noisex Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Μόλις μου ενεργοποιήθηκε σε s21. Δοκιμάστε με τις samsung συσκευές, που πρόσθεσαν πρόσφατα στη λίστα συμβατότητας. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 (edited) 32 minutes ago, noisex said: Μόλις μου ενεργοποιήθηκε σε s21. Δοκιμάστε με τις samsung συσκευές, που πρόσθεσαν πρόσφατα στη λίστα συμβατότητας. Έστειλες μήνυμα ή μόνο του? Μόλις έστειλα σε s21 fe και μου ήρθε απάντηση πως η εντολή για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας έγινε επιτυχώς! Για να δούμε.. Δεν μου έχει ενεργοποιήθει εμένα .. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω. Κατοχος S21Fe .. Edited September 16, 2022 by Nickchris36 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayfunbug Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Αν σου απάντησε έτσι τότε σε καμία ώρα θα το έχεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 (edited) https://i.imgur.com/faGzlNa.jpg 15 minutes ago, wayfunbug said: Αν σου απάντησε έτσι τότε σε καμία ώρα θα το έχεις Επιβεβαιώνω ενεργοποίηση και το δοκίμασα έκανα και κλήση σε Samsung Galaxy S21Fe. Επιτέλους!!! https://i.imgur.com/WA3mLoX.jpg https://i.imgur.com/5heB4AF.jpg https://i.imgur.com/Niz3aZi.jpg Edited September 16, 2022 by Nickchris36 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Ενεργοποίηση και για το Α52Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 5 minutes ago, Athlos_PDA said: Ενεργοποίηση και για το Α52 Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επιτέλους πήραν μπροστα!!!! 3 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Ενεργοποιηθηκε και σε s22 ultra.Sent from my Galaxy. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Just now, bromonano2 said: Ενεργοποιηθηκε και σε s22 ultra. Sent from my Galaxy. Τέλεια νέα,μπράβο γουινταρα 4 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Ισχύει κάτι τέτοιο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Ούτε καν. Δεν ξέρουν τι λένε. Ίσως δεν είναι και ενημερωμένοι. Στείλε το link από το site να ξεστραβωθουν.Poco X3 Pro 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 12 minutes ago, waeo said: Ισχύει κάτι τέτοιο; Δεν ισχύει, λένε αλλά ντάλα κουτρουβαλα 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Τελικά δεν αρκεί να αλλάξει το όνομα, πρεπει να αλλάξουν πολλά σ αυτή την εταιρία. 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 (edited) On 16/9/2022 at 2:29 ΜΜ, georgeavl3 said: Ούτε καν. Δεν ξέρουν τι λένε. Ίσως δεν είναι και ενημερωμένοι. Στείλε το link από το site να ξεστραβωθουν. Poco X3 Pro Παρατήρησα στο σημείο (2) που λέει ότι πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το 4G. Δηλαδή εάν έχεις ενεργοποιημένο το 5G δεν μας κάνει?😂 Υποθέτω εννοούν τουλάχιστον το 4G. Πάντως εγώ στην κόκκινη που έχω VOWIFI έχω ενεργοποιημένο το 5G. Μήπως δεν πρέπει? Άσε που σε εμένα έχει επιλογές 2G,3G,LTE,5G. Θα μου πεις βέβαια 4G & LTE είναι (σχεδόν) το ίδιο:https://www.vsolcn.com/blogs-detail/4g-vs-lte?ad-max&gclid=EAIaIQobChMIoLO5nK6Z-gIV2YTVCh3cVQbfEAAYAiAAEgIjQ_D_BwE Edited May 26, 2024 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 (edited) Έχω κουραστεί ακομα να το φτιάξουν. ΤΡΑΓΙΚΟΙ…Μου λένε : Edited September 16, 2022 by waeo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 7 minutes ago, waeo said: Έχω κουραστεί ακομα να το φτιάξουν. ΤΡΑΓΙΚΟΙ…Μου λένε : Κάνε λίγο κουράγιο,θα ενεργοποιηθεί δε μπορεί!!! 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 2 minutes ago, Nickchris36 said: Κάνε λίγο κουράγιο,θα ενεργοποιηθεί δε μπορεί!!! Έχουν περάσει κυριολεκτικά 3ωρες! Θα πάω για ρεκόρ 😂🤡 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 (edited) 4 minutes ago, waeo said: Έχουν περάσει κυριολεκτικά 3ωρες! Θα πάω για ρεκόρ 😂🤡 Πω πω...τραγικοί.. δεν υπάρχει.. Εγώ περίμενα κάνα 5λεπτο πάντως δεν έχω παράπονο ο..με εξυπηρέτησαν. Πάρε τηλ στο 13800.Μπορει να σε καθυστέρησαν πολύ στο τσατ..πάρε τηλ να ξεμπερδευεις Edited September 16, 2022 by Nickchris36 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Just now, Nickchris36 said: Πω πω...τραγικοί.. δεν υπάρχει.. Εγώ περίμενα κάνα 5λεπτο πάντως δεν έχω παράπονο ο..με εξυπηρέτησαν. Πάρε τηλ στο 13800. Με τηλ είχα προσπαθήσει χθες… 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 (edited) 16 ώρες πριν, georgeavl3 said: Είναι συγκεκριμένες ρυθμίσεις για καθε πάροχο, συγκεκριμένα domains, δε μπορεί να είναι Universal. Σαν το VoIP στη σταθερή ένα πράγμα, αλλά εκεί υπάρχει το TR069 που τα συμπληρώνει αυτόματα. Στην κινητή δεν υπάρχει αυτό. Poco X3 Pro Και δεν μπορούσε να υπάρχει ααν πληροφορία στη σιμ; Το apn πώς υπάρχει δλδ και δεν πρέπει να γίνει update; Παλιά στέλνανε τις ρυθμίσεις mms με μύνημα. Τώρα 2 σειρές κώδικας δεν μπορεί να γίνει από τις εταιρείες κινητής και περιμένουν τις εταιρείες των συσκευών να φτιάξουν update; Η Cosmote τους πληρώνει και την περιλαμβάνουν από την αρχή; Edited September 16, 2022 by kalitexnis_g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Just now, waeo said: Με τηλ είχα προσπαθήσει χθες… Κάνε μια προσπάθεια ακόμα.. ✌️😊 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Just now, Nickchris36 said: Κάνε μια προσπάθεια ακόμα.. ✌️😊 Αν δεν αποδώσει καρπούς σήμερα με δυο εξειδικευμένα τμήματα 😅😂 τότε θα ξανά πάρω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Just now, waeo said: Αν δεν αποδώσει καρπούς σήμερα με δυο εξειδικευμένα τμήματα 😅😂 τότε θα ξανά πάρω. 🤣✌️😊😊😊😊περιμένουμε ενημέρωση! 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 9 minutes ago, Nickchris36 said: 🤣✌️😊😊😊😊περιμένουμε ενημέρωση! Μετά από έναν μίνι μαραθώνα σχεδόν 4 ωρών😂 η απάντηση που λαμβάνω είναι αυτή!!! 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 (edited) 6 minutes ago, waeo said: Μετά από έναν μίνι μαραθώνα σχεδόν 4 ωρών😂 η απάντηση που λαμβάνω είναι αυτή!!! Ήμαρτον!!!!!Εξυπηρέτηση από το μέλλον!!🤣 Εγώ Νομιζω υποστηρίζεται απλά έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.. και δε ξέρουν τι τους γίνεται.. Όπως το ειπες"απιστευτο"! Το iPhone 12 δεν έχεις?Ε Θα ενεργοποιηθεί.. δε γίνεται αλλιώς.. Κάνε υπομονή..! Edited September 16, 2022 by Nickchris36 1 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 4 minutes ago, waeo said: Μετά από έναν μίνι μαραθώνα σχεδόν 4 ωρών😂 η απάντηση που λαμβάνω είναι αυτή!!! Χαχαχαχα πρέπει να βγάλουν στο site πέρα από τα μοντέλα συσκευών, και ποιες συσκευές συγκεκριμένα.. Το iphone του Μήτσου του Παπαδόπουλου του κουμπάρου της Μαρίας κλπ.. Νομίσατε γράφει το μοντέλο σας και όλα καλά;; Γατάκια... 2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts