lefkaditis Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Προς το παρόν υποστηρίζονται Huawei μόνο. Το Honor 8X? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Το Honor 8X? Ιδέα δεν έχω, θα πρέπει να το ψάξεις. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Ιδέα δεν έχω, θα πρέπει να το ψάξεις. ok ευχαριστώ,ισχυει και για την Q? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 ok ευχαριστώ,ισχυει και για την Q? Η ανακοίνωση είναι στο site της Wind, λογικά θα ισχύει και για την Q. Εγώ με redmi 5 plus, περιμένω update για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Με p20 pro πρέπει να κάνω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Με p20 pro πρέπει να κάνω κάτι; Υπομονή μέχρι να δεις να αλλάζει το σχετικό μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Το vo-lit τι είναι ακριβώς? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Το vo-lit τι είναι ακριβώς? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Σύμφωνα με το urban dictionary, voice over something that is amazing. https://www.urbandictionary.com/define.php?term=lit :D Πέρα από την πλακίτσα, διάβασε περισσότερα για το VoLTE εδώ https://en.wikipedia.org/wiki/Voice_over_LTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Τo volte ξέρω τι ειναι αλλά προχθές σε Q μου έβγαλε το Vo-Lit το κινητό για λίγο και μετά χάθηκε Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Τι πες Τώρα... Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 και σε μενα εχει ενεργοποιηθει η επιλογη αλλα δεν εμφανιζει το volte πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Αν δε σας κάνει κόπο, μας λέτε ταυτόχρονα και την συσκευή; Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Απο τη wind παντως που μιλησα σημερα με τα κεντρικα να ξερετε οτι για την ενεργοποιηση στη sim του καθενος δεν χρειαζεται τιποτα. Ειναι αυτοματα ενεργοποιημενο σε ολες τις sim ειτε συνδεσης ειτε καρτοκινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Honor εχω Μίλησα και γω και μου είπαν είναι σε δοκιμαστική περίοδο και θα γίνει σταδιακά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Honor εχω Μίλησα και γω και μου είπαν είναι σε δοκιμαστική περίοδο και θα γίνει σταδιακά Αρα ουτε και αυτοι ξερουν ακριβως και λενε ο καθενας οτι θελει. Πηγα σε καταστημα, δεν ηξεραν, πηραν στα κεντρικα και μου εδωσαν να μιλησω, η κοπελα δεν ηξερε και της ελεγα τι ηθελα και εψαχνε στα....πρακτικα της τις οδηγιες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 5, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Τελικά το έχει καταφέρει κανείς ή ? Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Μπα.. Ενώ είναι εργοποημενο δεν συνδέεται και δεν εμφανίζεται το εικονίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 ειχαμε καμια εξελιξη γνωρίζει κανεις ? η να περιμενουμε να ερθει πρωτα το 5G στην Ελλαδα και μετα το Volte απο την Wind :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Πήρα τηλ εγώ στο 13700 και αφού περίμενα λίγο μέχρι να της απαντήσουν, μου είπε πως αυτή τη στιγμή η υπηρεσία δοκιμάζεται πιλοτικά σε επιλεγμένους πελάτες και ότι σε λίγο καιρό θα γίνει διαθέσιμη σε όλους. Επίσης μου είπε ότι θα βγει και σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Πήρα τηλ εγώ στο 13700 και αφού περίμενα λίγο μέχρι να της απαντήσουν, μου είπε πως αυτή τη στιγμή η υπηρεσία δοκιμάζεται πιλοτικά σε επιλεγμένους πελάτες και ότι σε λίγο καιρό θα γίνει διαθέσιμη σε όλους. Επίσης μου είπε ότι θα βγει και σχετική ανακοίνωση. Καλά κρασιά..... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Είναι σωστό να δοκιμαστεί πρώτα και στη συνέχεια να δοθεί σωστά η υπηρεσία. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Αφου παντα πανω μας τα δοκιμαζουν ολα , σιγα μην εχουν γκρουπ πελατων που ειναι beta testers !! Αρα καλα κρασια που λεει και ο akalos πολυ σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 24, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Αφου παντα πανω μας τα δοκιμαζουν ολα , σιγα μην εχουν γκρουπ πελατων που ειναι beta testers !! Αρα καλα κρασια που λεει και ο akalos πολυ σωστα Υπάρχουν και οι alpha testers. :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Υπάρχουν και οι alpha testers. :lol: ολα εμεις ειμαστε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 ολα εμεις ειμαστε :) Επιλεγμένοι.... :D Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts