p_k Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Παίζει κανονικα σε iPhone, πρέπει να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία στη γραμμή και από τις ρυθμίσεις > δεδομενα > επιλογές > φωνή και δεδομενα να επιλέξεις το «4G, volte ενεργό» Ακριβώς αυτό. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Παίζει κανονικα σε iPhone, πρέπει να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία στη γραμμή και από τις ρυθμίσεις > δεδομενα > επιλογές > φωνή και δεδομενα να επιλέξεις το «4G, volte ενεργό» ΟΚ, ίσως στέλνουν carrier update με καρτούλα wind μέσα. Στο ίδιο το firmware του iPhone δεν έχει ρυθμίσεις για Wind. Τουλάχιστον κινήθηκαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 ΟΚ, ίσως στέλνουν carrier update με καρτούλα wind μέσα. Στο ίδιο το firmware του iPhone δεν έχει ρυθμίσεις για Wind. Τουλάχιστον κινήθηκαν!Πάλι καλά να λέμε καμία φορά θυμούνται να γυρίσουν την μανιβέλα Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Πάλι καλά να λέμε καμία φορά θυμούνται να γυρίσουν την μανιβέλα Το παίρνω πίσω, τσέκαρα το firmware του 11 Pro Max και τα carrier updates για Wind. Δεν έχουν στείλει τίποτα. Μπορεί κάποιος που έχει ενεργοποιημένο VoLTE Wind στο iPhone να πάει Settings -> General -> About και να κάνει tap πάνω στο Network Provider Wind GR 41.0? (στο κομμάτι Wind GR 41.0). Αν παίζει το VoLTE πρέπει να αλλάζει το κείμενο σε IMS Status. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 (edited) Το παίρνω πίσω, τσέκαρα το firmware του 11 Pro Max και τα carrier updates για Wind. Δεν έχουν στείλει τίποτα. Μπορεί κάποιος που έχει ενεργοποιημένο VoLTE Wind στο iPhone να πάει Settings -> General -> About και να κάνει tap πάνω στο Network Provider Wind GR 41.0? (στο κομμάτι Wind GR 41.0). Αν παίζει το VoLTE πρέπει να αλλάζει το κείμενο σε IMS Status.Κρίμα τελικά η μανιβέλα έμεινε κολλημένη δεν τους κόβει μου φαίνεται να κάνουν τα πράγματα για τους συνδρομητές τους πιο απλά Όχι ότι είναι δύσκολο αλλά γιατί να βάζουν τους συνδρομητές σε διαδικασία Edited August 30, 2020 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Το παίρνω πίσω, τσέκαρα το firmware του 11 Pro Max και τα carrier updates για Wind. Δεν έχουν στείλει τίποτα. Μπορεί κάποιος που έχει ενεργοποιημένο VoLTE Wind στο iPhone να πάει Settings -> General -> About και να κάνει tap πάνω στο Network Provider Wind GR 41.0? (στο κομμάτι Wind GR 41.0). Αν παίζει το VoLTE πρέπει να αλλάζει το κείμενο σε IMS Status. Ναι, σε εμένα αλλάζει σε "Ομιλία", άρα είναι ενεργοποιημένο (Iphone 7) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Ναι, σε εμένα αλλάζει σε "Ομιλία", άρα είναι ενεργοποιημένο (Iphone 7) Πολύ ενδιαφέρον. Ίσως επιτρέπει η Apple VoLTE provisioning μέσω του provisioning server! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Προσπαθώ να δουλέψω Wind VoLTE σε iPhone SE2 με F2G. Η εξυπηρέτηση πελατών ισχυρίζεται ότι το ενεργοποίησε. Δεν παίζει στο iPhone. Το έχει συναντήσει κανείς; Ξέρει τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Σε Samsung S9 plus ειχα μιλησει μεσω μεσσετζερ και μου το ενεργοποιησαν δουλευει αψογα.f2go. Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Κι εμένα δουλεύει στις συσκευές μου, αλλά το ζήτημα είναι τι γίνεται με τη δική του. Φοβάμαι πως μόνο δύο τρόποι υπάρχουν να το ελέγξει άμεσα. Είτε με την κάρτα του να δοκιμάσει σε άλλη συσκευή που δουλεύει, είτε να βάλει στο iPhone άλλη sim f2g ή wind γενικά που έχει ενεργοποιημένο volte. Η λογική λέει πως δεν πρέπει να έχει πρόβλημα η συσκευή γιατί δεν είναι παλιά. Όποτε ίσως απλά δεν το έχουν ενεργοποιήσει. Ίσως δηλαδή θα ήταν καλή ιδέα να τους ενοχλήσει ξανά. Sent from my Galaxy A40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Κι εμένα δουλεύει στις συσκευές μου, αλλά το ζήτημα είναι τι γίνεται με τη δική του. Φοβάμαι πως μόνο δύο τρόποι υπάρχουν να το ελέγξει άμεσα. Είτε με την κάρτα του να δοκιμάσει σε άλλη συσκευή που δουλεύει, είτε να βάλει στο iPhone άλλη sim f2g ή wind γενικά που έχει ενεργοποιημένο volte. Η λογική λέει πως δεν πρέπει να έχει πρόβλημα η συσκευή γιατί δεν είναι παλιά. Όποτε ίσως απλά δεν το έχουν ενεργοποιήσει. Ίσως δηλαδή θα ήταν καλή ιδέα να τους ενοχλήσει ξανά. Sent from my Galaxy A40 Πιθανόν νά μήν τό ενεργοποίησαν ναί συμφωνώ.. Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Πιθανόν νά μήν τό ενεργοποίησαν ναί συμφωνώ.. Τους ενόχλησα πάλι, είναι λένε ενεργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Τους ενόχλησα πάλι, είναι λένε ενεργό. Βγαλε τη sim ξαναβάλτην και κανε ένα ριστάρτ..αν δε το εχεις κανει ήδη..δοκίμασες σε αλλες συσκευές? Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Βγαλε τη sim ξαναβάλτην και κανε ένα ριστάρτ..αν δε το εχεις κανει ήδη..δοκίμασες σε αλλες συσκευές? Τους μίλησα στο τσατ. Έχει πέσει η υπηρεσία VoLTE, ζητούν συγνώμη και είναι κοντά σε λύση του προβλήματος. Για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Και το app mf2go υπολειτουργεί μετά την τελευταία αναβάθμιση... μπλέξαμε με τις αναβαθμίσεις Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Τελικα μετα απο μια ολοκληρη μερα προβληματος το app δείχνει οτι εστρωσε. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Ναι και σε μένα σήμερα το πρωί μπήκα κανονικά Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Σε redmi note 5 αγορά από cosmote επίσημης αντιπροσωπείας infoquest ενεργοποιήθηκε μες στο σαββατοκύριακο η υπηρεσία και λειτουργεί κανονικά σπίτι, γραφείο με μέτριο ως κακό σήμα (κέντρο με ψηλές πολυκατοικίες γύρω γύρω σε ισόγειο). Η ενεργοποίηση έγινε αυτόματα δίχως να προηγηθεί κάτι σε κάρτα SIM mf2go. ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εξαιρετική ποιότητα κλήσεων...όλο εκπλήξεις τώρα τελευταία η Wind. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Σε redmi note 5 αγορά από cosmote επίσημης αντιπροσωπείας infoquest ενεργοποιήθηκε μες στο σαββατοκύριακο η υπηρεσία και λειτουργεί κανονικά σπίτι, γραφείο με μέτριο ως κακό σήμα (κέντρο με ψηλές πολυκατοικίες γύρω γύρω σε ισόγειο). Η ενεργοποίηση έγινε αυτόματα δίχως να προηγηθεί κάτι σε κάρτα SIM mf2go. ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εξαιρετική ποιότητα κλήσεων...όλο εκπλήξεις τώρα τελευταία η Wind.volte η vowifi; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Volte... Η συσκευή είναι φίλης μου και με ρώτησε σήμερα.μου λέει τι είναι αυτό που μου εμφανίστηκε ξαφνικά σε τετράγωνο δίπλα από το WiFi. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Volte... Η συσκευή είναι φίλης μου και με ρώτησε σήμερα.μου λέει τι είναι αυτό που μου εμφανίστηκε ξαφνικά σε τετράγωνο δίπλα από το WiFi.α οκ volte ναι. νομίζω vowifi ακόμα η wind δεν έχει δώσει Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Δεν έχει δοθεί ακόμη το VoWiFi, αλλά είναι θέμα χρόνου πιστεύω. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Ευχαριστώ για την ενημέρωση όσον αφορά το Vowifi,εγώ πάντως δεν τα χρησιμοποιώ μιας κι έχω εξαιρετικό σήμα στους χώρους που μένω, εργάζομαι και κινούμαι γενικότερα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Το vowifi το θες και για άλλο λόγο. Εξοικονόμηση μπαταρίας. Flight mode και wifi calling και απλά τη συσκευή να είναι σε αναμονή, σε 6 ώρες η διαφορά στη στάθμη της μπαταρίας ήταν ένα 10% συγκριτικά με 4G. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Δεν χρησιμοποιώ δεδομένα στο γραφείο και στο σπίτι μόνο μέσω ρούτερ WiFi ,αν δεν είχα καλό σήμα τότε ναι θα το ήθελα σίγουρα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts