Tasos19s Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 μπηκα μεσα στην εφαρμογη κ βρηκα την καρτα της εθνικης.Αλλα φαινεται να ειναι ηδη επιλεγμενη για πληρωμη.Προσπαθησα να την αφαιρεσω κ να την ξαναπροσθεσω αλλα δεν με αφηνει!! Δεν ξερω τι φταιει!! Ισως εειδη τα ειχα κανει απο μπακαπ απο το 8 πλας που ειχα πριν!:( τεσπα οποτε μπορεις βαλε ενα σκρινσοτ μηπως κ βγαλω ακρη κ το φτιαξω! Ευχαριστω!! Εάν είχες την επιλογή τότε κάποιο άλλο ήταν το πρόβλημα σου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Εάν είχες την επιλογή τότε κάποιο άλλο ήταν το πρόβλημα σου ειχα επαναφερει το μπακαπ απο το προηγουμενο κ μετα περασα την κουρβ στο πορτοφολι κ θεωρησα οτι ολα οκ.αλλα δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 ειχα επαναφερει το μπακαπ απο το προηγουμενο κ μετα περασα την κουρβ στο πορτοφολι κ θεωρησα οτι ολα οκ.αλλα δεν... Θα ρυθμίσω το δικό μου γιατί δεν το χρησιμοποιώ και θα σου πω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Θα ρυθμίσω το δικό μου γιατί δεν το χρησιμοποιώ και θα σου πω ok:) ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Πηγαίνεις εφαρμογή curve Καρτέλα wallet Επάνω δεξιά έχει τρεις παύλες Εκεί σου εμφανίζονται οι κάρτες Επιλέγεις ποια θέλεις και δίπλα πρέπει να έχει ένα ν Αν είναι έτσι τότε το πρόβλημα σου είναι άλλο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Πηγαίνεις εφαρμογή curve Καρτέλα wallet Επάνω δεξιά έχει τρεις παύλες Εκεί σου εμφανίζονται οι κάρτες Επιλέγεις ποια θέλεις και δίπλα πρέπει να έχει ένα ν Αν είναι έτσι τότε το πρόβλημα σου είναι άλλο Κατι βρηκα! μπηκα στην εφαρμογη κ βρηκα τις τελειες! Μετα μπορεσα κ διεγραψα την εθνικη κ την ξαναπερασα επιτυχως! τωρα μενει να γινει verified κ η κουρβ στο πορτοφολι αλλα το σμς της επιβεβαιωσης αργει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Καλησπέρα! Ποιό παιδί μπορεί να βοηθήσει? Κατέβασα το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό κατά της covind σε αρχείο pdf τόσο στο τηλέφωνο όσο και στο τάμπλετ! Μου γράφει αποθήκευση pdf κλπ, το κάνω και μετά δεν μπορώ να βρώ τίποτα, το έκανα τέσσερις φορές! Που πηγαίνουν αυτά τα pdf? Έχω ψάξει παντού, Λές και χάνονται! Διάβασα στο Ίντερνετ για βιβλιοθήκη, όμως το τηλέφωνο δεν έχει, στο τάμπλετ την ανοίγω, τίποτα μέσα, τι να κάνω? Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Εφαρμογή «Αρχεία» που την έχεις ήδη, είναι αποθηκευμένο ή στο iCloud Drive φάκελο ή στο iPhone Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Εφαρμογή «Αρχεία» που την έχεις ήδη, είναι αποθηκευμένο ή στο iCloud Drive φάκελο ή στο iPhone Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Καλημέρα φίλε μου! Έψαξα και εκεί, βήματα, αρχεία, άνοιγμα, πρόσφατα, κανένα πρόσφατο, περιήγηση άνοιγμα, iCloud Drive, ανοίγω, λήψεις 0 στοιχεία, Shortcuts 0 στοιχεία. Στο iPhone ανοίγω κενό, Διαγραφές κενό! Λήψεις κενό, και μετά λέει Ετικέτες! Γι αυτό θέλω την βοήθειά σας! Δεν μπορεί, κάπου πρέπει να πηγαίνουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Καλημέρα φίλε μου! Έψαξα και εκεί, βήματα, αρχεία, άνοιγμα, πρόσφατα, κανένα πρόσφατο, περιήγηση άνοιγμα, iCloud Drive, ανοίγω, λήψεις 0 στοιχεία, Shortcuts 0 στοιχεία. Στο iPhone ανοίγω κενό, Διαγραφές κενό! Λήψεις κενό, και μετά λέει Ετικέτες! Γι αυτό θέλω την βοήθειά σας! Δεν μπορεί, κάπου πρέπει να πηγαίνουν! Ακολούθα τα εξής βήματα : Έκδοση πιστοποιητικου Όπως το βλέπεις στην οθόνη πατάς το εικονίδιο share κατω στο κέντρο του safari. Επιλεγω να το αποθηκευσω στα Αρχεία με ότι όνομα θέλω. Ανοίγω τα αρχεία και επιλέγω φάκελο Αλλιώς χύμα. Ανοίγεις τα αρχεία το βλέπεις. Aν έχεις πρόβλημα με την εφ. Αρχεία (πράγμα δύσκολο) στείλε το με email στον εαυτό σου. Έτσι θα το έχεις σε δύο mail τουλάχιστον ως συνημμένο. Μετά βλέπεις τι κάνεις. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Ακολούθα τα εξής βήματα : Έκδοση πιστοποιητικου Όπως το βλέπεις στην οθόνη πατάς το εικονίδιο share κατω στο κέντρο του safari. Επιλεγω να το αποθηκευσω στα Αρχεία με ότι όνομα θέλω. Ανοίγω τα αρχεία και επιλέγω φάκελο Αλλιώς χύμα. Ανοίγεις τα αρχεία το βλέπεις. Aν έχεις πρόβλημα με την εφ. Αρχεία (πράγμα δύσκολο) στείλε το με email στον εαυτό σου. Έτσι θα το έχεις σε δύο mail τουλάχιστον ως συνημμένο. Μετά βλέπεις τι κάνεις.Εάν κατάλαβα καλά, εγώ που το έκανα με google, ήταν λάθος, πρέπει να το κάνω με το safari? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Εάν κατάλαβα καλά, εγώ που το έκανα με google, ήταν λάθος, πρέπει να το κάνω με το safari? Αν το έκανες με google chrome, τότε το αρχείο έχει αποθηκευθεί στον chrome. Ψάξε να βρεις κάποιο μενού που να λέει αποθηκευμένα αρχεία στον chrome Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 (edited) Αν το έκανες με google chrome, τότε το αρχείο έχει αποθηκευθεί στον chrome. Ψάξε να βρεις κάποιο μενού που να λέει αποθηκευμένα αρχεία στον chrome Sent from my iPad using Tapatalk Εάν μπορείς να μου πείς τα βήματα έχει καλώς, αλλιώς νομίζω πως δεν θα τα καταφέρω να βρώ που πήγαν!. Όμως εάν το κατεβάσω ξανά με το safari, θα πάνε στα αρχεία? οπότε όλα καλά?. Σε ευχαριστώ! Edited June 23, 2021 by manfles πρόσθεση σχολίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Εάν μπορείς να μου πείς τα βήματα έχει καλώς, αλλιώς νομίζω πως δεν θα τα καταφέρω να βρώ που πήγαν!. Όμως εάν το κατεβάσω ξανά με το safari, θα πάνε στα αρχεία? οπότε όλα καλά?. Σε ευχαριστώ! Πήγαινε στον google chrome Θα πας στα ληφθέντα αρχεία η λήψεις ..κάπως έτσι θα λέγεται .Εκεί θα κοιτάξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Πήγαινε στον google chrome Θα πας στα ληφθέντα αρχεία η λήψεις ..κάπως έτσι θα λέγεται .Εκεί θα κοιτάξεις Μόλις κοίταξα! Τίποτα! Να το κατεβάσω από το σαφάρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Μόλις κοίταξα! Τίποτα! Να το κατεβάσω από το σαφάρι? Δεν χρησιμοποιώ Chrome να σε βοηθήσω. Δοκίμασε με τον safari με τα βήματα που σου έγραψα πιο πάνω. Εμένα έτσι δούλεψε. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Δεν χρησιμοποιώ Chrome να σε βοηθήσω. Δοκίμασε με τον safari με τα βήματα που σου έγραψα πιο πάνω. Εμένα έτσι δούλεψε. Σε ευχαριστώ! Το έκανα με σαφάρι, αλλά επειδή δεν μου έδινε επιλογή να το στείλω κάπου, το έβγαλα φωτό για σιγουριά και μετά το έστειλα στο email μου!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. August 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2021 Σε ευχαριστώ! Το έκανα με σαφάρι, αλλά επειδή δεν μου έδινε επιλογή να το στείλω κάπου, το έβγαλα φωτό για σιγουριά και μετά το έστειλα στο email μου!. παιδια δεν μου ηρθε η ειδοποιηση απο το 112 παρολο ειναι ενεργες οι ειδοποιησης Sent from my iPhone xs max using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 'Εχω "λαλήσει". Από εχθές λαμβάνω κλήσεις μόνο με δόνηση και όχι με ήχο. Ο ήχος είναι ενεργοποιημένος κανονικά, πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις στους ήχους, ο ήχος κλήσης ακούγεται κανονικά. Έκανα restart το κινητό αλλά τίποτα. Τι μπορεί να έχει γίνει ξαφνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 2 minutes ago, KLEO67 said: 'Εχω "λαλήσει". Από εχθές λαμβάνω κλήσεις μόνο με δόνηση και όχι με ήχο. Ο ήχος είναι ενεργοποιημένος κανονικά, πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις στους ήχους, ο ήχος κλήσης ακούγεται κανονικά. Έκανα restart το κινητό αλλά τίποτα. Τι μπορεί να έχει γίνει ξαφνικά; Μήπως έχει γυρίσει κατά λάθος στο αθόρυβο το κουμπί στα αριστερά της συσκευής; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 28 minutes ago, athanaso77 said: Μήπως έχει γυρίσει κατά λάθος στο αθόρυβο το κουμπί στα αριστερά της συσκευής; Αυτό ακριβώς, το είδα πριν λίγο. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 2 hours ago, KLEO67 said: Αυτό ακριβώς, το είδα πριν λίγο. Ευχαριστώ πολύ. Τώρα να μου πεις… γιατί ποτέ δεν έβαλαν ένα εικονίδιο στην οθόνη που να δείχνει ότι η συσκευή είναι στο αθόρυβο, αυτή την απορία την έχουν πολλοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 Και εγώ την ίδια απορία έχω! Με μπερδεύει και εμένα και κάθομαι κοιτάω την οθόνη όπου δεν δείχνει κάτι όπως τα android Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. August 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2021 Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει κάποιο αξιόπιστο sait καιρού, έστω και με πληρωμή? όσα έχω εγκαταστήσει, αλλού για αλλού, έξω βρέχει και αυτά δείχνουν λιακάδα!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 27, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2021 1 minute ago, manfles said: Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει κάποιο αξιόπιστο sait καιρού, έστω και με πληρωμή? όσα έχω εγκαταστήσει, αλλού για αλλού, έξω βρέχει και αυτά δείχνουν λιακάδα!. Από τα πολλά που έχω δοκιμάσει, ότι πιο κοντά σε θέμα αξιοπιστίας θα έλεγα ότι είναι το weather underground. Βέβαια έτσι που τα έχει "παίξει" ο καιρός τελευταία, μη περιμένεις το απόλυτο από καμία εφαρμογή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts