r31134 Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Moνο λιγο το μαυρο με την κοκκινη γραμμη ειναι καπως μετριο. Τα αλλα ειναι και παλι αθλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Moνο λιγο το μαυρο με την κοκκινη γραμμη ειναι καπως μετριο. Τα αλλα ειναι και παλι αθλια Αυτό είναι όντως όμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Πως το ονομάζει αυτό , για να δω αν το δίνει σε iOS ? Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Black simple λεγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Παιδια το Bluetooth ειναι συνεχεια ενεργό στο ρολοι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Παιδια το Bluetooth ειναι συνεχεια ενεργό στο ρολοι;; Εγώ αυτό καταλαβαίνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Παιδια το Bluetooth ειναι συνεχεια ενεργό στο ρολοι;; Πως αλλιώς θα λάμβανε μηνύματα και κλήσεις; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Είδα διαφήμιση για το honor magic watch 2 και στις φωτογραφίες είχε πάρα πολύ ωραία watch faces... Μακάρι να τα βάλουν και σε αυτό το ρολόι.. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Κι αλλα 5 faces ειδα σημερα. Ενα μαλιστα ειναι πολυ ωραιο (ονομα ΜΒ12) Αυτη η παρτιδα ειχε καλυτερα απο την προηγουμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Σε iOS δεν υπάρχει τίποτα νέο!!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 (edited) Το πηρα και εγω παιδια, συνδεση με ios εγινε μπαμ μπαμ, τωρα περναω firmware updates..:) 100 ευρω κουτα, πολυ καλη τιμη, με εψησε πολυ και η μπαταρια του που διαβαζω οτι ειναι σουπερ. Δεν η8ελα να παρω ρολοι και να το φορτιζω καθε μερα, ειναι τραγικο αυτο. εγω γιατι δεν βλεπω τα υπολοιπα watchface απο την εφαρμογη στο κινητο? (huawei health iOS)! Edited February 20, 2020 by balantakos777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Το έχω αναφέρει κι εγώ ότι δεν τα βλέπω στο ios.... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 (edited) Το έχω αναφέρει κι εγώ ότι δεν τα βλέπω στο ios.... μαλλον πρεπει να βρουμε ενα andorid κινητο απο φιλο κλπ, και να περασουμε τα Watchface που θελουμε :( Δεν νομιζω να γινει καμια βλακεια αμα το κανω αυτο για μια φορα? Edited February 21, 2020 by balantakos777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 3 νέα watchfaces διαθέσιμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 (edited) 3 νέα watchfaces διαθέσιμα.. απο την android εφαρμογη εννοεις?! Γιατι στο iOS δεν εχουμε καθολου watchface, υπαρχει καποιος τροπος? Αμα το συνδεσω με αλλο κινητο για λιγο (για τα Watchface) δεν θα εχω κανενα προβλημα ετσι? Περασα Color Flow & MB12 απο αλλο κινητο, τιμια watchface! Ελπιζω καποια στιγμη να ερθει και στο iOS η υποστηριξη...το ρολοι τα σπαει! Edited February 21, 2020 by balantakos777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 απο την android εφαρμογη εννοεις?! Γιατι στο iOS δεν εχουμε καθολου watchface, υπαρχει καποιος τροπος? Αμα το συνδεσω με αλλο κινητο για λιγο (για τα Watchface) δεν θα εχω κανενα προβλημα ετσι? Περασα Color Flow & MB12 απο αλλο κινητο, τιμια watchface! Ελπιζω καποια στιγμη να ερθει και στο iOS η υποστηριξη...το ρολοι τα σπαει! Ναι για την Android εφαρμογή εννοούσα. Για το ios δεν γνωρίζω καθόλου. Το ρολοι τα σπαει το έχω σχεδόν 1 χρόνο (μόλις είχε βγει). Και το νέο gt2 που έχω τα σπάει ακόμα περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 To προτείνετε? Εχει εντοπίσει κανείς θέματα με συνδεσιμότητα σε κάποια συσκευή? Απ ότι έχω δει δεν υποστηρίζει απάντηση κλήσεων,κάτι που δεν με ενδιαφέρει,αλλα sms,emails,viber κλπ,μπορείς να τα διαβάσεις? Γενικά θέλω βασική χρήση,με κυριότερο την καταγραφή παλμών κατα το τρεξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 To προτείνετε? Εχει εντοπίσει κανείς θέματα με συνδεσιμότητα σε κάποια συσκευή? Απ ότι έχω δει δεν υποστηρίζει απάντηση κλήσεων,κάτι που δεν με ενδιαφέρει,αλλα sms,emails,viber κλπ,μπορείς να τα διαβάσεις? Γενικά θέλω βασική χρήση,με κυριότερο την καταγραφή παλμών κατα το τρεξιμο. Το πηρα χθες στα 100 ευρω, αν σκεφτεις οτι οταν ειχε βγει εκανε 250.. Το ρολοι τα σπαει, οθοναρα, ελαφρυ, βολικο, smooth, ξυπνητηρια, παλμοι , καιρος, σουπερ :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Μια μερα και μου εχει φαει μονο 7% μπαταρια?! Τι αλχημιες εχει κανει αυτη η huawei.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Μια μερα και μου εχει φαει μονο 7% μπαταρια?! Τι αλχημιες εχει κανει αυτη η huawei.. :p Τέτοια κάνει και δεν θέλεις να το αλλάξεις.:lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Εγώ ούτε σκέφτομαι αλλο. Θα το αλλάξω μόνο με το gt3. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Καλησπέρα , έμενα έχει μείνη στην έκδοση 1.0.8.2 και μου βρίσκει την 1.0.9.2 , πατάω για ενημερωση όπως παλιά άλλα τίποτα ,.Την κατεβάζει την περνάει και μετά από επανεκκίνηση μου βγάζει την παλιά .....Πήρα το σέρβις άλλα δεν τους έχει τύχει μου είπαν πάλι και δεν ξέρουν , δοκίμασα άλλα τηλ ...τζίφος , έκανα εργοστασιακες το ρολόι ....τίποτα , Μήπως του έχει τύχει σε κάποιον και ξέρει η να πάει για σέρβις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Αφου εχεις εγγυηση ακομη δεν καταλαβαινω γιατι δεν το πας εκει;;; Η στο φτιαχνουν η στο αλλαζουν... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Εγω ειμαι στην 1.0.11.12. Δοκιμασε να αναβαθμισεις και το app του κινητου ή ακομα και unistall/reinstall αυτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Εγω ειμαι στην 1.0.11.12. Δοκιμασε να αναβαθμισεις και το app του κινητου ή ακομα και unistall/reinstall αυτής Όλα τα έκανα ... θα πάει σέρβις , το κακό είναι δεν βρίσκω πουθενά την απόδειξη , λογικά θα μετράει μεσώ ιμει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts