Jump to content

DevotedAngel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    480
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About DevotedAngel

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

DevotedAngel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γιατί τη GCam του tigr; Βλέπω και αυτό το port που βρίσκεται στο subforum του note 9s/pro ([CURTANA][JOYEUSE]). Είναι καλύτερο το port του tigr; Πάντως απ' ότι βλέπω στις νυχτερινές έχει σοβαρό θέμα. Το Mi 8 που είναι 2 χρόνων κινητό και παίζει επίσης στα 250€ σε όσα κομμάτια έχουν μείνει στα σκρουτζομάγαζα είναι μέρα με τη νύχτα.
  2. Έχουμε κάποιο συγκριτικό μεταξύ του 9 pro και του 9s στον τομέα κάμερα; Από τη στιγμή που δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το NFC, νομίζω πως η μόνη τους ουσιαστική διαφορά είναι η κάμερα, οπότε θέλω να δω ποιο θα αγοράσω. Είδα υπάρχει και GCam port και για τα δύο, οπότε περιλαμβάνω και τις φωτογραφίες με GCam.
  3. Θα ήθελα προτάσεις για κινητό μέχρι το ποσό των 200€. Αυτή τη στιγμή έχω δει το Redmi Note 9 (το απλό, όχι το pro), το οποίο όμως έρχεται με mediatek SoC. To pro παίζει στο σκρουτζ σχεδόν 240€ (με νορμάλ διαθεσιμότητα και μεταφορικά), ποσό το οποίο δε θέλω να διαθέσω. Προορίζεται για all-around χρήση. Καλό θα ήταν για τα λεφτά του να είναι αξιοπρεπές σε κάμερα και αν υπάρχει αξιόλογο port της GCam με ώριμες ρυθμίσεις σε φάση που το κάνεις install, περνάς ρυθμίσεις και το ξεχνάς, ακόμη καλύτερα. Επίσης, δε με πειράζει το από που θα το αγοράσω, ωστόσο το θέλω σύντομα, οπότε δεν παίζει παραγγελία από Κίνα.
  4. Το XZ2 είναι αρκετά μεγαλύτερο σε σύγκριση με το Mi 9 SE. Λογικά το compact λες. Αν είναι το Mi 6, γιατί να μην κρατήσω το Mi 5 για αυτή τη χρήση; :p Δηλαδή οι Ασιάτες κατασκευαστές δεν έχουν τίποτα με specs φετινής ναυαρχίδας, αλλά πάνω κάτω στις διαστάσεις του Mi 9 SE (που ουσιαστικά οι διαστάσεις του είναι αυτές του Mi5s, Mi6 κλπ), ή αλλιώς ένα Mi9 SE με snapdragon 855; Δε με πειράζει αν δεν κυκλοφορεί Ευρώπη, αρκεί να είναι αξιόλογος ο κατασκευαστής στην Ασία. Πχ. οppo και τα subbrand της μου κάνουν, realme κλπ.
  5. Το έχω δει απλά είναι πιο μεγάλο από τα δύο αυτά και χιλιοστό χιλιοστό αρχίζει και μεγαλώνει και φτάνει στο μέγεθος το Mi 9. Θέλω κάτι ελαφρώς πιο συμμαζεμένο.
  6. Καλησπέρα, Αυτό που ψάχνω είναι κινητό με επιδόσεις ανάλογες του Xiaomi Mi 9, το οποίο με υπερκαλύπτει σε όλους τους τομείς, ωστόσο με μικρότερες διαστάσεις. Δε θέλω κάτι αρκετά υποδεέστερο και θα αντικαταστήσει ένα Xiaomi Mi 5, οπότε το μέγεθος του τελευταίου είναι μια καλή βάση. Μέχρι στιγμής έχω βρει μόνο το Mi 9 SE, το οποίο είναι ένα χιλιοστό μεγαλύτερο στις πλευρές από το Mi 5, και είναι σε ανεκτό μέγεθος, αλλά υστερεί σε όλους τους τομείς από το Mi 9. Υστερεί σε CPU και GPU, υστερεί στην κάμερα καθώς δεν έχει laser AF, όπως επίσης και ελαφρώς χειρότερους αισθητήρες πίσω από τον τηλεφακό και τον ευρυγώνιο. Ακόμη έρχεται με Gorilla Glass 5, αντί για 6, με ότι συνεπάγεται για την αντοχή της οθόνης. Σίγουρα πάντως το deal breaker είναι το SoC. Από τιμή δε θέλω να ξεφύγω από τα 350€. Υπάρχει κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα ή πρέπει να συμβιβαστώ με το Mi 9 SE; Επίσης αν πάω πιο πάνω σε χρήματα τι υπάρχει; Το Galaxy s10e μόνο;
  7. Είναι όντως καλύτερο το απλό Mate 20 από το Mi 9; Όχι το pro απ' ότι καταλαβαίνω...
×
×
  • Create New...