AELReNoS Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Παιδιά, δώστε μια μικρή βοήθεια... Μόλις πήρα το Galaxy Watch 46mm... Κατάφερα και έκανα το pairing και όλα καλά μέχρι τώρα, όμως... 1) Δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις από εφαρμογές 2) Όταν πάω να πραγματοποιήσω κλήση από το ρολόι, λέει ότι το "Call audio is turned off." και πρέπει να το ενεργοποιήσω από τις ρυθμίσεις του Bluethooth του τηλεφώνου (παρ' ότι είναι ήδη ενεργοποιημένο)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 1) τις έχεις ενεργοποιησει στις ρυθμίσεις αυτές τις εφαρμογές? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AELReNoS Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 (edited) Οκ.. Απλά είχαν μια καθυστέρηση και χωρίς να περιμένω 6-7 δευτερόλεπτα, άρπαζα το κινητό για να ελέγξω... Οκ έρχονται με μια μικρή καθυστέρηση (από 2 εώς 8 δευτερόλεπτα).. απαντάω και σε Viber, στέλνω και κανονικά SMS, μέσω ρολογιού... Για τις κλήσεις όμως τι να κάνω; Πάω να κάνω κλήση και μου βγάζει το μήνυμα "Call audio is turned off. On your phone, go to Settings > Bluetooth > Paired device settings and turn on Call audio , then try again." (Έκανα restart τις συσκευές και έκανα unpair και clear cache bluetooth share) Edited April 8, 2019 by AELReNoS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Οκ.. Απλά είχαν μια καθυστέρηση και χωρίς να περιμένω 6-7 δευτερόλεπτα, άρπαζα το κινητό για να ελέγξω... Οκ έρχονται με μια μικρή καθυστέρηση (από 2 εώς 8 δευτερόλεπτα).. απαντάω και σε Viber, στέλνω και κανονικά SMS, μέσω ρολογιού... Για τις κλήσεις όμως τι να κάνω; Πάω να κάνω κλήση και μου βγάζει το μήνυμα "Call audio is turned off. On your phone, go to Settings > Bluetooth > Paired device settings and turn on Call audio , then try again." (Έκανα restart τις συσκευές και έκανα unpair και clear cache bluetooth share) Με τι κινητό το έχεις συνδέσει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 (edited) 1 Εχει επιλογη ασκησεων. Τι ρυθμισεις θες να κανεις; 2 Ναι 3 Ναι ( εξαρταται απο το τηλεφωνο σου για τα sms) 4 NFC λογικα εννοεις. Ναι , αλλα δεν κανει κατι. Ειναι λογικα για το samsung pay που δεν υποστηριζεται. 5 Ναι με την εφαρμογη here maps εχεις κανονικο αυτονομο gps , χωρις ομως φωνητικη πλοηγηση. Καλα εισαι. Στο 51% εχω χρηση 3 μερες και 4 ωρες. Τέλεια τρέξιμο βάρη γενικά απλές λογικά με καλύπτει και με το παραπάνω και από την στιγμή που μπορώ να δεχτώ κλείσεις μηνύματα και να απαντήσω ακόμη περισσότερο. Ναι nfc ήθελα να γράψω ωραία από ότι βλέπω με καλύπτει απόλυτα. Το ποιο κύριο για εμένα είναι να μπορώ να δεχτώ κλείσεις να βλέπω μηνύματα messenger κτλ και αν γίνεται γιατί όχι και να απαντάω από ότι είδα και λίγα βιντεάκια μια χαρά γίνεται άρα θα με καλύψει ευχαριστώ πολύ για την απάντηση έχω ψηθεί να το αγοράσω. Edited April 8, 2019 by Dim2 Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Παίδες το πλένετε το ρολόι με σαπουνάδα ή με σκέτο νερό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Εγώ κάνω μπάνιο με το ρολόι,δεν το βγάζω, οπότε με το αφρόλουτρο που χρησιμοποιώ.. Το σαπουνίζω κανονικά σε όλα τα σημεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Παιδες ψαχνω να προσθεσω άσκηση που υπάρχει στο Samsung health (μποξ συγκεκριμενα) αλλα στο ρολοι δεν το βγαζει (οπως και πολλα ακομα) Υπαρχει καποιος τροπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Στο μπάνιο όσοι το χρησιμοποιείτε, ενεργοποιείται την λειτουργία " Κλειδωμα στο νερο" ή οχι; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AELReNoS Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Με τι κινητό το έχεις συνδέσει ?? Με Le Max 2 (είχα μια costum ROM αλλά κόλλαγε στο pairing και πέρασα την Official Chinese ROM... έκανε σωστά το pairing αλλά δεν λειτουργεί η κλήση) Να περάσω καμιά άλλη ROM μπας και συντονιστεί το Galaxy Watch καλύτερα; Έχετε κάτι να προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Στο μπάνιο όσοι το χρησιμοποιείτε, ενεργοποιείται την λειτουργία " Κλειδωμα στο νερο" ή οχι; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προσωπικά όχι.. Βασικά αυτό το χρησιμοποιείς σε περίπτωση που ανάβει η οθόνη να μη πατιούνται διάφορα απο τα νερά. Μόλις το απενεργοποιήσεις παίζει μουσική για να φύγουν τα νερά απο το ηχείο, αυτό το κάνω χειροκίνητα μετά το μπάνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ,να σαι καλά!Ευτυχώς γιατί δύο τρεις φορές θυμήθηκα να τη βάλω τελευταία στιγμή νομίζοντας ότι εάν τη ξεχάσω θα πάθει κάτι το ρολοι. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου για τις απαντήσεις περί πλυσίματος. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Το προηγούμενο Gear Fit 2 που είχα παιδιά για 2 χρόνια γεμάτα, έκανε μπάνιο καθημερινά και συνέχισε να είναι σαν καινούριο.. Οπότε βάζω άφοβα και αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Μια χαρα είναι η μπαταρία του........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Εχει κανεις παρει τον παρακατω διπλο φορτιστη ? https://www.ebay.com/itm/EloBeth-2-in-1-Wireless-Charger-Duo-Fast-Charge-StandPad-Universally-/123625151254 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Καλός είναι. Εγώ δεν θα το αγόραζα από Αμερική γιατί με τα μεταφορικά και τελωνείο θα βγει ακριβότερα από Ελλάδα. Πάρε αυτόν: https://www.skroutz.gr/s/15583751/Samsung-Qi-Wireless-Charger-Duo-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-EP-N6100.html?from=account_favorites και αν τον θες μαύρο: https://www.skroutz.gr/s/15583748/Samsung-Qi-Wireless-Charger-Duo-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-EP-N6100.html?from=account_favorites Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Καλός είναι. Εγώ δεν θα το αγόραζα από Αμερική γιατί με τα μεταφορικά και τελωνείο θα βγει ακριβότερα από Ελλάδα. Πάρε αυτόν: https://www.skroutz.gr/s/15583751/Samsung-Qi-Wireless-Charger-Duo-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-EP-N6100.html?from=account_favorites και αν τον θες μαύρο: https://www.skroutz.gr/s/15583748/Samsung-Qi-Wireless-Charger-Duo-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-EP-N6100.html?from=account_favorites Τον εχω βρει και Ευρώπη το λινκ ειναι ενδεικτικό. Επίσης δεν εχω διαβασει καλα σχόλια για αυτα που λες μιας και το ρολοι δεν εχει βάση σαν αυτο που έβαλα. Και λενε Πολλά προβλήματα για την φόρτιση του ρολογιού που εαν δεν ειναι στην σωστή θεση δεν αρχίζει η φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xlapatsas26 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Έχει τύχει σε κανέναν να φαίνεται το ρολόι σαν σβηστό και να μην ανταποκρίνεται σε τίποτα; Με πατημένο το κάτω κουμπί κάνει reboot και επανέρχεται. Μου το έχει κάνει δύο φορές, στη μία η μπαταρία ήταν στο 20% και την άλλη στο 45%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Έχει τύχει σε κανέναν να φαίνεται το ρολόι σαν σβηστό και να μην ανταποκρίνεται σε τίποτα; Με πατημένο το κάτω κουμπί κάνει reboot και επανέρχεται. Μου το έχει κάνει δύο φορές, στη μία η μπαταρία ήταν στο 20% και την άλλη στο 45%. Ναι στην αρχή όταν είχα κατεβάσει watch faces. Λύθηκε με format. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AELReNoS Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Το πρόβλημα με τις κλήσεις δεν μπορώ να το λύσω... Το ρολόι έχει συγχρονιστεί με όλα... Όταν έχω εισερχόμενες κλήσεις, λαμβάνω ειδοποίηση στο ρολόι αλλά έχω την δυνατότητα να την απορρίψω ή να στείλω μήνυμα απόρριψης. Δεν εμφανίζει το "πράσινο τηλέφωνο" ως επιλογή για να απαντήσω. Είμαι με LeEco Le Max 2, Official Indian EUI 5.8.019S (Android 6.0.1)... Αναβάθμιση δεν υπάρχει σε official και άμα παίξω με costum roms δεν κάνει καθόλου pairing... Υπάρχει λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Το πρόβλημα με τις κλήσεις δεν μπορώ να το λύσω... Το ρολόι έχει συγχρονιστεί με όλα... Όταν έχω εισερχόμενες κλήσεις, λαμβάνω ειδοποίηση στο ρολόι αλλά έχω την δυνατότητα να την απορρίψω ή να στείλω μήνυμα απόρριψης. Δεν εμφανίζει το "πράσινο τηλέφωνο" ως επιλογή για να απαντήσω. Είμαι με LeEco Le Max 2, Official Indian EUI 5.8.019S (Android 6.0.1)... Αναβάθμιση δεν υπάρχει σε official και άμα παίξω με costum roms δεν κάνει καθόλου pairing... Υπάρχει λύση; Είναι καθαρά θέμα συμβατότητας με τη συσκευή σου. Για βάλε έναν διαφορετικό dialer μπας και... π.χ. της Goole https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.dialer Φαντάζομαι θα έχει προ εγκατεστημένο κανένα Κινέζικο δικό του. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Το πήρα χθες,το μόνο αρνητικό ότι αργεί να ανάψει η οθόνη με το γύρισμα του χεριού και πολλές φορές δεν ανοίγει,βασική ερώτηση απλό κολύμπι στην θάλασσα κάνει να κάνουμε με το ρολόι; Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Το πήρα χθες,το μόνο αρνητικό ότι αργεί να ανάψει η οθόνη με το γύρισμα του χεριού και πολλές φορές δεν ανοίγει,βασική ερώτηση απλό κολύμπι στην θάλασσα κάνει να κάνουμε με το ρολόι; Απο οτι λένε τα παιδιά παραπάνω κάνει απλά μετα θελει καλό πλύσιμο με γλυκό νερό για να μην μείνει αλάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Έχουμε θέμα με την ακτινοβολία που φοράμε όλη την μέρα σχεδόν το ρολόι στο χέρι μας? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts