έκφραση του. Ευχαριστώ παιδιά για την οποία βοήθεια. Βλέπω και δύο κάθετες γραμμές πορτοκαλιού χρώματος στα πλαϊνά τις οθόνης. Και τα δύο προβλήματα άρχισαν εδώ και καμιά βδομάδα.
  20. ΤΟ εκανα θα βαλω σχόλια αν εχω αποτελέσματα!!!:happy:
  21. Παιδιά καλημέρα. Πρόβλημα εδώ και μερικές μέρες με την μπαταρία. Αδειάζει απότομα από το 40 % και κάτω μέσα σε 5 λεπτά. Το έχω κάνα εξάμηνο. Καμία ιδέα; αγορά από Κίνα.
  22. Καλησπέρα παιδια. έχει αντιμετωπίσει κανένας πρόβλημα με τον ήχο κατά τις κλήσεις? Μερικες φορες ο συνομιλητής δεν ακούγεται καθόλου η χανεται η ενταση της φωνης. Μπορει να οφειλεται βεβαια και στο δίκτυο της wind που μερικες φορες ειναι για κλάματα οσο αφορα το επίπεδο της έντασης σήματος. Καταταλα το κινητό ειναι άπαιχτο.!!!!:);)
  23. για μενα βαλτου αυτην την θηκη http://www.ebay.com/itm/371617918410?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=640621500375&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT και το hall open energo ειναι παρα πολυ ομορφη σταθερη και ασφαλείς!!!:)
  24. Παιδια η καθε γνωμη ειναι καθαρα για αυτον που τη λεει. Δεν χρειάζεται να απολογουμαστε για κατι που λεμε. Εδω νομιζω μπορουμε να λύσουμε καποιο τυχόν προβλημα οπως καναμε και με τις επαφες. Τωρα αν εγω πιστεύω οτι ειναι το καλυτερο κινητό που ειχα ποτε, δεν νομιζω να ενοχλει καποιπον που με 150 ευρο εγινε αυτο και οχι με 700 η 800!!!Και οπως ειπα ειναι γνωμη μου. Οπως και γνωμη μου ειναι που moy fenete πολυ καλυτερο απο το redmi note pro φιλου. Που φυσικα δεν του το ειπα. Αλλωστε αναμεσα στα δυο αυτα ημουν πριν το αγοράσω. :lol::lol:
  25. An εχεις βαλει καμια ζελατινα βγαλτην. Σε εμενα και σε ενος φιλου που το εχει το τατσ στην οθονη ειναι αμεσο και πολυ καλο. Το πρωη δοκιμασα το Xiaomi Redmi 3 νοτε και το δικο μας για μενα ειναι κλασεις ανωτερο. Γνωμη μου παντα!!!!:D
×
×
  • Create New...