r31134 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Νεοτερο και σωστοτερο review απο την ασυρματη φορτιση: Σην προηγουμενη φορτιση δεν ειχα κεντραρει σωστα το σημειο του κινητου με το σημειο του φορτιστη με αποτελεσμα να εχω αργη φορτιση και αυξηση θερμοκρασιας τοση ωστε το κινητο να κοψει την φορτιση για προστασια εως να πεσει. Σημερα που το τοποθετησα οπως ακριβως πρεπει,η φορτιση εγινε πιο γρηγορα απο καθε φορα (σε 2 ωρες περιπου πηρε 80% ενεργεια). Το σημαντικοτερο ειναι οτι το κινητο ηταν πιο χλιαρο απο ποτε. Η σχετικη ενδειξη της μπαταριας απο τις ρυθμισεις εφτασε μεχρι 39 βαθμους το πολυ, οσο τσεκαρα και φυσικα με αυτη τη θερμοκρασια δεν παιζει κανενα θεμα υπερθερμανσης ή μακροπροθεσμης φθορας μπαταριας. Αρα ως νεοπας με την ασυρματη φορτιση επαθα και εμαθα οτι θελει σωστο κεντραρισμα πανω στον φορτιστη. Το σημειο μεσα στη συσκευη ειναι περιπου 2 εκατοστα κατω απο το αποτυπωμα οποτε με λιγο προσοχη θα συνηθιστει και αυτο. Μπηκε και η Samsung Evo 128 GB microSD και σιγα σιγα θα ξεκινησουμε τα 4Κ βιντεο και τις φωτογραφιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Τελικα οντως ειναι πολυ καλο το να εχεις τη δυνατοτητα να δεις απο κοντα μια συσκευη πριν την αγορασεις. Πριν λιγο γυρισα απο Γερμανο. Ειχε το XZ3, ψευτικη μεν συσκευη χωρις να μπορω να την δω σε λειτουργια... Ομως στις σωστες διαστασεις κλπ! Το θεωρω τερας για μενα... και ειδικα αν του βαλω και μια θηκη.........αντε γεια! Οπως εχω πει προηγουμενως, ειχα και iPhone 7 Plus, οπως και αλλα μεγαλα κινητα... Και καπου με κουρασαν! Αισθανθηκα το ιδιο αβολα και με το XZ3 πιανοντας το... Στα καπακια δοκιμασα ενα S9... Σε λειτουργια αυτο! Πιο ομορφη αισθηση στο χερι, πιο μικροκαμωμενο παροτι εχει κι αυτο μεγαλη οθονη 5.8"... Μαλλον παω για εκει... Επισης αλλαζω και νημα για να δω τι παιζει στο αντιστοιχο του S9! Καλη συνεχεια.....SONY boys! Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Καλη συνεχεια! Καλες αγορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Αυτό που δεν μου αρέσει πολύ είναι.η κατανάλωση αν τη νύχτα Πήγα για ύπνο με 100% κλειστo internet μετά από 8 ώρες ξύπνησα και είχε 94 Sent from my H9436 using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Αυτό που δεν μου αρέσει πολύ είναι.η κατανάλωση αν τη νύχτα Πήγα για ύπνο με 100% κλειστo internet μετά από 8 ώρες ξύπνησα και είχε 94 Sent from my H9436 using TapatalkΜπορεί να μην είχες καλό σήμα,οπότε θεωρείται φυσιολογικό. Αν έχανε σε flight mode τόσο τότε ναι θα υπήρχε πρόβλημα Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Eιναι αρκετη καταναλωση. Καποια εφαρμογη τρεχει. Κι εγω χαλια σημα εχω αλλα 1-2% πεφτει. Ανοιχτο wifi και τοποθεσια παντα ενεργη. Το google play services συνηθως κανει ζημια και θελει ενα clear cache. Σημειωση: εχω κανει μεσω υπολογιστη και pc companion επανεγκατασταση εξαρχης το λογισμικο οποτε δεν ξερω αν φταιει και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 δοκιμασε να κλεισεις το GPS το βράδυ Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Αυτό που δεν μου αρέσει πολύ είναι.η κατανάλωση αν τη νύχτα Πήγα για ύπνο με 100% κλειστo internet μετά από 8 ώρες ξύπνησα και είχε 94 Sent from my H9436 using Tapatalk Είναι καθαρά θέμα σήματος... Επειδή στα δύο μου σπίτια στο ένα δεν έχει καθόλου καλό σήμα και στο άλλο εξαιρετικό η κατανάλωση στο ένα είναι αρκετή και στο άλλο μηδαμινή... Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Εκπτωση στην τιμη της ασυρματης βασης φορτισης της Sony στα 70 ευρω και δωρεαν μεταφορικα οπως αναφερουν https://estore.sonymobile.com/gr/sony-wireless-charging-dock-wch20-row-eu-charger-black-309316/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Εκπτωση στην τιμη της ασυρματης βασης φορτισης της Sony στα 70 ευρω και δωρεαν μεταφορικα οπως αναφερουν https://estore.sonymobile.com/gr/sony-wireless-charging-dock-wch20-row-eu-charger-black-309316/ Στα 60 ευρώ μια χαρά θα ήταν, σημαντική έκπτωση πάντως έκαναν οι αλυσίδες στα ακουστικά της υπογραφής μου που τα δουλεύω με το θηρίο άψογα. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekAnubis Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλησπέρα συμφουρίτες! Έχω να κάνω 2 ερωτήσεις σχετικά με την μπαταρία του Xz3. 1η) Πόσες ώρες σας βγάζει sot? 2η) Στην συσκευασία εμπεριέχεται ταχυφορτιστής; Διάβασα οτι ο φορτιστής που έχει δεν υποστηρίζει quick charge και πρέπει να αγοράσεις φορτιστή PD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 (edited) Καλησπερες :) περνωντας απο καταστημα γερμανος σε μεγαλο εμπορικο που λογικα επρεπε να υπαρχει κανονικα η συσκευη, δεν την ειχαν ουτε σε ομοιωμα.......ετσι ρε Σονυ δεν πας πουθενα και λογικο ειναι οι νεοι χρηστες να αγνοουν ακομα και την υπαρξη της Σονυ στην κινητη τηλεφωνια. :happy: Το θηριο παραμενει σε αγγελια με ελαχιστο ενδιαφερον σε σχεση με οτι αλλο ειχα, εαν δεν υπηρχε το θεμα του σηματος απο κοσμοτε δεν υστερει πουθενα και αλλες συσκευες που τα νηματα τους εχουν τρψηφιο αριθμο σελιδων τα εχει για πλακα το Σονακυ μας. Ελπιζω να προστεθει συντομα η συσκευη στην υποστηριξη κλησεων απο κοσμοτε και θα ειμαι κομπλε. @GteekAnubis στα ερωτηματα σου θα βρεις απαντηση στις προηγουμενες σελιδες. Edited November 24, 2018 by Arxontas71 Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekAnubis Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλησπερες :) περνωντας απο καταστημα γερμανος σε μεγαλο εμπορικο που λογικα επρεπε να υπαρχει κανονικα η συσκευη, δεν την ειχαν ουτε σε ομοιωμα.......ετσι ρε Σονυ δεν πας πουθενα και λογικο ειναι οι νεοι χρηστες να αγνοουν ακομα και την υπαρξη της Σονυ στην κινητη τηλεφωνια. :happy: Το θηριο παραμενει σε αγγελια με ελαχιστο ενδιαφερον σε σχεση με οτι αλλο ειχα, εαν δεν υπηρχε το θεμα του σηματος απο κοσμοτε δεν υστερει πουθενα και αλλες συσκευες που τα νηματα τους εχουν τρψηφιο αριθμο σελιδων τα εχει για πλακα το Σονακυ μας. Ελπιζω να προστεθει συντομα η συσκευη στην υποστηριξη κλησεων απο κοσμοτε και θα ειμαι κομπλε. @GteekAnubis στα ερωτηματα σου θα βρεις απαντηση στις προηγουμενες σελιδες. Για το θέμα φορτιστή έχει αναφερθεί αλλα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν υποστηρίζει quick charge ο στοκ που έρχεται με το κινητό.Επιπλέον,αν δεν υποστηρίζει (απο ότι έχω δει δεν υποστηρίζει με τον φορτιστή που έρχεται στη συσκευασία) ποιόν αγόρασαν οι συμφουρίτες ώστε να το φορτίζουν γρήγορα; Εαν γνωρίζεις πες μου γιατί σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Για το θέμα φορτιστή έχει αναφερθεί αλλα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν υποστηρίζει quick charge ο στοκ που έρχεται με το κινητό.Επιπλέον,αν δεν υποστηρίζει (απο ότι έχω δει δεν υποστηρίζει με τον φορτιστή που έρχεται στη συσκευασία) ποιόν αγόρασαν οι συμφουρίτες ώστε να το φορτίζουν γρήγορα; Εαν γνωρίζεις πες μου γιατί σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του κινητού. Το θηριο το φορτιζω μεσω usb σε υπολογιστη το βραδυ ωστε να το εχω το πρωι πληρες φορτισμενο, τον εργοστασιακο φορτιστη τον χρησιμοποιησα κανα δυο φορες και φορτιζει γρηγορα μεν αλλα οχι στα επιπεδα αλλων εταιρειων. Υπαρχει και η ασυρματη φορτιση δεν γνωριζω ομως τι χρονους χρειαζεται, εν κατακλειδι δεν νομιζω να εχεις θεμα και με τον παρεχομενο της συσκευασιας. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekAnubis Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Το θηριο το φορτιζω μεσω usb σε υπολογιστη το βραδυ ωστε να το εχω το πρωι πληρες φορτισμενο, τον εργοστασιακο φορτιστη τον χρησιμοποιησα κανα δυο φορες και φορτιζει γρηγορα μεν αλλα οχι στα επιπεδα αλλων εταιρειων. Υπαρχει και η ασυρματη φορτιση δεν γνωριζω ομως τι χρονους χρειαζεται, εν κατακλειδι δεν νομιζω να εχεις θεμα και με τον παρεχομενο της συσκευασιας. Σε ξένα forums που διάβασα λένε ακόμα και για 3 ώρες μέχρι την πλήρη φόρτιση με τον στοκ φορτιστή. Για εμένα είναι ένα αρνητικό fact,γι'αυτό το λόγο ρωτάω αν υπάρχει λύση αγοράζοντας άλλο φορτιστή και ποιον φορτιστή. Το κινητό είναι εργαλείο δεν το συζητώ,με πώρωσε περισσότερο απο το huawei p20 pro. Το μόνο ζήτημα για εμένα ειναι ο φορτιστής. Αν υπάρχει κάποιο μέλος να δώσει μια διευκρίνηση. Σε ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο που μου αφιέρωσες συμφουρίτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Σε ξένα forums που διάβασα λένε ακόμα και για 3 ώρες μέχρι την πλήρη φόρτιση με τον στοκ φορτιστή. Για εμένα είναι ένα αρνητικό fact,γι'αυτό το λόγο ρωτάω αν υπάρχει λύση αγοράζοντας άλλο φορτιστή και ποιον φορτιστή. Το κινητό είναι εργαλείο δεν το συζητώ,με πώρωσε περισσότερο απο το huawei p20 pro. Το μόνο ζήτημα για εμένα ειναι ο φορτιστής. Αν υπάρχει κάποιο μέλος να δώσει μια διευκρίνηση. Σε ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο που μου αφιέρωσες συμφουρίτη! Τρεις ωρες μου φαινεται υπερβολικο, δεν μου εδωσε τετοιο χρονο με τιποτα σε χρηση, στην σελιδα της Σονυ γραφει με υποσημειωση οτι θελει αλλο φορτιστη, ο @r31134 [Δημητρης] εχει ασχοληθει με το θεμα και θα σε βοηθουσε πιο εμπεριστατωμενα η καποιο μελος που το εχει ψαξει. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Επειδη ακομα η Sony δεν εβγαλε PD φορτιστη και επειδη το QC δεν υποστηριζεται απο το κινητο, αναγκαστικα δες εμπορίου(Anker, Belkin κλπ. Η Sony θα τον βγαλει αρχες του 2019 τον φορτιστη. Εγω τον παρατησα και φορτιζω ασυρματα πλεον σε λιγο λιγοτερο χρονο απο οτι ο φορτιστης που το συνοδευει (2 ωρες και 50 λεπτα λενε κανει ο μαμα φορτιστης) . Ειμαι 6-7 ωρες sot μεχρι στιγμης οσες φορες φορτισα. Μικτη χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekAnubis Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Επειδη ακομα η Sony δεν εβγαλε PD φορτιστη και επειδη το QC δεν υποστηριζεται απο το κινητο, αναγκαστικα δες εμπορίου(Anker, Belkin κλπ. Η Sony θα τον βγαλει αρχες του 2019 τον φορτιστη. Εγω τον παρατησα και φορτιζω ασυρματα πλεον σε λιγο λιγοτερο χρονο απο οτι ο φορτιστης που το συνοδευει (2 ωρες και 50 λεπτα λενε κανει ο μαμα φορτιστης) . Ειμαι 6-7 ωρες sot μεχρι στιγμης οσες φορες φορτισα. Μικτη χρηση. Καλησπέρα,με την αγορά του anker pd charger πρέπει να αγοράσω ξεχωριστά και usb με 2 ακροδέκτες usb c male σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Ναι απο οσο ξερω.Καλυτερα ομως να στειλεις κανενα email ή chat να στο επιβεβαιωσουν γιατι μπορει να ερχεται με αυτο η συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekAnubis Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Ναι απο οσο ξερω.Καλυτερα ομως να στειλεις κανενα email ή chat να στο επιβεβαιωσουν γιατι μπορει να ερχεται με αυτο η συσκευη. Το κινητό θα το πάρω τα Χριστούγεννα. Οπότε θα περιμένω για τον pd charger της sony. Έχεις κανένα νέο,διάβασες κάτι αν όντως θα βγάλουν φορτιστή το 2019; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Απο την ιδια την εταιρια δεν εχει ανακοινωθει κατι επισημα απλα το διαβασα απο 2-3 πηγες αυτο για τον PD φορτιστη που θα βγαλει. Σιγουρα θα ειναι πανακριβος και γι αυτο επιμενω στου εμποριου. Ακομα και τον ταχυφορτιστη που βγαζει,δεν τον δινει συμβατο για γρηγορη φορτιστη με το ΧΖ3. Σημερα πηρα και ακομα ενα αξεσουαρ μιας και κανω συχνα πυκνα εκδρομες. Powerbank 10000mAh με ενσωματωμενο καλωδιο usb Type-C και γρηγορη φορτιση στα 2.1 Α Κοστος 20 ευρω.Πολυ μαζεμενο,κομψο,ευχρηστο και επωνυμο. https://www.mediamarkt.gr/el/product/_intenso-power-bank-s10000mah-w-type-c-cable-slim-black-1215672.html ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διορθωνω. Ειναι επισημο. Δες εδω για τον φορτιστη που λεω https://support.sonymobile.com/za/xperiaxzpremium/kb/801930740589c9bb60165c3d94d120063fd/#gref Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekAnubis Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 (edited) Απο την ιδια την εταιρια δεν εχει ανακοινωθει κατι επισημα απλα το διαβασα απο 2-3 πηγες αυτο για τον PD φορτιστη που θα βγαλει. Σιγουρα θα ειναι πανακριβος και γι αυτο επιμενω στου εμποριου. Ακομα και τον ταχυφορτιστη που βγαζει,δεν τον δινει συμβατο για γρηγορη φορτιστη με το ΧΖ3. Σημερα πηρα και ακομα ενα αξεσουαρ μιας και κανω συχνα πυκνα εκδρομες. Powerbank 10000mAh με ενσωματωμενο καλωδιο usb Type-C και γρηγορη φορτιση στα 2.1 Α Κοστος 20 ευρω.Πολυ μαζεμενο,κομψο,ευχρηστο και επωνυμο. https://www.mediamarkt.gr/el/product/_intenso-power-bank-s10000mah-w-type-c-cable-slim-black-1215672.html Οπότε υπολογίζω κανα 70€ θα μου βγει ο pd charger μαζί με το καλώδιο type c της sony. Εκτός και αν αγοράσω ενα φθηνό type c καλώδιο αλλα το φοβάμαι η αλήθεια είναι. Αν έχεις δουλέψει type c καλώδιο είμαι ευπρόσδεκτος να μου το αναφέρεις. (Type c και η 2 ακροδέκτες) Μόλις είδα το link σου ,ελπίζω να μην μας τον πλασάρουν για χρυσό. Edited November 24, 2018 by GreekAnubis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Θα ειναι ακριβος αλλα σιγουρα θα εχει το καλωδιο του μαζι. Οχι δεν εχω δουλεψει τετοιο καλωδιο γιατι τελικα δεν αγορασα PD φορτιστη.Προτιμησα ασυρματο φορτιστη. Οταν με το καλο βγει,δες τα specs του και αναλογα πραξε. Ελπιζω να πεσει και η τιμη του κινητου και να το παρεις ακομα φθηνοτερα εως τα Χριστουγεννα.Και μακαρι να ρθει και σε εκεινο το αρρωστο πρασινωπο χρωμα... Θα το ερωτευθεις. Η οθονη ειναι απο τις καλυτερες εκει εξω και το κινητο ειναι δυσευρετο για να το δεις απο κοντα λειτουργικο. Μονο σε Κωτσοβολο και σε ενα Mediamrkt μπορεσα να το δουλεψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekAnubis Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Θα ειναι ακριβος αλλα σιγουρα θα εχει το καλωδιο του μαζι. Οχι δεν εχω δουλεψει τετοιο καλωδιο γιατι τελικα δεν αγορασα PD φορτιστη.Προτιμησα ασυρματο φορτιστη. Οταν με το καλο βγει,δες τα specs του και αναλογα πραξε. Ελπιζω να πεσει και η τιμη του κινητου και να το παρεις ακομα φθηνοτερα εως τα Χριστουγεννα.Και μακαρι να ρθει και σε εκεινο το αρρωστο πρασινωπο χρωμα... Θα το ερωτευθεις. Η οθονη ειναι απο τις καλυτερες εκει εξω και το κινητο ειναι δυσευρετο για να το δεις απο κοντα λειτουργικο. Μονο σε Κωτσοβολο και σε ενα Mediamrkt μπορεσα να το δουλεψω. Χαίρομαι πραγματικά,είμαι λίγο fan της sony οπότε φαντάσου!! 1 ερώτηση,όταν τραβάς βίντεο,μπορείς να ρυθμίσεις το iso; (ή ev). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Και μακαρι να ρθει και σε εκεινο το αρρωστο πρασινωπο χρωμα... Ωραιο το πρασινωπο αλλα και εκεινο το βιολετι ειναι εξαιρετικης ομορφιας :D:D Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts