Dimos_Vav Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Δοκίμασα και εγώ τις λειτουργίες VoLTE και WoWifi το Σαββατοκύριακο και μπορώ να πω ότι και με τους δύο τρόπους είχα ικανοποιητική ποιότητα κλήσεων χωρίς διακοπές ή προβλήματα. Το μόνο που δεν μου έτυχε είναι κλήση φεύγοντας από το σπίτι για να τσεκάρω αν γίνεται ομαλά η μετάβαση από WiFi calling σε VoLTE. Αν τύχει στις επόμενες ημέρες θα δω και θα ενημερώσω... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Κινητό για cosmote wifi calling??? Τιμή 150 -200 Έχω δει την λίστα τις cosmote. Αν πάρω κάποιο από Σκρουτζ πιο είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει out of box??? Αν αγοραστεί το mi a3 από Σκρουτζ τι πρέπει να προσέξει κάποιος;;; Παίζει out of box?? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Ανά συσκευή μπορείς να δεις στα αντίστοιχα θέματα του myphone. Αν πάρεις Samsung, χρειάζεται την πρώτη φορά που θα το ανοιξεις να έχεις βάλει ήδη την καρτα σου μέσα για να πάρει το ελληνικό προφίλ (EUR) που υποστηρίζει και την υπηρεσία. Αν έχεις Xiaomi που δεν είναι συμβατή, θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία σε μια συμβατή συσκευή ή από το 13888 και να πατήσεις κάποιους κωδικούς στο κινητό σου για να εμφανιστουν οι διακόπτες (σε αυτή την περίπτωση, συνήθως παίζει μόνο το VoLTE) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Ανά συσκευή μπορείς να δεις στα αντίστοιχα θέματα του myphone. Αν πάρεις Samsung, χρειάζεται την πρώτη φορά που θα το ανοιξεις να έχεις βάλει ήδη την καρτα σου μέσα για να πάρει το ελληνικό προφίλ (EUR) που υποστηρίζει και την υπηρεσία. Αν έχεις Xiaomi που δεν είναι συμβατή, θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία σε μια συμβατή συσκευή ή από το 13888 και να πατήσεις κάποιους κωδικούς στο κινητό σου για να εμφανιστουν οι διακόπτες (σε αυτή την περίπτωση, συνήθως παίζει μόνο το VoLTE) Πάντως το Xiaomi που έχω μια χαρά συμβατό είναι στο wifi calling! Βγάζει και ένδειξη VoLTE επάνω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Πάντως το Xiaomi που έχω μια χαρά συμβατό είναι στο wifi calling! Βγάζει και ένδειξη VoLTE επάνω.Από συσκευή σε συσκευή από έκδοση σε έκδοση και από update σε update διαφέρει τραγικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Πάντως το Xiaomi που έχω μια χαρά συμβατό είναι στο wifi calling! Βγάζει και ένδειξη VoLTE επάνω. To Redmi Note 8 Pro υποστηρίζεται επίσημα από την Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Στην περιοχή που μένω δεν έχω καλό σήμα σχεδόν καθόλου θα ελεγα με cosmote .Για μεγαλο διαστημα η υπηρεσια wifi calling σε iPhone ηταν υποδειγματικη ...και μου ειχε λυσει τα χερια .Πριν απο αυτο δουλευα το cosmote τελειο σημα .Τους τελευταιους μηνες υπηρχε εντονο προβημα με το wifi calling(συνεχως χαμενες κλησεις) καποιες ευτυχως ερχοντουσαν ως μηνυμα αλλες παλι τις εχανε τελειως και αναγκάστηκα να φορτωθω παλι το cosmote τελειο σημα . Ξανά έβαλα σήμερα το wifi calling στο iPhone αλλα μετα απο λιγο παλι χαμενες κλησεις ... Μήπως έχετε κάτι να προτείνεται ώστε να μην έχω θέματα ? Έχω κάνει restore,επαναφορα δικτυου κτλ κτλ δουλευει αρχικα για λιγο και μετα παλι θεματα Εσεις το έχετε αυτό το θέμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Έχεις δοκιμάσει λειτουργία πτήσης και ανοιχτό wifi ωστε να παίζει μόνο το wifi Calling και να μην γυρνάει σε δίκτυο κινητής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Έχεις δοκιμάσει λειτουργία πτήσης και ανοιχτό wifi ωστε να παίζει μόνο το wifi Calling και να μην γυρνάει σε δίκτυο κινητής; Ναι ναι μόνο έτσι το δουλεύω ( airplane mode ) διότι σήμα δικτύου δεν έχω ούτως η άλλος , αλλά κι για εξοικονόμηση μπαταρίας :) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Μια ερώτηση. Παίζει μόνο σε wifi cosmote ή γενικά όπου έχει WiFi? Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Σε οποιοδήποτε WiFi. Ακόμα και hot spot να είναι από άλλο κινητό. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Αν είναι hotspot από άλλο κινητό όμως καταναλώνει τα ΜΒ του, ακόμα και αν το άλλο κινητό είναι cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Εννοείται αυτό. Αλλά δεν έχει άμεση σχέση με αυτό που ρώτησε (αν γίνεται τεχνικά να παίξει με άλλο WiFi). Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gousias Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Παρατήρηση, όταν έχεις WiFi Calling και επιχειρήσεις να κάνεις Hotspot Tethering μέσω WiFi ή και μεταφορά μέσω AirDrop, νομίζω ότι το πρώτο χάνεται, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Παρατήρηση, όταν έχεις WiFi Calling και επιχειρήσεις να κάνεις Hotspot Tethering μέσω WiFi ή και μεταφορά μέσω AirDrop, νομίζω ότι το πρώτο χάνεται, σωστά; Με airdrop δεν χάνεται. Με hotspot χάνεται γιατί δεν συνδέεσαι στο wifi, είσαι ο ίδιος wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typer1985240 Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 ΤΙ ακριβωσ ειναι αυτο το VOLTE ??σημερα μου εμφανιστηκε σε note 8.και πωσ λειτουργει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Δες το πρώτο ποστ του παρόντος νήματος Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Escribis Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Υπάρχει κάποιος από εδώ μέσα που να έχει καταφέρει να ενεργοποιήσει εκτός από την υπηρεσία και τις ρυθμίσεις για το pixel 4 xl η υπηρεσία έχει ενεργοποιηθεί μου ήρθε και το μήνυμα από το 1333 της Cosmote μετά από πίεση μου να το κάνουν αλλά οι ρυθμίσεις άφαντες στο μενού και στο dialer menu μέσω του κωδικού *#*#4636#*#* πάλι ειναι απενεργοποιημένες χωρίς να έχω δυνατότητα να τις αλλάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Υπάρχει κάποιος από εδώ μέσα που να έχει καταφέρει να ενεργοποιήσει εκτός από την υπηρεσία και τις ρυθμίσεις για το pixel 4 xl η υπηρεσία έχει ενεργοποιηθεί μου ήρθε και το μήνυμα από το 1333 της Cosmote μετά από πίεση μου να το κάνουν αλλά οι ρυθμίσεις άφαντες στο μενού και στο dialer menu μέσω του κωδικού *#*#4636#*#* πάλι ειναι απενεργοποιημένες χωρίς να έχω δυνατότητα να τις αλλάξω. Όχι, τα Pixel δυστυχώς είναι εξαιρετικά δύσκολα το πείραγμα για WiFi calling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Έχεις δημιουργήσει ένα APN (χωρίς να το ορίσεις προεπιλεγμένο) με Όνομα, APN και τύπος APN "IMS"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Στην περιοχή που μένω δεν έχω καλό σήμα σχεδόν καθόλου θα ελεγα με cosmote .Για μεγαλο διαστημα η υπηρεσια wifi calling σε iPhone ηταν υποδειγματικη ...και μου ειχε λυσει τα χερια .Πριν απο αυτο δουλευα το cosmote τελειο σημα .Τους τελευταιους μηνες υπηρχε εντονο προβημα με το wifi calling(συνεχως χαμενες κλησεις) καποιες ευτυχως ερχοντουσαν ως μηνυμα αλλες παλι τις εχανε τελειως και αναγκάστηκα να φορτωθω παλι το cosmote τελειο σημα . Ξανά έβαλα σήμερα το wifi calling στο iPhone αλλα μετα απο λιγο παλι χαμενες κλησεις ... Μήπως έχετε κάτι να προτείνεται ώστε να μην έχω θέματα ? Έχω κάνει restore,επαναφορα δικτυου κτλ κτλ δουλευει αρχικα για λιγο και μετα παλι θεματα Εσεις το έχετε αυτό το θέμα ?Στην αρχή σε android phone είχα το ίδιο πρόβλημα μέχρι που το ρύθμισα πάντα wifi και από τότε μόνο μερικά προβλήματα κατά διαστήματα. Ούτε πτήση ούτε τίποτα άλλο . Δεν ξέρω αν βοηθάει Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Στην περιοχή που μένω δεν έχω καλό σήμα σχεδόν καθόλου θα ελεγα με cosmote .Για μεγαλο διαστημα η υπηρεσια wifi calling σε iPhone ηταν υποδειγματικη ...και μου ειχε λυσει τα χερια .Πριν απο αυτο δουλευα το cosmote τελειο σημα .Τους τελευταιους μηνες υπηρχε εντονο προβημα με το wifi calling(συνεχως χαμενες κλησεις) καποιες ευτυχως ερχοντουσαν ως μηνυμα αλλες παλι τις εχανε τελειως και αναγκάστηκα να φορτωθω παλι το cosmote τελειο σημα . Ξανά έβαλα σήμερα το wifi calling στο iPhone αλλα μετα απο λιγο παλι χαμενες κλησεις ... Μήπως έχετε κάτι να προτείνεται ώστε να μην έχω θέματα ? Έχω κάνει restore,επαναφορα δικτυου κτλ κτλ δουλευει αρχικα για λιγο και μετα παλι θεματα Εσεις το έχετε αυτό το θέμα ? Περισσότερο για πρόβλημα του wifi or network issue απο την πλευρά της σταθερής μου κάνει. Στο κάνει γενικά ή μόνο σπίτι σου; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Περισσότερο για πρόβλημα του wifi or network issue απο την πλευρά της σταθερής μου κάνει. Στο κάνει γενικά ή μόνο σπίτι σου; Κοιτά η αλήθεια είναι μόνο στο σπιτι το βάζω σε airplane mode και WiFi calling δεν το έχω δοκιμάσει άλλου ,διότι σχεδόν παντού υπάρχει σήμα ( στα μέρη που γυρνάω ) Στο σπιτι έχω θέμα με το σήμα . Αν φταίει η σταθερή τι προτείνεις να κάνω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Escribis Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Έχεις δημιουργήσει ένα APN (χωρίς να το ορίσεις προεπιλεγμένο) με Όνομα, APN και τύπος APN "IMS"; Είχα αλλάξει τα στοιχεία του APN της Cosmote που χρησιμοποιώ αλλά μάταια επίσης είχα προσθέσει στο τύπος APN το IMS αλλά πάλι τίποτα μάλιστα δεν ειχα καν ιντερνετ μέσω δεδομένων. Η μόνη λύση είναι να κάνω registered το IMS μου αλλά δεν ξέρω το πώς σε διάφορα φόρουμ αυτό γίνεται μόνο αν συνδεθεί το IMEI του κινητού με την Sim αλλά η Cosmote δεν το κάνει. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι, τα Pixel δυστυχώς είναι εξαιρετικά δύσκολα το πείραγμα για WiFi calling. Αυτό το έχω καταλάβει δεν είναι πολύ δύσκολο είναι μάλλον αδύνατο τελικα έχω ψάξει παντού στο XDA και σε άλλα τέτοια site αλλά καμία λύση μόνο για το pixel 2 xl και εκεί με όχι μεγάλη επιτυχία. Έχεις εσύ καμία άλλη λύση κατά νου και ας είναι δύσκολη.Εχω αρκετές γνώσεις πάνω στο πείραγμα όπως rooταρισμα ξεκλείδωμα bootloader πέρασμα άλλων ROM και kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Είχα αλλάξει τα στοιχεία του APN της Cosmote που χρησιμοποιώ αλλά μάταια επίσης είχα προσθέσει στο τύπος APN το IMS αλλά πάλι τίποτα μάλιστα δεν ειχα καν ιντερνετ μέσω δεδομένων. Η μόνη λύση είναι να κάνω registered το IMS μου αλλά δεν ξέρω το πώς σε διάφορα φόρουμ αυτό γίνεται μόνο αν συνδεθεί το IMEI του κινητού με την Sim αλλά η Cosmote δεν το κάνει. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό το έχω καταλάβει δεν είναι πολύ δύσκολο είναι μάλλον αδύνατο τελικα έχω ψάξει παντού στο XDA και σε άλλα τέτοια site αλλά καμία λύση μόνο για το pixel 2 xl και εκεί με όχι μεγάλη επιτυχία. Έχεις εσύ καμία άλλη λύση κατά νου και ας είναι δύσκολη.Εχω αρκετές γνώσεις πάνω στο πείραγμα όπως rooταρισμα ξεκλείδωμα bootloader πέρασμα άλλων ROM και kernel. Όχι, δυστυχώς. Πλέον δεν αγοράζω Pixel γιατί δεν παίζουν VoLTE/VoWiFi με τις εταιρείες κινητής που χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts