StratosGR Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Μεσω wifi και η τηλεοραση με καλωδιο στον ιδιο router Sent from my GS2 with Tapatalk Κάτι στο router σου είναι τότε. Αν έχει κανένα firewall o router σου, κάντο disable. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Κάτι στο router σου είναι τότε. Αν έχει κανένα firewall o router σου, κάντο disable. Ναι μάλλον για κάτι τέτοιο το βλέπω δεν έχει άλλη εξήγηση...thanx StratosGR! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Το allshare το δουλευετε βρε παιδια? Εχω μια samsung led με allshare και δεν μπορω να βρω απο το s2 την τηλεοραση και αναποδα..η τηλεοραση ειναι κανονικα στο δικτυο μου με καλωδιο και βλεπει ιντερνετ και επισης βλεπει vuze sto mac...τι πρεπει να κανω?? Sent from my GS2 with Tapatalk εχεις βαλει το προγραμμα και στον υπολογιστη ή οχι?εμενα βλεπει παντως και το κινητο την τηλεοραση και το αναποδο και tv-pc , pc-tv ,pc-s2 , s2-pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 εχεις βαλει το προγραμμα και στον υπολογιστη ή οχι?εμενα βλεπει παντως και το κινητο την τηλεοραση και το αναποδο και tv-pc , pc-tv ,pc-s2 , s2-pc Οχι σε υπολογιστη δεν εχω βαλει καποιο προγραμμα..χρειαζεται κατι τετοιο?? Επισης να προσθεσω οτι δεν εχω pc, I am a Mac :-) Sent from my GS2 with Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Οχι σε υπολογιστη δεν εχω βαλει καποιο προγραμμα..χρειαζεται κατι τετοιο?? Επισης να προσθεσω οτι δεν εχω pc, I am a Mac :-) Sent from my GS2 with Tapatalk Ε βρε Ευθύμη....Και σε ρώτησα αν έχεις dlna server, αλλά δεν απάντησες! Σαφώς και πρέπει. Ψάξε για DLNA SERVER SAMSUNG MAC και θα βρεις διάφορες επιλογές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Ε βρε Ευθύμη....Και σε ρώτησα αν έχεις dlna server, αλλά δεν απάντησες! Σαφώς και πρέπει. Ψάξε για DLNA SERVER SAMSUNG MAC και θα βρεις διάφορες επιλογές. Α μάλιστα αυτόν το server εννοούσες! Ωραία κάτι θα βρω και θα το τεστάρω και επανέρχομαι! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Ξέχνα το να πάρει ρεύμα από το usb.Δε θα παίξει.. Χρειάζεται περισσότερο ρεύμα ο adaptor, απ' όσο μπορεί να δώσει το usb.Θέλει φορτιστή. Και από το usb να μην επαρκεί το ρεύμα, είναι αλλιώς να είναι ο adapter πίσω από την tv και να συνδέσεις εκεί τον φορτιστή. Η ποιότητα εικόνας τους όμως είναι η ίδια με αυτά που είναι χώρια ο adapter; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Θέλω να στήσω ένα mini pc μόνο για σερφάρισμα τα βασικά, οπότε με το mhl καλώδιο θα συνδέσω το κινητό με την οθόνη με hdmi καλώδιο, χρειάζομαι ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι τα οποία πρέπει απ'ότι κατάλαβα να είναι universal ασύρματα bluetooth δηλαδή να μην έχουν το στικάκι και να μπορούν να συνδεθούν κατευθείαν με το bluetooth του κινητού. Το κινητό θα φορτίζει από το mhl εφόσον για να λειτουργήσει πρέπει να είναι και ο φορτιστής συνδεδεμένος? Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Θέλω να στήσω ένα mini pc μόνο για σερφάρισμα τα βασικά, οπότε με το mhl καλώδιο θα συνδέσω το κινητό με την οθόνη με hdmi καλώδιο, χρειάζομαι ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι τα οποία πρέπει απ'ότι κατάλαβα να είναι universal ασύρματα bluetooth δηλαδή να μην έχουν το στικάκι και να μπορούν να συνδεθούν κατευθείαν με το bluetooth του κινητού. Το κινητό θα φορτίζει από το mhl εφόσον για να λειτουργήσει πρέπει να είναι και ο φορτιστής συνδεδεμένος? Από ότι θυμάμαι φορτίζει ταυτόχρονα αλλά θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι και θα κάνω edit για επιβεβαίωση ;) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Stinger έχεις να προτείνεις κάποιο πληκτρολόγιο και ποντίκι τα οποία να είναι συμβατά. Αν το έχεις δοκιμάσει εννοώ. Αν φορτίζει ταυτόχρονα θα 'ναι καλά. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Bluetooth keyboard με ενδιαφερει και μένα.. Γιατί ενα Νοκια sw-8u που εχω δεν το καταφερα να δουλεψει Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Stinger έχεις να προτείνεις κάποιο πληκτρολόγιο και ποντίκι τα οποία να είναι συμβατά. Αν το έχεις δοκιμάσει εννοώ. Αν φορτίζει ταυτόχρονα θα 'ναι καλά. Bluetooth keyboard με ενδιαφερει και μένα.. Γιατί ενα Νοκια sw-8u που εχω δεν το καταφερα να δουλεψει Τα πληκτρολόγια που είναι συμβατά συνήθως έχουν και το "android" στην περιγραφή τους. Ψάξτε στο ebay πχ για "Android BT keyboard". Τώρα για τα ποντίκια έχω δοκιμάσει 5-6 και δουλεύουν όλα! Από φθηνό noname κινέζικο μέχρι 30eur microsoft. Το keyboard που έχω εγώ δεν θα το βρείτε στην αγορά ακόμα, καθώς είναι πρωτότυπο και θα γίνει εισαγωγή από αλυσίδα σύντομα :ninja: Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Να σας πω ότι το microsoft wireless desctop 8000 (bluetooth) δουλέυει και σε galaxy2 και σε Ν8. Κάπως ακριβό βέβαια. Αλλα νομίζω όλα της microsoft δουλεύουν. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Να σας πω ότι το microsoft wireless desctop 8000 (bluetooth) δουλέυει και σε galaxy2 και σε Ν8. Κάπως ακριβό βέβαια. Αλλα νομίζω όλα της microsoft δουλεύουν. ενα wireless 5000 της MS που εχω , δουλευει σε Ν8 τελεια! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 παιδια ποιο bt ποντικακι προτεινετε?για ασυρματο,χωρις usb στικακι εννοω μπορω λετε μαζι να βαλω ασυρματα παντα ,χωρις usb και keyboard? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 (edited) παιδια δοκιμασε κανεις κανενα καλωδιακι απο εδω http://www.ebay.co.uk/sch/?_kw=galaxy%20s%202%20mhl&_clu=2&_fcid=80&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1 η παω για το αυθεντικο? http://www.ebw.gr/el-GR/Product/10948/MHL-to-HDMI-Adapter-for-Samsung-Galaxy-S2-%28Samsung-GT-i9100-Galaxy-S-II-GT-N7000-Galaxy-Note-HTC-Sensation%29-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%82-MHL-%CF%83%CE%B5-HDMI-%CE%B3 η και με dock:) http://www.mobilefun.co.uk/samsung-galaxy-s2-desktop-charge-cradle-with-hdmi-out-p31477.htm?referer=aff_aw_85386 ποιο λετε? Edited March 14, 2012 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 παιδια ποιο bt ποντικακι προτεινετε?για ασυρματο,χωρις usb στικακι εννοω μπορω λετε μαζι να βαλω ασυρματα παντα ,χωρις usb και keyboard? Ναι, παίζουν συγχρόνως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Ναι, παίζουν συγχρόνως. αχα:D,ωραια ,για προτεινετε αμα μπορειτε κανενα συνδιασμο mouse+keyboard,γιατι δεν εχω ιδιεα πως να τα αναζητησω αυτα τα χωρις usb Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euklidis Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) Logitech MX 5500 και Logitech Revolution mouse παιζουν κανονικα :D Tα δοκιμασα σημερα, εβαλα και το κινητο στην TV και ηταν πληρως λειτουργικα, σα να εχεις ενα μικρο pc :D οποιος το εχει παιζει μια χαρα, για να το παρετε για το κινητο με την καμια ομως, 140 ευρω για αυτη τη χρηση δεν λεει :P Ο παραπάνω φίλος έχει δίκιο.Στους τελευταίους kernel της samsung έχει αφαιρεθεί το hid. Και επειδή οι custom στηρίζονται σε αυτούς.... Λοιπον οπως προειπα εμενα με το MX 5500 keyboard και το MX revolution mouse δουλεψε κανονικα.Κρατατε πατημενα τα κουμπια connect στην καθε συσκευη και βαζετε το κινητο να ψαξει. Ειχα και τα 2 πανω συγχρονως και παιζαν απροβληματιστα. Φοραω Official ICS. Edited March 27, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo30 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Πως μπορω να προσθεσω στο go launcher ex τριτη γραμμη περιστροφης, εννοω την μπαρα που βρισκοντε οι επαφες, τηλεωνο, μηνυματα κλπ που οταν την περιστρεψεις προσθετεις συντομευσεις προγραμματων, χρησιμοποιω s2 v4.03 Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Αν κατάλαβα καλά τι ρωτάς, πηγαίνεις ρυθμίσεις->ρυθμίσεις οθόνης->γραμμή του dock. Μέχρι 3 μπορείς να βάλεις. 3χ4=12 συντομεύσεις δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 δεν λειτουργεί το link :confused: Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Βγηκε official ics???? Χαιρομαι που δουλευουν και τα 2 παντως θα το ψαξω!!!! Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo30 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Παιδες εκανα προσθατα αναβαθμιση στο go launcher ex ( τρεχω ics4.03 σε gs2 ) και παρστηρω οτι δεν μπορω ουτε να προσθεσω ουτε διαγραψω καποιο widget. Το εχει προσεξει κανεις, ενω πριν την αναβαθμιση δεν ειχα θεμα, εκτος και αν πατησα κατι που μπλοκαρει τις αλλαγες και δεν πηρα χαμπαρι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 δεν λειτουργεί το link :confused: Μπες στο link που δίνει που το χει ανεβάσει στο xda και κατέβασε το από κει. Παιδες εκανα προσθατα αναβαθμιση στο go launcher ex ( τρεχω ics4.03 σε gs2 ) και παρστηρω οτι δεν μπορω ουτε να προσθεσω ουτε διαγραψω καποιο widget. Το εχει προσεξει κανεις, ενω πριν την αναβαθμιση δεν ειχα θεμα, εκτος και αν πατησα κατι που μπλοκαρει τις αλλαγες και δεν πηρα χαμπαρι.... Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Απλά δε βγαίνει πια το Χ όταν θες να διαγράψεις κάτι, το σέρνεις στο πάνω μέρος της οθόνης που είναι ο κάδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts