georgeavl3 Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Αμα σου εμφανιζει Wind WiFi Calling ειναι ενεργο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Αμα σου εμφανιζει Wind WiFi Calling ειναι ενεργο.έβαλα τώρα την φώτο. όχι δεν το δείχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Αν το βάλεις σε flight mode με ανοιχτό WiFi εννοείται, δουλεύει;Poco X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 6 ώρες πριν, ilka71 said: μετά από μια μέρα και μια επανεκκίνηση αυτό δείχνει. έχει το κινητό wifi calling; γιατί και το μήνυμα στείλαμε και ήρθε η γνωστή απαντηση H ENTOΛH ΓIA THN ENEPΓOΠOIHΣH THΣ YΠHPEΣIAΣ WiFi Calling EXEI ΣTAΛEI EΠITYXΩΣ.. και τον διακόπτη στις ρυθμίσεις δεδομένα κλπ τον ανοίξαμε! Δοκίμασε να βάλεις λειτουργία πτήσης όπως έβαλα εγώ στο στιγμιότυπο που ανέβασα (με ανοιχτό Wi-Fi) για να δεις αν όντως λειτουργεί. Περίμενε όμως κάποια δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί. Αυτό στο λέω γιατί βλέπω πως έχεις 3 μπαρες σήματος εκεί που είσαι. Αν είναι 3 μπαρες edge/3G θα έπρεπε να είχε ενεργοποιηθεί. Αν όμως έχεις 4G/5G ενεργοποείται μόνο όταν πέφτει στη μια μπάρα χαμηλής συχνότητας. Εμένα ας πούμε στο σπίτι δεν ενεργοποιείται με καμία δύναμη(εχω κολλημένο φουλ 5G), για αυτό έβαλα λειτουργία πτήσης για να σου δείξω πως φαινεται στο όνομα παρόχου. Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 Δοκίμασε να βάλεις λειτουργία πτήσης όπως έβαλα εγώ στο στιγμιότυπο που ανέβασα (με ανοιχτό Wi-Fi) για να δεις αν όντως λειτουργεί. Περίμενε όμως κάποια δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί. Αυτό στο λέω γιατί βλέπω πως έχεις 3 μπαρες σήματος εκεί που είσαι. Αν είναι 3 μπαρες edge/3G θα έπρεπε να είχε ενεργοποιηθεί. Αν όμως έχεις 4G/5G ενεργοποείται μόνο όταν πέφτει στη μια μπάρα χαμηλής συχνότητας. Εμένα ας πούμε στο σπίτι δεν ενεργοποιείται με καμία δύναμη(εχω κολλημένο φουλ 5G), για αυτό έβαλα λειτουργία πτήσης για να σου δείξω πως φαινεται στο όνομα παρόχου. α άρα θα φαίνεται μόνο όταν είναι ενεργό; όχι όπως στο android που φαίνεται το εικονίδιο και χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί λόγω κακού σήματος; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 7 minutes ago, ilka71 said: 3 ώρες πριν, panos.kar said: Δοκίμασε να βάλεις λειτουργία πτήσης όπως έβαλα εγώ στο στιγμιότυπο που ανέβασα (με ανοιχτό Wi-Fi) για να δεις αν όντως λειτουργεί. Περίμενε όμως κάποια δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί. Αυτό στο λέω γιατί βλέπω πως έχεις 3 μπαρες σήματος εκεί που είσαι. Αν είναι 3 μπαρες edge/3G θα έπρεπε να είχε ενεργοποιηθεί. Αν όμως έχεις 4G/5G ενεργοποείται μόνο όταν πέφτει στη μια μπάρα χαμηλής συχνότητας. Εμένα ας πούμε στο σπίτι δεν ενεργοποιείται με καμία δύναμη(εχω κολλημένο φουλ 5G), για αυτό έβαλα λειτουργία πτήσης για να σου δείξω πως φαινεται στο όνομα παρόχου. α άρα θα φαίνεται μόνο όταν είναι ενεργό; όχι όπως στο android που φαίνεται το εικονίδιο και χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί λόγω κακού σήματος; Και στο android το εικονιδιο vowifi το εμφανίζει μονο όταν ειναι ενεργοποιημενο. Ή στο flight mode ή στο κακό σημα. 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 Και στο android το εικονιδιο vowifi το εμφανίζει μονο όταν ειναι ενεργοποιημενο. Ή στο flight mode ή στο κακό σημα.δηλαδή τώρα ότι κλήση κάνω θα είναι μέσω wifi calling επειδή φαίνεται το εικονίδιο του;αυτή η κλήση που έκανα είναι μέσω vowifi; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 6 minutes ago, ilka71 said: δηλαδή τώρα ότι κλήση κάνω θα είναι μέσω wifi calling επειδή φαίνεται το εικονίδιο του; αυτή η κλήση που έκανα είναι μέσω vowifi; Παίζουν ρόλο και οι ρυθμίσεις του κινητού. Κάποια android έχουν προεπιλογή να μπαίνουν στο δίκτυο Wi-Fi για κλησεις ανεξαρτήτως σήματος. στο iPhone τελικά ενεργοποιήθηκε; 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 δηλαδή τώρα ότι κλήση κάνω θα είναι μέσω wifi calling επειδή φαίνεται το εικονίδιο του;Ναι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. March 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2023 Έχω το Redmi note 9. Πώς απενεργοποιείται το VoLTE; Δεν βρίσκω διακόπτη στις ρυθμίσεις 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. March 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2023 22 minutes ago, elephant said: Έχω το Redmi note 9. Πώς απενεργοποιείται το VoLTE; Δεν βρίσκω διακόπτη στις ρυθμίσεις Γιατί να το απενεργοποιήσεις; σου δημιουργεί πρόβλημα; 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. March 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2023 δεν μπορώ να συνενώσω 2 κλήσεις μαζί όπως παλιότερα που μπορούσα 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2023 (edited) Αν κάποιος από Wind παρ' ελπίδα διαβάζει εδώ, το carrier bundle 54.0 που θα έρθει με το iOS 16.4 είναι λάθος. Έχει τεθεί η μεταβλητή WiFiOperatorNameSuffix σε "WiFi Calling" με την ελπίδα να πάρει το κινητό το όνομα Nova δυναμικά από το δίκτυο, να κοτσάρει κατόπιν το iPhone το "WiFi Calling" στο τέλος του ονόματος δικτύου και να διαβάζει ο χρήστης "Nova WiFi Calling". Κανείς δεν σκέφτηκε τι θα γίνει όταν το κινητό μπει σε roaming? Καλά κρασιά για το user experience... Δείτε το επισυναπτόμενο screenshot Edited March 24, 2023 by georgemv 1 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2023 2 ώρες πριν, georgemv said: Αν κάποιος από Wind παρ' ελπίδα διαβάζει εδώ, το carrier bundle 54.0 που θα έρθει με το iOS 16.4 είναι λάθος. Έχει τεθεί η μεταβλητή WiFiOperatorNameSuffix σε "WiFi Calling" με την ελπίδα να πάρει το κινητό το όνομα Nova δυναμικά από το δίκτυο, να κοτσάρει κατόπιν το iPhone το "WiFi Calling" στο τέλος του ονόματος δικτύου και να διαβάζει ο χρήστης "Nova WiFi Calling". Κανείς δεν σκέφτηκε τι θα γίνει όταν το κινητό μπει σε roaming? Καλά κρασιά για το user experience... Δείτε το επισυναπτόμενο screenshot Δηλαδή με την νέα ενημέρωση θα δείχνει το όνομα του δικτύου+WiFi Calling (NOVA WiFi Calling) Το κατω νούμερο να φανταστώ είναι nova σε ελβετικό δίκτυο. 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2023 Δηλαδή με την νέα ενημέρωση θα δείχνει το όνομα του δικτύου+WiFi Calling (NOVA WiFi Calling) Το κατω νούμερο να φανταστώ είναι nova σε ελβετικό δίκτυο. Σωστά και τα 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2023 (edited) 6 minutes ago, georgemv said: Σωστά και τα 2 Μπορεις να μας δείξεις Με λειτουργία πτήσης τι εμφανίζει; Edited March 24, 2023 by panos.kar 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το WiFi Call εκτός Ευρώπης για να μας επιβεβαιώσει ότι δεν χρεώνει roaming αλλά απλές εθνικές χρεώσεις όπως ισχυρίζεται στο σαιτ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexsandros Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 (edited) Edited March 26, 2023 by Alexsandros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexsandros Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 Σε ρυθμους χελωνας αυτη η nova,εχω samsung s10 plus και ακομα να το προσθεσει στη λιστα του wifi calling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 On 25/3/2023 at 11:07 ΠΜ, nikosdoc said: Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το WiFi Call εκτός Ευρώπης για να μας επιβεβαιώσει ότι δεν χρεώνει roaming αλλά απλές εθνικές χρεώσεις όπως ισχυρίζεται στο σαιτ; Ναι, ισχύει κανονικά. On 24/3/2023 at 9:44 ΜΜ, panos.kar said: Μπορεις να μας δείξεις Με λειτουργία πτήσης τι εμφανίζει; Βεβαίως κύριε, εμφανίζει Wind WiFi calling, δες το screenshot που επισυνάπτω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 13 minutes ago, georgemv said: Ναι, ισχύει κανονικά. Βεβαίως κύριε, εμφανίζει Wind WiFi calling, δες το screenshot που επισυνάπτω. Χαχαχαχα. Έλεος. Ένα όνομα σωστά δεν μπορούν να αλλάξουν. 1 1 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 Έχω ενεργοποιήσει στο Xiaomi Note 9T το vowifi (που δεν είναι στην επίσημη λίστα της ΝΟΒΑ) μέσω του IPHONE 14 pro plus (που επίσης δεν είναι στην λίστα). Όμως ενώ δέχεται κανονικά κλήσεις σε "λειτουργία πτήσης" με ανοικτό το wifi, ΔΕΝ μπορεί να κάνει κλήσεις με το μήνυμα: "Ο αριθμός που καλέσατε δεν υπάρχει ή δεν είναι προσβάσιμος από το δίκτυό μας" Το έχει συναντήσει αυτό κάποιος? Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 12 ώρες πριν, ath156 said: Έχω ενεργοποιήσει στο Xiaomi Note 9T το vowifi (που δεν είναι στην επίσημη λίστα της ΝΟΒΑ) μέσω του IPHONE 14 pro plus (που επίσης δεν είναι στην λίστα). Όμως ενώ δέχεται κανονικά κλήσεις σε "λειτουργία πτήσης" με ανοικτό το wifi, ΔΕΝ μπορεί να κάνει κλήσεις με το μήνυμα: "Ο αριθμός που καλέσατε δεν υπάρχει ή δεν είναι προσβάσιμος από το δίκτυό μας" Το έχει συναντήσει αυτό κάποιος? Το dial plan όταν περνάς από wifi calling είναι από τα LIDL και δεν υποστηρίζει 3-ψήφια, 4-ψήφια και 5-ψήφια. Δοκίμασες να καλέσεις κανονικά 10-ψήφιο αριθμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 11 minutes ago, georgemv said: Το dial plan όταν περνάς από wifi calling είναι από τα LIDL και δεν υποστηρίζει 3-ψήφια, 4-ψήφια και 5-ψήφια. Δοκίμασες να καλέσεις κανονικά 10-ψήφιο αριθμό; Κανονικότατα κάλεσα το σταθερό του σπιτιού μου (που επίσης είναι NOVA), το κινητό της γυναίκας μου κλπ.....υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει "μισή" ενεργοποίηση στο IPHONE😐.???..δεν ήρθε επιπλέον επιβεβαιωτικό μήνυμα πέρα από το αρχικό.... Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Υπάρχει η περίπτωση να υποστηρίζει τα μισά το μη υποστηριζόμενο κινητό σου.Poco X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts