Jump to content

Escribis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Escribis

  • Ημ. Γέννησης 23/01/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Escribis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Με εκτιμώμενη 15 του μήνα δύσκολο να έρθει αύριο, στην καλύτερη Δευτέρα 12 ή Τρίτη 13. Το θέμα είναι ότι είναι Ελλάδα με DHL EXPRESS και δεν θα μπλέξω με ΕΛΤΑ.
  2. Καινούρια ειδοποίηση σήμερα σε 5 μέρες ήρθε από Feucht τελικά. Arrival in the destination country/destination area. Th, 08.04.2021, 15:26 hours Αναχώρησε από τον σταθμό ATHENS - GREECE 08. Απρίλιος 2021 16:44 Τοπική ώρα | ATHENS - GREECE Αυτή την αποστολή χειρίζεται η: DHL Express Κωδικός ιχνηλάτησης: ----------- Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης 15. Απρίλιος 2021 - Έως το τέλος της ημέρας Μου έβγαλε και νέο track id με DhL Express θα έρθει αλλά ρε συ βγάζει ότι θα είναι εδώ στις 15 του μήνα γιατί τόσο πολύ από Αθήνα- Πάτρα. 8 μέρες...Ξενέρωσα λίγο.
  3. Οπότε αν υπολογίσω ότι 3 έφυγε από Γερμανία 9-14 θα είναι Πάτρα αύριο δεν παίζει να είναι αφού δεν είναι Ελλάδα ακόμα οπότε λογικά για 14 πάει. Μακάρι να πάει φυσιολογικά το πράγμα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση, από ότι ξέρω η Πάτρα έχει DhL Express εγκαταστάσεις οπότε ελπίζω να πιάνεται στις πόλεις που εξυπηρετεί η εταιρεία και να μην έρθει με ΕΛΤΑ.
  4. Άντε να δούμε λοιπόν. Μακάρι να είναι στις 12-15 μέρες και να μην φάω καμία μεγάλη καθυστέρηση.
  5. Θυμάσαι αν ήταν με το απλό Γερμανικό Ταχυδρομείο της DhL Post ή αν ήταν DhL Express και σου ήρθε σε τόσες μέρες γιατί εμένα είναι με το απλό Γερμανικό.
  6. Αν είναι από banggood κανει 5 με 7 ημέρες να φθάσει Ελλάδα αν εχει dhl στην Πάτρα θα το φέρει η dhl , με το που φθάσει Ελλάδα θα πάρει αλλον αριθμό αποστολής το βλέπεις η στο σαιτ της dhl packethttps://www.dhl.de/en/privatkunden/dhl-sendungsverfolgung.html η παίρνεις τηλέφωνο DHL στην Ελλάδα 2130022593 Από ebay Γερμανίας είναι παίδες από Γερμανία ξεκίνησε καμία σχέση με Κίνα.
  7. Παίδες θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση το στάτους του αντικειμένου μου είναι αυτό: Sa, 03.04.2021, 03:38, Feucht, Germany The international shipment has been processed in the export parcel center We, 31.03.2021, 21:35, Bielefeld, Germany The international shipment has been processed in the parcel center of origin We, 31.03.2021, 11:31 The shipment has been posted by the sender at the retail outlet Ξέρουμε πόσο καιρό θα κάνει να έρθει Πάτρα πάνω κάτω και αν θα περάσει από αεροδρόμιο; Ξέρω ότι συνήθως είναι στις 10-15 μέρες σύνολο με Γερμανία απλά τώρα με αυτό τον χαμό δεν ξέρω τι παίζει. Η αποστολή παντως έχει γίνει με DHL packet δηλαδή απλή από όσο ξέρω και δεν είναι αεροπορικώς αλλά με φορτηγό. Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω pm να του δώσω και tracking.
  8. Είχα αλλάξει τα στοιχεία του APN της Cosmote που χρησιμοποιώ αλλά μάταια επίσης είχα προσθέσει στο τύπος APN το IMS αλλά πάλι τίποτα μάλιστα δεν ειχα καν ιντερνετ μέσω δεδομένων. Η μόνη λύση είναι να κάνω registered το IMS μου αλλά δεν ξέρω το πώς σε διάφορα φόρουμ αυτό γίνεται μόνο αν συνδεθεί το IMEI του κινητού με την Sim αλλά η Cosmote δεν το κάνει. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό το έχω καταλάβει δεν είναι πολύ δύσκολο είναι μάλλον αδύνατο τελικα έχω ψάξει παντού στο XDA και σε άλλα τέτοια site αλλά καμία λύση μόνο για το pixel 2 xl και εκεί με όχι μεγάλη επιτυχία. Έχεις εσύ καμία άλλη λύση κατά νου και ας είναι δύσκολη.Εχω αρκετές γνώσεις πάνω στο πείραγμα όπως rooταρισμα ξεκλείδωμα bootloader πέρασμα άλλων ROM και kernel.
  9. Υπάρχει κάποιος από εδώ μέσα που να έχει καταφέρει να ενεργοποιήσει εκτός από την υπηρεσία και τις ρυθμίσεις για το pixel 4 xl η υπηρεσία έχει ενεργοποιηθεί μου ήρθε και το μήνυμα από το 1333 της Cosmote μετά από πίεση μου να το κάνουν αλλά οι ρυθμίσεις άφαντες στο μενού και στο dialer menu μέσω του κωδικού *#*#4636#*#* πάλι ειναι απενεργοποιημένες χωρίς να έχω δυνατότητα να τις αλλάξω.
  10. Άρα με λίγα λόγια φταιει η Google και όχι η πάροχος εταιρεία δηλαδή η Cosmote.
  11. Χαιρετώ την παρέα είμαι νέος μέλος και θέλω να κάνω ένα σημαντικό ερώτημα που βλέπω ότι δεν έχει κάνει κάποιος εδώ.Νεος κάτοχος του Pixel 4 XL λοιπόν και ενώ όλα πάνε τέλεια έρχεται η ώρα να ψάξω για το τι γίνεται με Volte και Vowifi και... Ρε παίδες έχει ενεργοποιήσει κανείς volte και vowifi στο pixel 4 ή pixel 4 xl στο mate 20 pro ενεργοποιούνταν αυτόματα με το που του έβαλα την κάρτα sim εδώ δεν βρίσκω ούτε τις ρυθμίσεις και όταν πάτησα τον σειριακό *#*#4636#*#* ήταν απενεργοποιημένα χωρίς να μπορώ να τα ενεργοποιήσω. Για να σας βγάλω από την δύσκολη θέση των ερωτήσεων έχει γίνει ενεργοποίηση της υπηρεσίας στο λογαριασμό μου ,μου έχει έρθει μέχρι και μήνυμα ότι το wificalling ενεργοποιήθηκε αλλά στο ρυθμίσεις του μενού τίποτα και στο dialer menu όλα κλειδωμένα και σαν κερασάκι στην τούρτα οι υπηρεσίες IMS που ευθύνονται για volte και vowifi unregistered διότι στην κοσμοτε δεν λένε να περάσουν το IMEI μου στον λογαριασμό μου οπότε από εκεί μάλλον ξεκινάει το πρόβλημα. Όποτε φτάνω στο ερώτημα έχει βρει κάποιος από όλους σας εδώ μέσα κάποια λύση?
  12. Θα έλεγα ότι τα τελευταία χρόνια μόνο διαδίκτυακα ειδικά σε προϊόντα τεχνολογίας.
  13. Φυσικά skroutzομαγαζα γιατί το skroutz δεν είναι κάτι άλλο από το site το οποίο κάνει τις συγκρίσεις τιμών.
  14. Σιλμαριλλιον από Τόλκιν.
×
×
  • Create New...