protsimer Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Εγώ έχω το εταιρικο εμαιλ στην στοκ εφαρμογή και έχω μια χαρά push notifications. Μου εμφανίζει το κάθε μήνυμα την στιγμή που λαμβάνεται. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Κι εγώ το ιδιο. Δεν είναι όλοι οι mail servers ιδιοι όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Παιδια να κανω το καινουριο update,ειδατε διαφορες σε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Παιδια να κανω το καινουριο update,ειδατε διαφορες σε κατι? Noμίζω αρκετά καλύτερη μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Noμίζω αρκετά καλύτερη μπαταρία Συμφωνώ! Βλέπω πολύ καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Ναι ο apple mail client δεν συνεργάζεται για Push με τον server σου. Βάλε άλλο mail app. (Προτείνω outlook) Όσον αφορά τα notifications των e-mail το έλυσα. Στο Fetch New Data στα Settings, έβαλα το Fetch στο Every 15 Minutes από Automatically που ήταν το προεπιλεγμένο (μιας και δεν έχω push στους λογαριασμούς). Για το άλλο θέμα που είχα αναφέρει, το ότι ούτε στο AppStore δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις, έχετε να προτείνετε κάτι; Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Όσον αφορά τα notifications των e-mail το έλυσα. Στο Fetch New Data στα Settings, έβαλα το Fetch στο Every 15 Minutes από Automatically που ήταν το προεπιλεγμένο (μιας και δεν έχω push στους λογαριασμούς). Για το άλλο θέμα που είχα αναφέρει, το ότι ούτε στο AppStore δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις, έχετε να προτείνετε κάτι; Βάζοντας το όμως τόσο συχνά στο χειροκίνητο τότε η μπαταρία σου βλέπω να πηγαίνει περίπατο Γενικά είσαι σε δύσκολη θέση διότι αν το βάλεις πχ μια ώρα τότε δεν θα σου έρχονται και σχετικά άμεσα Εσυ διαλέγεις και παίρνεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 1 ώρα βάζετε τα παιδιά. Όταν περιμένετε mail πχ από καμιά εγγραφή σε site, με ένα refresh έρχεται Αν είναι επαγγελματικό οκ ότι νομίζετε Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Με την 12.1.3 σαν να μου φαίνεται ότι βελτιώθηκε το σήμα σε COSMOTE. Πιάνω 4g 2 γραμμές σε σημεία που πριν δεν είχα σχεδόν καθόλου σήμα. Για να δούμε... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Το απόγευμα παραλαμβάνω τελικά το XS MAX 256 GB Silver. Δεν υπήρχε το 64άρι και μου δίνουν στη θέση του το 256άρι. Αυτό με τη βελτίωση του σήματος, που αναφέρεται παραπάνω, είναι πολύ καλό. Αν ισχύει αυτό θα πει ότι είναι περισσότερο θέμα driver η κακή λήψη, που ομολογουμένως είχε το κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Δεν υπήρχε το 64άρι και μου δίνουν στη θέση του το 256άρι. Από που...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Από που...; COSMOTE με έκπτωση 200€ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Τρομερή φάση Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Τρομερή φάση Απλά πράγματα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telspan Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Καλησπέρα και απο εμενα Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Ενδιαφερομαι να αγορασω το XS Max το 64αρι αλλα δεν εχω καταληξει ακομη απο που να το παρω. Ειναι ασφαλες να δωσω σε καποιο skroutzο μαγαζο τοσα λεφτα ή να παω iStorm και να του βαλω και το iPlus; Για το skroutz το λεω απο θεμα εγγυησης και after sales καθως εχω παρει παλαιοτερα iphone απο ενα μαγαζι του skroutz Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Απλά πράγματα... :p Καλά προσωπικά άνετα το έκανα Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 (edited) Παιδια οσο αναφορα για την φωρτιση της συσκευης καθως βρισκομαι στην Αυστρια και ετυχε να περασω εξω απο ενα Apple store μπηκα να ριξω μια ματια και ρωτησα για την φορτιση της μπαταριας..Μου ειπε λοιπον ενας πωλητης οτι οταν φτανει στο 50% ειναι καλο να φωρτιζεται,και μια φορα την βδομαδα να το αφηνουμε να αδειασει σχεδον..Τα σχολια δικα σας. Edited January 24, 2019 by Geo_1983 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Καλησπέρα και απο εμενα Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Ενδιαφερομαι να αγορασω το XS Max το 64αρι αλλα δεν εχω καταληξει ακομη απο που να το παρω. Ειναι ασφαλες να δωσω σε καποιο skroutzο μαγαζο τοσα λεφτα ή να παω iStorm και να του βαλω και το iPlus; Για το skroutz το λεω απο θεμα εγγυησης και after sales καθως εχω παρει παλαιοτερα iphone απο ενα μαγαζι του skroutz Ευχαριστω Τα τελευταία χρόνια αγόραζα μόνο από Σκρουτζ, μόνο φέτος έκανα μια εξαίρεση και πήρα το max από Γερμανό γιατί το ήθελα day 1 και το είχε έκπτωση 50€ με 3 χρόνια εγγύηση και 20% επιστροφή με κάρτα Eurobank. Εννοείται πως υπό άλλες συνθήκες πάλι από σκρουτζομαγαζο θα το έπαιρνα. Δεν έχεις να φοβάσαι απολύτως τίποτα, αρκεί να το ψάξεις λίγο, να τσεκάρεις δηλαδή αν σου δίνει doa. Εγγύηση θα έχεις δυο χρόνια αρκει η συσκευή να είναι ευρωπαϊκή. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Τρομερή φάση Πάρε ένα Xiaomi καλύτερα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 COSMOTE με έκπτωση 200€ Ναι αλλα πως ? Ειναι πουθενα καταγεγραμμενο σε καποιο link ? :wacko: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Ναι αλλα πως ? Ειναι πουθενα καταγεγραμμενο σε καποιο link ? :wacko: Μου έστειλε μήνυμα στο κινητό Μέχρι τις 31 του μηνός είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Καλησπέρα και απο εμενα Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Ενδιαφερομαι να αγορασω το XS Max το 64αρι αλλα δεν εχω καταληξει ακομη απο που να το παρω. Ειναι ασφαλες να δωσω σε καποιο skroutzο μαγαζο τοσα λεφτα ή να παω iStorm και να του βαλω και το iPlus; Για το skroutz το λεω απο θεμα εγγυησης και after sales καθως εχω παρει παλαιοτερα iphone απο ενα μαγαζι του skroutz Ευχαριστω Φιλαράκι από το Skroutz και με τιμολόγιο έχω πάρει πάρα πολλές συσκευές με τιμή πολύ χαμηλότερη των διαφόρων αλυσίδων. Πρόβλημα ποτέ όποιο και αν ήταν το ποσό / δυστυχώς όμως περίπου κανά 6μήνο η Ελληνική αντιπροσωπεία των apple συσκευών έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι 24 μήνες εγγύηση μόνο ότι είναι αγορασμένο από αλυσίδα Ελληνική όλα τα άλλα μήλα 12 μήνες εγγύηση. Αν αλλάζεις συσκευές συχνά πάρε από Skroutz αν όμως το αλλάζεις μετά από πολλλλλυυυυυ καιρό τότε ίσως ( για ψυχολογικούς λόγους ) πάρε από επίσημο. Απλά τα πράγματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telspan Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Τα τελευταία χρόνια αγόραζα μόνο από Σκρουτζ, μόνο φέτος έκανα μια εξαίρεση και πήρα το max από Γερμανό γιατί το ήθελα day 1 και το είχε έκπτωση 50€ με 3 χρόνια εγγύηση και 20% επιστροφή με κάρτα Eurobank. Εννοείται πως υπό άλλες συνθήκες πάλι από σκρουτζομαγαζο θα το έπαιρνα. Δεν έχεις να φοβάσαι απολύτως τίποτα, αρκεί να το ψάξεις λίγο, να τσεκάρεις δηλαδή αν σου δίνει doa. Εγγύηση θα έχεις δυο χρόνια αρκει η συσκευή να είναι ευρωπαϊκή. Sent from my iPhone using Tapatalk Φιλαράκι από το Skroutz και με τιμολόγιο έχω πάρει πάρα πολλές συσκευές με τιμή πολύ χαμηλότερη των διαφόρων αλυσίδων. Πρόβλημα ποτέ όποιο και αν ήταν το ποσό / δυστυχώς όμως περίπου κανά 6μήνο η Ελληνική αντιπροσωπεία των apple συσκευών έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι 24 μήνες εγγύηση μόνο ότι είναι αγορασμένο από αλυσίδα Ελληνική όλα τα άλλα μήλα 12 μήνες εγγύηση. Αν αλλάζεις συσκευές συχνά πάρε από Skroutz αν όμως το αλλάζεις μετά από πολλλλλυυυυυ καιρό τότε ίσως ( για ψυχολογικούς λόγους ) πάρε από επίσημο. Απλά τα πράγματα.... Ευχαριστω πολυ για της απαντησεις σας. Μαλλον στο iStorm θα καταληξω μιας και σκοπευω να το κρατησω 2-3 χρονια και να ειμαι λιγο πιο "ηρεμος" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Από που προκύπτει ότι μόνο από τις μεγάλες αλυσίδες σε καλύπτει η εγγύηση για 24 μήνες; Το λέει αυτό πουθενά ο ευρωπαϊκός κανονισμός; 24 μήνες εγγύηση στα προϊόντα εντός ευρωπης. Αυτό ξέρω εγώ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Με το 12.1.3, έχει εξαφανιστεί η αλλαγή του PIN της SIM από τα settings, ή εγώ δεν το βρίσκω; Αν θυμάμαι καλά ήταν στο Phone Settings, κάτω από το Dial Assist. Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Με το 12.1.3, έχει εξαφανιστεί η αλλαγή του PIN της SIM από τα settings, ή εγώ δεν το βρίσκω; Αν θυμάμαι καλά ήταν στο Phone Settings, κάτω από το Dial Assist. Είναι στο mobile data από την αρχή του iOS 12. Sent from my iPad using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από που προκύπτει ότι μόνο από τις μεγάλες αλυσίδες σε καλύπτει η εγγύηση για 24 μήνες; Το λέει αυτό πουθενά ο ευρωπαϊκός κανονισμός; 24 μήνες εγγύηση στα προϊόντα εντός ευρωπης. Αυτό ξέρω εγώ Από πουθενά δεν προκύπτει αυτό που λέει. Φυσικά και ισχύει 24μηνη εγγύηση. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα να λέμε ότι το πρώτο έτος καλύπτεται από την ίδια την Apple με αντικατάσταση συσκευής και το δεύτερο έτος από τον πωλητή (που και πάλι το σέρβις είναι σε επίσημο Apple service center φυσικά, όχι στο σέρβις του σκρουτζομαγαζου). Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts