panoramix77 Δημ. July 8, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Περιμένω το 4xl!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 (edited) Περιμένω το 4xl!!!!! κι εγω μια απο τα ιδια...δεν ξερω, αν θα μου κατσει ο σχεδιασμος του, ομως. *αν ειναι ετσι, ειμαι οκ. https://www.gsmarena.com/google_pixel_4_xl_renders_show_a_classic_top_bezel_no_notch_or_punch_hole-news-37995.php Edited July 8, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 κι εγω μια απο τα ιδια...δεν ξερω, αν θα μου κατσει ο σχεδιασμος του, ομως. *αν ειναι ετσι, ειμαι οκ. https://www.gsmarena.com/google_pixel_4_xl_renders_show_a_classic_top_bezel_no_notch_or_punch_hole-news-37995.php ,Θα περάσουμε μια βόλτα πρώτα από note 10 και μετά εδώ... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Οποιος εχει ως δευτερη καμια θηκη την γνησια google fabric case fog or black ας ερθει σε p.m .sorry για το off topic! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Κάποιος που έβαλε την beta 5 να μας πει αν υπάρχει και πάλι η δυνατότητα dual sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Κάποιος που έβαλε την beta 5 να μας πει αν υπάρχει και πάλι η δυνατότητα dual sim? δυστυχώς όχι δεν βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Από τράπεζες και Cosmote TV Go πως πάει η beta 5? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Eurobank, Alpha, Eθνική και cosmote tv παίζουν κανονικά (όπως έπαιζαν και στην 4). Αυτή που αρνείται πεισματικά είναι η Πειραιώς! :) Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Android Q Beta 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Android Q Beta 5 Τα πάει καλά ;;; Έχει lag; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Εβαλα τη beta αλλά χωρίς επαναφορά και μου έκανε νερά. Μου άρεσαν πολύ τα gestures και τα γραφικά κίνησης. Σχετικά smooth την βρήκα αλλά όχι όπως η pie. Μετά από 2 μέρες ξεκίνησαν κάποια κολλήματα και αποφάσισα να επιστρέψω στη pie αντί να ρισκάρω άλλο με τη beta. Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Από πού μπορώ να παραγγείλω καλώδιο φόρτισης type c to type USB A αυθεντικό; Θέλω να το φορτίζω με power bank και power bank με έξοδο type c δεν έχω βρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Από πού μπορώ να παραγγείλω καλώδιο φόρτισης type c to type USB A αυθεντικό; Θέλω να το φορτίζω με power bank και power bank με έξοδο type c δεν έχω βρει. Από όσο γνωρίζω δεν είναι μόνο το usb-c το θέμα σου. Πρέπει να πάρεις καλώδιο αλλά και powerbank που να υποστηρίζει power delivery διαφορετικά δεν θα έχεις ταχεία φόρτιση. Τουλάχιστον έτσι είναι στο 2XL. Από εκεί και πέρα είναι να είσαι τυχερός στον συνδυασμό των 2 για να έχεις γρήγορη φόρτιση. Επίσης εγώ έχω εδώ και 4 χρόνια ένα powerbank της RavPower και έχει κανονικά usb-c. Υπάρχουν πολλά εκεί έξω. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 (edited) Από πού μπορώ να παραγγείλω καλώδιο φόρτισης type c to type USB A αυθεντικό; Θέλω να το φορτίζω με power bank και power bank με έξοδο type c δεν έχω βρει. Λάθος ποστάρισμα έκανα... Τώρα πρόσεξα ότι θες power bank και όχι power port! Edited July 28, 2019 by non_serviam_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Λάθος ποστάρισμα έκανα... Τώρα πρόσεξα ότι θες power bank και όχι power port! Δεν πειράζει να σαι καλά. :) Σκέφτομαι να πάρω ένα μετατροπέα usb type C σε Type usb A. Για να χρησιμοποιήσω ένα power bank που έχω ήδη. Γλυκοκοιτάζω και αυτό Romoss Freemos 5 WS05 5000mAh λόγω ασύρματης φόρτισης. https://www.skroutz.gr/s/10567371/Romoss-Freemos-5-WS05-5000mAh.html?from=account_favorites Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Δεν πειράζει να σαι καλά. :) Σκέφτομαι να πάρω ένα μετατροπέα usb type C σε Type usb A. Για να χρησιμοποιήσω ένα power bank που έχω ήδη. Γλυκοκοιτάζω και αυτό Romoss Freemos 5 WS05 5000mAh λόγω ασύρματης φόρτισης. https://www.skroutz.gr/s/10567371/Romoss-Freemos-5-WS05-5000mAh.html?from=account_favorites Νομίζω δεν υποστηρίζει όμως PD Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Νομίζω δεν υποστηρίζει όμως PD https://www.blitzwolf.com/15W-10000mAh-2-in-1-Charger-p-257.html Αυτό φαίνεται ότι έχει γρήγορη ασύρματη φόρτιση για το Pixel 3 XL. Σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 https://www.blitzwolf.com/15W-10000mAh-2-in-1-Charger-p-257.html Αυτό φαίνεται ότι έχει γρήγορη ασύρματη φόρτιση για το Pixel 3 XL. Σωστά? Δεν βλέπω κάπου να λέει PD με μία γρήγορη ματιά. Οι φορτιστές πχ είναι 18W. Ψάξε reddit να δεις τι λένε πριν πάρεις ένα μοντέλο. Γενικά το θέμα PD της google είναι από τις μεγαλύτερες πατάτες που έχει κάνει στο θέμα συμβατότητας. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Μόλις έγινε η παραγγελία: https://www.blitzwolf.com/10000mAh-Type-C-USB-Power-Bank-p-361.html Νομίζω υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση για το Pixel 3 XL. Τώρα το μόνο που μένει είναι να πάρω και το κινητό. :) Έχω πάρει θήκη, μεμβράνη προστασίας οθόνης, Power Bank και ακόμα δεν έχω το κινητό. Το Amazon.de που το έχω παραγγείλει δεν έχει ακόμα διαθεσιμότητα για το Pixel 3 XL 64GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 https://www.droid-life.com/2019/08/05/august-2019-android-security-update-now-available-for-pixel-devices/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Μια Ελληνική ομάδα για τα κινητά της google (Pixel) στο facebook. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να συμμετέχει. https://www.facebook.com/groups/932490773797997/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Βγηκε και η τελευταια beta για την Q. https://9to5google.com/2019/08/07/android-q-beta-6-new-features/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Απογοητεύτηκα λίγο που στην Beta 6 δεν έχουν ενεργοποιήσει την δυνατότητα για dual SIM. Η τιμή του Pixel 3 XL πάντως έχει περίεργες διακυμάνσεις τον τελευταίο καιρό. Στο Amazon.de που το παρακολουθώ είχε φτάσει στα 580€ το 64GB (στην τιμή αυτή το παρήγγειλα και ακόμα περιμένω να έρθει λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας) και τώρα είναι στα 756€. Πώς γίνεται να κατεβαίνει και να ανεβαίνει ξανά; Επίσης από 17 Ιουλίου δεν υπάρχει διαθέσιμο και περιμένουμε να επανέλθει στο στόκ. Και αυτό περίεργο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Απογοητεύτηκα λίγο που στην Beta 6 δεν έχουν ενεργοποιήσει την δυνατότητα για dual SIM. Η τιμή του Pixel 3 XL πάντως έχει περίεργες διακυμάνσεις τον τελευταίο καιρό. Στο Amazon.de που το παρακολουθώ είχε φτάσει στα 580€ το 64GB (στην τιμή αυτή το παρήγγειλα και ακόμα περιμένω να έρθει λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας) και τώρα είναι στα 756€. Πώς γίνεται να κατεβαίνει και να ανεβαίνει ξανά; Επίσης από 17 Ιουλίου δεν υπάρχει διαθέσιμο και περιμένουμε να επανέλθει στο στόκ. Και αυτό περίεργο.. Αυτό με τη διαθεσιμότητα πρέπει να το διορθώσει η Google, εάν θέλει (εάν το τονίζω) να κάνει πωλήσεις με το Pixel 4. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Απογοητεύτηκα λίγο που στην Beta 6 δεν έχουν ενεργοποιήσει την δυνατότητα για dual SIM. Η τιμή του Pixel 3 XL πάντως έχει περίεργες διακυμάνσεις τον τελευταίο καιρό. Στο Amazon.de που το παρακολουθώ είχε φτάσει στα 580€ το 64GB (στην τιμή αυτή το παρήγγειλα και ακόμα περιμένω να έρθει λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας) και τώρα είναι στα 756€. Πώς γίνεται να κατεβαίνει και να ανεβαίνει ξανά; Επίσης από 17 Ιουλίου δεν υπάρχει διαθέσιμο και περιμένουμε να επανέλθει στο στόκ. Και αυτό περίεργο.. και εγω πως και πως περιμενω να ενεργοποιηθει με την dual sim.πιστευω οταν ερθει ολοκληρωμενη η q να υπαρχει Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts