johnny_htc Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Μην είσαι τόσο σίγουρος για το τελευταίο. Το ότι λειτουργεί με έναν πάροχο δεν σημαίνει ότι θα γίνεται το ίδιο με όλους. Η cosmote το έχει λανσάρει προ τριετίας, άρα είναι επόμενο να υποστηρίζει πιο πολλές συσκευές. Sent from my Galaxy S10eΣτην ίδια συσκευή εχω κοτε και q. Με κοτε δουλεύει, με q δεν δουλεύει. Βάζω μια f2g κάρτα που εχω επίσης, δουλεύει μια χαρά Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Άρα μάλλον τα Q δεν υποστηρίζονται ακόμα. Άντε να δούμε... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Στην ίδια συσκευή εχω κοτε και q. Με κοτε δουλεύει, με q δεν δουλεύει. Βάζω μια f2g κάρτα που εχω επίσης, δουλεύει μια χαρά Sent from my STK-LX1 using TapatalkΔε λέει πολλά αυτό, πέρα από το ότι η συσκευή σου μπορεί να είναι πιο καινούρια, άρα έχει περισσότερες πιθανότητες να παίζει. Επίσης το να λειτουργεί το volte με το να παίζει σωστά δεν είναι πάντα το ίδιο. Μπορεί να δουλεύει, αλλά στην πορεία να παρατηρηθούν θέματα. Πχ τα xiaomi δίνοντας *#*#volte#*#* δεν ενεργοποιούν το volte όπως μπορεί να πιστεύουν πολλοί, απλά παρακάμπτουν κάποιον έλεγχο συμβατότητας που κάνει η συσκευή, και έτσι κάπου που δεν παίζει volte μπορεί να παίξει με κάποιες γενικές ρυθμίσεις. Η προσωπική μου εμπειρία ήταν όταν είχα το mi a3 με κάρτες cosmote και vodafone και out of the box είχε volte μόνο η πρώτη. Δίνοντας αυτόν τον κωδικό που παρακάμπτει τον έλεγχο, "άνοιξε" το volte και στην 2η sim. Ωστόσο δεν δούλευε σωστά, μιας και δεν είχε αναγνώριση κλήσεων. Κάτι που δεν παρατήρησα ουδέποτε με την ίδια κάρτα στα s10e/a40 που έχω, συσκευές 100% συμβατές. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Υπάρχει κανείς που ενεργοποιησε το volte σε f2g αυτη τη βδομαδα η εστω τις τελευταιες μερες; Φοβάμαι πως ηταν δωρο εκπληξη για μερικούς και τωρα παπαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Λοιπόν, πήρα 3 φορές στο 13700 εχθές το απόγευμα από το f2g, λέγοντας πως έχω πρόβλημα με το σήμα, με την προώθηση κλήσεων και με την κάρτα sim. Και τις 3 φορές με γείωσε απαντώντας να καλέσω στο 13800. Και τότε σκέφτηκα να καλέσω από το άλλο νούμερο που έχω που είναι Q. Εκεί έγραψα με το πληκτρολόγιο τον αριθμό του f2g και επιτέλους με συνέδεσε με άνθρωπο. Είπα τι θέλω, ζήτησα αν γίνεται να το ενεργοποιήσει και στα 2 νούμερα, και μου είπε βεβαίως, και θα με καλέσουν να ενημερώσουν ότι έγινε. Ήταν γύρω στις 18:30 εχθές όταν κάλεσα. Δεν έγινε τίποτα μετά μέχρι το βράδυ. Ούτε νωρίς το πρωί που σηκώθηκα και έλεγξα. Και μετά με καλούν από το 13700 στις 08:45 και μου επιβεβαίωσε τι ήθελα να κάνουμε, με ρώτησε ποια συσκευή έχω και μου απάντησε όλα καλά, είναι συμβατή και μου είπε πως θα το ενεργοποιήσει και στα 2 νούμερα. Με το που τελείωσε η κλήση εμφανίστηκε η ένδειξη στο f2g, όλα καλά. Στο Q τίποτα. Αρχίζω να σκέφτομαι μήπως φταίει το roaming στην Q και για αυτό δεν βγάζει τίποτα, ούτε καν διακόπτη. Έβαλα την κάρτα του F2G και στο Α40 και παίζει κανονικά. Δοκίμασα επίσης σε Galaxy S7 που παίζει κανονικά cosmote με volte, αλλά με τη wind καμία τύχη. Κάτι τέτοιο εννοώ όταν έγραψα εχθές πως όσο πιο καινούρια συσκευή έχει κανείς τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να παίξει. Και πχ η cosmote που το έχει δώσει πριν 3 χρόνια είναι λογικό να περιλαμβάνει περισσότερες (παλιότερες) συσκευές στη λίστα με τις συμβατές. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Κάτι πρέπει να παίζει με το roaming στην περίπτωση της Q, σωστή η επισήμανση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Δεν φταίει το roaming, φταίει η υλοποίηση της wind για την q. H q, λειτουργεί σαν mvno, ενώ στην πραγματικότητα βγαίνει από τα ίδια συστήματα. Η μια λύση είναι να διορθώσουν την υποδομή για να λειτουργεί όπως και το f2g, και η άλλη είναι να διορθώσουν το volte ώστε να παίζει σωστά και με την διαδρομή που κάνουν τα q μέσα στο δίκτυο. In fact, δεν θα κάνουν τίποτα. Είναι σαφές ότι το δίνουν απλά για να το δώσουν, και στοχεύουν εννοείται στα συμβόλαια και το f2g που είναι πιο "premium" προτάσεις και όχι budget εναλλακτικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Σε Xiaomi mi A2 βγάζει σε κανέναν το κανονικό σημα VoLTE ? Γιατι σε εναν φίλο μου εβγαλε μόνο τα γράμματα "HD" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Ναι, και στο mi a3 HD ένδειξη έβγαζε δίπλα από την ένδειξη του σήματος. Μάλλον αυτό γίνεται σε Xiaomi συσκευές με stock android. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Σε Xiaomi Mi A2 δεν βγάζει HD. Μάλλον ίσως είναι Q. Μήπως πρέπει να απευθυνθώ στη Wind μέσω του Facebook Messenger για την ενεργοποίηση του VoLTE/VoWiFi; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Δοκίμασε την τύχη σου. Σε messenger βέβαια υπάρχει η πιθανότητα να φας πόρτα, και να σου απαντήσουν ότι δεν είναι για καρτοκινητά... Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Τα παλιά νούμερα Q έχουν MCC/MNC 20209 και _δεν_ θα παίξουν VoLTE εύκολα. Ο λόγος είναι ότι η Wind έχει επιλέξει να μην εκπέμπει το 20209 και να το έχει σαν roaming. Τα καινούργια νούμερα Q έχουν MCC/MNC 20210 και θα πρέπει να παίξουν κανονικά. Δε γνωρίζω τι γίνεται αν κάποιος με παλιό νούμερο ζητήσει αντικατάσταση κάρτας SIM. Το λογικό είναι να του δίνουν κάρτα 20210 και να παίξει αυτόματα και το VoLTE. Αν κάποιος μπορεί να ρωτήσει ή να δοκιμάσει αντικατάσταση κάρτας ας γράψει εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Εμένα στο mi 9 δικό μου f2g κάλεσα και το ενεργοποίησε όλα καλά. Στη γυναίκα μου με mi8 ενώ είπε ότι το ενεργοποίησε στο τηλέφωνο η επιλογή του Volte είναι αχνή δηλαδή δεν μπορώ να την ενεργοποίησω και κάτω γράφει ότι δεν υποστηρίζετε από τον πάροχο και αυτό f2g Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Τα παλιά νούμερα Q έχουν MCC/MNC 20209 και _δεν_ θα παίξουν VoLTE εύκολα. Ο λόγος είναι ότι η Wind έχει επιλέξει να μην εκπέμπει το 20209 και να το έχει σαν roaming. Τα καινούργια νούμερα Q έχουν MCC/MNC 20210 και θα πρέπει να παίξουν κανονικά. Δε γνωρίζω τι γίνεται αν κάποιος με παλιό νούμερο ζητήσει αντικατάσταση κάρτας SIM. Το λογικό είναι να του δίνουν κάρτα 20210 και να παίξει αυτόματα και το VoLTE. Αν κάποιος μπορεί να ρωτήσει ή να δοκιμάσει αντικατάσταση κάρτας ας γράψει εδώ. στα καινουργια δεν εμφανιζετε το roaming? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 στα καινουργια δεν εμφανιζετε το roaming? Από όσο ξέρω όχι, έχουν μόνο χρώματα Q, αλλά παίζουν κανονικά στο δίκτυο της Wind χωρίς roaming Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Τα παλιά νούμερα Q έχουν MCC/MNC 20209 και _δεν_ θα παίξουν VoLTE εύκολα. Ο λόγος είναι ότι η Wind έχει επιλέξει να μην εκπέμπει το 20209 και να το έχει σαν roaming. Τα καινούργια νούμερα Q έχουν MCC/MNC 20210 και θα πρέπει να παίξουν κανονικά. Δε γνωρίζω τι γίνεται αν κάποιος με παλιό νούμερο ζητήσει αντικατάσταση κάρτας SIM. Το λογικό είναι να του δίνουν κάρτα 20210 και να παίξει αυτόματα και το VoLTE. Αν κάποιος μπορεί να ρωτήσει ή να δοκιμάσει αντικατάσταση κάρτας ας γράψει εδώ. Μήπως δεν είναι μόνο θέμα sim αλλά και το προθεμα δρομολογησης ειναι διαφορετικό; Αρα δεν χρειάζεται απλή αλλαγή κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Έχει διαφορετική δρομολόγηση. Και στις φορητότητες σε άλλους παρόχους, είναι ξεχωριστή η wind με την q. Κακώς την έχουν ακόμα σαν mvno, μετά από 14+ χρόνια έπρεπε λίγο να έχουν σκεφτεί μακροπρόθεσμα τι θα σημαίνει αυτή η προχειρια που έχουν στήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Σίγουρα μέσω lte δεν μπορεί να κάνει conference Call ίσως αν κλειδώσουμε σε 3G 2g τότε να γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 (edited) Εχω στείλει μήνυμα στο messenger 5 φορές για ενεργοποίηση του βόλτε και μου λένε ότι δεν υποστηρίζεται στα καρτοκινητά. Έχω πάρει πόσες φορές τηλέφωνο στο 13700 και μου λένε πάρε στην εξυπηρέτηση Εγκαταλείπω την προσπάθεια Edited July 15, 2020 by empeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Πάρε στο 13700 από άλλον αριθμό. Και πες στο αυτόματο σύστημα και καλά για πρόβλημα, πχ στο σήμα. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 (edited) Πάρε στο 13700 από άλλον αριθμό. Και πες στο αυτόματο σύστημα και καλά για πρόβλημα, πχ στο σήμα. Sent from my Galaxy S10eΕγώ έτσι ενεργοποίησα 2 φορές στο δικό μου και της μάνα μου... Το θέμα είναι όμως ότι υπάρχει πραγματικά πρόβλημα με το σήμα από το Σάββατο και μετά .... Κάνει ώρες ώρες βυθίστεις από 5-1 γραμμή η και από 5 καμία γραμμή σήμα Το θετικό ότι έπεσα στο ίδιο υπάλληλο και της δυο φορές που κάλεσα ήξερε ακριβώς τι να κάνει... Ούτε ότι δεν υποστηρίζετε στα καρτοκινητα είτε το ένα είτε το άλλο του είπα το ενεργοποίησε και Τέλος Και παίζει τέλεια για την ώρα με τον παππού redmi note 4 με την εντολή βέβαια *#*#86583#*#* και το πλήκτρο της κλήσης Για να εμφανιστεί επιλογή (φώτο 1) Στην παρακάτω φώτο (φώτο 2) υπάρχει και όνομα κανονικά αλλά το έκρυψα..... Εμενα πάντως το παλικάρι μου είπε ότι το ενεργοποίησα κλείσε το τηλέφωνο 3-4 λεπτά... άνοιξε το μετά έτσι το έκανα... Και δουλεύει ρολόι F2G είναι το νούμερο μου... και της μάνα μου Edited July 16, 2020 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 (edited) Σίγουρα μέσω lte δεν μπορεί να κάνει conference Call ίσως αν κλειδώσουμε σε 3G 2g τότε να γίνεταιόχι δεν γίνεται conference call κάτω από volte Δεν χρειάζεται να κλειδώσεις 3G-2G απλά κλείνεις το διακόπτη του VoLTE και παίζεις μπάλα.... Έτσι και αλλιώς πέφτει μόνο του σε υποδεέστερο δίκτυο όταν κλείνει ο διακόπτης και καλείς κάποιον. Και φυσικά τότε μπορείς να κάνεις conference call Edited July 15, 2020 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 ευχαριστω. και δεν θα παιξει κατω απο volte η δεν γινετε για την ωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 ευχαριστω. και δεν θα παιξει κατω απο volte η δεν γινετε για την ωρα?Τι να σου πω σε εμένα για την ώρα δεν γίνεται να κάνεις συνχωνευση κλήσης Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 Ωραίος.. ✌️ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts