damierom Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 (edited) 13 minutes ago, p_k said: Ωραίος, απλώς βάζοντας την beta δούλεψε; Ναι. Τώρα απέμεινε η esim που με εξυπηρετεί αφάνταστα στην κόκκινη (γιατί είναι η μόνη που την ενεργοποιεις/απενεργοποιεις οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε συμβατό κινητό ενώ στην πράσινη μπαίνει μόνο σε μια συσκευή και για μια και μοναδική φορά. Αν θες να την απενεργοποιήσεις και να την ξαναενεργοποιησεις ή να τη βάλεις σε άλλη συσκευή πρέπει να βγάλεις απ την αρχή καινούργια esim με χρέωση...!!!) Edited August 15, 2022 by damierom 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Αν είναι δυνατόν! Αυτό συμβαίνει και αν για παράδειγμα κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σε μία συσκευή; Θα πρέπει να ξαναχρεωθείς την esim; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 2 minutes ago, p_k said: Αν είναι δυνατόν! Αυτό συμβαίνει και αν για παράδειγμα κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σε μία συσκευή; Θα πρέπει να ξαναχρεωθείς την esim; Ναι. Το έχω διαβάσει 100 φορές στο site τους και ακόμη δεν μπορώ να το χωνεψω. Νομίζω λάθος διαβάζω.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Άμεσα θα πρέπει να δοθεί η υπηρεσία e sim και από τη wind. Bρισκόμαστε σε μία εποχή που πάρα πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τέτοιου είδους sim, οι οποίες βολεύουν και σε smartwatches και όχι μόνο. Όπως επίσης με την ευκαιρία... twin sim και στα καρτοκινητά. Αυτές οι δύο υπηρεσίες έπρεπε να έχουν δοθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Και πρέπει να γίνει δουλειά όσον αφορά την αναβάθμιση δικτύου στον άξονα Νέας Ραιδεστού, Αγίας Παρασκευής, Ταγαράδων Βασιλικών, Σουρωτής. Για να είμαι όμως απολύτως σωστός πρέπει να πω ότι παρά τις χαμηλές ταχύτητες που μετρώνται στις περιοχές αυτές η εμπειρία χρήσης είναι πολύ καλή, το έχω διαπιστώσει εν κινήσει αυτό. 5 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 2 minutes ago, p_k said: Άμεσα θα πρέπει να δοθεί η υπηρεσία e sim και από τη wind. Bρισκόμαστε σε μία εποχή που πάρα πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τέτοιου είδους sim, οι οποίες βολεύουν και σε smartwatches και όχι μόνο. Όπως επίσης με την ευκαιρία... twin sim και στα καρτοκινητά. Αυτές οι δύο υπηρεσίες έπρεπε να έχουν δοθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Και πρέπει να γίνει δουλειά όσον αφορά την αναβάθμιση δικτύου στον άξονα Νέας Ραιδεστού, Αγίας Παρασκευής, Ταγαράδων Βασιλικών, Σουρωτής. Για να είμαι όμως απολύτως σωστός πρέπει να πω ότι παρά τις χαμηλές ταχύτητες που μετρώνται στις περιοχές αυτές η εμπειρία χρήσης είναι πολύ καλή, το έχω διαπιστώσει εν κινήσει αυτό. Έχεις κάνει αναφορά για αυτά τα ζητήματα στο 13700;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 3 minutes ago, Chrischal1908 said: Έχεις κάνει αναφορά για αυτά τα ζητήματα στο 13700;; Έχω κάνει κάνει εγώ σχεδόν κάθε μήνα επί 2 χρόνια...η ίδια απάντηση...."ακόμη δεν υποστηρίζεται από το δίκτυο μας".... κοινώς εις ώτα μη ακουοντων! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 1 ώρα πριν, Chrischal1908 said: Έχεις κάνει αναφορά για αυτά τα ζητήματα στο 13700;; Για την twin sim. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 1 ώρα πριν, damierom said: Έχω κάνει κάνει εγώ σχεδόν κάθε μήνα επί 2 χρόνια...η ίδια απάντηση...."ακόμη δεν υποστηρίζεται από το δίκτυο μας".... κοινώς εις ώτα μη ακουοντων! Και εγω στέλνω κάθε μήνα μήνυμα για vowifi, έτσι για την τιμή των όπλων... 4 σχεδόν χρόνια μετά απο την ενεργοποίηση VoWifi απο την κοσμοτε και εμείς ακόμα περιμένουμε... Τι να πω... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 2 minutes ago, nikosdoc said: Και εγω στέλνω κάθε μήνα μήνυμα για vowifi, έτσι για την τιμή των όπλων... 4 σχεδόν χρόνια μετά απο την ενεργοποίηση VoWifi απο την κοσμοτε και εμείς ακόμα περιμένουμε... Τι να πω... Το vowifi έχει ενεργοποιηθεί. Το θέμα είναι να μπούνε περισσότερες συσκευές από αυτές που ήδη υποστηρίζονται. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Just now, p_k said: Το vowifi έχει ενεργοποιηθεί. Το θέμα είναι να μπούνε περισσότερες συσκευές από αυτές που ήδη υποστηρίζονται. Ε, ναι οκ. Μας κοροιδευουν μες στα μουτρα μας. 4 μηνες τωρα εχουν μονο κινητα μιας εταιρειας κ ενα ξεμπαρκο σαμσουνγκ... 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 2 ώρες πριν, nikosdoc said: Ε, ναι οκ. Μας κοροιδευουν μες στα μουτρα μας. 4 μηνες τωρα εχουν μονο κινητα μιας εταιρειας κ ενα ξεμπαρκο σαμσουνγκ... Απο το οποίο να συμπληρώσω, Εβαλα την σιμ της συζύγου συμβολαιο σε xiaomi redmi note 11 pro 4G , εστειλα το sms και η απάντηση ειναι ότι δεν υποστηρίζεται απο την συσκευή !!!! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 (edited) 17 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 said: Απο το οποίο να συμπληρώσω, Εβαλα την σιμ της συζύγου συμβολαιο σε xiaomi redmi note 11 pro 4G , εστειλα το sms και η απάντηση ειναι ότι δεν υποστηρίζεται απο την συσκευή !!!! Είναι branded από πάροχο, πχ στο firmware λέει COS ή VOD; Κάποιο μέλος εδώ είχε πει ότι θέλει EUR για να δουλέψει ( δεν γνωρίζω για το συγκεκριμένο ). Μέχρι σήμερα στο Galaxy A22 5G εννοείται ότι δεν λειτουργεί αλλά είναι τροποποιημένο το firmware όπως βλέπω από Cosmote. Edited August 16, 2022 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 7 ώρες πριν, Brainmorf said: Είναι branded από πάροχο, πχ στο firmware λέει COS ή VOD; Κάποιο μέλος εδώ είχε πει ότι θέλει EUR για να δουλέψει ( δεν γνωρίζω για το συγκεκριμένο ). Μέχρι σήμερα στο Galaxy A22 5G εννοείται ότι δεν λειτουργεί αλλά είναι τροποποιημένο το firmware όπως βλέπω από Cosmote. Θα το ξαναδώ, αλλα δεν νομίζω οτι στα xiaomi υπαρχουν branded firmwares 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevosmart83 Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 Επιβεβαιώνω έριξα την beta και εδωσε θεος εχω το αυτονόητο.αναγκαστηκα κ αγόρασα Xiaomi που το απεχθάνομαι κ ευτυχώς μόνο 4 μήνες κράτησε το βασανιστηριι το πούλησα χτες . Επιβεβαιώνω έριξα την beta και εδωσε ο θεος εχω το αυτονόητο.αναγκαστηκα κ αγόρασα Xiaomi που το απεχθάνομαι κ ευτυχώς μόνο 4 μήνες κράτησε το βασανιστηριο το πούλησα χτες .είμαι κάτοχος iPhone xs max 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 (edited) Εμφανίζεται διακόπτης για wifi calling αλλά δεν δουλεύει. https://i.imgur.com/S17bBxf.jpg Συσκευή Galaxy S21Fe Έστειλα και μήνυμα για ενεργοποίηση αλλά λέει δεν υποστηρίζεται Edited August 20, 2022 by Nickchris36 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimKarvo Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 Εδώ ενεργοποιήσει την υπηρεσία voWiFi από κινητό που η wind λέει πως υποστηρίζει. Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να κάνω και αλλαγή κάρτας σιμ; Σε κάποιο μενού ιδιοτήτων της sim έχω τα παρακάτω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 Σε ποιο κινητό είναι; Σου εμφανίζει εικονίδιο VoWiFi στην κορυφή της οθόνης;Poco X3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimKarvo Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 8 minutes ago, georgeavl3 said: Σε ποιο κινητό είναι; Σου εμφανίζει εικονίδιο VoWiFi στην κορυφή της οθόνης; Poco X3 Pro Το screenshot είναι από Poco f3, το οποίο δεν το υποστηρίζει. Η εγγραφή έγινε από κινητό που υποστηρίζει αλλά ούτε εκεί είχε ανοίξει το voWiFi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 (edited) Πάρτε τηλέφωνο στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης 13700, δωρεάν και ζητήστε να σας ενεργοποιήσουν την υπηρεσία. Edited August 20, 2022 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 Άνοιξε το διακόπτη VoWiFi στις ρυθμίσεις πληκτρολογώντας *#*#869434#*#* στον dialer και δοκίμασε ξανά.Poco X3 Pro 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 Ειλικρινά αναρωτιέμαι αν παρακολουθεί κάποιος το θέμα, αν διαβάζει, έστω μερικά ποστ πιο πίσω, ή ο καθένας, μπαίνει, γράφει το "δικό του", γιατί μόνο αυτό τον ενδιαφέρει και θέλει και απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimKarvo Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 5 minutes ago, p_k said: Πάρτε τηλέφωνο στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης 13700, δωρεάν και ζητήστε να σας ενεργοποιήσουν την υπηρεσία VoLTE. Μετά αρκεί μία επανεκκίνηση της συσκευής και θα είναι έτοιμο. VoLTE έχουμε και δουλεύει πολύ καλά. VoWiFi μας λείπει. 4 minutes ago, georgeavl3 said: Άνοιξε το διακόπτη VoWiFi στις ρυθμίσεις πληκτρολογώντας *#*#869434#*#* στον dialer και δοκίμασε ξανά. Poco X3 Pro Σε android 11/12 δεν ανοίγει κάτι. Just now, noisex said: Ειλικρινά αναρωτιέμαι αν παρακολουθεί κάποιος το θέμα, αν διαβάζει, έστω μερικά ποστ πιο πίσω, ή ο καθένας, μπαίνει, γράφει το "δικό του", γιατί μόνο αυτό τον ενδιαφέρει και θέλει και απάντηση. Είναι δύσκολο να διαβάσεις όλες τις σελίδες είναι η αλήθεια, συν της άλλης, κάποιες απαντήσεις ίσως και να είναι λαθος λόγω εξελίξεων 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 (edited) 3 minutes ago, JimKarvo said: VoLTE έχουμε και δουλεύει πολύ καλά. VoWiFi μας λείπει. Σε android 11/12 δεν ανοίγει κάτι. Είναι δύσκολο να διαβάσεις όλες τις σελίδες είναι η αλήθεια, συν της άλλης, κάποιες απαντήσεις ίσως και να είναι λαθος λόγω εξελίξεων Έχεις δίκιο φίλε, εκ παραδρομής έγραψα για το VoLTE. Από ό,τι φαίνεται η υλοποίηση του VoWifi είναι τελικά περισσότερο πολύπλοκη από ό,τι φανταζόμουν, από τη στιγμή που υπάρχουν θεματα ακόμη και σε υποστηριζόμενες συσκευές. Edited August 20, 2022 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimKarvo Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 Έχεις δίκιο φίλε, εκ παραδρομής έγραψα για το VoLTE. Από ό,τι φαίνεται η υλοποίηση του VoWifi είναι τελικά περισσότερο πολύπλοκη από ό,τι φανταζόμουν, από τη στιγμή που υπάρχουν θεματα ακόμη και σε υποστηριζόμενες συσκευές.Για αυτό αναρωτιέμαι μήπως χρειάζεται και αλλαγή η sim. Ή από την στιγμή που έχει voLTE είναι συμβατή και με voWiFi?Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 Όχι. αφού έχεις VoLTE είσαι οκ.Poco X3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts