p_k Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Το πρωί είχα εικονίδιο αλλά τώρα όχι Ακριβώς το ίδιο κι εγώ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Να μια περίπτωση που δεν είναι και τόσο άχρηστο το εικονίδιο. Όταν έχει βλάβη το παίρνεις χαμπάρι πιο εύκολα. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Το VoLTE καταναλώνει δεδομένα? Πρέπει να έχω συμβόλαιο με δεδομένα? Στη δικιά μου περίπτωση τα δεδομένα τα έχω σε 2η sim μόνο με data. Στην πρώτη sim έχω μόνο ομιλία με συμβόλαιο. Με καλύπτει η ρύθμιση "use mobile data during volte calls on the secondary sim"? Θέλει επιλεγμένο κ το 4g κ στις 2 κάρτες? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 (edited) Υπάρχει κάποιο πρόβλημα τεχνικό από ότι λέει και ο τηλεφωνητής στο 13700 που αφορά τηλεφωνία και ίντερνετ οπότε δεν είναι περίεργο που δεν φαίνεται και η ένδειξη volte σε όσους το ενεργοποίησαμε Το volte δεν καταναλωνει δεδομένα από πακέτα ίντερνετ.λογικα θα λειτουργεί αρκεί η σιμ σου να είναι σε 4G Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 7, 2020 by christou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Υπάρχει κάποιο πρόβλημα τεχνικό από ότι λέει και ο τηλεφωνητής στο 13700 που αφορά τηλεφωνία και ίντερνετ οπότε δεν είναι περίεργο που δεν φαίνεται και η ένδειξη volte σε όσους το ενεργοποίησαμε Το volte δεν κατεβαίνει δεδομένα από πακέτα ίντερνετ. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πράγματι, μόλις το άκουσα κι εγώ το ηχογραφημένο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Το VoLTE καταναλώνει δεδομένα? Πρέπει να έχω συμβόλαιο με δεδομένα? Στη δικιά μου περίπτωση τα δεδομένα τα έχω σε 2η sim μόνο με data. Στην πρώτη sim έχω μόνο ομιλία με συμβόλαιο. Με καλύπτει η ρύθμιση "use mobile data during volte calls on the secondary sim"? Θέλει επιλεγμένο κ το 4g κ στις 2 κάρτες? Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΌχι δεν καταναλώνει δεδομένα. Μόνο τα λεπτά ομιλίας που έχεις κανονικά, μόνο που τώρα μπορείς να μιλάς και κάτω από δίκτυο 4G, πράγμα που δεν γινόταν παλαιότερα. Το volte στην δεύτερη κάρτα που είναι για δεδομένα, ακόμα και να σου έχει βγάλει διακόπτη ενεργοποίησης, είναι κάτι άχρηστο. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Ζήτησα κι εγώ να μου ενεργοποιήσουν το VoLTE μέσω Messenger και μου απάντησαν ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για καρτοκινητά. Άντε βγάλε άκρη... Εν τω μεταξύ το χθεσινό blackout στα δεδομένα πανελλαδικά να είχε καμία σχέση; Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Το πρωί είχα εικονίδιο αλλά τώρα όχι Σήμερα το πρωί επανήλθε το εικονίδιο του Volte. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 (edited) Προσπαθώ να βγάλω γραμμή στο 13700 και με παραπέμπει το ηχογραφημένο μήνυμα να καλέσω 13800 με χρέωση. Edited July 8, 2020 by scream Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Πήραν γραμμή για κάποιο λόγο να σταματήσουν φαίνεται. Άλλη τραβηγμένη περίπτωση να το εκαναν κατα λαθος τις 2 ημερες οσοι υπαλληλοι το εκαναν. Ισως απο λαθος συννενοηση του τυπου ειναι ετοιμο για καρτοκινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Πήραν γραμμή για κάποιο λόγο να σταματήσουν φαίνεται. Άλλη τραβηγμένη περίπτωση να το εκαναν κατα λαθος τις 2 ημερες οσοι υπαλληλοι το εκαναν. Ισως απο λαθος συννενοηση του τυπου ειναι ετοιμο για καρτοκινητα. Έβγαλα γραμμή στο 13700 πριν από λίγο και μου είπε θα γίνει ένας έλεγχος πρώτα και θα με καλέσουν εντός δύο ωρών για την ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Έβγαλα γραμμή στο 13700 πριν από λίγο και μου είπε θα γίνει ένας έλεγχος πρώτα και θα με καλέσουν εντός δύο ωρών για την ενεργοποίηση. Σε συμβόλαιο ή κάρτα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Σε συμβόλαιο ή κάρτα;Σε f2g. Έλαβα και SMS αμέσως ότι το αίτημα καταχωρήθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Σε f2g. Έλαβα και SMS αμέσως ότι το αίτημα καταχωρήθηκε. Ωραία, για να δούμε. Εγώ θα έλεγα ταυτόχρονα να το ζητήσεις και μέσω Wind messenger για πιο γρήγορα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Σε f2g. Έλαβα και SMS αμέσως ότι το αίτημα καταχωρήθηκε. Ζητησαν το μοντέλο της συσκευής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Ζητησαν το μοντέλο της συσκευής? Νομίζω ότι στις πρώτες μέρες (και στην περίπτωσή μου με 2 sim) δεν ζητούσαν συσκευή. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 (edited) Με κάλεσαν μόλις τώρα και με ενεργοποίησαν. Edited July 8, 2020 by scream Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Με γεια! Άρα όλα καλά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Στο messenger επέμεναν ότι είναι μόνο για συμβόλαια. Άρα η λύση δίνεται μόνο από το 13700. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Παρατηρήσατε μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Όχι σε p40 pro καμία διαφορά μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Ούτε και εγώ έχω παρατηρήσει κάτι διαφορετικό στην κατανάλωση της μπαταρίας. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Σας εμφανίζεται κανένα εικονίδιο , και πότε; Μόνιμα η όταν γίνεται κλήση μόνο; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 (edited) Μόνιμα είτε έχω κλειστά τα δεδομένα είτε όχι. Edited July 9, 2020 by scream Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Σας εμφανίζεται κανένα εικονίδιο , και πότε; Μόνιμα η όταν γίνεται κλήση μόνο; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το εικονίδιο Volte είναι μόνιμο δίπλα στις ενδείξεις σήματος (έχω 2 sim). Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts