georgerapp Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Γειά σου φιλε μου. Καταρχην απενεργοποίησε την ανίχνευση αντικειμένου στις ρυθμίσεις της κάμερας για να κανεις tap για φωτομέτρηση. Επίσης ενεργοποίησε την λήψη ριπης χθες και γαζωνε κυριολεκτικά αυτο που θες. Εχω παιδιά μικρά και τα εχω βγαλει τα καλύτερα με το xz1. Μιας και εχεις εικονα απο αλλα καλά μοντέλα αυτα ανθρώπους σε χαμηλό φως τους βγάζουν καλύτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 31, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Μιας και εχεις εικονα απο αλλα καλά μοντέλα αυτα ανθρώπους σε χαμηλό φως τους βγάζουν καλύτερα; Δυστυχώς αν έχεις δουλέψει Pixel... δεν μπορείς να μη δεις εμφανείς διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 καλώς σας βρήκα! Το έκανα αυτό που μου πρότεινες ,το απενεργοποίησα,αν και αραιά και που το έκανα(να παίξω με την φωτεινότητα) και απο πάνω (δίπλα στις ρυθμίσεις που το έχει) Κοίτα σε σύγκριση με ενα S9+ οχι δεν το κάνει αυτό το πιξέλιασμα αλλά χάνει εμφανώς σε λεπτομέρεια(το S9),δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις τι εννοώ. Ερώτηση:με την λήψη ριπής βγάζει της ίδιας ποιότητας φωτογραφίες? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Athanasso 77 ενα πιξελ πάντα ήθελα να πω την αλήθεια. Αδελφε οχι με την ριπή δε χανεις καθόλου,και τραβαει και σε manual. Δηλαδη θες να ρίξεις κλείστρο αρκετά χαμηλα αλλα φοβάσαι οτι θα βγει κουνημενη λόγο χεριού; Ε τραβα καμια 10αρια στο επιτοπου και σίγουρα 2 θα βγούνε οπως θες. Μου έχει λύσει τα χέρια. Ειδικά τα παιδιά μιλαμε για γαζί ολόκληρο και εχω παρει απίθανες αυθόρμητες εικόνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Ήμουν ένας από τους πρώτους κατόχους της συσκευής. Και αρκετά άτυχος. Αποφάσισα να μη βάλω τζαμάκι στη συσκευη, μιας και έχει Gorilla Glass 5, και την πάτησα. Στο δίμηνο και όταν επισκέφθηκα την ΑΘήνα απέκτησα μια πολύ βαθιά γρατζουνιά στην οθόνη, η οποία ήταν τόσο βαθιά που να παραμορφώνει τα χρώματα. Και στο κέντρο της οθόνης παρακαλώ. Και με θήκη. Αν με ρωτήσετε από τι έγινε η γρατζoυνιά θα σας πω και σήμερα ότι ήταν κάτι superficial, δεν έχω καταλάβει το γιατί. Μετά διάβασα στο internet ότι η Corning αποδέχεται κατά κάποιο τρόπο ότι αυτό το γυαλί δεν είναι scratch resistant αλλά δε σπάει εύκολα. Δε καταλαβαίνω τη λογική πως το Gorilla Glass 3 είναι καλύτερο σε ότι αφορά την αντιχαρακτικτή του συμπεριφορά σε σχέση με επόμενη έκδοση. και μετά διάβασα τα σχόλια για το Gorilla Glass 5 από χρήστες που λένε ότι είναι το χειρότερο γυαλί που έχει φτιάξει ποτέ η Corning. :mad: Συμβουλή μου είναι πάντα να χρησιμοποιείτε προστατευτικές μεμβράνες σε αυτό το ηλίθιο γυαλί για να μη μπαίνετε σε έξοδα. Αν γρατζουνιέται από τον αέρα καταλαβαίνετε ότι είμαστε λίγο "άτυχοι". Αν θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας ωστόσο, αφήστε το χωρίς προστασία, εγώ την έπαθα και έμαθα. Την επόμενη φορά μεμβράνη, και ας χαλάει λίγο την εμφάνιση. Επιπλέον το κινητό είναι όλο από Gorilla Glass 5, καλό ε; :confused: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Athanasso 77 ενα πιξελ πάντα ήθελα να πω την αλήθεια. Αδελφε οχι με την ριπή δε χανεις καθόλου,και τραβαει και σε manual. Δηλαδη θες να ρίξεις κλείστρο αρκετά χαμηλα αλλα φοβάσαι οτι θα βγει κουνημενη λόγο χεριού; Ε τραβα καμια 10αρια στο επιτοπου και σίγουρα 2 θα βγούνε οπως θες. Μου έχει λύσει τα χέρια. Ειδικά τα παιδιά μιλαμε για γαζί ολόκληρο και εχω παρει απίθανες αυθόρμητες εικόνες. Πίστευα ότι με την ριπή χάνει σε ποιότητα η φωτο. Θα το ενεργοποίησω ξανά λοιπόν. Πάντως αυτό το πιξέλιασμα σε σκοτεινά μέρη είναι το μόνο μείον της συσκευής για εμένα. Το HDR πότε πιστεύετε ότι είναι καλό να ενεργοποιείται σε φωτο? Υπάρχουν φορές που δεν πιάνει το μάτι μου την διαφορά,δεν ξέρω,ίσως να μην έχω εκπαιδευμένο μάτι:lol: Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Το hdr ειναι το ανοιγμα των σκιων και παράλληλα η καλύτερη συμπεριφορά στις φωτεινές πηγές. Εαν θες να δεις hdr κατεβασε την mx camera. Ενεργοποιησε το hdr σε αυτην βαλε απο τις ρυθμίσεις το jpeg αρχειο στο 100% και τραβα και θα καταλάβεις μια και μια με την μαμά και θα καταλάβεις. https://photos.app.goo.gl/kyq4DrNL2AUdPcpb8 Εδω πολλες διπλα διπλα με την μαμά. Για τους sonaκηδες must have application. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Το HDR νομιζω σε καλο φυσικο φως δεν βοηθαει,ισα ισα κανει κακο σε ορισμενες περιπτωσεις. Την MX καμερα την δοκιμασα 2 φορες και λιγο με μπερδεψε.Θα της δωσω αλλη μια ευκαιρια. Οπως και την ελληνικη Footej. Σε νυχτα θελει λιγο παιξιμο και συνηθεια και βγαζει πολυ καλα πιστευω και με βαση οσα δοκιμασα και εχω αναρτησει εδω και στο αντιστοιχο τοπικ με συγκριτικα καμερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Την mx την χρησιμοποιώ μόνο για το hdr της αλλιώς δεν έχω λόγο καθώς τραβάει ακριβώς το ίδιο με την μαμά (shutter speed/iso ) . Γενικά το hdr είναι θέμα προτιμήσεων. Δηλαδή σε άλλον αρέσει να βλέπει ένα πεύκο βαθύ πράσινο με σκιές και τον ουρανό χωρίς πολύ χρώμα (δηλαδή πραγματικότητα) άλλος θα ήθελε πιο ανοιχτό χρώμα στο δάσος με παραπάνω πράγματα να φαίνονται στις σκιές και τον ουρανό πιο έντονο μπλέ. Εγώ γενικά βαράω και με τις 2 και γέρνω προς mx συνήθως από την μουνταδα της πραγματικότητας. Ανθρώπους όμως μόνο με μαμά και ριπή για να τους παίρνω πάντα σωστά και αν κάτι θελήσω παραπάνω μπαίνω σε φάση editing για μικρό λεπτομέρειες. Το jpeg αρχείο έχει πολύ λεπτομέρεια μέσα του,αξίζει σε αυτές που πραγματικά θέλουμε να κρατήσουμε ακόμα και να εκτυπώσουμε για τα άλμπουμ μας να τις περνάμε ένα Snapseed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Δεν ξερω...Οσο και αν την πειραξα,μου βγαζει τρελο θορυβο σε φωτογραφια δωματιου και με φλας και χωρις. Η στοκ βαραει στο auto καλυτερα απο την mx και στο manual βαραει ακομη καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Όχι εντός ουτε εγω την χρησιμοποιώ,μονο για καλό φώς. Εδω εχω πολλες διπλα διπλα. https://photos.app.goo.gl/kyq4DrNL2AUdPcpb8 Ετσι την χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Καλησπέρα, σας ήρθε καινούργια ενημέρωση λογισμικού android σήμερα? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Μολις μου ρθε 244ΜΒ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Machete_ Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω κάτι· (αποφάσισα να γράψω εδώ γιατί πιστεύω ότι είναι πιο ψαγμένοι αυτοί που αγοράζουν το xz3). Ποια τηλέφωνα της Sony είναι made in Japan? Από μια μικρή έρευνα που έκανα, βρήκα μόνο για το xa2 ultra ότι είναι Japan. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Δυσκολα να υπαρχουν πολλα μοντελα.Το ΧΖ3 ειναι στην Ταϋλάνδη.Παλιοτερα,το Ζ1 compact ηταν Κινα. Οπως και το Xperia S. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω κάτι· (αποφάσισα να γράψω εδώ γιατί πιστεύω ότι είναι πιο ψαγμένοι αυτοί που αγοράζουν το xz3). Ποια τηλέφωνα της Sony είναι made in Japan? Από μια μικρή έρευνα που έκανα, βρήκα μόνο για το xa2 ultra ότι είναι Japan. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Αν το εκάστοτε εργοστάσιο πληροί τα standards της εταιρίας, τι σημασία έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Machete_ Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Το λογικό είναι αυτό που λες. Αλλά παρατηρώ εδώ και κάμποσα χρόνια ότι ηλεκτρονικές συσκευές, αυτοκίνητα, κ.α (προσωπικά αλλά και από φίλους) ότι: αυτά που είναι made in Japan είναι "σκυλιά"... Δεν παθαίνουν τίποτα. Δεν μπορώ να στο αποδείξω, αλλά ούτε θέλω να σε πείσω. Απλά είναι γνώμη δική μου που έχει σχηματιστεί σε βάθος χρόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Το λογικό είναι αυτό που λες. Αλλά παρατηρώ εδώ και κάμποσα χρόνια ότι ηλεκτρονικές συσκευές, αυτοκίνητα, κ.α (προσωπικά αλλά και από φίλους) ότι: αυτά που είναι made in Japan είναι "σκυλιά"... Δεν παθαίνουν τίποτα. Δεν μπορώ να στο αποδείξω, αλλά ούτε θέλω να σε πείσω. Απλά είναι γνώμη δική μου που έχει σχηματιστεί σε βάθος χρόνου. Δε ξέρω τι γίνεται στα αυτοκίνητα, αλλά για τα κινητά που ξέρω... Δεν είναι λόγος αυτός για να απορρίψεις ή αντίστοιχα να προτιμήσεις μια συσκευή. Άλλοι παράγοντες πρέπει να σε απασχολούν. Το κινητό εξάλλου δε έχει την ίδια διάρκεια ζωής με το αυτοκίνητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Machete_ Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Δε ξέρω τι γίνεται στα αυτοκίνητα, αλλά για τα κινητά που ξέρω... Δεν είναι λόγος αυτός για να απορρίψεις ή αντίστοιχα να προτιμήσεις μια συσκευή. Άλλοι παράγοντες πρέπει να σε απασχολούν. Το κινητό εξάλλου δε έχει την ίδια διάρκεια ζωής με το αυτοκίνητο. Όχι δεν το ρωτάω αυτό για να αγοράσω κινητό. Σαφώς και δεν είναι αυτό λόγος για αγορά κινητού. Πληροφοριακά ρωτάω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Εδω εχω μια μικρη συλλογη απο μερικες απειραχτες τελειως φωτο που τραβηξα με την στοκ καμερα του XZ3,καποιες σε αυτοματο και καποιες σε manual. Για το αν καποιον τον απασχολει και το θεμα φωτογραφικης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω κάτι· (αποφάσισα να γράψω εδώ γιατί πιστεύω ότι είναι πιο ψαγμένοι αυτοί που αγοράζουν το xz3). Ποια τηλέφωνα της Sony είναι made in Japan? Από μια μικρή έρευνα που έκανα, βρήκα μόνο για το xa2 ultra ότι είναι Japan. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... κανενα, ολα ταυλανδη Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 ερώτηση:στην κάμερα σε χειροκίνητο mode,στις ρυθμίσεις υπάρχουν 4 ειδών φωτομετρήσεις. Φωτομέτρηση πρόσωπο,κεντρική,πολλαπλή και σημειακή. Βρήκα διαφορές ως προς την φωτεινότητα της εικόνας αλλά πότε η σημειακή ήταν πιο φωτεινή απο τις άλλες και πότε η πρόσωπο πιο φωτεινή απο την σημειακή και τις υπόλοιπες. Πάντως το σίγουρο είναι ότι εξαλείφεται ο θόρυβος στα πρόσωπα όταν βγάζεις φωτογραφίες μέσα στο σπίτι και μάλιστα κατα πολύ. Γνωρίζει κάποιος να κάποιος να εξηγήσει τι είναι όλο αυτό και πως λειτουργεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Λογικά είναι ο τρόπος που θα ρυθμίσει την έκθεση χωρίς να κάνεις εσύ ταπ κάπου. Δηλαδή εάν αντιληφθεί πρόσωπο θα κάνει ρύθμιση με βάση αυτο, πολλαπλή θα φτιάξει έκθεση έτσι ώστε να φαίνονται όλα (φωτεινές πηγες-σκιες) όσο μπορεί,στο κέντρο θα ρυθμίσει με βάση αυτό που έχεις εσύ κεντραρει και σημειακή ......δε ξέρω!!!! Από την στιγμή βέβαια που θα κάνεις εσύ ταπ θα φωτομέτρησει με βάση αυτό. Φυσικά το ταπ θα πάρει και το φοκους εκεί οπότε παίζει σημαντικό ρόλο τι έχεις επιλέξει. Πχ εάν βγάζεις έναν άνθρωπο που από πίσω έχει μια λάμπα σε πολλαπλή θα ρίξει έκθεση προκειμένου να μη βγει καμμένη τελείως η λάμπα αλλά το πρόσωπο ίσως βγει σκοτεινό,εάν έχεις πρόσωπο θα βγει φωτεινός ο άνθρωπος αλλά ταυτόχρονα καμμένη η λάμπα σχεδόν άσπρη. Κάτι τέτοιο είναι...... μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 πάντως είναι πολύ ενδιαφέρον και έχει μεγάλες δυνατότητες Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Παιδιά για πείτε λίγα λόγια για το κινητό γιατί μου έχει γυαλίσει. Εν τω μεταξύ έχω δει πολλά συγκριτικά κάμερας μεταξύ xz3 και s9+ και δεν υπάρχουν τρομερές διαφορές. Ωστόσο γαζωνει στο βίντεο, ενώ σε σύγκριση στο photo tool gsmarena είδα αρκετά καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με το s9+ (και σε ορισμένα σημεία και με το S10+ -ναι αυτό μου έκανε εντύπωση τρομερή- ). Γενικά είδα ότι τραβάει με αρκετό color noise ωστόσο, κάτι που δεν με ενοχλεί και πολύ βέβαια γιατί δίνει εξαιρετική λεπτομέρεια σε σημεία. Υπάρχει κανείς εδώ που να πήγε από s9+ σε αυτό ή το αντίστροφο και να ότι δύο λόγια; Γιατί τόσο θαμμένο ρε παιδιά; Το έπιασα σε live demo και μιλάμε έπαθα από την αίσθηση στο χέρι και πανέμορφη οθόνη. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts