FoT1s Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Δεν νομίζω να δεις διαφορά ...καλύτερα κάνα onepkus Στο oneplus 7t, μπορει να γελασετε, αλλα, με χαλαει πολυ η οθονη που εχει 400ppi. Κατ' αλλα, σαν συνολο, ισως και να ειναι καλυτερο απο το 3 xl. Δεν βρηκα και πολλα vs στο youtube με αυτα τα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 το pixel 3 xl εχει τρομερα χρωματα και πανελ οθονης(samsung)μονο στην φωτεινοτητα υπολείπεται!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Στο oneplus 7t, μπορει να γελασετε, αλλα, με χαλαει πολυ η οθονη που εχει 400ppi. Κατ' αλλα, σαν συνολο, ισως και να ειναι καλυτερο απο το 3 xl. Δεν βρηκα και πολλα vs στο youtube με αυτα τα 2.Εγώ προτείνω να πάρεις μεταχειρισμένο κανένα. 3 xl και να περιμένεις για το pixel 5 το 4 Άρι από όσο είδα και το τεστ αντοχής γυρίσαμε στις εποχές του nexus 6p κρίμα..... Το 3 Άρι είναι η καλύτερη επιλογή δίνεις το 2 Άρι σου και βάζεις κανένα 200 Άρι για μεταχειρισμένο το πολύ και είσαι άρχοντας. Εγώ έδωσα το pixel XL της γυναίκας μου και πήρα σε εκείνη ένα pixel 3 XL μαύρο 8 μηνών στα 430 ευρώ . Σαν καινούργιο είναι . Μπορείς να βρεις κάτι παρόμοιο. Τώρα έχουμε στη οικογένεια δύο ίδια :) Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 549 στο eshop αλλα το ροζ.θα ναι δυσκολο να πουληθει μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 (edited) Εγώ προτείνω να πάρεις μεταχειρισμένο κανένα. 3 xl και να περιμένεις για το pixel 5 το 4 Άρι από όσο είδα και το τεστ αντοχής γυρίσαμε στις εποχές του nexus 6p κρίμα..... Το 3 Άρι είναι η καλύτερη επιλογή δίνεις το 2 Άρι σου και βάζεις κανένα 200 Άρι για μεταχειρισμένο το πολύ και είσαι άρχοντας. Εγώ έδωσα το pixel XL της γυναίκας μου και πήρα σε εκείνη ένα pixel 3 XL μαύρο 8 μηνών στα 430 ευρώ . Σαν καινούργιο είναι . Μπορείς να βρεις κάτι παρόμοιο. Τώρα έχουμε στη οικογένεια δύο ίδια :) Sent from my Pixel 3 XL using TapatalkΑν και συμφωνώ με την λογική σου. Στο 4αρι που έχει είδες κάτι τέτοιο? Σαν το 2Xl είναι οι χρόνοι. Άκυρο τώρα κατάλαβα ότι εννοείς bend test. Εγώ πάντως σε 6P δεν θα είχα/έχω το παραμικρό πρόβλημα bending. Γενικά νομίζω όλο αυτό με τα bending τεστ είναι ξεπερασμένο και με αρκετή δόση υπεραναλυσης. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Edited November 5, 2019 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 549 στο eshop αλλα το ροζ.θα ναι δυσκολο να πουληθει μετα Δεν είναι το ροζ πρόβλημα, η τιμή του είναι!!! Με μία θήκη το κρύβεις και γίνεται μαύρο για παράδειγμα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 (edited) το pixel 3 xl εχει τρομερα χρωματα και πανελ οθονης(samsung)μονο στην φωτεινοτητα υπολείπεται!! Τι εννοεις για την φωτεινοτητα? Ειναι τοσο χαλια στο 100% πχ? Σε επιλογη αυτοματης φωτεινοτητας, δεν κανει? Δεν εχει διορθωθει με τοσα updates? *Πλοήγηση με 3 κουμπια, εχει το 3 xl? Edited November 6, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Τι εννοεις για την φωτεινοτητα? Ειναι τοσο χαλια στο 100% πχ? Σε επιλογη αυτοματης φωτεινοτητας, δεν κανει? Δεν εχει διορθωθει με τοσα updates? *Πλοήγηση με 3 κουμπια, εχει το 3 xl?Πλοήγηση με 3 κουμπιά έχει κανονικά. Η φωτεινότητα της οθόνης απλά δεν φτάνει τόσο ψηλά σε nits όσο στα πάνελ που φοράνε τα Galaxy Θα χρειαστεί δλδ να σηκώσεις τα γυαλιά ηλίου σε κάποιες περιπτώσεις... Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Νομίζω ότι η μέγιστη είναι και λίγο χαμηλότερα από το 2XL. 430 έναντι 490 του 2XL. Ίσως κάνω λάθος όμως. Δεν είμαι 100% σίγουρος για αυτό. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Παιδιά το notch συνηθίζεται; Έχει ασυμβατότητες λόγο μεγέθους με εφαρμογές; Κανένα θέμα έχει βγάλει η συσκευή; Απο μπαταρία πως τα πάει; Σκέφτομαι να δώσω το note9 και να το τσιμπήσω καινούριο. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Παιδιά το notch συνηθίζεται; Έχει ασυμβατότητες λόγο μεγέθους με εφαρμογές; Κανένα θέμα έχει βγάλει η συσκευή; Απο μπαταρία πως τα πάει; Σκέφτομαι να δώσω το note9 και να το τσιμπήσω καινούριο. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚανένα απολύτως προβλήμα... Αγορά Δεκεμβρη 2018 και του κάνω βαριά χρήση. Με τις εφαρμογές δε έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμή λόγω του notch. Όσο για το notch την δεύτερη μέρα ουτε που θα το θυμάσαι ότι υπάρχει. Πρακτικό ότι δε χρειάζεται μπαίνει εκεί ώρα στάθμη μπαταρίας κτλ. Αν δε σου αρέσει το κρύβεις μεσω developer options Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 (edited) Λοιπόν μόλις τώρα με καμία 20 λεπτά δοκιμές το πολύ και χωρίς πείρα ..... astrophotography by pixel 3 XL Η πρώτη για να δείτε πως είναι μαύρη νύχτα και έβγαλα με φλας και camera mode Οι άλλες είναι με ένα τρίποδα και astrophotography on night shot Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Edited November 7, 2019 by bill1984aggelidi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Καλησπέρα παιδιά έχω μια ερώτηση που μπορεί να έχει απαντηθεί ήδη.. wifi calling γίνεται να έχουμε στο 3xl? Sms της cosmote με ενημέρωσε ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή μου. Υπάρχει άλλος τρόπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Συμβαινει σε κανεναν? https://www.xda-developers.com/pixel-3-owners-early-shutdowns/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Συμβαινει σε κανεναν? https://www.xda-developers.com/pixel-3-owners-early-shutdowns/Μου ξυπνάνε μνήμες nexus 6p. Τι είχα τραβήξει... και έλεγα να το πάρω στα κοντά. Ας περιμένω καλύτερα να δούμε τι θα γίνει! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Όχι,αν και μιλάει πιο πολύ για το μικρό όχι το xl. Το Nexus πάντως ήταν ταλαιπωρία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Εγω παντως με το 6P, κανενα θεμα και επειδη σκεφτηκα να παρω το 3 XL, ειπα να ρωτησω τι παιζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Καλησπερα, την βοηθεια σας, Βρηκα ανταλλαγη με το δικό μου ενα 3xl 128, αλλα δεν εχει αποδειξη, τι γινεται με εγγυηση και το Service...? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Χαβαλε κανουν αυτοι... https://www.amazon.de/dp/B07JVLK8WZ/ref=sr_1_1?keywords=pixel+3xl&qid=1573760637&sr=8-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 νομος προσφορας και ζητησης....NOT! Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 νομος προσφορας και ζητησης....NOT! Για Αμερικη... https://www.amazon.com/gp/product/B07K3X5JTP?pf_rd_p=2d1ab404-3b11-4c97-b3db-48081e145e35&pf_rd_r=VA1W18PA9XT1TGYQWC4E Και για Ελλαδα, 699! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Παιδιά έχει έρθει σε κανέναν το update της κάμερας;εμενα μου ήρθε εχθές αλλά μου φένεται έχει γίνει πιο αργή η λήψη του hdr+ enchanted πατάω δηλαδή το κουμπί και έχει κάποιο delay όσο να αρχίσει να βγάλει το γνωστό κυκλακι.προσεξε κάνεις κάτι; Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Αξιζει καποιος να το παρει τωρα που πεσε στα 535 καπως ρε παιδια ή να παρει το νεοτερο του που βγηκε το καλοκαιρι με λιγο πιο φτηνα χρηματα ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Αξιζει καποιος να το παρει τωρα που πεσε στα 535 καπως ρε παιδια ή να παρει το νεοτερο του που βγηκε το καλοκαιρι με λιγο πιο φτηνα χρηματα ; Σε ροζ κιολας? χεχεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Σε ροζ κιολας? χεχεχε Δεν είναι τόσο κακό το συγκεκριμένο χρώμα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts