FLO Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Ερώτηση... Σήμερα δοκίμασα πρώτη φορά το cycling app. Έχω ένα θέμα.. Δεν δουλεύει τ GPS.. Ενώ μετράει χρόνο και παλμούς κανονικά.. Η ταχύτητα είναι μηδέν. Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Μόλις ήρθε update για το ρολόι. Και παραδόξως δεν πάτησα αναζήτηση. Το έβγαλε μόνο του! Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Μόλις ήρθε update για το ρολόι. Και παραδόξως δεν πάτησα αναζήτηση. Το έβγαλε μόνο του! Sent from my SM-N960F using Tapatalk Αυτο ειναι μεταγενεστερο αυτου που ηρθε τελευταια και εχει χαλασει λιγο την αυτονομια? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Ναι, σήμερα βγήκε και διορθώνει το bug με το Samsung health. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Και εμένα, μόλις μου ήρθε και κάνει εγκατάσταση. Για να δούμε... Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Χμ, εμένα κρασάρει η εφαρμογή όταν ψάχνω για software update.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Εδώ έχει μουλαρώσει το Samsung health και δεν κάνει update με τίποτα... Κολλάει στο install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Θα πας στη smartec στο Χαϊδάρι https://smartec.gr/gr.php Και σε μια ώρα θα είσαι έτοιμος. Δεν θα πιστεύεις την αντιμετώπιση που θα έχεις. Πες ότι συνέβη τώρα και η απόδειξη είναι Θεσσαλονίκη. Δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα τα τσεκαρουν μέσω σειριακού αριθμού. Τους πείρα τηλέφωνο σήμερα και αύριο πρωί πρωί θα είμαι εκεί. Ακούω πολύ καλά λόγια εδώ και χρόνια αλλά δεν έτυχε να πάω. Θα σας πω και εγώ τις εντυπώσεις μου αύριο..... Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Για πια αναβάθμιση λέτε? Εγώ έχω "USA" Αλλά τίποτα ακόμα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Θα πας στη smartec στο Χαϊδάρι https://smartec.gr/gr.php Και σε μια ώρα θα είσαι έτοιμος. Δεν θα πιστεύεις την αντιμετώπιση που θα έχεις. Πες ότι συνέβη τώρα και η απόδειξη είναι Θεσσαλονίκη. Δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα τα τσεκαρουν μέσω σειριακού αριθμού. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μαργαρίτα για δώσε Link να τα δούμε! Η βλακεία ειναι οτι πρέπει να πάω σε κατάστημα να μου βγάλουν το δερμάτινο το οποίο δεν ειναι quick release, θα πάω το Σάββατο. Αυτά ειναι ! Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 (edited) Εγώ φίλοι μου άλλαξα το CSC από EUR σε DBT και έκανα την αναβάθμιση. μετά την αναβάθμιση ξαναγύρισα σε EUR και τώρα είναι όλα κομπλέ. τώρα το Samsung Health εγκαταστάθηκε κανονικά. εννοείται ότι με αλλαγή CSC γίνεται reset στο ρολόι. Edited June 18, 2019 by djspiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Ενώ μέσα απ'την εφαρμογή στο τηλέφωνο βρίσκω την ενημέρωση, δεν μπορώ νά την κάνω με τίποτα... Όλο μου βγάζει να ελέγξω την σύνδεση Bluetooth... Απελπιστικα καί τό παράτησα.. Τί φταίει? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Εμένα κανονικά μου έγινε η αναβάθμιση μέσω της εφαρμογής. Γενικά μόνο για το Samsung health είναι μακάρι κάποια στιγμή να δούμε καμία σημαντική και μεγάλη αναβάθμιση με την οποία να μπορούμε να αξιοποιήσουμε πολύ περισσότερο το ρολόι όπως θα ήθελα σίγουρα φωνητικό μήνυμα στα ελληνικά όπως το apple watch και σιγουρα θα ήθελα αν και κομμάτι δύσκολο να δούμε αυτόνομες εφαρμογές για messenger,viber κτλ όπως το apple watch. Έχει δοκιμάσει κανείς το λουράκι νομίζω είναι μεταλλικό με μαγνήτη αν αξίζει ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Ενώ μέσα απ'την εφαρμογή στο τηλέφωνο βρίσκω την ενημέρωση, δεν μπορώ νά την κάνω με τίποτα... Όλο μου βγάζει να ελέγξω την σύνδεση Bluetooth... Απελπιστικα καί τό παράτησα.. Τί φταίει? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μήπως καλό είναι να κάνεις ένα reset η κοίταξε να αλλάξεις την γλώσσα και στα δύο στα αγγλικά αν δεν το έχεις κανει μπορεί να τρώει Σκάλωμα. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Παιδιά είναι γνωστό bug αυτό με το Samsung health. Αυτό διορθώνει η χθεσινή αναβάθμιση.. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Έφτασαν τα λουρακια. Το κόκκινο είναι λίγο πιο σκούρο απ ότι φαίνεται στη φωτο. Και τα 4 φαίνονται ποιοτικά αλλά πρέπει να πάω πρώτα να μου βγάλουν το δερμάτινο που δεν είναι quick release το κουμπωμα Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Έφτασαν τα λουρακια. Το κόκκινο είναι λίγο πιο σκούρο απ ότι φαίνεται στη φωτο. Και τα 4 φαίνονται ποιοτικά αλλά πρέπει να πάω πρώτα να μου βγάλουν το δερμάτινο που δεν είναι quick release το κουμπωμα Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κόκκινο σκέφτομαι κι εγώ η πορτοκαλί. Ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω στο galaxy watch 42 ίδιο με του galaxy watch active ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Ναι στο Amazon λένε οτι ειναι συμβατά Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 (edited) Ναι στο Amazon λένε οτι ειναι συμβατά Sent from my iPad using Tapatalk Ωραία διότι σκεφτώ να πάρω κανένα Παράγγειλα ενα σε κίτρινο κια αργότερα Ενα σε μαύρο σκέφτομαι παράγγειλα και ενα λουράκι σε κόκκινο οπως αυτο που έχεις στην φωτο και ενα αλλο μεταλλικό πήρα με μαγνήτη σε μπλε σκούρο Edited June 19, 2019 by Dim2 Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 (edited) επειδή έχω πάρει πολλά λουράκια να σας θυμίσω κάτι που εγώ πρόσεξα αργότερα. Το λουράκι που συνοδεύει το ρολόι αν δείτε στις γωνίες στο σημείο που ενώνεται με την κάσα ανοίγει και αγκαλιάζει το μέταλλο που βρίσκονται και οι σύνδεσμοι. (quick release). Εγώ μόνο αυτά βάζω όχι μόνο για λόγους αισθητικής αλλά και για λόγους μηχανικής. Από εξωτερικό δεν έχουν διαφορές στην τιμή. π.χ. https://www.wish.com/search/galaxy%20watch%2046mm/product/5bebcfd99710de35cf4bd624 https://www.wish.com/search/galaxy%20watch%2046mm/product/5bef81d4383b0016a7d6c643 Edited June 20, 2019 by pchrono link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Θα πας στη smartec στο Χαϊδάρι https://smartec.gr/gr.php Και σε μια ώρα θα είσαι έτοιμος. Δεν θα πιστεύεις την αντιμετώπιση που θα έχεις. Πες ότι συνέβη τώρα και η απόδειξη είναι Θεσσαλονίκη. Δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα τα τσεκαρουν μέσω σειριακού αριθμού! Φίλε μου είχες χίλια δίκαια. Παιδιά οι άνθρωποι δεν παίζονται, κάποιος φίλος είχε γράψει εδώ στο φόρουμ ότι οι άνθρωποι είναι σε άλλο επίπεδο ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΆΛΛΟ ΕΠΊΠΕΔΟ και όχι γιατί μου το επισκευάσαν σε 30 λεπτά και μέσα στην εγγύηση αλλά το περιβάλλον και η αντιμετώπιση ήταν σε άλλο επίπεδο όντως. Επισεις τους ρώτησα για ένα πρόβλημα που το έχω αναφέρει και εδώ στο φόρουμ του NOTE 9 και με ταλαιπώρη από τον περασμένο Νοέμβριο (είχε ξεφλούδιση στο Spen) είχα πάει σε 3 Service τις Samsung 2 στη Θεσσαλονίκη και 1 στην Αθήνα και η απάντηση όλων ήταν εσύ το χτύπησες και δεν καλύπτεται από την εγγύηση, παιδιά μέσα σε 2 ώρες (γιατί από ότι μου είπαν έπρεπε να στείλουν φώτο στην Samsung και να πάρουν έγκριση) το Note 9 ήταν έτοιμο αλλαγμένη η πλάτη και η οθόνη (πάνε μαζί) αλλά και μπαταρία καινούργια και όλα αυτά μέσα στην εγγύηση και χωρίς να σε κάνουν να νιώθεις άβολα. Παιδιά έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά και στην ίδια την SMARTEK και παρακαλώ τους admin να μην σβήσουν αυτό το μήνυμα γιατί πιστεύω ότι θα βοηθήσει και άλλους φίλους εδώ μέσα. Φιλικά Γιώργος. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Ο αισθητηρας βαρομετρου που επισκευαστηκε πριν μερικες εβδομαδες , χαλασε παλι. Το ρολοι θα παει πισω νστο service. Ενω στην περιγραφη αλλαξαν παλι πλακετα, μπαταρια, καπακι και περασαν αυτοι το νεο λειτουργικο, παρουσιασε το ιδιο προβλημα. Το γιατι δεν καταλαβαινω. Τρεις φορες στο service μεσα σε 8 μηνες και οι δυο για το ιδιο προβλημα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Αρκετά χρήσιμο για κάποιους θεωρώ θα ήταν να δούμε και στην Ελλάδα το Samsung pay πάει να μπει και η apple στο παιχνίδι. Ξέρει κανείς αν είπαν τίποτα για καμία μελλοντική ενημέρωση ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Αρκετά χρήσιμο για κάποιους θεωρώ θα ήταν να δούμε και στην Ελλάδα το Samsung pay πάει να μπει και η apple στο παιχνίδι. Ξέρει κανείς αν είπαν τίποτα για καμία μελλοντική ενημέρωση ?Καλά ας δώσουν φωνητική πληκτρολόγηση πρώτα καθώς η έλλειψη της καθιστά το ρολόι άχρηστο για γρήγορες απαντήσεις και βλέπουμε αργότερα για τέτοιες 'πολυτελειες" ... Μην παρεξηγηθω, τίποτα δεν είναι πολυτέλεια απλά κάποια features είναι απαράδεκτο να λείπουν. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Καλά ας δώσουν φωνητική πληκτρολόγηση πρώτα καθώς η έλλειψη της καθιστά το ρολόι άχρηστο για γρήγορες απαντήσεις και βλέπουμε αργότερα για τέτοιες 'πολυτελειες" ... Μην παρεξηγηθω, τίποτα δεν είναι πολυτέλεια απλά κάποια features είναι απαράδεκτο να λείπουν. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εντάξει δεν έχεις και άδικο συμφωνώ θα ήταν πολύ χρήσιμο μακάρι να το δούμε δεν είναι και κάτι αδύνατο να μπει το apple watch το έχει είδη. Και αν μπορούσαν κάποια στιγμή να έκαναν κάτι με τα social messenger, Viber καλό θα ήταν να δούμε αυτόνομες εφαρμογές μπορεί να το θεωρώ ένα από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο smartwatch για android αλλά θεωρώ ότι έχει ακόμη να φτάσει το apple watch σε αυτα. Οκ είναι tizen αν δεν κάνω λάθος αλλά καλό είναι να ασχοληθεί παραπάνω η Samsung Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts