samy_roula7 Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Καλημέρες σε όλους... Έχω βάλει το pujie black που θεωρώ ότι σε always screen on είναι εξαιρετικό αλλά έχω ένα θέμα. Όταν κλείνω το ρολόϊ το βράδυ, το πρωί δεν μπαίνει το watchface με τίποτα. Πρέπει να κάνω απεγκατασταση και πάλι εγκατάσταση για να λειτουργήσει... Έχει κάποιος κάποια ανάλογη εμπειρία??? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαμία ιδέα κάποιος??? Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Καμία ιδέα κάποιος??? Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν στο κάνει μόνο σε αυτό το watchface τότε είναι δικό του πρόβλημα και πρέπει να μιλήσεις με αυτόν που το ανέβασε στο store . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Καλησπέρα παίδες,έπειδη ψάχνω πριν την αγορά και δεν βρίσκω,μήπως έχει δοκιμάσει κάποιος αν μπορεί να είναι sync με 2 τηλέφωνα; οχι ταυτόχρονα αλλα να μπορείς πχ να το δουλέυεις με το Ν1 τηλέφωνο ,και μετά που θα πέρνεις τη Ν2 συσκευή να μήν χρειάζεται να κάνεις τη διαδικασία του pair σετάρισμα απο την αρχή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Θελει setup απο την αρχη αν αλλαξεις τηλέφωνο. Δεν γινεται αυτό που θες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Η εφαρμογή πληκτρολόγιο της mobiteca που αναγνωρίζει ελληνικά ευθύνεται εδώ και ένα μήνα για περίεργα battery drain . Δυστυχώς το τηλέφωνό μου έχει βγάλει ειδοποίηση ότι φταίει η εφαρμογή μόνο όταν το φορτίζω και μόνο έτσι κλείνει μέσω της ειδοποίησης . Αλλιώς ακόμη και αν δεν είναι τίποτα ανοικτό στο task manager θα φάει 30% μπαταρία σε μισή μέρα ... Κρίμα και είναι χρήσιμη εφαρμογή . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Ευχαριστώ πάνο,οπότε δεν θα γίνεται σε κανένα watch της αγοράς.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Το ringke με έχει σώσει 2-3 φορές από χτύπημα σε τοίχο γωνία. Πραγματικά οτι καλύτερο σε προστασία και χωρίς να προσθέτει όγκο στο ρολόι. Παιδιά είναι στα χτυπήματα είναι must !! Έχω το Ringke Black Bezel για 46mm και το δίνω στην μισή τιμή γιατί βαρέθηκα το χρώμα !! Αν κάποιος φίλος το θέλει ας μου στείλει p.m είναι το παρακάτω !! Ευχαριστώ ;) https://www.skroutz.gr/s/19502752/Ringke-Bezel-Ring-Samsung-Galaxy-Watch-46mm-Gear-S3-Black.html Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Πάντως το ρολόι έχει... service loop. :p Αν χαλάσει ο σένσορας αλτίμετρου & βαρόμετρου (FAIL στο σχετικό test με *#0*#) ετοιμαστείτε για πολλές επισκέψεις/αποστολές. Εγώ πάω για δεύτερη τώρα, ευτυχώς που έχουν την τσάμπα διαδικασία με ACS από κατάστημα. Σχετικά εδώ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Πάντως το ρολόι έχει... service loop. :p Αν χαλάσει ο σένσορας αλτίμετρου & βαρόμετρου (FAIL στο σχετικό test με *#0*#) ετοιμαστείτε για πολλές επισκέψεις/αποστολές. Εγώ πάω για δεύτερη τώρα, ευτυχώς που έχουν την τσάμπα διαδικασία με ACS από κατάστημα. Σχετικά εδώ.Από τότε που μου το έφτιαξε η smartec ο αισθητήρας δουλεύει απροβληματιστα . Όταν το έστελναν σε άλλη εταιρεία πήγε 4 φορές χωρίς επισκευή στο service . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Από τότε που μου το έφτιαξε η smartec ο αισθητήρας δουλεύει απροβληματιστα . Όταν το έστελναν σε άλλη εταιρεία πήγε 4 φορές χωρίς επισκευή στο service . Αμ και εμένα Smartec το έφτιαξε (ξέχασα να το αναφέρω, αυτή έχει ACS δωρεάν από καταστήματα) και πάλι χάλασε... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bretsos Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Γνωστή ιστορία, λάθος υλοποίηση και θέση του αισθητήρα και κακό app θα έλεγα. Παθών, 3φορες επισκευή στη σμαρτεκ και εντέλει αντικατάσταση μετά από ένα χρόνο λειτουργίας. Εδώ και 2 μήνες φοράω το καινούριο και περιμένω να ξανά χαλάσει πάλι. Από τη εμπειρία μου, ίσως φταίει η πολύωρη χρήση σε κατάσταση ιδρώτα, λόγο της θέσης του αισθητήρα. Ήδη σε mobile τη εγκατέλειψα τη Samsung... σιγά σιγά και στο ρολόι να ησυχάσουμε από δαυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Εμένα αγορά 12/18, πρώτη επισκευή 10/19, δεύτερη σύντομα και... ελπίζω να προλάβω αντικατάσταση μέσα στην εγγύηση των 2 ετών. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferb Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Γεια σας παιδια ειμαι αναμεσα σε galaxy smartwatch 46 ,active 2 44 και gt2 huawei 46.Μετα απο ολα αυτα τα προβληματα που διαβαζω τείνω πιο πολυ προς το gt2.Ποια η γνωμη σας(παρακαλω αντικειμενικη και οχι απο φανατικους με καποια εταιρια) Παράθεση GALAXY S3,S4,S5, LG G3,GALAXY A5 και τωρα s10+:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Το gt2 έχει απίστευτη αυτονομία. Αυτό. Σαν smartwatch δεν συγκρίνεται ούτε κατά διάνοια με το GW. Το gw πέρα από τα feature του, μπορεί να δείχνει και σαν σοβαρό ρολόι για πιο επίσημες περιπτώσεις, με μια ατσάλινη καδένα και μια ατσάλινη στεφανή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferb Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Το gt2 έχει απίστευτη αυτονομία. Αυτό. Σαν smartwatch δεν συγκρίνεται ούτε κατά διάνοια με το GW. Το gw πέρα από τα feature του, μπορεί να δείχνει και σαν σοβαρό ρολόι για πιο επίσημες περιπτώσεις, με μια ατσάλινη καδένα και μια ατσάλινη στεφανή. Δεν μπορω να καταλαβω τι παραπανω εχει το GW.Σοβαρο ρολοι δειχνει και το gt2 και να σου πω μου αρεσει και λιγο πιο πολυ ειδικα αυτο με το καφε λουρακι,απλα θελω να μαθω τι παραπανω κανει το gw για να αποφασίσω. Παράθεση GALAXY S3,S4,S5, LG G3,GALAXY A5 και τωρα s10+:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Δεν μπορω να καταλαβω τι παραπανω εχει το GW.Σοβαρο ρολοι δειχνει και το gt2 και να σου πω μου αρεσει και λιγο πιο πολυ ειδικα αυτο με το καφε λουρακι,απλα θελω να μαθω τι παραπανω κανει το gw για να αποφασίσω.Έχει store και μπορεις να βάζεις εφαρμογές. Εγώ έχω βάλει μέχρι και εφαρμογή ίντερνετ ράδιο και μια φορά που ξεχασα το κινητό σπίτι εκεί που καθόμουν συνδέθηκα στο wifi και ακουγα ραδιο και έβλεπα YouTube . Έχει αυτόνομους χάρτες με εφαρμογή here και συνεργάζεται και με Google maps . Ανοίγω την διαδρομή στο κινητό και ακούω τις οδηγίες από το ρολόι με ενδείξεις για στροφές και ταυτόχρονα δόνηση . Μπορείς να εγκαταστήσεις Spotify , tidal . Εφαρμογές όπως Strava και under armor . Μπορείς ακόμη αν έχεις έξυπνο σπίτι να χειρίζεσαι τις συσκευές σου από αυτό με την ανάλογη εφαρμογή ... Κοινώς δεν έχουν καμία σχέση ως συσκευές . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferb Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας με κατατοπισατε νομιζω. Παράθεση GALAXY S3,S4,S5, LG G3,GALAXY A5 και τωρα s10+:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Ένα πράγμα που μου λείπει αρκετά ειναι να μπορούσα να στειλω και να λάβω φωνητικά μηνύματα μακάρι να το προσθέσουν Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Καλημέρα. εχω ενα θέμα με το samsung galaxy watch. Σήμερα φορούσα ασύρματα ακουστικά bt και οταν χτύπησε το τηλέφωνο το σήκωσα απο το ρολοι. Ομως οταν ολοκληρώθηκε το τηλεφώνημα έψαχνα να βρω πως θα τερματίσω την κληση απο το ρολοι αλλα δεν υπήρχε επιλογή. έπρεπε να περιμένω να κλείσει το τηλέφωνο ο αλλος απο την αλλη γραμμή. Πως γινεται να τερματίσω μια κληση απο το ρολοι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Κανονικά έχεις το κόκκινο κουμπάκι για τερματισμό ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Απο Samsung τηλέφωνο μπορείς να τερματίσεις τη κλήσεις και απο τις 3 συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferb Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Υποψηφιος αγοραστης πλεον active 2 και σκαφτομαι,αξιζει το 100αρικο το stainless??Δυστυχώς στη περιοχη μου δεν τα εχει κανενα κατάστημα στην έκθεση για να τα δω.Το ασημι το αλουμινένιο μπλεδιζει καπως η μου φαινεται?? Παράθεση GALAXY S3,S4,S5, LG G3,GALAXY A5 και τωρα s10+:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radpilot Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Έχει ένα τόνο μπλε, δεν είναι τελείως μαύρο όπως το ατσάλινο. Υποψηφιος αγοραστης πλεον active 2 και σκαφτομαι,αξιζει το 100αρικο το stainless??Δυστυχώς στη περιοχη μου δεν τα εχει κανενα κατάστημα στην έκθεση για να τα δω.Το ασημι το αλουμινένιο μπλεδιζει καπως η μου φαινεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Έχω το active 2 και επειδή ερχόταν με δερμάτινο λουράκι είπα να πάρω ένα με σιλικόνη για το τρέξιμο κλπ. Βρήκα το αυθεντικό της samsung γύρω στα 35€ μέσω ebay από Κορέα, για το οποίο πλήρωσα και τέλη εκτελωνισμού άλλο ένα 20€!!! Από ποιο ποσό και πάνω χρεώνουν τελωνείο τελικά; Μου φάνηκε τελείως νταβατζιλίκι η συγκεκριμένη χρέωση... Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Έχω το active 2 και επειδή ερχόταν με δερμάτινο λουράκι είπα να πάρω ένα με σιλικόνη για το τρέξιμο κλπ. Βρήκα το αυθεντικό της samsung γύρω στα 35€ μέσω ebay από Κορέα, για το οποίο πλήρωσα και τέλη εκτελωνισμού άλλο ένα 20€!!! Από ποιο ποσό και πάνω χρεώνουν τελωνείο τελικά; Μου φάνηκε τελείως νταβατζιλίκι η συγκεκριμένη χρέωση... Sent from my SM-N975F using TapatalkΑπό 22€ μαζί με τα μεταφορικά χρεώνεται ΦΠΑ και έξοδα . Πόσο έκανε από Ελλάδα και βρήκες τα 35€ καλή τιμή;... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts