Jump to content

Rottweiler

Members
  • Δημοσιεύσεις

    152
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Rottweiler

  1. Προχθες που μου ηρθε το Update στην Pie και εγινε το μπερδεμα που εγραψα, ειχε ταυτοχρονως και security update 1 Ιανουαριου.
  2. Θα σε γελάσω... Μαλλον αγαπησα τοσο πολυ την Oreo που ηθελα να μεινω για λιγο ακομη διαστημα μαζι της!
  3. By the way, σημερα διαβασα πως ισως και στο επομενο update του ο Chrome να προσθεσει night mode!
  4. Δυνατος ο kiwi... Τυχαια τον διαβασα εδω και τον κατεβασα! Ουσιαστικα ενας Chrome με night mode + ads blocker! Μια χαρα.....
  5. Μολις το εφερα ξανα στα μετρα μου.... Παλι να κανω επαναφορα και χωρις την σιγουρια οτι θα ερθει το Update?? Special.......
  6. Απιστευτο... :angry::angry::angry::angry::angry:
  7. Κι εγω Ουγγαρια... Μια ερωτηση γιατι μου φαινεται πολυ αστειο το σκηνικο που ζω! Μου ηρθε η αναβαθμιση... Την κατεβαζω... Παρολα αυτα πριν κανω εγκατασταση, με πιανει και κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων! Αφου τελειωσε η επαναφορα μου βγαζει κατι ουγγρικα σχετικα με την SIM αν καταλαβα καλα, παταω μια απο τις 2 επιλογες και γυρναει η συσκευη στα Ελληνικα... Κανω τις αρχικες ρυθμισεις και μπαινω στο μενου... Πλεον οσες φορες και να πατησω ενημερωση λογισμικου ΔΕΝ μου βγαζει το Update και εχω ξεμεινει με την Oreo... Τι στο καλο εγινε?
  8. Ακριβώς. Το CSC σου λεει για ποια χωρα προοριζεται η συσκευη! <----- Hungary!
  9. Τρελο εντελως... Κι εγω το απλο S9 εχω και δεν μου βγαζει αυτη τη ρυθμιση, ουτε εχω επιλογη ενημερωσης της εφαρμογης... Εκανα απο μονος μου καταργηση των εγκατεστημενων ενημερωσεων... ξανα ενημερωση... τιποτα... Οτι να'ναι! Ειμαι στην 3.4.02.3 . Το ιδιο κι εσυ?
  10. Δεν ξερω αν ειμαι χαζος ή τυφλος.. Ομως αυτη τη στιγμη ειμαι μεσα στις ρυθμισεις του game launcher και δεν βρισκω καμια τετοια ρυθμιση!
  11. Υπηρχε αυτη η ρυθμιση στο S8... Πλεον δεν την βρισκω! :mad:
  12. Παιδες 2 ερωτησεις... Πρωτον, στο προγραμμα με τις beta απ'οτι καταλαβαινω εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε δικαιωμα να συμμετεχουμε ε? Περαν της sideload διαδικασιας... Δευτερον, αν δεν κανω λαθος στο S8 που ειχα... Οταν κατεβασα παιχνιδια, ηταν ολα μαζεμενα στον game launcher και δεν τα εβλεπα στο συρταρι εφαρμογων.. Με βολευε ειναι η αληθεια! Πλεον τα βρισκω ΚΑΙ στον game launcher ΚΑΙ στις εφαρμογες γενικα... Τι φαση?
  13. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος διοτι ΔΕΝ χρησιμοποιω data. Σε αντιθεση με σενα, φευγω το πρωι και γυρναω το μεσημερι με 60% μπαταρια. Προσπαθω να πω οτι εχει να κανει αναλογα με τον χρηστη. Προφανως ειμαι πιο χαλαρος χρηστης απο αλλους με αποτελεσμα το ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που εχει με την μπαταρια το S9, να ΜΗ με αγγιζει διοτι δεν προλαβαινω να φαω τη μπαταρια του πριν τελειωσει η μερα...! Συνηθως ειμαι το βραδυ στο κρεβατι με 10-20% ...
  14. Ολες αυτες τις μερες που εχω το κινητο βγαζω sot 3-4 ωρες οθονης και ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενος... Και ο αλλος απο πανω γραφει ειρωνικα πως καμια φορα πιανει 5 ωρες και πανηγυριζει... Χαχα! Τελικα εχει να κανει με το κατα ποσο εισαι κολλημενος με το κινητο σου και εχει γινει προεκταση του χεριου σου ή οχι... Προσωπικα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα για την ωρα! Με την φωτεινοτητα στο αυτοματο αν και συνηθως την ανεβαζω λιγο απο μονος μου, wifi ανοιχτο ολη μερα, AOD το ιδιο, σπανια 4G, μερικες κλησεις κυριως wifi, social media αρκετα, βιντεο στο youtube αρκετα... Αυτα πανω κατω!
  15. Ασχετο αλλα... πολυ καλη η εφαρμογη "Swift Installer - Themes & color engine" γι'αυτους που θελουν να τροποποιησουν λιγο περισσοτερο χρωματα κλπ περα απο τα ετοιμα θεματα... Εκτος των μενου, αλλαζουν χρωματισμους και οι περισσοτερες εφαρμογες που ηδη εχεις στο κινητο σου! Αξιζει μια δοκιμη...
  16. Πραγματικα πιστευα πως ηταν τυπου viber, skype, κλπ... :mad:
  17. Ναι το εκανα ηδη... Πρωτη φορα χρησιμοποιω το wifi call και φαινεται καλη φαση! Περα απο την μπαταρια, γλυτωνεις και χρονο ομιλιας απο την συνδεση/καρτα σου! Η μηπως οχι? :confused: Ετσι τρελανε μας... Διοτι ειναι η πρωτη φορα που σκεφτομαι να κρατησω τουλαχιστον χρονο μια συσκευη! Οχι τιποτα αλλο δηλαδη, αλλα μαζευω χρημα να αγορασω μηχανη... Και δεν ειμαι για αλλες τρελες οπως εκανα συνηθως! Μια ζωη συναλλαγες ανα 3μηνο και φυσικα παντα.....χαμενος! Κι εγω Spigen ειχα παλαιοτερα, με εξαιρεση την official δερματινη στα iPhone! Ναι οντως, δυνατη αισθηση στο χερι αλλα και εμφανιση φυσικα... Απλως εχω την μαυρη... Και κατευθειαν ασπριζει η ρουφιανα με το καθε τι που κολλαει πανω της! Και η Caseology πολυ ποιοτικη εταιρια στις θηκες... Παρομοια με την Spigen!
  18. Ισως φανει αστειο... Ομως 2 μερες τωρα με το S9, αισθανομαι τυχερος που δεν πηγα τελικα στο Note 9! Ο λογος? Ακομη κι αυτο ωρες ωρες στα χερια μου, μου φαινεται τεραστιο... Χαχαχα! Προφανως παιζει και ρολο πως τοσες μερες ημουν με ενα Α3 2016... Και η συγκριση με το S9 ειναι η μερα με τη νυχτα! Αρχικα δεν μπορω να πω πολλα για την μπαταρια.. Μου δειχνει παντως οτι τουλαχιστον στην αναμονη οταν δεν το λειτουργω κανει αρκετα καλη διαχειριση! Ομως για την ωρα ακομη το "στηνω", αρα θα εχω πιο σωστη αποψη τις επομενες μερες! Κατα τα αλλα γρηγορο οπως ειναι λογικο.. Με καποια ελαχιστα κολληματακια βεβαιως στα γραφικα οταν μπαινοβγαινω σε εφαρμογες κλπ.. Δεν μπορει δηλαδη να φτασει την εντελως smooth εμπειρια που ειχα για παραδειγμα με το iPhone X, ομως μικρο το κακο... Οθοναρα φυσικα... Ηχεια παρα πολυ καλα με πεντακαθαρο και δυνατο ηχο... Καμερα ΑΑΑ... Δαχτυλικο αποτυπωμα σχεδον τελειο... Οταν μιλαω με καποιον στο τηλεφωνο ισως και να ηθελα λιγο πιο δυνατη την ενταση στο ακουστικο, αλλα κι αυτο ασημαντο θα ελεγα... Γενικα ολα καλα για την ωρα! Απο το πρωτο λεπτο τοποθετηθηκε Dome Glass + Alcantara Case... Η οποια ομως μαλλον θα βγει διοτι οτι χνουδι κυκλοφορει στο περιβαλλον καθεται πανω της! Καθε τρεις και λιγο θελει καθαρισμα... ΥΣ1: Πειτε ρε guys καποιο καλο σκουρο θεμα να βοηθησω λιγο περισσοτερο την μπαταρια... ΥΣ2: Γνωριζει καποιος να μου πει με απλα λογακια πως ακριβως λειτουργει η εφαρμογη Greenify? Εννοω ποιες ρυθμισεις να εχω ετσι ωστε να κανει αθορυβα την δουλεια της στο παρασκηνιο... ΥΣ3: Παρατηρω πως οταν παταω το power button για να κλεισει/κλειδωσει η οθονη, δεν το κανει ακαριαια, αλλα θελει καποια κλασματα του δευτερολεπτου... Ισχυει και σε σας?
  19. Επειτα απο τρομερη αναποφασιστικοτητα εβδομαδων, κυριως αναμεσα σε S9 και Note 9... Πριν απο λιγο παρηγγειλα ενα μαυρο S9! Οπως εγραψα και σε αλλο ποστ, με ειχαν κουρασει στο παρελθον τα μεγαλα κινητα κι αυτος ηταν ο μοναδικος λογος ουσιαστικα που δεν εδωσα +300 ευρω για το Note 9! Ενα πραγμα μονο με κολλαει και δεν ειναι αλλο απο το ζητημα της μπαταριας του S9. Παρολα αυτα μιας και δεν ειμαι τρελος χρηστης (2,5 ωρες οθονη μεσος ορος ασχολιας ημερησιως), ελπιζω να την παλεψω κουτσα στραβα! Οπως και να'χει ελπιζω να το χαρω... Θα τα λεμε!! :D
  20. Καταρχας thanks σε ολους που απαντησαν. Ναι ειμαι αναμεσα στο μικρο S9 και στο Note 9, το καθενα για διαφορετικους λογους. Μεχρι προσφατα αλλαζα συσκευες ανα 3μηνο... Αντε 6μηνο με τα χιλια ζορια... Πλεον ειμαι σε φαση που θελω πραγματικα να κρατησω κατι για τουλαχιστον χρονο και βλεπουμε! Αν το δω καθαρα ως καθημερινη χρηση, φευγω με κλειστα ματια για το S9 μονο και μονο απο αποψη ευχρηστιας! Ειναι ρε παιδι μου τηλεφωνο... Οχι ενα μικρο tablet! Απο την αλλη αυτη η οθονη του Note 9, σε συνεργασια με το πενακι και τη μπαταρια.... σε ξυνει να δωσεις +300 ευρω! Αυτο που ειχα σκεφτει ηταν να τσιμπησω ενα Note... Και αν δε μου κανει παω για ανταλλαγη/πωληση... Παιρνω ενα S9 και τελος! Θελω να πω... Αν δεν δοκιμασω δεν θα μαθω κιολας! Τελος παντων... Μεσα στο σ/κ θα αποφασισω... Που θα παει...
  21. Ειμαι για να σκασω... Αλλαζω γνωμη ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! Πανω που ημουν ετοιμος να τσιμπησω ενα Note 9, xθες πεταχτηκα μεχρι τα Public και ειχε το Note 9 οπως επισης και το S9 που ζαχαρωνα πριν παρω την αποφαση για το Note! Οντως οθοναρα το Note 9... Και ολα τα σχετικα που λεει ο καθε ενας εδω μεσα... Αλλα ρε'σεις... Τι θηριο ειναι αυτο στο χερι... Παρομοια αισθηση με ενα Sony Xperia XZ3 που δοκιμασα τις προαλλες, ισως και λιγο χειροτερο! Ειχα στο ενα χερι το S9.. Και στο αλλο το Note 9.. Σχετικα με το S9, το θεωρω το καταλληλο μεγεθος/βαρος/οθονη για κινητο! Πως ακριβως την παλευετε καθημερινα με το Note? Δεν κουραζεστε που σχεδον παντα χρειαζεστε και τα 2 χερια? Δεν κουραζει οταν το κρατας αρκετη ωρα να δεις κανενα βιντεο πριν τον υπνο και αισθανεσαι το βαρος στο χερι σου να σου κλεινει το ματι? Και με μια θηκη πως γινεται δηλαδη? Εν τω μεταξυ, προερχομαι απο iPhone 7 Plus/8 Plus ... Στην πορεια ομως εκανα καποιες αλλαγες με S8/iPhone X... Και ισως αλλαξαν οι συνηθειες μου σχετικα με τα μεγαλα κινητα! Γι'αυτο και πλεον μου φαινεται τοσο περιεργο.... Απο την αλλη ομως το θελω...... Δωστε μου λογους να το παρω τελικα! Χαχαχα! :lol:
  22. Επειτα απο αρκετο ψαξιμο... Reviews... Αλλαγη γνωμης καθημερινα... Κλπ... Κατεληξα να ψαχνω απο καμια αγγελια καποιο μαυρο Note 9! Χρονια τσεκαρω τη σειρα Note.. Ομως δεν ετυχε ποτε να το τσιμπησω για τον εναν ή τον αλλον λογο... Κολλαω βεβαια λιγο στο τεραστιο μεγεθος σχετικα με την καθημερινοτητα, ομως εχω αποφασισει πως θα το δοκιμασω και αν δεν την παλεψω.........πουλημα και παω για S9 ή κατι παρομοιο τελος παντων! Αν υπαρχει κατι... Στειλτε μου ενα μηνυματακι!
×
×
  • Create New...